Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp: ‘Wellicht nemen we vijftig, zestig of honderdduizend man mee’

Laatste update:

Jürgen Klopp kan nauwelijks geloven op wat voor manier Liverpool de finale van het toernooi om de Europa League heeft bereikt. De Premier League-club poetste donderdagavond een 1-0 nederlaag uit het heenduel met Villarreal weg: 3-0. Zodoende staan the Reds over minder dan twee weken in de finale van het Europese toernooi, op 18 mei in Basel.

/

Klopp had het na afloop over ‘een briljante wedstrijd’ van Liverpool. “Wat een power, wat een instelling, wat een emotie, wat een motivatie", zo verzekerde Klopp na afloop. “Dit was een ongelooflijke avond, ook met de sfeer. Als dat het verschil is met de Premier League, dan moeten we bij elke Premier League-wedstrijd zo'n sfeer creëren.”

Volgens Klopp zijn de spelers van Liverpool lang onderschat. “Voordat ik hier kwam, werd er veel gesproken over dit team. Het ging over kwaliteit en een gebrek aan goede transfers. Maar ik ben hier naartoe gekomen omdat ik vond dat er wel een aardige selectie stond. En nu staan we in de finale!”

Klopp verwacht massale steun voor zijn ploeg in Basel. “Misschien nemen we wel vijftig-, zestig- of honderdduizend man mee.” De Europa League-winnaar gaat de groepsfase van de Champions League in. "Dat weet ik niet honderd procent zeker, ik heb nog niet echt naar de regels gekeken", reageerde Klopp, die het nieuws bevestigd kreeg. "Oh, dat is goed nieuws. Ik zal het zeggen tegen de jongens. Maar we willen de finale vooral winnen. Laten we met de fans ons best doen om in Basel ook weer zo'n mooie sfeer te creëren. Het is een lang seizoen. Dat had ik een paar weken geleden niet gedacht.”

Gaat Liverpool de Europa League winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Net of ie dat niet wist van de Cl

6 mei 2016 om 00:08

Misschien wist hij het ook echt niet? Pessimist.

6 mei 2016 om 00:22

Hij wist het waarschijnlijk wel, maar zal wel twijfelen over de groepsfase of over voorronde spelen. Niet gek toch?

6 mei 2016 om 00:47

Inderdaad, hij twijfelde of het tussen voorronde ging of direct groepsfase. Indien de winnaar van de CL zich al heeft gekwalificeerd voor de CL via hun eigen competitie zal de winnaar van de EL direct de groepsfase van de CL binnenstromen. En aangezien zowel Real als Atletico dit hebben gedaan is dit nu het geval

Oke dus ze zijn goed genoeg maar toch presteren ze in de pl waardeloos.

6 mei 2016 om 00:14

Waardeloos? We hebben teveel weggegeven tegen kleine clubs terwijl we winnen van de grote, waardeloos niet, max haalbare positie wordt 5, klopp heeft t team veranderd, onder klopp beter geworden, dus je moet niet waardeloos zeggen, we staan in finale en misschien was t geen super competitie maar waardeloos was Chelsea

6 mei 2016 om 00:15

Is ook best logisch dat ze niet super meedraaien pl...
Klop moet zich aanpassen aan de spelers die zijn ingekocht door iemand anders .
Zou mooi zijn als ze champions leauge in gaan zodat er in de zomer ook grote spelers gekocht kunnen worden bv reus.

6 mei 2016 om 06:59

Ze hebben het zwaarste seizoen van alle clubs in de pl. Hebben verreweg de meeste wedstrijden gespeeld, zijn enorm geplaagd geweest door blessures en een trainingswissel midden in het seizoen en toch 2 finales behaald in klopps eerste seizoen. Dat is een uitstekend resultaat

Zestig man is wel wat weinig. Honderdduizend man, daar kun je mee aankomen.

Nou dankzij La Fifa Nostra worden dat er dus 9000 jürgen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren