Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman bevestigt duel met topland: ‘Weet niet of ik tegenstander mocht noemen’

Laatste update:

Het Nederlands elftal speelt in aanloop naar EURO 2024 een oefenwedstrijd tegen aartsrivaal Duitsland, zo bevestigt Ronald Koeman maandagmiddag op de persconferentie in Faro. De bondscoach van Oranje wist niet helemaal zeker of hij dat wel mocht zeggen. "Maar volgens mij ligt Duitsland vast", aldus Koeman.

Het gaat om een uitduel in Duitsland. De exacte datum is nog onduidelijk. "De andere oefenwedstrijd in die periode spelen we thuis", zegt Koeman.

Er zit nog één voorbehoud aan de oefenwedstrijd tegen het gastland op het EK. "Het gaat niet door als we Duitsland loten in de groep", aldus Koeman.

Nederland plaatste zich zaterdag officieel voor EURO 2024 dankzij een nipte zege op Ierland (1-0). Oranje belandt bij de loting op 2 december in Pot 3. "We wachten de loting rustig af. Het moet toch altijd een beetje meezitten", zegt Koeman.

"In Pot 3 zitten is niet zo ongunstig, gekeken naar de landen die in Pot 2 zitten. Dus het maakt het zoveel uit. Het moet meezitten, maar als je wil winnen moet je ook iedereen kunnen verslaan", aldus Koeman.

Nederland zal Kroatië en Italië vermoedelijk ontlopen in de groepsfase, want ook die landen belanden bij plaatsing waarschijnlijk in Pot 3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"de loting moet een beetje meezitten". Lijkt niet alsof Koeman er heel veel vertrouwen in heeft. Weten we in ieder geval wel dat we zaterdag dezelfde wedstrijd als Ronald hebben gezien.

20 november 2023 om 16:45

Ik ben blij als het tijdperk koeman voorbij is, straalt echt helemaal niks uit en in mijn ogen ook gewoon een slechte coach. Hoop dat we hierna ETH krijgen.

20 november 2023 om 16:57

Een goede clubtrainer maakt nog niet altijd een goede bondscoach. ETH heeft vaak wat tijd nodig om zijn visie over te brengen bij z'n clubs, dat kan wel eens averechts werken als hij maar enkele periodes van 1,5 week in het jaar met zijn spelers krijgt.

20 november 2023 om 17:02

Ik vind het wel bijzonder hoe veel mensen er van leken te balen toen Koeman zijn eerste termijn bij oranje stopte om naar Barca te gaan.
Daar ging het niet helemaal zoals gewenst en kwam hij terug naar Oranje. Nu vindt ineens het halve land dat hij er niets van kan.

Ot:
Kap asjeblieft met al die onzin vriendschappelijke k.... wedstrijden.,
Geloof er niets van dat dat straks nou echt iets uit gaat maken op zo'n toernooi.

20 november 2023 om 17:10

Je kan in die laatste potjes voor een rondtoernooi echt wel relevante informatie opdoen. Zeker als het tegen ietwat relevante tegenstanders is.

20 november 2023 om 18:34

Ja, qua uitstraling moeten we zeker voor ETH gaan. Ik zie hem al zitten bij de persconferentie: “ Yes, with these drawings, eeh, it, eeeh, has to sit a bit with you.”

20 november 2023 om 18:47

Ja want hij moet altijd Engels spreken als hij bij het Nederlands elftal zit. En buiten dat heeft Erik ten Hag absoluut de uitstraling wel. De bondscoach voor de toekomst in mijn ogen. Hopen dat tijdperk Koeman snel klaar is.

OT: 2 landen met een matige vorm. Wordt zeker een interessante pot. Denk alleen niet dat we weer met 2-4 winnen of een top duel van maken zoals in 2018-2019

20 november 2023 om 17:31

@koningjerry:

Natuurlijk heeft Koeman er niet heel veel vertrouwen in. Hij beseft immers WEL, in tegenstelling tot 99% van voetbalminnend Nederland, dat Oranje geen wereldploeg is en op zijn best een outsider.

Iedereen die de illusie heeft, dat "wij" een serieuze kanshebber zijn om het EK 2024 te winnen moet toch echt ff wat beter na gaan denken. Nederland is een outsider, niets meer of minder..

21 november 2023 om 00:04

@dennisvan Leeuwen

Ik denk dat iedereen dat wel weet dat we geen echte kanshebber zijn, maar desondanks vinden veel het gewoon fijn om in plaats van Nederland te steunen en gewoon te kijken hoe het uitpakt om constant te melden dat ze niet goed genoeg zijn.

Zeer motiverend om te lezen voor de spelers.

Logisch. Beste tegenstander om vertrouwen tegen op te doen momenteel. Al moet je er niet teveel aan vasthangen.

20 november 2023 om 17:00

Toch is het zo dat Duitsland nog altijd heel wat echt goede spelers kan opstellen. Ze missen alleen net als Nederland een goede spits. De tijden van Klose en Gomez liggen ver achter ons.

20 november 2023 om 17:08

Mooie namen maar de prestaties zijn waardeloos. Sinds het WK gewonnen tegen USA, Frankrijk en Peru, gelijkgespeeld tegen Mexico en verloren van België, Polen, Japan, Turkije en Colombia.

Ronduit dramatisch natuurlijk.

22 november 2023 om 14:15

Duitsland is wel eens eerder met een twijfelachtige vorm naar een toernooi gegaan. We weten allemaal hoe dat kan eindigen, feit is dat ze heel wat echt goede spelers hebben en dat daar echt wel wat van valt te maken. Ze hebben nog even de tijd om de juiste snaar en opstelling te vinden.

Hopelijk plant Oranje ook nog een oefenwedstrijd tegen een land als Engeland of Spanje. Voetballend, favoriet voor de eind overwinning. Daar zul je je toch tegen gaan moeten wapenen op het EK. Duitsland goede voorbereiding en ook Frankrijk hebben we nu 2x (met weinig succes) gehad.

Duitsland is een topland maar geen topploeg, want de resultaten van Duitsland zijn niet goed in de laatste wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren