Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klose resoluut: ‘Nee, ik kom nooit meer terug op een genomen besluit’

Laatste update:

Miroslav Klose is niet van plan ooit weer Duits international te worden. De 37-jarige spits stopte ermee na het gewonnen WK 2014 in Brazilië en nu moet Joachim Löw een beroep doen op anderen. Duitsland heeft zich inmiddels weten te kwalificeren voor het EK 2016 in Frankrijk, maar het gaat nog niet kriebelen bij Lazio-spits Klose.

/

De man die 137 interlands speelde en 71 goals maakte voor die Mannschaft blijft bij zijn beslissing. “Ik kom nooit meer terug op een eenmaal genomen besluit. Ik denk met veel trots terug aan mijn laatste wedstrijd voor Duitsland, de finale van het WK. En aan de beker die we vervolgens de lucht in mochten steken. Dat was het allermooiste moment in mijn leven”, zegt de veteraan tegen Sky Italia.

“We hebben in Duitsland nu zo veel talenten rondlopen en de nationale ploeg beschikt over voldoende sterke spelers. Na mij verandert er echt niet zo veel, hoor. Of ik van gedachten zou veranderen als ze me bellen? Je hebt geen idee hoe vaak Löw al gebeld heeft...”, grapt Klose. Op serieuze toon vervolgt hij: “Als Mario Gómez fit is, is hij erg goed. Mario Götze is nog jong en kan zich nog ontwikkelen. Ik heb nog nooit iemand gezien die zo professioneel is als hij. Tot nu toe doet hij alles in zijn loopbaan goed”, zegt Klose complimenteus.

Heeft Duitsland volgend jaar zomer Miroslav Klose nog nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan heel nuttig zijn als pinchitter. Scoorde tegen Brazilië 1 ( of 2? ) al was dat niet erg moeilijk..

21 oktober 2015 om 17:10

Verstandig keus is nu op het juiste moment gestopt op een hoogte punt voor hem en het Duitse elftal

Prima keuze, een basisplaats krijgt die toch niet zo snel bij Duitsland met Muller enzo

21 oktober 2015 om 17:43

Nou probleem is dat juist de spitspositie bij Duitsland niet goed bezet is. Ik denk dat hij zelfs met zijn 37 jaar nog steeds de beste Duitse spits is die actief is. Muller kan daar ook spelen, maar die is op 10 gewoon beter.

Jammer dat hij niet nog voor Polen kan kiezen. Zou wel een dodelijke voorhoede zijn, Klose Lewandowsi.

21 oktober 2015 om 19:17

Hij heeft Poolse voorouders of een vader/moeder die Pools is volgens mij, dus hij kon inderdaad voor Polen kiezen.

21 oktober 2015 om 20:33

Polen heeft Milik al

21 oktober 2015 om 23:17

Is niet zo gek idee hoor, klose is geboren in Opele en dat is een momenteel poolsdistrict. Voor de tweede wereldoorlog was dit district bij Duitsland hoorde, ba de tweede wereldoorlog eerst het district toegevoegd aan Polen maar hierdoor bleven veel Duitsers in Opele wonen tevens in Polen. Dus daardoor kon Klose ook voor Polen spelen. Zelfde geldt voor Podolski die geboren is in Gwicile wat in het zelfde district ligt.

21 oktober 2015 om 20:34

Jammer dat Lewandowski geen duitser is was duitsland helemaal een perfect elftal.

Klose is op het juiste moment gestopt.

Klose is echt een held. Hij is voetballend niet zo super goed maar had zon killersinstinct waar veel spitsen jaloers op waren. Op clubniveau kon het beter maar bij duitsland altijd zo dodelijk

21 oktober 2015 om 18:32

En dan te bedenken dat hij relatief laat doorbrak. Dat zie je nu niet zo vaak meer gebeuren, maar wat knap van die man zeg. Wat hij heeft gepresteerd.

Een van de beste spitsen die er momenteel rondloopt, puur op het positie kiezen en de looplijnen. Net als Ruud er daar een van was, of een Inzagi. Kunnen de hele wedstrijd geen kloot aanraken maar in de 86' minuut lepelen ze hem er wel in. Klasbak die Klose die een prachtige carrière heeft gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren