Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klaassen: 'Ik heb nog hoop op de landstitel, al is die hoop niet groot'

Laatste update:

Het ging met pijn en moeite, maar Ajax wist zondag te profiteren van de nederlaag die PSV leed bij Feyenoord. De ploeg van Frank de Boer was met 1-0 te sterk voor ADO Den Haag en heeft de achterstand op de koploper daarmee verkleind tot acht punten. Er zijn nog zes duels te gaan.

/

Het is niet onmogelijk dat Ajax de achterstand op PSV nog ongedaan weet te maken, maar Davy Klaassen weet dat de kans klein is dat hij opnieuw kampioen zal worden. "We moeten zo veel mogelijk winnen en ervoor zorgen dat we onszelf niets kunnen verwijten, als PSV het toch nog weggeeft", zei de middenvelder van Ajax tegen FOX Sports. "Ik heb nog hoop, al is die niet groot. We kunnen het echter moeilijk opgeven."

Klaassen leek zondagmiddag de matchwinner te zijn tegen ADO, maar het doelpunt dat zondag werd gemaakt in de ArenA gaat de boeken in als een eigen goal van Xander Houtkoop. Na de interlandonderbreking speelt Ajax uit tegen FC Utrecht.

Denk je dat Ajax nog kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha nee die titel komt er niet. Wel zou het lachen zijn als je volgend weekend weer 3 punten inloopt, dan zal er wel een beetje paniek toeslaan
Echter zie ik ons niet alles winnen, zeker niet als we Sigthorsson en Andersen blijven opstellen haha, om te janken.

22 maart 2015 om 19:26

Dat gebeurd 100% zkr niet.
Volgend weekend interlands voetbal.

22 maart 2015 om 19:33

Nja volgende speelronde dan, je snapt wat ik bedoel toch.

22 maart 2015 om 19:27

Volgende speelronde Utrecht uit, traditioneel altijd lastig daar. Denk dat er daar al punten worden verspeeld.

22 maart 2015 om 19:34

Zeker met dit spel... laten we hopen dat Frank eens de sterkste opstelling opstelt.. maar waarschijnlijk spelen we met Boilesen Sigthorson en Andersen ofzo

22 maart 2015 om 19:40

Schone boilesen van rhijn en sightorsson, ja daar breken we potten mee.. Lekker met Tete riedewald milik en el ghazi gewoon starten

22 maart 2015 om 19:56

De boer liet deze jongens starten door de wedstrijd van donderdag.
No way dat hij El Ghazi tegen utrecht niet opstelt en Milik

22 maart 2015 om 21:09

Een geluk Utrecht speelt ook niet echt sterk en dan speelt de Boer weer met zijn beste 11.

23 maart 2015 om 10:45

Waarschijnlijk wel, maar Utrecht is bij uitstek het team dat het tegen Ajax dan wel weer op weet te brengen.

22 maart 2015 om 20:07

De Boer zei dat hij die spelers als Siggy en Serrero een kans wilde geven om zich te bewijzen. Want de Boer heeft de laatste tijd wel degelijk Siggy en die andere kanslozen op de bank gehouden.

22 maart 2015 om 21:07

Die spelen de volgende keer niet. Andere spelers kregen gewoon rust.

Hoe gek het ook mag klinken, het is wel de enige juiste instelling...
Je nu al neerleggen bij een verloren seizoen levert sowieso niks op, kijk, ik weet ook wel dat Psv 99 van de 100 keer kampioen wordt in zo'n positie en dat Psv de verdiende kampioen zal worden.
Maar Klaassen is zowat de enige die in het veld vechtlust uitstraalt en juist hij is degene die zo bepalend en beslissend is uiteindelijk... Dat is echt geen toeval, nu die andere 9 nog... (cillessen is ook gewoon goed bezig)

22 maart 2015 om 19:45

Serero en bazoer hebben ook de juiste instelling.. Alsnog veel te weinig trouwens.. Heel frappant vind ik ook Veltman/viergever het minst slechte duo sinds alderweireld/verthongen

22 maart 2015 om 19:54

Bazoer is ook geweldig bezig uiteraard, Serero doet gewoon zijn best en is ook in vorm maar in het geheel komt hij toch te kort.
Ik ben lange tijd fan van hem, en dat ben ik nog steeds maar met dit speltype komt hij niet tot zijn recht, daarbij had ik verwacht dat zijn schot en lange pass ontwikkeld zou worden maar dat valt erg tegen.
Bazoer, Sinkgraven en Klaassen zijn de beste middenvelders op het moment.

22 maart 2015 om 20:49

Inderdaad, ik ben het helemaal met je eens. Hopelijk gaan ze het nog snappen.

Blijven hopen haha
Als je zo speelt bij Utrecht uit is het gas over 2 minimaal 8 punten

22 maart 2015 om 19:34

Tsja het is maar hoe je ernaar kijkt. Hele wedstrijd beter dan ADO met een veredeld B-elftal, waarvan sommigen zelfs nog een Europa Cup wedstrijd in de benen hadden. Iedereen schijnt dat ook al vergeten te zijn, maar dat was gewoon doodleuk 120 min meer dan Psv/feyenoord etc. gemaakt hebben deze week.

Als PSV zo blijft spelen als vandaag (en dat met het beste elftal dat ze op kunnen stellen) dan kan het nog spannend worden.

22 maart 2015 om 19:38

Als Ajax zo blijft spelen als vandaag, wordt het helemaal niet spannend.

22 maart 2015 om 19:40

ADO deed helemaal niks .
PSV speelde de tempo van een 3e klasse amateur..

Als PSV uit bij Twente wint of Ajax verliest bij FCU is het definitief gedaan.

22 maart 2015 om 19:47

Nee dat klopt, ADO deed ook helemaal niks. Die bleven constant met een man of 8 op de eigen helft. Speel daar maar eens doorheen. PSV is ook verreweg het gevaarlijkst als het kan counteren.

22 maart 2015 om 22:15

Ajax mag vooral blij zijn met die rommelgoal vandaag. Was die niet gevallen, dan had er best wat druk op de wedstrijd tegen Utrecht gekomen, aangezien Feyenoord op 3 punten had kunnen komen bij een zege voor Utrecht. Niet dat Feyenoord constant presteert, maar ik zou als Ajax zijnde meer naar beneden kijken dan naar boven, gezien de eigen vorm.

22 maart 2015 om 19:38

Het werd hem echt uit z'n mond getrokken dus doe maar rustig, tuurlijk komt de titel voor PSV meer ingevaar

22 maart 2015 om 19:42

Zooooooo en dat utrecht speelt goed, echt ongelooflijk vrijdag nog 2 gescoord tegen nac

22 maart 2015 om 20:42

Onderschat Utrecht niet zo, het werd 3-4

23 maart 2015 om 13:52

Oh sorry dat ze 3 keer gescoord hebben, maar als ajax slecht speelt verliezen ze meteen van iedereen, ik weet ook wel dat utrecht uit de lastigste uitwedstrijd voor ajax is, maar utrecht gaat net zo spelen als heerenveen, dan krijg je meer mogelijkheden als tegen zo een negatief ingesteld ado als gisteren

Hoop is altijd goed om te hebben, maar zorg eerst zelf maar eens dat je zelf alle wedstrijden wint. PSV gaat heus nog wel wat puntjes morsen.

Denk dat de kansen vandaag van 5 naar 10 procent gegaan zijn. Voorlopig ga ik uit van een titel voor PSV.

Blijven hopen is het enige wat kan. Je bent afhankelijk. Misschien als PSV weer punten morst, kan het nog.

Wanneer PSV komende twee wedstrijden verliest hoop ik weer maar voor nu is de achterstand nog steeds te groot.

Als ajax ervoor zorgt dat ze vanaf nu alle wedstrijden winnen dan heb je er in ieder geval alles nog aan gedaan om psv het zo lastig mogelijk te maken. Dan zien we vanzelf wel wat psv doet.

Waarom wordt dit doelpunt als eigen goal weggezet? Slaat nergens op. Als iemand op doel schiet of kopt zoals in dit geval en de bal wordt van richting veranderd dan is het ook niet een eigen doelpunt.

22 maart 2015 om 19:55

Waarom maak jij je daar druk om? Ajax heeft gewoon gewonnen hoor. Wat maakt het dan uit of dat doelpunt door een Ajacied wordt gemaakt (wat in geen 180 minuten gebeurt zou zijn) of dat het een eigen doelpunt is?

22 maart 2015 om 19:59

Omdat het gewoon vreemd is en Klaassen dat doelpunt verdiend.

Ach een beetje hoop kan geen kwaad, maar met dit voetbal komt eerder de 3de plaats in zicht. Klaassen weet dat als geen ander. Die interland periode komt als geroepen. Rust in de tent

Elke keer als ik hem zie spelen, loop ik met de vraag of het niet gewoon de buitenechtelijke zoon van Frank de Boer is ,zelfde klasse zelfde stijl, zelfde mentaliteit, en ook zijn Frons lijkt op die van de Boer

Als het goed is hoeft de boer nu geen spelers meer te sparen dus speel de rest van het seizoen in deze opstelling:
Op de lange termijn moeten bazoer en klaassen omwisselen maar nu is het beter om vastigheid te hebben.

cilessen
van rhijn
veltman
viergever
riedewald
bazoer
klaassen
sinkgraven
el ghazi
milik
kishna
22 maart 2015 om 20:11

Ik zou Riedewald en Viergever omdraaien, maar verder ben ik het met je eens.

22 maart 2015 om 20:23

Ik niet, viergever speelt zijn beste wedstrijden centraal in de defensie.

23 maart 2015 om 11:08

Riedewald ook, daarnaast kan Riedewald veel verder doorgroeien dan Viergever, dus laat Riedewald dan maar op LCV spelen..

Altijd weer lucky. Geen wonder dat die club niet populair is bij de rest. 100 miljoen en dan dit laten zien. Al 100 jaar vertellen hoe goed de jeugdopleiding is, het is te triest voor woorden. Ben benieuwd wat oom Johan morgen te melden heeft.

Als Ajacied roep ik, Feyenoord kampioen. Met de minste middelen staan ze toch mooi 3e.

Ons zelf niets verwijten jongen. Hoe verzin je het na de winterstop alleen maar punten laten liggen door lamlendige inzet en slap spel. PSV wordt echt geen kampioen omdat ze zo goed zijn. Maar omdat jullie en andere concurrenten zo veel punten lieten liggen.

Het is dramatisch wat Ajax laat zien...ik ben eigenlijk wel helemaal klaar met Frank...en dan zijn uitleg waarom...

Aub volgend seizoen iemand voor de groep met een IQ van boven de 90...

Tuurlijk kan Ajax nog kampioen worden dit seizoen.
Feyenoord trouwens ook nog...
Ajax kan zelfs met 10 punten voorsprong op Psv kampioen worden.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren