Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Koeman gaat voor Promes en aast tevens op Speler van het Jaar’

Laatste update:

Ronald Koeman hoopt met Southampton een toegangsbewijs voor het toernooi om de Europa League in de wacht te slepen. Of the Saints daar nou wel of niet in slagen, de manager heeft komende zomer de intentie om zijn selectie van nieuwe impulsen te voorzien. Britse media schrijven zondag over de vermeende interesse in Quincy Promes en Patrick Bamford.

/

Promes, 22 jaar, maakte vorig jaar zomer de overstap van FC Twente naar Spartak Moskou, waar hij tot een van de beste voetballers van de Russische competitie is uitgegroeid. Dat heeft al tot concrete interesse van diverse clubs geleid. Onder meer Juventus, Valencia en Atlético Madrid houden de verrichtingen van de Nederlander in de gaten en dat geldt nu ook voor Southampton.

Bamford staat ook in het schaduwelftal van Southampton. De 21-jarige spits is eigendom van Chelsea en maakte dit seizoen negentien goals op huurbasis voor Middlesbrough. Southampton wil de Speler van het Jaar in de Championship graag kopen van de Londense club of anders op huurbasis overnemen. José Mourinho is van plan om Bamford een kans te geven in de voorbereiding op de komende voetbaljaargang. Een nieuwe verhuur aan Middlesbrough, indien promotie wordt afgedwongen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Van Spartak Moskou naar Southampton is een sportieve vooruitgang

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag me af wie nee stemt op de poll

26 april 2015 om 08:35

Teveel Nederlanders halen kan ook een valkuil zijn Koeman.

26 april 2015 om 08:52

Van de huidige selectie is alleen Elia een Nederlander, dus dat valt wel mee.

26 april 2015 om 09:12

Gaat om sportieve vooruitgang... dat Rusland betaald wel goed maar die competitie slaat werkelijk nergens op.

26 april 2015 om 09:53

Grapje hoop ik? Ik schat Spartak toch wel hoger in dan Southampton of op z'n minst van gelijk niveau. En de Russische competitie een grap? Gewoon vele malen beter dan bijv. de Eredivisie hoor.

26 april 2015 om 09:58

qaarvan 3 oud twente spelers straks

26 april 2015 om 10:05

Het verschil tussen nr 1 en de nr 16 is niet kinderachtig in Engeland. In Engeland heb je een middenmoot tussen Europees en degradatie van 11 clubs en in Rusland 7.
Als we Engelse clubs in Europa bekijken valt het behoorlijk tegen. Alles ligt er al maanden uit. Maar Uefa punten scoren ze wel, maar dan voornamelijk bonus punten. Op die manier blijven ze hoog op de ranglijst staan met vaak een beschermde status. Fulham heeft dit jaar meer Uefa punten gekregen als Spartak.
De wedstrijden van MU zijn geen lust voor het oog ondanks vrachtwagens vol met geld. En niet alleen MU strooit met miljoenen als of het pepernoten zijn.
Sportief is de PL een hype, dus gooien we er nog een paar miljard tegen aan, Competitie wordt niet op prijs gesteld..

26 april 2015 om 10:27

De Russische competitie is best wel sterk hoor. Je hebt een zeer brede (sub)top met teams als Rubin Kazan, Zenit, CSKA, Spartak, Dynamo Moskou, Kuban Krasnodar en Lokomotiv Moskou en de middenmoot is ook niet mis. Rusland is eigenlijk een soort Engeland, maar dan een niveau lager. Die competitie moet je echt niet onderschatten hoor.

26 april 2015 om 10:52

Kuban Krasnodar? Bedoel je niet FK Krasnodar? Die staan namelijk 2de, terwijl Kuban Krasnodar 8ste staat.

26 april 2015 om 11:44

Dat versterkt mijn punt alleen maar. Kuban deed het een tijdje geleden aardig goed, nu doet FK het heel goed. De (sub)top in Rusland is dus nog groter dan ik eerste aangaf.

Voor Bamford mag je dan wel 15 miljoen neertellen Koeman! Chelsea kennende gaan ze dat grote Engelse talent echt niet makkelijk wegdoen. Bamford Bridge!

26 april 2015 om 09:38

We moeten hem juist helemaal niet laten gaan. Eerst maar eens verhuren aan een BPL club en kijken hoe dat gaat. Doet hij het dan ook goed, dan moeten we hem als tweede spits gebruiken mits hij wil.

Ikzelf vind het al jammer genoeg dat Bertrand is vertrokken, die had makkelijk de rol van Luis kunnen invullen. natuurlijk wij hij zelf vertrekken, maar we hadden hem ook makkelijk meer speeltijd kunnen beloven zodat hij wel bleef.

Voor Promes zou dat de ideale stap zijn maar wat zou zijn prijs zijn. Ik denk toch ten minste 20 miljoen.

Goed bezig Koeman! Promes en Bamford zouden hele goeie versterkingen zijn voor 'the Saints' Elia moet hij ook proberen te behouden en anders zou hij Babel kunnen proberen terug te halen naar de PL. En ook Büttner, Emanuelson of van Aanholt als hij Bertrand niet kan behouden. Hopelijk halen ze de Europa League plaats nog dit seizoen.

26 april 2015 om 09:31

Jij hebt ook een beetje Nederland in je bol...

26 april 2015 om 09:48

Ja daarvoor zijn we ook Nederlanders hè. Zou een beetje raar als je als Nederlander niet als Nederlander dacht. Dus Nederland zit 24/7 in m'n bolletje. Wij hebben gewoon veel goeie spelers die op dit niveau meekunnen.

26 april 2015 om 10:07

Büttner en Babel, echt waar? in de wedstrijden die ik van spartak heb gezien faalde hij hopeloos en babel was zelfs bij ajax (2e x) niet top.

26 april 2015 om 09:33

@babel bij elk topic over een (sub)top club dat ik lees praat jij over babel halen maar die jongens is helemaal niet meer zo goed

26 april 2015 om 09:45

Ja ik gun Babel alles ik vind het een relaxte gast. Ik gun gewoon een mooie carriere. Ik vind het gewoon zonde van zo'n groot talent als dat hij was dat het verhaal zo slecht eindigd. Babel kan best mee met een team als Southampton hoor. Hij is wel evenwichtig met Elia.

26 april 2015 om 09:52

Babel, Büttner, Emanuelson en Elia zijn niet goed genoeg. Babel speelt bij Kasimpasa, en dat heeft ook een reden natuurlijk. Büttner speelde bij Vitesse destijds niet eens zo goed en is bij United helemaal geflopt. Emanuelson was bij Roma iets van vierde linksback, dan weet je ook al genoeg. Jij mag al deze spelers gewoon omdat ze Nederlanders zijn, maar dat betekent niet dat ze goed zijn.

26 april 2015 om 10:02

Nee, ik vind ze gewoon goed genoeg voor een club als Southampton. En niet vanwege afkomst. Emanuelson heeft echt wel redelijk goed gedaan bij Fulham destijds. Babel en Elia zijn ook geen toppers voor de top van de wereld dat geef ik toe maar we hebben het over Southampton hè. En Büttner is ook niets minder dan van Aanholt die het ook redelijk doet daar in de PL. En deze twee zijn ook wel net zo goed als Bertrand die nu gehuurd is van Chelsea. Dus leg mensen geen woorden in de mond als ze dat niet bedoelen. Niet meer doen dus.

26 april 2015 om 10:57

Southampton staat nu 7de, dat is (als je het mij vraagt) voor die spelers te hoog gegrepen. Bovendien doelt Koeman voor volgend seizoen op europees voetbal, en daarmee zal de selectie meer versterkt moeten worden dan die spelers.

26 april 2015 om 16:41

Vriend, je heet Babel. Hij is niet eens goed genoeg voor Ajax. Emanuelson speelde twee jaar geleden voor Fulham en deed het ook niet geweldig. Southampton streeft echt wel naar wat beters. Büttner en van Aanholt zijn nog de beste twee van de namen die je noemt, maar Bertrand is zeker drie klasse's beter en zit ook met een reden in het Team van het jaar. Bovendien is hij permanent overgenomen door Southampton, dus niet meer gehuurd.

Voor Promes de ideale stap om zich te bewijzen in West-Europa. Verwacht dat hij hetdaar goed gaat doen onder Koeman.

Tadic, en Promes.....

Je zou Pelle heten, dan krijg je ze zo op het bolletje!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren