Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez gelooft zijn ogen niet: ‘Hij is de dombo van het weekend’

Laatste update:

Luuk Wouters kon na afloop van het verloren Eredivisie-duel met Ajax (3-2) wel door de grond zakken. Een onnodige sliding van de verdediger van RKC Waalwijk bezorgde Ajax in de laatste minuut een strafschop, die benut werd door Dusan Tadic. “Hij is de dombo van het weekend”, oordeelt Kenneth Perez hard over de linksback van de Waalwijkers.

“Natuurlijk ben ik heel boos op mezelf”, zegt de verdediger, die beseft dat RKC door de weggeven strafschop een zwaarbevochten punt misliep, voor de camera van ESPN. Wouters werd direct na het laatste fluitsignaal gesteund door zijn ploeggenoten. “Dat doen ze omdat ze me goed kennen. Ze weten hoe erg ik dit vind. Ik neem mezelf dit heel erg kwalijk.”

Wouters is zich ervan bewust dat zijn ingezette sliding onnodig was. “Natuurlijk had ik geen sliding moeten inzetten”, laat hij weten. “Ik had op de been moeten blijven. Maar zo’n sliding zet je in een fractie van een seconde in. Door mij hebben we verloren. Natuurlijk mogen we trots zijn dat we Ajax zo lang op 2-2 hebben gehouden. Maar daar heb ik niet zoveel aan nu. Ik ben heel boos op mezelf.”

Assistent-trainer Peter Uneken, die de honneurs van de afwezige hoofdtrainer Joseph Oosting waarnam, vergeeft Wouters zijn knullige overtreding. “Hij hoeft zijn excuses niet aan te bieden. Niemand doet zoiets expres. Luuk gaat met de beste bedoelingen dat duel aan en ik denk dat hij ook wel weet dat hij dat de volgende keer beter anders kan doen.” Analist Kenneth Perez oordeelt een stuk harder over de verdediger in de studio van ESPN. “De dombo van het weekend", aldus de analist. “Als trainer zou ik er knettergek van worden. Even serieus... Wát dom.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vond het vooral balen voor Kramer en El Maach die hebben gestreden als leeuwen maarja het is niet anders, PSV kon de koppositie overnemen..

6 maart 2022 om 20:56

Bij een gelijkspel was ajax ook nog koploper

6 maart 2022 om 21:01

En Odgaard natuurlijk. Wat speelde die jongen weer gemakkelijk zeg, geweldige technische speler. Zou voor veel clubs een topaanwinst kunnen zijn.

6 maart 2022 om 21:19

Toch bizar inderdaad. Van wat ik had gezien bij Heerenveen leek Odgaard me typisch zo'n alles net niet spits. Te statisch, niet snel genoeg, niet sterk genoeg, niet technisch genoeg. Bij RKC doet hij elke week weer leuke dingen. Met deze vorm zou ik hem onderhand graag volgend jaar bij PSV in de spits zien, nooit verwacht dat ik dat zou zeggen.

6 maart 2022 om 21:52

Nouja als eerste spits niet, maar als 12e man voor de breedte geen verkeerde speler. Is echt gegroeid inderdaad want bij Heerenveen was het niet veel. Vooral technisch een mooie voetballer en een geweldig schot ook nog.

6 maart 2022 om 23:23

Odgaard begon toch best goed bij Heerenveen, maar hij viel toen terug. Ik kan me nog een (onterecht?) afgekeurde goal van hem herinneren in de ArenA dat hij de bal echt op magistrale wijze meeneemt en prima afrond. Ik zat ook in de voorbereiding wel eens HeerenveenTV te kijken en daar liet hij ook echt al leuke dingen zien.

7 maart 2022 om 13:56

dan zal PSV moeten onderhandelen met Sassuolo daar is Odgaard eigendom van. is dit seizoen op huurbasis in Waalwijk

Heel zuur voor deze jongen, maar had na afloop ook echt medelijden met hem ondanks dat ik blij was met de overwinning. Wouters zal nu zoveel shit over zich heen krijgen, en dat is terecht maar dit is gewoon een nachtmerrie voor elke speler.

Toch opmerkelijk, die mafkees van Sparta die vorige week bij een 1-0 voorsprong als een gek in kwam vliegen en met 10 tegen 11 zijn ploeggenoten kansloos maakte, die vond ik nou de dombo van het weekend. En dat genie van Go Ahead die het van de week bij een 1-1 stand wel een goed idee vond om op de middenlijn aan de noodrem te trekken, vond ik ook een hele domme jongen. Wat raar dat ik daar de altijd zo neutrale zender ESPN toen niet over gehoord heb. Lees voor de grap anders ook even de column van Willem of anders morgen in het AD. Die zegt dat ie het al zag aankomen omdat Higler ze makkelijk geeft en dan Antony het contact zelf opzocht. Veel meer 100% dan deze ga je penalty's niet krijgen hoor. Ik krijg meer het idee dat heel Nederland al handenwrijvend zich zat te verheugen op een nieuwe misstap van Ajax en nu een beetje zuur is.

6 maart 2022 om 21:31

Ik heb exact hetzelfde gevoel met alle discussies die de pers de laatste tijd zoekt. Alles om te zeiken. Ik ben echter van mening dat je dit beter voor jezelf kan houden. Hou je borst vooruit en kin omhoog. Niet naar andere kijken. Het was vandaag niet top, maar 3 punten zijn binnen.

6 maart 2022 om 21:35

Het wordt inderdaad weer heel erg opgeblazen allemaal, valt me in mijn omgeving ook op hoe de afgunst richting Ajax toeneemt. Maar goed dat was van mij uit omgedraaid toen PSV steeds kampioen werd. Des te lekkerder zou het zijn als we weer de dubbel pakken

6 maart 2022 om 22:05

Ja, het was een penalty, maar nu weer oprakelen dat PSV vorige week ook 'geluk' had dat er een dombo op het veld stond toont aan dat je vandaag extreem gelukkig door het oog van de naald bent gekomen. Ik zou hopen dat er van die dombo's tegen de FC (utrecht) zouden spelen...

6 maart 2022 om 22:15

Wat ben jij kleinzerig zeg. Bij ESPN is ook gewoon besproken hoe stom de actie van Verschuren was bij Sparta en dat hij er hoogstpersoonlijk voor gezorgd heeft dat PSV de wedstrijd won. Ajacieden nemen maar wat graag het woord calimero in de mond maar echt waar, waarom moeten jullie altijd om je heen slaan als er een keer een beetje weerstand is?

6 maart 2022 om 22:47

Jeetje wat een Calimero gedrag. Je laatste zinnen maken je verhaal echt totaal belachelijk.

Erg dom en erg sneu natuurlijk, maar wat boeit het dat Perez dat vindt?

Snap dat het in een split second gebeurt en het is ook wel sneu voor die jongen. Maar dit toont echt aan dat je totaal geen voetbal intelligentie hebt. Een ontzettend domme beslissing.

Het is heel zuur en een les voor de volgende keer. Zuur dat ons rkc hierdoor nog verloren heeft. Zou een stunt geweest zijn 2-2 in de arena. Maar heeft boetekleed aangetrokken en gebeurd is gebeurd helaas

De menselijke maat is een beetje weg bij de analisten. Iedereen moet meteen een dombo, maten naaier of een heethoofd zijn. Open deuren intrappen en spelers beschadigen. Kunnen ze niet gewoon situaties beoordelen zonder meteen op de man te spelen? We hebben een fantastische wedstrijd gezien met 3 uitblinkers aan Waalwijkse kant. Misschien die ook even een momentje geven ipv Wouters nog een schop na geven.

Ik snap dat je als analist soms kritisch moet zijn, maar op deze manier hoeft het toch ook niet?
Net of die domme Perez een hoogvlieger was.
Die Wouters speelt de hele wedstrijd puik! Toon dan wat empathie als analist….

Perez vind zichzelf klaarblijkelijk zo goed om zo over een jonge speler te oordelen.
Fouten maken is menselijk, overal.
Ik heb Perez al zo vaak voetbal fouten zien maken, ook bij mijn club, Twente in 2010.
Vraag maar eens wat N'Kufo van hem vond.
Als analist hoor ik hem evenzo vaak domme commentaren geven.
Dus...Perez, het zou je niet misstaan als je wat genuanceerder commentaar zou geven.
Maar ik begrijp ook dat je Nederlands nog niet altijd goed gaat. Maar denk dan iets langer na.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren