Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman erkent: ‘Hij heeft laten zien dat het kan, het is een bizar verhaal’

Laatste update:
/

Southampton speelt zondag uit tegen Leicester City, dat optimaal hoopt te kunnen profiteren van de halve misstap van Tottenham Hotspur zaterdag bij Liverpool (1-1). De ploegen van Ronald Koeman en Claudio Ranieri bleven eerder dit seizoen in het St Mary’s op een 2-2 gelijkspel steken: Jamie Vardy nam toen beide goals van the Foxes voor zijn rekening.

Vardy staat inmiddels op negentien goals in de Premier League en heeft inmiddels ook zijn eerste goals als A-international te pakken. En dat terwijl hij vier jaar geleden nog op het vijfde niveau van Engeland actief was. “Het is een bizar verhaal”, erkent Koeman. “Maar het zorgt ervoor dat iedereen ambitieus blijft. Als je hard werkt, als je jezelf ontwikkelt, dan kun je tot een goede voetballer uitgroeien.”

“Zelfs als je in een lagere divisie begint, is er altijd nog van alles mogelijk. Hij heeft laten zien dat het kan. Het is een bizar, maar tegelijkertijd prachtig verhaal. Als hij zondag niet scoort, dan mag hij van mij in alle andere wedstrijden een hattrick maken.” Koeman vindt het een positieve ontwikkeling dat de met miljoenen smijtende topclubs in Engeland mogelijk naast de landstitel grijpen. “Slechts één of twee teams presteren constant en dat zijn Leicester City en Tottenham Hotspur. De andere ploegen maken veel te veel fouten. Dat is mooi om te zien. Het gaat niet alleen om geld.”

Denk jij dat Jamie Vardy topscorer van de Premier League wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat kane uiteindelijk topscoorder wordt. Maar wat een sensationeel seizoen voor vardy.

3 april 2016 om 11:25

Kane begon het seizoen nog slecht en mensen riepen dat het een one seazon wonder was....

Hopen dat Leicester City vandaag uitloopt op Tottenham na het gelijkspel van gisteren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren