Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kleedkamerfoto met Bosz massaal gedeeld: ‘Ik vroeg of ik erop mocht’

Laatste update:

Ajax plaatste zich donderdagavond na een zinderende wedstrijd voor de halve finale van de Europa League (3-2) en dat werd na afloop gevierd in de kleedkamer. Een deel van de spelersgroep ging met elkaar op de foto en ook trainer Peter Bosz was te zien op het kiekje dat zich in ramp tempo door heel Nederland verspreidde.

Bosz stond met een brede glimlach en gebalde vuisten op de foto. “Ik wist niet de juiste woorden te vinden om de jongens te bedanken, dus heb ik maar gevraagd of ik met ze op de foto mocht”, reageert de oefenmeester in gesprek met De Telegraaf. Ajax leek na een 3-0 achterstand te worden uitgeschakeld, maar herpakte zich en schakelde Schalke 04 uit.

Ook Bosz gaf nog maar weinig voor de kansen van zijn spelers en na afloop was de opluchting dus dubbel zo groot. Hij wist niet hoe hij zijn spelers moest bedanken: “Ik dacht: ik kan hier nu een heel interessant verhaal gaan staan houden, maar dat lukte me niet.” Ajax neemt het zondag overigens op tegen nummer drie PSV.

Wat een foto! AFC Ajax halve finalist van de UEFA Europa League!

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 20 april 2017

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een mooi stel bij elkaar. Bosz heeft Ajax goed op de rit gezet. Mooi en aanvallend voetbal met af en toe een mindere wedstrijd. Knap hoe de spelers donderdag alles gaven. Kom op boys en knal nog 5 en misschien nog wel 6 wedstrijden. De titel lijkt onmogelijk, maar je weet het nooit.

22 april 2017 om 08:52

@RyanBabel8, ben het helemaal met je eens. Vond Deriksen zich zelf gisteren bij voetbal inside dan ook belachelijk maken. Daar verkondigde hij dat het bestuur een gesprek had moeten aangaan met Bosz zodat hij Bazoer en El Gah zi wel zou opstellen. Belachelijk voor woorden natuurlijk, zo ondermijn je het gezag van de trainer helemaal. Ik ben het met hem eens dat een trainer een passant is maar Bosz laat meer dan genoeg eigen jeugd doorstromen. Denk aan Nouri, De Ligt, Kluivert en recent nog die back. Bazoer gaat echt wel een prima speler worden maar als hij (en el Gahzi) een negatieve invloed hebben in de kleedkamer dan snap ik prima dat je afscheid van ze neemt. Van der Beek (ook eigen jeugd) vult zijn positie meer dan prima in. En het argument van kapitaal vernietiging is helemaal mesjogge, wat denk je dat je selectie nu waard is nu er voor het eerst in 20 jaar een halve finale in Europa is behaald. Nee Deriksen heeft zichzelf belachelijk gemaakt en Bosz doet het heel erg goed. Goed qua prestatie maar ook qua beleid (jeugd) en hij is een goed uithangbord voor je club.

22 april 2017 om 09:19

Heb de uitzending zelf niet gezien, echter Derksen staat nooit met die spelers op het trainingsveld Bosz daarentegen wel. Dan zal Bosz het toch wel beter moeten weten dus geef hem de voordeel vd twijfel.

22 april 2017 om 13:48

Ik denk dat heel Nederland vond dat Derksen zichzelf gisteren nog meer voor schut zette dan gebruikelijk. Vooral zijn tirade over Viergever was bijzonder misplaatst.

22 april 2017 om 15:32

Ik ben het met je eens. En snap van Derksen het ophemelen van El Ghazi niet zo. Heeft vorig seizoen een super start gehad. Met 8 doelpunten in de eerste wedstrijden en daarna raakte hij een beetje geblesseerd en heeft sindsdien geen pepernoot meer geraakt en passeerde nog geen lantaarnpaal, en begin van het seizoen heeft nog volgens mij iets van 12 wedstrijden in de competitie gespeeld dit seizoen (natuurlijk met invalbeurten erbij) maar maakte al een tijd geen indruk vind ik.
Van Bazoer vind ik het wel jammer, maar stel dat hij een beetje aan het lamballen was op de training ben je zo iemand ook liever kwijt dan rijk. En voor El Ghazi heb je 9 mil gekregen en dacht voor Bazoer 13 mil. Dus ze zijn niet gratis de deur uitgelopen.

22 april 2017 om 16:10

@guikstra

Derksen had/heeft gewoon een sterk punt. De filosofie van Ajax is naast aanvallend en attractief voetbal spelen, ook jeugdspelers opleiden en deze voor veel geld verkopen. Hiervoor moet je deze spelers ontwikkelen, en oa (meer) speelminuten geven.

Derksen heeft niet gezegd dat ze met Bosz in gesprek moesten gaan om te bepalen wie wel en niet speelt, maar om in gesprek te gaan om nog maar even goed duidelijk te maken dat een Tete en Riedewald meer van belang zijn voor Ajax dan een Schã¶ne en Sinkgraven, met een schuin oog kijkend naar de filosofie.

En Bosz en Ajax doen het de laatste weken een heel stuk beter dan de maanden ervoor. Heel erg goed zou ik het persoonlijk niet noemen overigens, ik ben het met te veel dingen niet mee eens. Met Veltman en Traore voorop. Toegegeven, Traore lijkt zijn draai in de punt van het systeem beter gevonden te hebben.

Ik zit hier niet Derksen te beschermen, en vind vaak genoeg dat hij krom lult, maar in dit geval vind ik dat hij gewoon een punt heeft. Bosz had bepaalde jongens veel meer moeten rouleren en tijd moeten geven. Nergens gezegd dat Bosz ze als vaste basisspelers moest beschouwen. En geef nou toe, Bosz had bepaalde jongens veel vaker op de bank kunnen zetten, in een vorm van roulatie systeem, simpelweg omdat bepaalde namen keer op keer faalde. Je moet die falende spelers ook scherp zien te houden.

Kan me herinneren dat hier kort geleden een nieuwsbericht was waarin een bepaalde journalist twijfelde of het onder Bosz wel zo goed ging als men dacht. De vergelijking met De Boer werd gemaakt. Ik denk dat de laatste weken wel hebben bewezen dat Bosz het in z'n eerste seizoen voortreffelijk doet. Zowel qua resultaten als qua voetbal.

Wat ik vooral knap vind is dat Ajax voor het eerst in jaren weer een goed uitgebalanceerde selectie heeft. Daarin kan je de hand van Bosz zien. Hij heeft er op aan gestuurd dat er veel spelers zijn verkocht tegen een mooie prijs. Bovendien heeft Ajax goed ingekocht met Sanchez, Ziyech en de huur van Traore. Daarnaast lijkt Neres ook een schot in de roos maar het is nog wat vroeg om een goed oordeel te vellen.

Komende zomer wordt interressant, kan Ajax hun selectie grotendeels bij elkaar houden en daar waar nodig versterken. St. Juste vind ik een erg interressante speler voor Ajax. Voor deze jongen leent het spel dat Ajax speelt zich uitstekend uit. Bovendien heeft hij nog maar een 1 jarige contract en dus voor een leuke prijs te halen. Gewoon een degelijke stand in voor Sanchez.

22 april 2017 om 10:13

En haps van az lijkt me wel een goede linksback. Alleen heb ik viergever liever daar en dan centrum met de ligt en Sanchez.

22 april 2017 om 13:01

Ik vind juist dat Viergever en Sanchez het meer dan uitstekend doen samen en zo kan de ligt juist rustig gebracht worden en juist meer rouleren. Ik vind Viergever ook een stuk minder sterk op de linksback positie en zou persoonlijk kiezen voor iemand als Haps vind hem toch wel een paar stappen verder als St. Juste.

Bosz heeft gewoon een goede verstandhouding met de boys. Hij is miet het mannetje en ze hebben niet het gevoel dat ze om t minste gelijk straf krijgen. Maar toch is hij wel de leider. Dat is gewoon knap.

Je hoeft geen goede analist te zijn of Derksen te heten. Hij heeft zijn mening gegeven en dat mag toch.
Maar nu mijn mening.
Ajax heeft weliswaar afgelopen donderdag niet gewonnen. Maar......wat dit jong elftal heeft gepresteerd is ongekend. Doorzettingsvermogen en blijven hopen op dat ene goal in de verlenging met tien man.
En dat is ze magnifiek gelukt. Ze hebben zelfs Schalke in de verlenging vernederd.
Dit piep jong elftal met heel weinig Europese voetbal ervaring.
Klasse Ajax en in het bijzonder Bosz.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren