Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman bewijst zichzelf goede dienst met tweede zege in drie duels

Laatste update:

Erwin Koeman blijft het uitstekend doen als interim-trainer van Fenerbahçe. Sinds het ontslag van Phillip Cocu werd er gewonnen van Anderlecht en werd er knap gelijkgespeeld tegen Galatasaray. Zondagavond boekte Fenerbahçe in het eigen Sükrü Saracoglu Stadion een 2-0 overwinning op Alanyaspor.

De Gele Kanaries hebben de degradatiezone in de Süper Lig door de zegepraal verlaten. Zij staan nu met dertien punten op de twaalfde plaats, terwijl Alanyaspor een punt minder heeft en veertiende staat. Koeman en co namen in het eerste halfuur reeds afstand van de tegenstander, want André Ayew en Michael Frey scoorden in de minuten 19 en 31.

Frey had al eerder de score kunnen komen, maar zijn bal achter het standbeen bleek een prooi voor de doelman. Ayew scoorde met een schot in de verre hoek en Frey kopte de 2-0 tegen de touwen. Ook na de pauze slaagde Alanyaspor er niet in om iets terug te doen en zodoende boekte Koeman zijn derde overwinning als tussenpaus bij Fenerbahçe. Of hij langer mag aanblijven als eindverantwoordelijke, daar komt mogelijk snel duidelijkheid over.

Denk jij dat Fenerbahçe Erwin Koeman gaat aanstellen als vaste hoofdtrainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zie eindelijk de wil om te winnen weer bij Fener. Moet op een paar punten wel wat beter. Maarja hopen dat ze zo doorgaan.

Die blijft dus tot de winterstop, het gaat je goed koeman succes!

Mooie overwinning, maar we zijn er nog niet. Wereld van verschil tussen de eerste en de tweede helft. Ik heb genoten van ons spel in de eerste helft, weinig balverlies, snel bal veroveren en volle vaart vooruit voetballen. Tweede helft daarentegen leunden we eigenlijk al direct achterover en hielden we geen ballen meer vast voorin. Ik heb Slimani nooit gevolgd maar mij is wijs gemaakt dat het een hele goede spits is. Helaas zie ik dit nog niet terug bij Fener. Veel slordig balverlies, geen ballen vast houden en over kansen creeeren wil ik niet eens beginnen.

Stap voor stap gaan we d’r komen, er is in ieder geval veel positiviteit sinds Cocu weg is, dit stralen de spelers ook duidelijk uit.

Eerste helft heeft Fener goed gespeeld, tweede helft was zwaar shit. Vage wissels weer, ik begrijp niet waarom Baris geen minuten krijgt en Ismail Köybasi de amateur op elke positie op het veld wordt geposteerd. Valbuena en Harun waren de mannen van de wedstrijd, en Frey hoe beperkt die ook is, wat een strijder zeg. Is letterlijk overal op het veld te vinden.

Een geweldige eerste helft met een zwakke tweede helft maar hey, je hoort mij niet klagen.
De spelers zijn ook waarschijnlijk moe van de midweekse wedstrijd tegen Anderlecht.

Al zolang moeten wachten op weer eens een overwinning in de competitie. Koeman heeft het goed voor elkaar en speelt realistisch voetbal. Denk dat het verstandig is om met hem door te gaan vanwege de stijgende lijn. Daarnaast kent hij de groep en ligt hij ook goed in de groep, plus is hij ook nog goedkoper dan een andere trainer die je dan moet aanstellen.

Motm: Frey, lekker een doelpuntje meegepikt en heel hard gewerkt. Daarnaast weer een goeie Valbuena gezien.

De weg omhoog is hopelijk gevonden!

Cocu heeft zwaar gefaald als trainer. De speler die nooit door hem werd opgesteld is al 3 wedstrijden onder koeman de belangrijkste speler. Verder zie je dat koeman wel past bij fener, aan zijn persconferenties en houding langs de lijn. Je ziet dat de spelers echt strijden nu en zin hebben om te voetballen wat totaal niet het geval was bij Cocu.

11 november 2018 om 19:50

Koeman is een betere trainer dan Cocu. Het is dezelfde selectie alleen een andere
trainer. Bij Psv was het spel ook niet altijd goed. Ook werd er vaak de bus geparkeerd.

Ik wacht op een pamflet in de Turkse kranten waarbij Koeman met z'n voetbalschoen Cocu verplettert als een kakkerlak

Het Erwin Koeman effect...... Tja wat zou Cocu hiervan denken.
Het kan gewoon zijn dat niet de trainers kwaliteiten de doorslag geven, maar misschien is het meer de omgang met spelers.

word het onderin toch spannend 🤣

11 november 2018 om 19:27

“Youngturk” Zo jong ben je niet, met je 29 jaar. 😂😂

We speelde geweldig eerste helft, maar we moeten echt wat met die 2e helft doen want dat was niet om aan te zien.

En waarom Ismail derin als je ook Baris hebt blijft mij nog steeds een raadsel.

Had namelijk op z’n minst de laatste 10 minuten Baris of Ferdi verwacht.

Frey blijft maar scoren. Goede zaak eigenlijk,want hij is nog jong en kan Fener geld opleveren.

Ben voor Gala maar wil wel dat onze Turkse clubs jonge spelers aantrekken en zo door verkopen.

Denk dat het beste is naast eigen jeugdspelers.

Voor alle Turkse fans, even een vraagje. Dikwijls wanneer jullie het over bepaalde spelers hebben, schrijven jullie enkel de voornaam. Voor niet-volgers van de Turkse competitie is het handig en leuk dat jullie ook de achternaam even vermelden aub, dan weten we meteen ook over welke voetballer het gaat haha.

12 november 2018 om 03:02

Hahaha mooie comment!

Hij doet het in ieder geval beter dan zijn broer in het buitenland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren