Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen: ‘Ik verwacht dat Bosz dat bij ons ook gaat doen’

Laatste update:

Davy Klaassen krijgt na Frank de Boer nu te maken met Peter Bosz. Maandag meldde de aanvoerder zich weer op de club voor de medische testen en de komende dagen zal hij zijn nieuwe hoofdtrainer beter leren kennen.

Zal Ajax succesvol zijn onder Peter Bosz?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax heeft nog steeds teveel talenten en jaknikkers in de selectie. Er moet nog steeds meer ervaring, meer kwaliteit en meer persoonlijkheden bij zoals een Nigel De Jong, Sneijder of Huntelaar. Ervaren spelers die anderen flink de waarheid durven te zeggen en iemand de huid vol scheld als hij niet alles geeft.
Zolang Overmars, Vd. Sar, Bergkamp de scepter zwaaien bij Ajax zie ik dit niet veranderen.

27 juni 2016 om 17:47

Klaassen is wel zo iemand hoor! Zeker tegen zijn teamgenoten kan hij flink uitvallen op het veld. Ik ben met je eens dat er inderdaad veel ja-knikkers zijn, maar dat heeft meer met de boer te maken denk ik. Die kon nu eenmaal niet zo goed met jongens met een eigen mening. Bosz zal hierin anders zijn. Misschien staan er nu wel wat andere jongens op.

27 juni 2016 om 19:06

Klopt teveel brave jongetjes. Maar dat was ook het ideaal van Frank de Boer.

Daarom mag er naast Huntelaar nog wel een sterke persoonlijkheid komen.
En de selectie mag nog wel 2 straatratjes, die de punten voor je winnen, erbij krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren