Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen terug op aarde met Werder Bremen; Boëtius speelt negentig minuten

Laatste update:

Werder Bremen staat weer met beide benen op de grond. De werkgever van onder anderen Davy Klaassen was enkele weken geleden nog de trotse nummer twee van de Bundesliga, maar zondagavond volgde op bezoek bij laagvlieger FSV Mainz de tweede competitienederlaag op rij: 2-1. Daardoor is Werder op de ranglijst nu terug te vinden op een zesde plaats.

In de Opel Arena moesten Klaassen en consorten al na 25 minuten voetballen in de achtervolging. Een poging van afstand van Daniel Brosinsk leek geen gevaar op te leveren, maar doordat het schot van de verdediger teamgenoot Jean-Philippe Mateta raakte, was doelman Jiri Pavlenka kansloos. Werder speelde een zeer matige eerste helft en mocht van geluk spreken dat de rust werd gehaald zonder verdere kleerscheuren.

Kort na de onderbreking moest de formatie van coach Florian Kohfeldt alsnog voor een tweede maal vissen. Jean-Philippe Gbamin trok vanaf de rechterkant van het veld naar binnen en verschalkte Pavlenka vervolgens met een fraaie uithaal van afstand. Via Claudio Pizarro deed Werder een kwartier voor tijd nog wel wat terug, maar een gelijkmaker zat er uiteindelijk niet meer in voor de bezoekers. Voormalig Feyenoorder Jean-Paul Boëtius speelde namens Mainz de gehele wedstrijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boetius speelde een hele sterke wedstrijd, twee asissts en het hadden er meer kunnen zijn. Weer een feyenoord talent dat zich bewijst in het buitenland. Klaassen speelde daarentegen zijn eerst echt slechte wedstrijd voor Werder.

4 november 2018 om 20:41

Vorige wedstrijd niet gezien toen werder een pak slaag kreeg van leverkusen?

4 november 2018 om 20:46

Wat heeft dit ermee te maken?

4 november 2018 om 21:32

Nou klaassen speelde slecht tegen leverkusen

4 november 2018 om 23:02

Valt wel mee, was een van de beste (lees: minst slechte) aan de zijde van Werder tegen Leverkussen, gaf ook nog een assist.

4 november 2018 om 20:57

Die assists waren toch niet van Boëtius?

4 november 2018 om 21:30

Hij heeft helemaal geen assist afgeleverd.

4 november 2018 om 21:56

Denk dat je te veel aan je tepeltje gestreeld heb, want boetius en brosinski zijn 2 verschillende spelers hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren