Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kelvin Leerdam maakt prachtige transfer binnen Major League Soccer

Laatste update:

Kelvin Leerdam heeft zijn verblijf in de Major League Soccer verlengd. Los Angeles Galaxy maakt via de officiële kanalen bekend dat de verdediger de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen is. De 31-jarige Surinaams international was transfervrij na zijn vertrek bij Inter Miami en heeft een contract voor twee seizoenen ondertekend.

Los Angeles Galaxy heeft een eenzijdige optie in het contract opgenomen, waarmee Leerdam een seizoen langer op de loonlijst kan worden gezet. De verdediger blijft zodoende langer in het land waar hij al sinds 2017 actief is. Na periodes bij Feyenoord en Vitesse tekende hij in 2017 bij Seattle Sounders. Daar speelde hij 103 duels in alle competities. In 2019 werd de MLS Cup, de algehele landstitel van de Verenigde Staten, gewonnen.

Leerdam verbond zich een jaar geleden aan Inter Miami, de club van mede-eigenaar David Beckham. De samenwerking bleef beperkt tot een seizoen, waarin hij 29 keer binnen de lijnen verscheen. Nu ligt zijn toekomst voorlopig in Los Angeles. “Kelvin is een ervaren, kampioenschap-winnende speler en we zijn er erg blij dat we hem naar de club hebben gehaald”, vertelt LA Galaxy-trainer Greg Vanney.

“Zijn kwaliteit zorgt voor meer diepte en veelzijdigheid in onze selectie en we kijken ernaar uit dat hij een belangrijke rol gaat spelen voor ons team.” LA Galaxy is een van de meest succesvolle clubs in de MLS, met een recordaantal van vijf MLS Cups. Vier keer ging de eindstrijd verloren. Het reguliere seizoen in de Western Conference werd acht keer gewonnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al met al toch wel een prachtige carriere. Wonen en werken in 3 wereldsteden en daarvoor ook nog prima betaald krijgen.

7 januari 2022 om 07:54

En dan ook nog eens jaren voor Feyenoord hebben gespeeld. Ongekend

7 januari 2022 om 08:33

Ja nu je dar zo zegt Bobiku, helaas toch 1 klein smetje op zo'n mooie carrière

7 januari 2022 om 07:54

Arnhem ook, toch? Maar hij doet dat inderdaad prima. Aardig eruit gehaald wat er voor hem in zit

7 januari 2022 om 11:01

LA is de laatste jaren zo verloederd. Dat is het Arnhem van de VS..

Dit lijkt mij heerlijk. Jarenlang in hetzelfde land, tegen een heerlijk salaris waar de stadions vol zitten en sport wordt geademt.
Je kan zeggen wat je wil over Amerika. Er is een hoop mis. Maar sport snappen ze wel.

7 januari 2022 om 08:21

'Sport snappen ze wel'. Deze regel ging jarenlang niet op, entertainment als sport snapte ze zeker. Hierin is wel een verandering te vinden. Ze vonden de sport, voetbal zoals wij dat kennen, te saai om dat er amper punten gescoord werden. Decennia lang werd het gezien als vrouwen sport. Hierin hebben zij de afgelopen 10/15 jaar wel een omslag in gemaakt en zijn het tactische aspect 'meer' gaan waarderen. Snappen zoals Europeanen doen ze het nog niet. Dit zal langer nodig hebben. Maar ook dat komt. De meeste Europeanen vinden Amerikaanse sporten ook minder interessant door het entertainment gehalte en het commerciële gedeelte. Veel reclames en time-outs

7 januari 2022 om 08:54

Toch redelijk opmerkelijk omdat ijshockey ook niet bekend staat om de vele punten die er gescoord worden.

Persoonlijk kan ik wel genieten van een paar Amerikaanse sporten zoals ijshockey en af en toe een basketball wedstrijd, maar American Football is mij een te trage sport. Daarbij komt ook nog eens dat er bij elke onderbreking reclame tussen gegooid wordt. Honkbal heb ik zelf jaren gespeeld, maar ook dat is voor mij een te trage sport om te zien.

Ik kan mij een onderzoek herinneren van enkele jaren geleden waarin geconcludeerd werd dat voetbal aan een opmars bezig is in Amerika. Het stond zelfs al op plek 3 of 4 als meest bekeken sport. Plek 1 en 2 ging tussen Basketball en Football en plek 3, 4 en 5 ging tussen ijshockey, voetbal en honkbal.

7 januari 2022 om 09:18

Ja met Honkbal en American Football heb ik hetzelfde. Te traag.
Basketball vind ik leuk om te zien, het zijn ook echt atleten en het zit vol met entertainment. Wat me wel irriteert is de gelatenheid. Ik mis een beetje de echte winnersmentaliteit bij veel wedstrijden. Misschien komt dat gewoon door het hoge aantal punten dat gescoord wordt.

7 januari 2022 om 09:30

Komt vooral door de snelheid in het spel. Je hebt geen tijd om te juichen/vieren want dan hangt hij al aan de andere kant in het netje.

7 januari 2022 om 12:29

Maar er vallen ook geen reclame blokken tussen te proppen hè die voetbal wedstrijden. Overal bij die sportwedstrijden in Amerika is het bij een beetje ruimte al …..we’ll be right back en bam weer commercials. Continu.

7 januari 2022 om 13:41

En zelfs bij voetbal tijdens de wedstrijd gooien ze banners of ze maken het beeld kleiner om in het klein een reclame te laten zien.

Alle reacties hier vraag ik me echt af wie hier überhaupt Amerikaans voetbal kijkt. Wereldwijd is dat echt minimaal en bij de Amerikanen komen zoveel andere sporten voor voetbal.

7 januari 2022 om 14:53

Er word normaliter echt wel meer geschoord in de NHL dan in een willekeurige voetbal wedstrijd.

7 januari 2022 om 11:21

Hmmmm nouja als je voetbal soccer noemt heb ik er toch mijn vraagtekens bij 😉😇

7 januari 2022 om 13:39

Stadions zitten bij 9/10 van de clubs verre van vol! Sport snappen ze wel maar voetbal is nog altijd niet super populair hier.

Goed voorbeeld dat je toch een mooie carrière kan hebben, zonder dat je in de absolute wereld top hebt gespeeld.

Mooie stap weer!

Qua omgeving/stad ga je er wel op achteruit. Miami is wel stuk mooier dan LA wat een best lelijke stad is.
Maar de club is dan wel weer stukje prestigieuzer.

Leuke carrière zo, het is hem gegund. denk voor veel voetballers een droom om in de USA te spelen als je in Europa tekort komt voor de (sub)top.

7 januari 2022 om 09:41

San Diego kan je best leuk wonen.

7 januari 2022 om 11:10

Haha klopt zeker, maar heb het even over de vergelijking van de stad LA met Miami. Daar zit wel een verschil

San Diego is toch nog wel ongeveer 2 uur rijden van LA.

7 januari 2022 om 11:22

2 uur rijden is voor Amerikaanse begrippen niks.
Heb zelf jaar in Santa Barbera stage gelopen, en veel collega s woonde in L.A. ook zo 2 uur van Santa Barbara, is normaal voor hun.

7 januari 2022 om 13:24

Dagelijks 2 uur heen en weer rijden is normaal in Amerika?

7 januari 2022 om 14:55

Ja maar dat heeft meer te maken met LA wat een van de drukste steden ter wereld zijn. Daar wil je niet om 5 uur in de file zitten.

ja joh wat een prachtige stap , van de nummer 11 van oost. naar de nummer 8 van west .

is toch een beetje als van Fortuna Sittard naar Heerenveen .

LA is natuurlijk wel leuk. maar de ploeg is niet meer het sterrenensemble van weleer.

nu is Chicharito de ster. en de rest volgt op afstand . als ik de teams naast elkaar zet denk ik dat Miami een betere selectie heeft .

Het is Kelvin van harte gegund. Na Vitesse heeft hij een mooie carriere opgebouwd in de USA.

Mooie carrière. Schuwt het avontuur niet!

Zo heeft Leerdam toch wel een opmerkelijke carriere... los angeles galaxy is toch wel de top club van Amerika.

7 januari 2022 om 15:10

Was ooit een topclub in de MLS . is de laatste jaren niet zoals ten tijde van Beckham , zelfs met Zlatan in het team was de rest al niet meer zo aansprekend en draaide het voornamelijk om Zlatan .

Mooi toch! Wel grappig, Greg Vanney is de trainer. Was in zijn voetbalcarrière toch wel een harde speler, nu als trainer iets softer geworden. Gek is dat!

Van Leerdam naar Seattle ( NW van de VS) dan naar Miami ( ZO van de VS) en nu naar Los Angeles ( min of meer ZW van de VS)...
Denk dat geen enkele profvoetballer dit kan zeggen. Nu nog ff naar de Boston Celtics...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren