Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman denkt aan oproepen extra speler: ‘Eén van die twee komt erbij’

Laatste update:

Het Nederlands elftal zegevierde donderdagavond in zijn eerste EK-kwalificatiewedstrijd met 4-0 over Wit-Rusland, maar Ronald Koeman is na afloop niet louter tevreden. De bondscoach van Oranje vindt dat zijn ploeg bij vlagen de concentratie verloor in De Kuip.

Door doelpunten van Memphis Depay (twee), Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk beleefde Oranje een probleemloze avond tegen een armzalig Wit-Rusland. Koeman plaatst na afloop voor de camera van de NOS echter enkele kanttekeningen. "We waren slordig. Ik vond het nonchalant. Ik zag meer hakjes dan ik hier in jaren heb gezien", zo spreekt de oefenmeester. Koeman vindt dat zijn ploeg in de tweede helft beter voor de dag kwam. "Maar na de 1-0 moet je gedisciplineerd spelen. Dat beheersen we blijkbaar nog niet. We blokten zelfs nog wat schoten in de eigen zestien. Voor hetzelfde geld krijg je dan een goal tegen."

Koeman erkent dat hij in de rust kritisch was op zijn elftal. "Zoiets moet je aangeven en dat heb ik gedaan. De vroege 1-0 was het ideale scenario, maar dan moet je daarna spelen zoals we in de tweede helft deden. Je moet niet denken: het is 2-0, dit winnen we makkelijk. Dat heeft ook met de ontwikkeling van dit team te maken."

De bondscoach kwam in de slotfase nog wel voor een vervelende verrassing te staan, toen invaller Kenny Tete bij zowat zijn eerste actie geblesseerd raakte. Doordat Koeman op dat moment al drie keer had gewisseld, moest Oranje de laatste twintig minuten met een man minder volmaken. "Dat heb je natuurlijk liever niet", erkent de oefenmeester. Tete was ingebracht voor Denzel Dumfries. "Ik hoorde van de dokter dat hij last had van zijn lies. Dan komt Kenny erin en bij de eerste versnelling schiet het erin bij hem. Het was wel een goede test om het met tien uit te spelen. De kans zit erin dat er iemand bijkomt (richting het duel van zondag met Duitsland, red.). Daryl Janmaat of Hans Hateboer, één van de twee."

Aan wie zou jij de voorkeur geven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pffh liever geen een daar heb je toch niets aan

Dan kun je toch beter kiezen voor Fosu, Karsdorp of zelfs Veltman

21 maart 2019 om 23:38

Ziet iemand anders hier ook Veltman staan of ben ik de enige?

22 maart 2019 om 00:02

Die verslaggever noemde naast de logische opties ook Zeefuik. Ik wist niet wat ik hoorde.

22 maart 2019 om 00:14

Zeefuik is logisch als je kijkt naar doorschuiven van Jong Oranje, daar is hij de rechtsback.

22 maart 2019 om 06:47

De enige

21 maart 2019 om 23:41

Nee geen veltman ... pas 2 wedstrijden gespeeld na blessure

21 maart 2019 om 23:41

Dan volg jij duidelijk het voetbal niet. Hateboer heeft zich prima ontwikkeld, is nu een van de betere/beste backs van de Serie A.

21 maart 2019 om 23:44

Hij speelt daar rechts op het middenveld dus blijkbaar volg je het zelf ook niet

21 maart 2019 om 23:55

Beter of beste is erg overdreven. Doet het echter wel goed hoor. Ik zou ook voor hateboer gaan.

21 maart 2019 om 23:56

Hangend op rechts ja, bestrijkt de hele flank. Voert ook zn verdedigende taken uit, heeft daar ook gespeeld in oranje.

21 maart 2019 om 23:57

Waar volg jij die wedstrijden eigenlijk? Atalanta op Ziggo?

22 maart 2019 om 00:00

Toch niet Veltman? Amper wedstrijdritme en bovendien zijn Ajax en oranje beide weer opgestaan, juist bij zijn afwezigheid. Ajax zou er goed aan doen om hem te verkopen, en hij zou nooit meer opgeroepen moeten worden voor oranje.

Lijkt me sowieso niet onverstandig dat een van de twee er bij komt en dan het liefst Hateboer. Tete geen enkel risico mee nemen en op de tribune zetten. Dumfries aankijken, hopelijk basis en anders met Hateboer een prima vervanger.

geen van twee ,hebt nog genoeg spelers die er kunnen spelen

21 maart 2019 om 23:42

Welke Nederlandse speler kan die plek beter invullen?

21 maart 2019 om 23:47

Wie kunnen daar spelen volgens jou dan die er nu in de selectie zitten? Promes?

Aan de gezichtsuitdrukking van Dumfries te zien, gaat het prima lukken zondag. Voor de zekerheid is het natuurlijk wel verstandig en vervanger te halen voor Tete. In dat geval gaat mijn voorkeur uit naar Janmaat. Hateboer is gewogen en veel te licht bevonden. Janmaat is ook geen wereldwonder op de velden, maar toch heb ik daar meer vertrouwen in tegen de snelle Duitsers.

21 maart 2019 om 23:46

Geen risico nemen met Dumfries, straks moet PSV met Behich naar de Arena

22 maart 2019 om 01:09

Behich is een linksback. Teze is eigenlijk backup. Maar Sainsbury en Rosario kunnen daar ook spelen.

22 maart 2019 om 01:46

Behich kan op beiden posities uit de voeten. Is volledig tweebenig en heeft in het begin van het seizoen nog 2/3 wedstrijden voor PSV op rechtsback gespeeld.

Maar Teze is hem inderdaad wel voorbijgestreefd op de rechstback positie denk ik. Dus die zal dan wel spelen

22 maart 2019 om 09:49

Nu vraag ik mij wel af op basis waarvan jij denkt dat Teze hem voorbij is gestreefd, want volgens mij is Behich nog altijd de tweede rechtsback in de pickorde. Teze heeft dit seizoen 15 minuten in PSV1 gespeeld, en maakte die minuten toen Behich nog niet was aangetrokken.

Zet Promes er gewoon neer joh, die positie vult hij hartstikke goed in bij Sevilla, en niet tegen de minste tegenstanders. Hij zal bij Oranje niet zoveel vrijheid krijgen als in de vijfmansdefensie bij Sevilla, maar heb in hem alsnog veel meer vertrouwen dan in Janmaat/Hateboer.

22 maart 2019 om 00:03

Jij wilt een aanvaller tegenover Sane zetten? De beste speler van Duitsland? Lijkt me niet verstandig. Ik denk dat Dumfries gewoon speelt en anders gewoon Hateboer. Is een prima verdediger, snel en kan ook aanvallend zijn steentje bijdragen. Speelt daarnaast ook goed bij Atalanta.

22 maart 2019 om 00:12

Alsof Hateboer verdedigend zo ontzettend veel beter is dan Promes, dat geloof ik niet. Ze spelen allebei op dezelfde positie bij hun club, en ik kan nou niet zeggen dat Promes verdedigend meer steken laat vallen dan Hateboer. Daarbij kan Promes veel compenseren met zijn snelheid, misschien moet je hem om die reden juist wél tegenover Sané zetten.

22 maart 2019 om 00:57

Jij snapt er niets van. Hateboer speelt in een 5 mans verdediging. Aanvallend zeer nuttig, maar verdedigend gewoon degelijk. Promes tegenover Sane. Dan weet je het wel toch...???

22 maart 2019 om 11:21

Hateboer heeft zijn hele leven rechtsback gespeeld ook bij Atalanta. Inmiddels speelt hij inderdaad steeds vaker in een 5 mans verdediging als buitenste middenvelder / rechtsback. Hij is toch veel meer een pure verdediger dan Promes die pas een maand of 3 daar speelt? Sane is inmiddels echt wereldtop en ik vrees dat Promes nog te veel aanvaller is om hem af te stoppen.

Ik vind Hateboer na Dumfries "best of the rest"

Omdat Hateboer 1 ongelukkige wedstrijd in oranje heeft gespeeld vinden veel mensen hem hier te kort komen. Maar hij doet het erg goed bij Atalanta, en staat in belangstelling van grote Italiaanse clubs. Er zit nog rek in, en dat is er bij Janmaat wel uit.

Ik zou hem oproepen en misschien wel in de basis zetten, Dumfries oogt wat vermoeid de laatste weken.

Haha noemde die verslaggever nou serieus Zeefuik als optie? Die had zeker al een paar biertjes op om de overwinning te vieren.

22 maart 2019 om 07:06

Zeefuik is anders behoorlijk on fire momenteel. Zou in deze vorm nog best kunnen verrassen als hij een kans zou krijgen. Maar ja, Hateboer, Janmaat, Karsdorp etc zouden veel logischer zijn.

Maar Zeefuik moet je niet onderschatten, die zou van Dijk nog wel achterna kunnen gaan later in zijn carrière. Back in the day lachte men ook toen wij hem hier talentvoller vonden dan Bruma en vd Hoorn enzo. Zeefuik gaat echt nog wel interlands spelen vroeg of laat.

22 maart 2019 om 08:00

Interlands durf ik aan te twijfelen, oproepen durf ik wel te zeggen. Maar qua Nederlandse rechtsbacks in de Eredivisie is hij op dit moment wel één van de beteren. Veel relevanter voorbeeld dan Van Dijk is Hateboer zelf. Van Dijk had wel talent en het was VD Hoorn of Van Dijk. Hateboer ging naar Atalanta en iedereen lachte hem uit, maar hij haalt wel Oranje.

Tja, lood om oud ijzer... Zolang ze backup zijn achter Dumfries richten ze beide geen schade aan zullen we maar zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren