Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Kjell Scherpen maakt zaterdag definitief zijn rentree in de Eredivisie

Laatste update:

Kjell Scherpen staat zaterdag in de basis wanneer Vitesse het opneemt tegen sc Heerenveen. De 22-jarige doelman kwam dinsdag op huurbasis over van Brighton & Hove Albion en zal dus direct aan zijn minuten komen. Vitesse-trainer Thomas Letsch bevestigt dit op de officiële website van de Arnhemmers.

Letsch geeft aan blij te zijn met de komst van de 2,06 meter lange doelman. “Kjell is een goede bekende van de Eredivisie, die ondanks zijn leeftijd al veel ervaring heeft, ook vanuit het buitenland. Hij komt met zijn persoonlijkheid zeer volwassen over. Ik ben blij dat Kjell hier is. Hij zal ook gaan starten tegen sc Heerenveen.” Scherpen zelf zei dinsdag blij te zijn met zijn overstap. "Vitesse kent niet de beste seizoenstart, maar we gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk de punten binnen te halen. Uiteraard hoop ik daar mijn steentje aan te kunnen bijdragen.”

De Gelderse club zocht al een tijdje naar een nieuwe doelman, aangezien Markus Schubert en Jeroen Houwen beiden niet het gewenste niveau hebben. Bovendien begon Vitesse de Eredivisie met twee nederlagen en dus is er werk aan de winkel, weet ook Letsch. "De resultaten zijn duidelijk niet goed en dat moeten we zo snel mogelijk omdraaien. Het zit hem op dit moment vooral in de onnodige fouten en tegengoals. Er zijn ook positieve punten te benoemen, maar de slordigheden moeten er echt uit."

Scherpen speelde vanaf zijn elfde voor FC Emmen en debuteerde in november 2017, toen als zeventienjarige keeper, in het eerste elftal van de Drentse club. Een half jaar later promoveerde hij al met de club en in het seizoen daarna, op het hoogste niveau, was Scherpen eerste keeper. Ajax raakte overtuigd en nam hem in 2019 over, waarna hij het voornamelijk met optredens in het beloftenelftal moest doen. Na twee jaar Amsterdam nam Brighton hem over en die club verhuurde Scherpen het afgelopen jaar aan KV Oostende. Nu kan hij zaterdag namens Vitesse zijn rentree in de Eredivisie maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als die hier door het ijs zakt zie ik hem uiteindelijk belanden in de kkd. Is denk ik ook wel het niveau waar hij thuishoort op het moment

19 augustus 2022 om 19:16

Ik denk dat hij best eens positief kan gaan verrassen. In Jong Oranje toch vaak laten zien dat hij het kan.

19 augustus 2022 om 20:14

Ben ook wel nieuwsgierig hoe hij het gaat doen. Uiteindelijk is hij nog steeds pas 22 jaar dus als hij de komende jaren gewoon basisspeler is bij de clubs waar hij gaat spelen kan het best nog wel eens wat worden. Zoals Fcg95 zegt heeft hij toch wel wat wedstrijden gehad waar hij heel goed voor de dag kwam. Af en toe goed zijn is alleen niet genoeg natuurlijk. Dus zoveel mogelijk vlieguren maken komende jaren om constanter te worden en zijn zwakke punten te verbeteren.

19 augustus 2022 om 22:18

Ik denk dat hij het best eens prima kan gaan doen. Hij moet alleen blijven staan als hij in zijn eerste 2/3 wedstrijden een foutje maakt.

Het feit dat hij meteen op goal staat geeft procentueel het vertrouwen in Houwen ook al aan: nul. Ben benieuwd wat hij hier gaat doen, ik lees veel slechte verhalen. Als er morgen weer 3 in liggen zal het toch echt niet alleen de doelman zijn.

Dan staat er morgen gewoon 4,09 meter keeper op het veld! Is dat een record?

Ik denk dat Kjel mensen gaat verrassen met hoe goed hij eigenlijk is. We gaan het zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren