Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp stippelt transferpolitiek uit: ‘Doelwitten voor januari besproken’

Laatste update:

Jürgen Klopp overweegt zich komende maand te roeren op de transfermarkt. Liverpool is weliswaar in topvorm en kan zondag tegen Bournemouth de tweede plek opeisen, maar heeft ook te maken met blessuregevallen. Philippe Coutinho en Daniel Sturridge zijn er niet bij op Dean Court, terwijl Adam Lallana en Roberto Firmino midweeks ontbraken in het EFL Cup-duel met Leeds United.

/

De personele problemen zetten Klopp aan het denken over het aantrekken van spelers. "Hoe meer blessuregevallen we hebben, hoe vaker je daaraan denkt", geeft hij toe aan de Daily Mail. "Ik heb gesproken met de scoutingsafdeling om te praten over transferdoelwitten voor de winter en de zomer. Zo gaat dat altijd. Je moet voorbereid zijn. Als we iemand nodig hebben, zullen we alles in het werk stellen om te slagen."

Onder meer Borussia Dortmund-sensatie Christian Pulisic, Celtic-aanvaller Moussa Dembélé en Virgil van Dijk van Southampton worden gelinkt aan Liverpool, dat al vijftien opeenvolgende duels ongeslagen is. Het voelt volgens Klopp niet als een perfecte start. "We hebben gedaan wat we moesten doen. Dat mensen gaan dromen, is heel normaal. Ik ben hier pas vijftien maanden, dus ik kan de geschiedenis van de club niet op mijn schouders dragen", vertelt de Duitser. "Hetzelfde geldt voor de spelers. Misschien is dat een probleem, omdat we 26 jaar geen kampioen zijn geworden, maar ik probeer het met deze groep pas voor de eerste keer."

Verwacht je veel transferactiviteit bij Liverpool in januari?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is voor mij de meest geweldige trainer bij Liverpool die ik heb meegemaakt. Ben erg benieuwd naar de afloop van dit seizoen. Selectie van Liverpool is natuurlijk een goed geheel dit jaar.

4 december 2016 om 11:22

Het valt wel mee hoe goed de selectie daadwerkelijk is. Liverpool heeft een paar goede voetballers en heeft mensen in vorm maar over de gehele selectie gekeken zijn ze (op papier) stukken minder dan ploegen al united, man city of arsenal

4 december 2016 om 11:27

In termen van het 'onderste uit de kan' halen doen Klopp en Wenger het geweldig. Iets wat ik persoonlijk erg waardeer. Daarnaast wordt Coutinho nog al eens onderschat heb ik het idee, die hoort gewoon tussen de BPL toppers Sanchez, Hazard, Ozil, etc.

4 december 2016 om 15:24

Ja, maar naast couthino en firmino is de rest van het elftal een collectief van geen topvoetballers die samen een prima team vormen en daardoor ook goede resultaten halen. Maar in vergelijking met de andere topploegen heeft liverpool kwalitatief gezien de minste selectie.

Hm, dan zijn ze dus inderdaad minder afhankelijk van dat 'transfergroepje' dat ze daar eerst hadden die een flinke vinger in de pap hadden mbt transfers. Maar goed ook, want 90% van de aankopen van Liverpool gaan nergens over. (pre-Klopp). Ik gun Liverpool het succes van harte, mooi om te zien dat zo'n club z'n weg naar boven toch terug kan vechten, zoals BvB en Feyenoord dat ook doen/hebben gedaan.

Ik ben benieuwd wie er op deze lijst staan, en of er daadwerkelijk spelers gaan komen. Wil Liverpool daadwerkelijk meedoen om de titel dan moet er wel wat bijkomen. Vooral achterin. Qua creativiteit zit het team ook niet erg lekker. Vooral Coutinho nu weg gevallen is.

4 december 2016 om 12:33

Een nieuwe linksback is altijd welkom. Met de creativiteit zit het overigens normaal wel goed. Can en Mane zijn spelers die veel ruimte kunnen creeeren met hun goede rushes en dribbels, en Lallana barst ook over van de creativiteit, net als Coutinho en Firmino dat doen. Op het middenveld en de aanval verwacht ik dan ook geen nieuwkomers het komende jaar.

4 december 2016 om 13:32

Oke. Ik probeer veelal Liverpool te volgen maar heb niet altijd de mogelijkheid daarvoor. Waarschijnlijk heb jij er meer kijk op dan ik. Lalana is inderdaad ook erg creatief! Een linksback is inderdaad welkom... Moreno is het niet en Milner is natuurlijk geen back. Wie zie jij graag komen op die positie?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren