Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB legt Eredivisie-toppers zondag in handen van Kuipers en Makkelie

Laatste update:

De topper van zondag tussen PSV en Ajax (14.30 uur) in het Philips Stadion staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie, zo heeft de KNVB maandagmiddag bekendgemaakt. Het duel tussen AZ en Feyenoord (16.45 uur) wordt gefloten door Björn Kuipers. De derby van zaterdag tussen Heracles Almelo en FC Twente staat onder leiding van Dennis Higler.

Makkelie wordt in Eindhoven bij het duel tussen de nummers één en twee van de Eredivisie geassisteerd door Hessel Steegstra en Mario Diks. Allard Lindhout is de vierde official, terwijl Jochem Kamphuis en Johan Balder zijn aangewezen als VAR en AVAR. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra zijn aangewezen als assistenten van Kuipers bij AZ – Feyenoord; Jeroen Manschot is vierde official. Rob Dieperink fungeert in Alkmaar als VAR, Joost van Zuilen is de assistent-videoscheidsrecher.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De laatste PSV - Ajax onder de leiding van Makkelie kan ik me nog wel vaag herhinneren . Dat was tevens de laatste topper die PSV gewonnen heeft..

22 februari 2021 om 13:17

Ik heb altijd een dubbel gevoel bij Makkelie. Uitstekende scheidsrechter maar bij wedstrijden van PSV lijkt het toch vaak alsof hij dan een mindere wedstrijd fluit. Aan de andere kant doet die statistiek van jou toch weer wat hoop opbloeien haha. Ik acht PSV overigens niet kansloos, als we gewoon met de normale tactiek spelen ipv het inzakken wat de afgelopen twee wedstrijden niet werkte, kon je toch zien dat we meer te vertellen hadden tegen Ajax en het niveauverschil niet zo groot was.

Als Knvb zou ik kuipers er alsnog vanaf halen en Siemen Mulder laten fluiten

22 februari 2021 om 12:36

Zeker, en Nijhuis de wedstrijd psv-ajax geven. Ben je daar ook meteen van af. Zeker omdat hierboven al vermeld was, dat Makkelie de laatste topper floot die PSV van ajax won :3

22 februari 2021 om 13:02

Zou inderdaad wel een mooie zet zijn om Nijhuis op de wedstrijd van Schmidt te zetten en dan Tagliafico, Martinez, Alvarez en timber op ze los te laten .

Maar zonder dollen, ik vind het eigenlijk mooi om de twee beste scheidsrechters op deze twee topwedstrijden te zien. Dan is de kans lig een heel stuk groter dat we het op zondagavond over de prachtige steekpass van stengs of ihattaran en de afstandsschoten van Gravenberch of Toornstra hebben, ipv de discutabele beslissingen van Nijhuis of blom. Nou ja.. naast de rare opstelling en wissels van schmidt waarschijnlijk

22 februari 2021 om 14:41

Helemaal met je eens, echter denk ik dat we zondag geen steekpass van Stengs gaan zien aangezien hij positief getest is op corona dacht ik.. Dan zit je toch minimaal 5 dagen in isolatie dacht ik, althans ik mag er vandaag weer uit nadat ik dinsdag positief ben getest haha!
Maar zeker helemaal met je eens beste scheidsrechters op de beste potjes.
Verder vind ik het geklaag op de nederladnse arbitrage best erg, zeker van de trainers (hierboven vermeld) als je dan ziet wat voor pipo's je ziet in Europa (afgelopen Donderdag bij ajax ook weer, het is dat ajax die penalty meekrijgt ipv tegen haha).. Hebben wij over de breedte nog niet zo een heel slecht scheidsrechters korps..

Zo Dickie in ieder geval blij.

22 februari 2021 om 12:57

Niet te vroeg juichen hé! Misschien wordt de wedstijd afgelast en uitgesteld naar een midweek waarin Europees voetbal gepland staat .

Waarom moet PSV na een 21;00 wedstrijd donderdag ‘al’ om 14;30 zondag, en Ajax afgelopen zondag pas om 20;00 tegen Sparta, na een 21;00 wedstrijd? Puur om het affiche?

22 februari 2021 om 12:33

Dat lijkt me wel ja, ze gaan een topper als PSV - Ajax niet op de zondagavond zetten, zo'n wedstrijd wordt al sinds jaar en dag op zondagmiddag om half 3 gespeeld. Ik denk dat de clubs zelf dit overigens ook gewoon het fijnste vinden!

22 februari 2021 om 12:37

De vorige ajax psv was ook om 16.45, had in deze wat mij betreft ook een betere keuze geweest..

22 februari 2021 om 12:41

zou die 2u verschil echt uitmaken qua belasting? ik betwijfel het.

22 februari 2021 om 12:47

Het scheelt dat Psv gewoon thuis speelt dus hebben verder net als Ajax geen reis in de benen. Dan gaat het idd om 2 uurtjes.

22 februari 2021 om 13:12

Die zes uurtjes lijkt me nog wel te overzien toch? 😉 Denk dat elke andere wedstrijd van PSV om 16:45 of 20:00 was geweest, maar de toppers in de Eredivisie horen sowieso gewoon op zondagmiddag 14:30 vind ik.

De knvb moet het Makkelie niet meer aan doen om Feyenoord te fluiten. Sinds dat gedoe dat Psv klaagde dat Makkelie voor politie rijnmond (terwijl hij in Dordrecht werkt) werkt en dus partijdig kan zijn voor Feyenoord, durft hij echt niet meer vrijuit te fluiten in wedstrijden van Feyenoord.

22 februari 2021 om 12:35

Makkelie fluit PSV-Ajax komend weekend.

22 februari 2021 om 12:41

Ja klopt, hij floot gister Feyenoord. Ik denk zet even neer als tip voor de knvb.

22 februari 2021 om 13:15

Ik zal het doorgeven

22 februari 2021 om 13:41

dat is klasse

Ik zou toch Nijhuis op Psv-Ajax gezet hebben... haha

22 februari 2021 om 12:36

Vind Ajax tegenwoordig prima met al die zuid Amerikaanse spelers. Ajax verliest geen punten meer als Nijhuis fluit zoals vroeger het geval was. Ajax kan tegenwoordig ook prima het randje opzoeken.

22 februari 2021 om 12:40

Idd... Nijhuis geeft meer ruimte om te spelen maar ik doelde natuurlijk op de klaagzang van Schmidt laatst... KNVB durft het niet aan om Nijhuis er dan op te zetten..

Prima keuze. De beste scheidsrechters die er zijn denk ik. Die horen ook deze wedstrijden te krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren