Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Koeman aast op erfenis Wenger bij Arsenal en maakt weg vrij voor De Boer'

Laatste update:

Everton heeft Roberto Martínez de laan uitgestuurd en clubeigenaar Farhad Moshiri hoopt op Ronald Koeman als de opvolger van de Spanjaard. Volgens de Daily Mirror is Koeman echter niet van plan om te vertrekken bij Southampton: hij hoopt volgens de tabloid volgend jaar in beeld te komen als opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal en wacht dit liever even af.

/

Arsenal heeft een seizoen zonder prijzen achter de rug, maar het is de verwachting dat Wenger toch nog een jaartje bij de club zal blijven. De 67-jarige Fransman beschikt over een contract dat tot medio 2017 doorloopt en zou hierna afscheid willen nemen. Koeman weet dat, en heeft bovendien begrepen dat hij in beeld is om Wenger op te volgen in het Emirates Stadium.

Wanneer Koeman nu naar Everton zou overstappen, zou hij de kans op een transfer naar Arsenal een stuk kleiner maken voor zichzelf. Beweerd wordt daarom dat Koeman liever zijn contract bij Southampton uitdient; hij ligt net als Wenger bij Arsenal nog voor een jaar vast bij zijn huidige werkgever en kan volgend jaar dus transfervrij van club wisselen.

Everton zal dus verder moeten zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer en dat betekent goed nieuws voor Frank de Boer, die na zijn vertrek bij Ajax op zoek is naar een nieuwe uitdaging en in de wandelgangen in verband wordt gebracht met the Toffees. Mark Hughes van Stoke City en de werkloze David Moyes, die al jarenlang bij Everton werkte, zouden ook kandidaten zijn.

Zie jij in Ronald Koeman een geschikte opvolger voor Arsène Wenger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vins ik beat risico vol.
Want koeman is niet altijs stabiel bij iedere club.
Denk dat koeman een betere trainer is voor een club waar het mag dan waar het moet.
Valencia faalt hij en bij az ook.
Maar bij feyenoord draait hij goed en southampton ook.
Nu moet ik wel te kennen geveb dat southampton al goed waa toen koeman arriveerde.

Maar kortom je kunt de gok nemen maar het kan ook verkeerd aflopen.
En heb liever niet dat arsenal een trainer kerkhof word na wenger

19 mei 2016 om 09:27

We kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken naar volgend jaar, maar wie zou een betere opvolger zijn?

19 mei 2016 om 09:31

Klinkt raar maar simeone zou ik echt mooi vinden.
Een trainer wat karakter heeft.
En geloof mij dan is dat lakse soms bij arsenal snel verdwenen. En simione kan een team ook mooi laten spelen maar weet ook wanneer het resultaat telt.

Kijk maar hoe leicester kampioen is geworden
Vaak een 1-0tje maar dat ze toen tikkie takkie voetbal speelde nouuu.. verre van

19 mei 2016 om 09:32

Waarom zou simeone ooit naar Arsenal willen?

19 mei 2016 om 09:35

Iets nieuws misschien?
Waarom zou wenger weg willen bij arsenal?
Is dezelfde stomm vraag

19 mei 2016 om 09:40

Ik vind ondanks dat ze toen de titel op zak hadden dat het bij Feyenoord meer moet dan bij AZ. Dus dat is dus ook niet altijd het probleem.

Ik denk dat het wel een mooie combinatie is al willen ze bij Arsenal steeds kampioen worden en ik weet niet of Koeman daar de juiste man voor is. Arsenal is Engeland is misschien wel te vergelijken met Feyenoord in Nederland. En daar heeft hij ook nooit echt aanspraak gemaakt op een kampioenschap.

19 mei 2016 om 09:54

aflopend contract niet dat die weg wil maar dat die weg moet

19 mei 2016 om 10:13

Ja maar als simeone iets nieuws wil kan ie naar elke club ter wereld. Arsenal is amper een top 10 club in de wereld, hij kan wel wat beters krijgen.

19 mei 2016 om 10:53

Zeker Simeone heeft karakter, is een goeie trainer en zorgt voor resultaat. Maar Simeone is en tegenpool van Arsenal op elk vlak. Spelers als Özil functioneren ook niet in een team van Simeone. Dan zou er hoog druk gezet moeten worden en iedereen zou echt hard moeten werken. Als de spelers van Arsenal op het moment iets niet doen is het hard werken (behalve Sanchez is iedereen veelte lax en lui). Kortom het hele team moet omgegooid worden. Plus je verliest je identiteit waar iedereen respect voor had, mooi voetbal (is ook niet meer wat het was).

Voor Simeone zijn de fans (denk ik) ook een grote factor. Ja, ik ga de fans in het stadion weer afkraken. Zodra Simeone om een heksenketel vraagt in het Vicente Calderon gaat het helemaal los. Echt fantastisch elke tegenstander Barca, Real of Bayern is meteen geïntimideerd. Bij Arsenal hoor je nog een scheet van de bovenste ring aan de andere kant van het stadion, echt waardeloos. Ook tijdens de actie tegen Wenger zag je de verdeeldheid weer van het hopeloze kluitje. Gewoon beschamend dat zo'n grote club geen geluid kan maken om het team aan te moedigen. Neem een voorbeeld aan Liverpool in Basel die in de 92e minuut luidkeels You'll never walk alone beginnen te zingen om hun steun/dank te uiten naar de spelers, staf en mede supporter een echt kippenvel moment. Vergelijk dat met de 300 man die een gestolen chant over Özil beginnen te zingen terwijl je 4-0 voor staat, nogmaals gewoon diep triest. altijd zeuren, maar zelf geen reet uitvoeren verwende k supporters hebben we gewoon.

19 mei 2016 om 09:31

Risico's zijn er net elke trainer, maar koeman begrijpt beter wat er in de bpl nodig is dan wenger. Die trainer van sevilla lijkt me ook wel wat die laat zijn team ook fantastisch spelen.

19 mei 2016 om 13:44

Emery is al jaren een onderschatte trainer, vind hem net als Bielsa echt fantastisch. Als je ziet wat zij bij diverse clubs met beperkte budgetten neer zetten, streling voor het oog.

19 mei 2016 om 09:31

Koeman is twee seizoenen lang hoger dan ooit net southampton geeindigd terwijl zijn elftal werd leeggekocht. Dat verdient veel lof

19 mei 2016 om 09:39

Minder als Wenger kan hij het niet doen, daarnaast. Koeman heeft overal gepresteerd. Kampioen met Ajax en PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse Europees gehaald. Beker in Portugal, en met Southampton fantastisch presteren. Valencia was minder, maar dat kan een keer. Denk dat Koeman het goed zal doen, in England bewijst hij het al 2 jaar.

19 mei 2016 om 11:01

Minder als Wenger kan die het niet doen? De prestaties die Wenger bij Arsenal heeft bereikt gaat Koeman nooit berijken. Dit is het eerste jaar dat Arsenal beter had kunnen doen, en zijn als nog 2de geëindigd. Maar goed verstand van Arsenal heb je dus niet! Man heeft vanaf 2006 amper geld gehad om te investeren en steeds toch in de top4 en minimaal laatste 16 champions league. Hij heeft de laatste jaar weer kunnen investeren, en wint 2x de FA cup. Wenger mag nu (waar ik echt niets van begrijp) bekritiseert worden maar hij heeft het onmogelijke gepresenteerd!

19 mei 2016 om 11:23

Als jij niet begrijpt waarom Arsene bekritiseerd wordt begrijp je zelf heel weinig van Arsenal. Al die smoesjes over het gebrek aan het geld mogen de deur uit, Leicester heeft het minder gedaan. De afgelopen twee jaar heeft Wenger zijn eigen glazen ingegooid door te weinig te doen op de transfermarkt.

19 mei 2016 om 22:34

Ga nou niet doen alsof jij het wel zo goed weet met dat herhaaldelijk geklaag over transfers.. Wenger is een topcoach die met minder middelen dan andere topclubs toch nog beter presteert.. Ja misschien had hij wat meer in de breedte kunnen doen (gezien blessures), dus is minder middelen ook te wijten aan zijn eigen instelling, dan nog... Man City en Man United zijn wel bezig geweest afgelopen zomer.. wie staat hoger nu? Daarnaast, Arsenal heeft dit seizoen vaak pech gehad.. wat was de statistiek, 21x de paal of lat geraakt.. dat is best wat.. Dan noem je Leicester... Leuk, maar als Arsenal een speler van 1,5 mil koopt of minder.. dan wordt Wenger kapot gemaakt hier, zeker omdat, in het geval van Mahrez en Kante, ze nog uit de Franse competitie komen ook.. Nu zijn het opeens sterspelers.. Een speler als Coquelin en Iwobi kunnen de Kante en Mahtez zijn van Arsenal, dus Wenger weet echt wel wat hij doet. Beter dan jullie denken. Alleen willen jullie niet verder kijken dan je neus lang is en gezellig meepraten. Omdat Arsenal al een tijd de titel niet heeft is het simpel gesproken en verdien je er makkelijk mee.. of het waar is, is een hele andere kant van het verhaal. Wenger is de juiste man voor Arsenal, Wenger is zelfs een van de weinige die ze, op korte termijn, een titel kan bezorgen.

19 mei 2016 om 10:33

@willshere niet om het 1 of ander, maar heb niet het idee dat het bij arsenal zo erg 'moet' als je nu beweert. Zie het meer als een soort klopp-liverpool scenario maar dan met meer kwaliteiten en kansen. Koeman zou dat best wel gedijen als relatief kalme en rechtvaardige trainer

19 mei 2016 om 10:35

Dat=dan

19 mei 2016 om 10:44

Bij Ajax moest het ook en dat lukte hem! Toen hij naar Southampton ging draaide ze een goed seizoen en er werd verwacht dat ze die lijn door moesten zijn en dat deden ze met goed voetbal. Elke trainer mislukt wel eens bij een club. Valencia is al heel lang een drama ploeg. Zou dat aan Koeman liggen dat bijna geen een trainer daar iets weet te maken?

Zou de ideale opvolger zijn en ook voor Koeman een goeie stap. Gaat door met een vergelijkbare speelstijl waar Arsenal om bekend staat. In tegenstelling tot een Simeone die gewoon op geen enkel vlak bij de club past. Koeman zet een mooie stap naar een Cl club en kan zich voorbereiden op zijn droom stap naar Barca.

Ik zou in ieder geval niet naar Everton gaan als ik Koeman was. Wellicht zijn er inderdaad wat meer mogelijkheden op het financiële vlak en is het een grotere club dan Southampton, maar hij moet weer helemaal bouwen aan een elftal dat ik momenteel lager inschat dan Southampton waar hij een stabiele basis heeft en juist al kan doorselecteren om weer in de top-8 te eindigen. Everton vind ik dan ook meer een stap zijwaarts. Koeman kan beter nog een seizoen goed presteren en dan eens kijken of er echt een grotere club komt.

Zou de uitgelezen club zijn voor Koeman inderdaad. En waarom zou die ook vertrekken bij Soton? Zit daar goed, prachtig seizoen weer gehad met zijn team. Twee jaar op rij hoogste klassering ooit behaald en Arsenal zou een logische vervolgstap zijn. Everton is toch eerder een stap opzij.

Arsenal en Koeman lijkt mij een mooie combinatie. Koeman is een goed uithangbord: qua naam, uitstraling, etc. De druk bij Arsenal lijkt mij minder dan bij Man Utd, City en Chelsea, maar met die selectie ben je de perfecte outsider voor de 1ste plek.

Na zijn faalproject bij Valencia moeten we ophouden Koeman neer te zetten als een Trainer Coach voor de echte top. Samen met zijn broer Erwin complementair en goed voor het niveau Southampton .
verder niets. Frank de Boer moet wel gek zijn om naar Everton te gaan. Zal hij ook niet gauw doen. Heeft alleen nog maar bij Ajax iets bewezen.

19 mei 2016 om 11:39

Dat is echt een slecht argument, alsof iemand niet kan groeien in 8 jaar tijd...Kom op zeg! Ook koeman is een mens en ook hij heeft waarschijnlijk geleerd van zijn eerder gemaakte fouten.

19 mei 2016 om 12:25

Inderdaad, en was het niet Valencia dat nergens naar draaide. De grote jongens vertrokken en geld voor nieuwe jongens was er niet!

En denk je dat als ze Koeman aantrekken echt nog 8 jaar terug in de tijd gaan kijken hoe hij toen heeft gepresteerd. Of hoe ze de laaste 3 jaar in de premierl league met Southampton hebben gespresteerd.

Alsof Arsenal niet in staat zou zijn om dan een afkoopsom te betalen als ze hem echt willen.. Beetje suggestief om te stellen dat de kans kleiner wordt dat Arsenal voor hem gaat.. Met die nieuwe tv deal zal het niet lang meer duren alvorens men in Engeland zelfs 10 miljoen of meer gaat betalen om het contract van een trainer af te kopen.

19 mei 2016 om 12:29

Nee maar als je zo makkelijk met je geld omgaat schiet het ook niet op!

Verder wie zegt dat Koeman het bij Everton direct op de rit krijgt. Weg goede reputatie in de PL en gaat Arsenal verder kijken.

Sta er wel positief tegenover, maar ik weet niet of dat komt omdat ik Wenger graag zie vertrekken of omdat ik Koeman nu echt zo goed vind. Het is niet dé toptrainer die Arsenal moet ambiëren, maar echt veel toptrainers zijn er ook niet beschikbaar. Ben benieuwd... Laten we maar eens beginnen met een goede transferperiode deze zomer.

Ik denk dat Koeman perfect bij Arsenal past. Zal iets minder frivool gaan speler maar ook degelijker. Over een heel seizoen kan dat wel eens wat gaan opleveren

Arsenal moet werk maken van Sampaoli of liever voor Bielsa gaan. Ik heb heel veel respect voor deze 2 heren. Of misschien Henry polsen voor trainerschap...die heeft best wel wat 'ervaring'

19 mei 2016 om 14:29

Wat heeft Henry bewezen? Behalve een van de beste spitsen, ooit ter wereld zijn geweest! Neem Koeman dan maar, volgens mij heeft hij zich meer dan aardig bewezen in de PL. Dan kan Frank mooi naar Southampton of Everton.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren