Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Kerk zit buiten selectie van Utrecht; Slot kiest andere vervanger Senesi

Laatste update:

De opstellingen van FC Utrecht en Feyenoord voor de onderlinge wedstrijd van zondagmiddag zijn bekend. Bij de thuisploeg ontbreekt Gyrano Kerk vanwege een ophanden zijnde transfer naar Lokomotiv Moskou in de wedstrijdselectie, terwijl Mike van der Hoorn voor het eerst sinds zijn terugkeer in de basis staat. Om 12.15 uur nemen Utrecht en Feyenoord het tegen elkaar op in Stadion Galgenwaard.

Van der Hoorn wordt gehuurd van Arminia Bielefeld en deed vorige week al drie minuten mee in de uitwedstrijd tegen FC Groningen (0-0). Willem Janssen en Mark van der Maarel vormden toen het centrale duo, maar laatstgenoemde maakt nu plaats voor Van der Hoorn. Op het middenveld krijgt Simon Gustafson de voorkeur boven Othman Boussaid. Bovendien staan Moussa Sylla en Anastasios Douvikas in de basis, waarmee ze Adrián Dalmau en Kerk vervangen. Dalmau is in de rangorde voorbijgestreefd door Douvikas; Kerk is volgens De Telegraaf op weg naar Rusland.

Bij Feyenoord krijgt Ramon Hendriks in het hart van de verdediging het vertrouwen. De twintigjarige jeugdexponent is de vervanger van de geblesseerde Marcos Senesi. Donderdag, in de uitwedstrijd tegen IF Elfsborg (3-1 nederlaag), koos Arne Slot nog voor Wouter Burger in het centrum van de verdediging. Ook keert Justin Bijlow terug in de basiself, nadat hij de wedstrijd in Zweden vanwege een schorsing aan zich moest laten voorbijgaan. Op de bank ontbreekt Róbert Bozeník, die een transfer naar Fortuna Düsseldorf gaat maken.

Opstelling FC Utrecht: Paes; Ter Avest, Van der Hoorn, Janssen, Warmerdam; Maher, Ramselaar, Timber; Gustafson, Douvikas, Sylla

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Hendriks, Malacia; Kökçü, Toornstra, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Wat verwacht jij van FC Utrecht - Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veel beter dan Burger natuurlijk op die positie. Ook mooi om te zien dat Balde weer op de bank zit. Hoop dat hij toch wat minuutjes mag maken.

29 augustus 2021 om 11:20

Ben blij dat Slot Hendriks een kans heeft.
Vond hem in de voorbereiding supersterk meestal wel op een back plek.
Vandaag is de dag dat hij zijn kans moet pakken en boven Burger uitkomen in de pikorde

29 augustus 2021 om 11:31

Burger naar Sparta laten gaan. Komt erg tekort voor Feyenoord!

29 augustus 2021 om 11:56

Komt zeker te kort hoor maar de selectie is zo smal dat hij er bij moet blijven dit jaar gaat daarom
Minuutjes maken denk ik

Mooi dat Slot het gewoon aandurft met Hendriks! Ik ben benieuwd hoe hij zich staande gaat houden. Ook top dat Balde weer terug is in de selectie.

Bijlow, is teruggekeerd na zijn Europese schorsing, dus dat is nog een wijziging t.o.v. afgelopen donderdag.

29 augustus 2021 om 11:43

Inmiddels aangepast in de tekst

Kerk naar Rusland. De zoveelste transfer die gedoemd is te mislukken. Kerk zal ongetwijfeld een veelvoud van zijn salaris bij FC Utrecht binnenharken, maar dit is een foute keuze.

29 augustus 2021 om 11:18

In de zin van hij gaat geen basisplaats kunnen veroveren? Lokomotiv Moskou is wel een mooie club van een goed niveau

29 augustus 2021 om 11:38

A. Je spreekt de taal niet, Russen spreken geen Engels. B. Voor een donkere speler is het geen prettig land. C. Lokomotive speelt op kunstgras....Geld vergoedt blijkbaar heel veel.

29 augustus 2021 om 11:46

Wat als het jouw brood zou zijn, en dat je dit talent hebt, om het op deze manier te verdienen?
Je kan altijd na je contract terugkeren naar Nederland.

29 augustus 2021 om 12:03

Een hoop vooroordelen in één reactie.

29 augustus 2021 om 12:05

Zo denk ik er ook over. Laat me het zo zeggen. Ik ben fin.medewerker van beroep. Maar als ik voor 10 kop. Netto vakken kan vullen in België of Duitsland, dan ga ik....als ik het een paar jaar vol heb gehouden, dan ga ik gewoon weer terug naar Nederland met goed gevulde bank en spaarrekening.

29 augustus 2021 om 12:10

Moskou is wel echt een coole stad, zeker als je veel geld hebt. Het niveau van deze club is hoger dan Utrecht en het salaris schat ik op 5 keer zo hoog. Ik zou het absoluut doen, zeker met zijn toch wel beperkte kwaliteiten.

29 augustus 2021 om 11:20

Misschien is zijn doel wel om veel geld te verdienen? Laat die jongen lekker zijn eigen keuzes maken. Ik vind hem bij Utrecht qua niveau wel op zijn plaats dus denk dat iedere transfer hogerop zal falen maar hey, wish him luck.

29 augustus 2021 om 11:36

Een foute keuze? Kerk is snel, maar verder is het een matige voetballer met heel weinig rendement. Als hij dan zo'n transfer kan maken moet hij dat altijd doen. Geweldige stad, normaal gesproken Europees voetbal, topsalaris, en gewoon een mooie competitie voor spelers die de top niet gaan halen.

29 augustus 2021 om 12:24

Waar zou Kerk wel renderen? Werkelijk nergens. Hij krijgt een dik salaris voor meerdere jaren, Utrecht een dikke smak geld, en wie weet slaagt hij wel of half en dan trekt ie er elders nog een lucratief contract uit. Denk niet dat Kerk er vanuit ging dat hij de Champions League gaat winnen in z'n carrière.

Dat Dalmau is vervangen voor Douvikas had ik wel verwacht, die viel de afgelopen wedstrijden goed in en bracht meer agressie. Boussaid had ik niet verwacht maar dat zal met de speelwijze te maken hebben, Toch meer uitgaan van de counter met twee snelle spitsen voorin. Wel jammer want Boussaid is de enige die echt wat creativiteit brengt bij Utrecht.

29 augustus 2021 om 11:22

Dat zou Maher ook moeten kunnen brengen toch. Denk wel dat het een interessante pot wordt voor beide ploegen. Ik vind dit voor Feyenoord een echte test om te laten zien dat je plek 3 waardig zou zijn

Vandaag gaan we zien hoe goed Feijenoord ervoor staat. Of de bank sterk genoeg is als 1 van de belangrijke spelers niet mee doet in een uitwedstrijd tegen een club van het linker rijtje.

29 augustus 2021 om 11:25

Inderdaad, ik ben echt benieuwd of het spelletje ook kan tegen een club die in Nederland in het linker rijtje hoort. Ik denk dat Utrecht op de counter speelt, en verwacht druk van Feyenoord.

29 augustus 2021 om 11:26

Uhmm we hebben Willem II al uit gehad basbroek 0-4

29 augustus 2021 om 11:30

Willem 2 heeft een uitschieter gehad 2 jaar geleden, maar tel ik niet mee als potentieel linker rijtje ploeg.

Verwacht een klinkende 0-4

29 augustus 2021 om 11:47

Bier wordt vroeg geschonken in Rotterdam? Ik verwacht wel dat Feyenoord wint, maar niet zo makkelijk. Gok 1-2.

29 augustus 2021 om 12:04

Ik mis Aursnes in de opstelling.

Wat een balle tijd om te spelen lijkt mij, er was toch afgesproken dan zulke wedstrijden verplaatst zouden worden na Europese uitwedstrijden? Dat is vorige week toch ook gebeurt, weer iemand waarom nu niet? Utrecht heeft toch niet weer zitten zeuren om die twee dingen waar feyenoord ook helemaal niks aan kon doen?

29 augustus 2021 om 12:11

knvb ging niet mee in het verzoek van feyenoord, heb ik begrepen.

Mooi om te zien dat Hendriks de kans krijgt van Slot vanmiddag

Biljow ook weer terug onder de lat

Hmm Kerk naar Rusland
Typisch een transfer voor het geld
Alleen benieuwd of Kerk daar potten kan breken

Zonde als die Kerk naar Rusland gaat zeg.. Vreselijk land om te voetballen, totaal geen aantrekkelijke competitie en je raakt al rap uit beeld in het westen. Kerk is echt een getalenteerde speler die bij een counterende subtopper in de Bundesliga prima mee had kunnen spelen.

29 augustus 2021 om 12:06

Kerk stond ook in de belangstelling bij Werder Bremen. Was een optie geweest.

29 augustus 2021 om 12:14

Kijk dat had nu een leuke club geweest voor hem. Al heb ik geen idee of die een beetje het voetbal spelen waarbij Kerk uit de verf komt. Zo zou hij bij een ploeg als Ajax altijd mislukken.. in de kleine ruimte heb je helemaal niets aan hem.

Dat Kerk kiest voor Rusland zal mede te maken hebben met het geld en geef hem eens ongelijk. Als je ergens je zak goed kan vullen dan laat je dat toch niet links liggen. Na een paar jaar kun je alsnog weer terug naar Nederland.

Feyenoord geeft dit jaar wel veel de jeugd een kans en dat is toch wel bijzonder te noemen. Nu met Hendriks weer. IK begrijp wel dat er geen geld is voor goede vervangers maar van de jeugd moet je het toch hebben en dat had al eerder ingezet moeten worden. Alleen daar kweek je geld mee en een topteam. Door selecteren. IK vind dat ze op een goede verantwoorde wijze bezig zijn en laat ze dan even geen top 1 of 2 kunnen bereiken dat gaat zoals ze nu beleid voeren wel weer komen dat ze mee doen om de top 3

volgens mij valt hij uit zichzelf, hij maait over de bal heen.

Duidelijk te zien dat hij een mispeer maakt, gele kaart voor een schwalbe lijkt me

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren