Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman baalt: 'We hebben de wedstrijd al in de eerste helft weggegeven'

Laatste update:
/

Na een 2-2 gelijkspel bij Newcastle United ging Southampton zaterdagmiddag kansloos onderuit tegen Everton. The Saints keken al bij rust tegen een 0-2 achterstand aan en kwamen die niet meer te boven. “In de eerste helft hebben we de wedstrijd weggegeven”, mopperde Ronald Koeman na afloop.

De coach vond dat zijn spelers de opponent te veel ruimte hadden gelaten om hun favoriete spel te ontplooien. “Onze pressing was niet goed. Als je 1-0 achterkomt, weet je dat je terug moet keren in de wedstrijd. Na een tweede tegendoelpunt is dat erg lastig”, zei Koeman. “De tweede helft hebben we het beter gedaan. We moeten hiervan leren, dat is de boodschap voor de spelers.”

Romelu Lukaku was de grote boosdoener bij het elftal van de Nederlandse coach. De spits nam voor rust de twee treffers van de bezoekers uit Liverpool voor zijn rekening en sloeg daarmee het vrijwel onoverbrugbare gat. In de slotfase strooide jongeling Ross Barkley met de 0-3 nog wat extra zout in de wonden.

Eindigt Southampton dit seizoen hoger dan vorig seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vrees dat t een lastig jaar gaat worden voor southampton. Zeker om de lijn van vorig seizoen aan te houden is haast niet te doen. Het 2e jaar is altijd lastig na een succesvol seizoen. Zeker als ze straks t hoofdtournooi halen van de EL. Hopelijk kunnen ze t weer evenaren maar een plek bij de eerste 10 zal gwn een goede prestatie zijn van koeman en zijn staf

15 augustus 2015 om 23:58

Dit is het derde jaar van Southampton in de PL hoor..

15 augustus 2015 om 23:59

4e zelfs

16 augustus 2015 om 00:41

Het 4e succesvolle seizoen? Heb ik iets gemist?

Ik vond Southampton echt heel erg zwak spelen. Creëerden niks, en het ontbrak ze aan creativiteit. Stekelenburg maakte niet echt fouten, maar pakte ook geen ballen. Wordt een lastig seizoen vrees ik.

15 augustus 2015 om 19:16

stekelenburg is een lachertje. Niet goed genoeg voor een topcompetitie

15 augustus 2015 om 21:49

Heb je de wedstrijd überhaupt gezien? En wat formuleer jij dingen vaag. Als er niks gecreëerd wordt ( wat in mijn ogen nergens op slaat eerste helft gewoon de betere ploeg) ontbreekt het idd aan creativiteit. Geen fouten maar ook geen ballen? Onderbouw alsjeblieft je mening duidelijk waarom jij denkt dat dit een lastig seizoen gaat worden.

16 augustus 2015 om 08:46

Ik heb de wedstrijd zeker weten wel gezien, en ik merk op dat Southampton moeite heeft met kansen creëren. Pelle wordt als aanspeelpunt niet gevonden, en als hij gevonden wordt, kan hij de bal nergens kwijt. Daarnaast is er ook niemand die met een persoonlijke actie de wedstrijd kan openbreken. Wat ik met Stekelenburg wil zeggen is dat je de doelpunten hem niet kon aanrekenen, het waren geen fouten, maar een topkeeper pakt wel minimaal één zo'n bal per wedstrijd.

Als jij Southampton de eerste helft beter vond, dan wil ik niet weten hoe jij die wedstrijd hebt bekeken. Ze hebben geen schot op doel gehad, en Everton was gewoon zeer gevaarlijk in de counter.

Offtopic: je moet niet zo chagrijnig achter je computer zitten, is nergens goed voor.

Ik vind southampton altijd dom in de transferperiode je beste spelers weg doen en dan gokke op een paar spelers die een niveau lager zijn. Vorig jaar ging het goed maar dit jaar tot nu niet.

15 augustus 2015 om 22:26

Beetje het verdienmodel van Southampton aan het worden. Helaas is het gokken geblazen als je mindere spelers inkoopt bij de verkoop van je sterkhouders.

Ik vind het toch een mooi concept om te zien als neutrale kijker. Ik hoop dat Ronald Koeman de machine aan het draaien krijgt dit seizoen.

Ik had al een paar maanden geleden voorspelt dat Koeman het verkeerde pad op zou gaan. Hij is te veel door gedraaid in het halen van Nederlandse spelers. Ook heb je buiten Mané geen een goeie speler die op de flanken kan spelen. Southampton zakt steeds verder weg, ik denk dat ze zich moeten versterken op de transfermarkt. En dan het liefst geen Nederlandse spelers meer.

Southampton heeft niet genoeg goede aanvallers en verdedigers meer.Vorig seizoen konden ze nog een Elia of Djuresich inbrengen wanneer de aanval niet liep.Dit seizoen hebben ze dat niet meer. In de achterhoede Alderweireld, Clyne,middenveld Scheiderlin weg. De keeper lagdurig geblesseerd en je kunt er wel vanuitgaan dat Southampton het minder gaat doen dit jaar.Stekelenburg has to stepup his game want hij zag er niet goed uit bij de tweede goal van Everton.In deze vorm pakt hij geen punten voor het team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren