Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keizer stond verbaasd: ‘Ik dacht: ’hoe kan dit ineens vijf minuten voor tijd?‘’

Laatste update:

Ajax heeft woendagavond in de derde voorronde van de Champions League een bemoedigend resultaat meegenomen uit Frankrijk. In een sterke tweede helft zorgde Donny van de Beek voor een belangrijk uitdoelpunt tegen OGC Nice: 1-1. Marcel Keizer, die officieel debuteerde als opvolger van Peter Bosz, was niet te spreken over de eerste helft, waarin Mario Balotelli de 1-0 maakte.

"We probeerden heel geforceerd de middenvelders te vinden, terwijl Nice totaal geen druk gaf. Dan moet je meer geduld hebben en wachten tot er ruimte komt op het middenveld. Na rust ging het beter", zo analyseerde Keizer voor de camera van Ziggo Sport. Na de 1-1 van Van de Beek had er in de optiek van de oefenmeester meer ingezeten. "Na de goal ga je sowieso makkelijker voetballen. En ik denk dat we vaker hadden moeten scoren. Mogelijkheden werden niet goed uitgespeeld."

Ajax ontsnapte in de slotminuten aan een tweede tegentreffer. Keizer zag hoe het team compleet ongeorganiseerd stond. "Middenvelders gingen uit positie lopen. Ik dacht hoe kan dit in een keer vijf minuten voor tijd? Dan krijgen zij nog een gigantische kans en zijn er een paar gevaarlijke voorzetten." Al met al is Keizer tevreden over het resultaat, mede door de zware weken na de tragedie rondom Abdelhak Nouri. "Wij weten ook dat we veel beter kunnen, maar het is een begin."

De return tussen Ajax en OGC Nice is over exact een week in Amsterdam. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA begint om 20.45 uur. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de play-offs om een plek in de groepsfase van de Champions League.

OGC Nice verdiende een overwinning

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi resultaat, dit moet thuis af te maken zijn. En dat precies van de Beek hem maakt.

Staat de pers goed te woord en komt op mij heel rustig en duidelijk over. Ik zie het steeds meer zitten met Keizer.

OT. Op deze site maar ook op andere voetbalsites word gesproken over de Johan cruijff Arena, maar is dat eigenlijk al officieel?

27 juli 2017 om 00:24

Nja Keizer kan eigenlijk alleen maar dalen. Geen kampioen met dit materiaal worden zou zeer ondermaats zijn. Ajax heeft op dit moment veruit de beste selectie. Tenzij PSV nog 1 of 2 zeer sterke verdedigers haalt, maar Brands is heel stil de laatste tijd( kan bij Brands ook juist betekenen dat er wat speelt haha)

27 juli 2017 om 00:55

Wat is dit voor onzin, de selectie van Ajax is er minder op geworden en minder breed. Op dit moment zijn alle 3 de topclubs gelijkwaardig.

27 juli 2017 om 01:33

De selectie van Ajax is er misschien minder op geworden. Maar het grootste verschil tussen Ajax, en Feyenoord en PSV is in mijn ogen het feit dat Ajax bij een minder brede selectie altijd terug kan vallen op echt talent, terwijl Feyenoord en PSV nog wel eens moet terugvallen op aanvulling. Wat geen schande is aangezien Ajax, hoe je het ook wend of keert, voorloper is van het Nederlandse voetbal. (PSV hoopt over 2 á 3 jaar een doorstroming te hebben zoals Ajax nu). Dan pas kunnen we concluderen of het bestuur van PSV en de trainers echt met eigen jeugd willen werken. Ajax loopt hierin gewoon een aantal jaar voor en ik moet zeggen dat ik nog nooit zoveel sympathie hen gehad voor Ajax maar je ziet aan alles dat Ajax aan het groeien is en dat gaat ook Europees zijn vruchten afwerpen. Laten we met zn alle in ieder geval hopen dat de top 3 allemaal overwintert in Europa en dat het kampioenschap op de laatste dag beslist wordt. Dat wil zeggen dat we allemaal op de goede weg zijn en niet alleen Ajax.

Forza PSV!!! (Niet dat iedereen zometeen denkt dat ik voor Ajax ben na deze lovende woorden

27 juli 2017 om 09:55

Je reactie klopt niet helemaal. Volgens mij wordt de afgelopen jaren juist de opleiding van Feyenoord geroemd mede ook ingegeven door de situatie. Dit zie je ook bij Feyenoord in de doorstroom. Kijk naar eigen jongens als de Vrij, van Beek, Karsdorp, Nieuwkoop, Clasie, Boetius etc. Ajax is op basis van de historie de talentenfabriek maar de afgelopen jaren heeft Feyenoord ook zeker op dat gebied een inhaalslag gemaakt. Dus je onderbouwing klopt niet helemaal

27 juli 2017 om 00:24

Ja, dit is al officieel. Stond laatst een prachtig stuk over in De Volkskrant. Dit had vooral te maken met het doorzettingsvermogen en het overzicht van Van der Laan. Om nog even buiten VZ te treden: a.s. zondag zit hij bij Zomergasten en ook hier verwacht ik inhoudelijk er iets over te horen. Toch longk*** en een groot Ajax fan. Een groot Cruijf fan. Zal interessant zijn of hij hier een filmpje van het heeft uitgekozen.

Benieuwd!

27 juli 2017 om 00:26

Ja dat is officieel. Gaat per 1 jan 2018(?) In geloof ik. Weet het niet zeker!

27 juli 2017 om 01:19

Wat ik vooral prettig vond om te zien was dat hij doorgaat op de speelwijze van Bosz. Keizer is in mijn ogen niet bezig om zichzelf te profileren maar om resultaat te behalen. De selectie van Ajax is heel erg in balans en iedereen weet al wat er gevraagd wordt. Het positiespel van Ajax zal alleen maar beter worden en eerlijk is eerlijk, wanneer ze dit onder controle hebben en ze behouden de dwang om vooruit te voetballen dan ben ik bang dat zowel wij als Feyenoord komend seizoen geen schijn van kans hebben. Al heb ik hoop (waarschijnlijk valse) dat Brands nog 2 konijnen + een linksback in zijn hoed verstopt heeft. Een echte buitenspeler en cv zijn in mijn ogen toch echt nog een must.

Off: ondanks dat ie niet een geheel gelukkige wedstrijd speelde, wat is Frenkie de Jong toch een lust voor het oog. Ik kijk vooral naar hem omdat ik een beetje dezelfde rol vervul maar dat is echt de toekomst van zowel Ajax als NL.

27 juli 2017 om 06:15

Het is nog niet officieel. Zo blijft de Amsterdam ArenA nog trouw aan zijn naam op eigen site en LinkedIn. Dit is een statement van de journalistiek om dat te negeren. Wanneer niemand het nog de oude naam noemt, en een ieder spreekt over de Johan Cruijff Arena, neemt de marketingkracht van de oude naam af.

Al met al goede uitvalsbasis voor volgende week. Echter, de laatste tijd o zo opgehemelde viergever liet weer eens zien waarom criticaters bijna gelijk gaan krijgen over hem. Veltman speelde ook geen grootse pot. Enige lichtpuntje was Frenkie de Jong, die bracht me toch een partij energie. Neres ook prima ingevallen. Zal al met al wel een tandje beter moeten volgende week!!

26 juli 2017 om 23:52

Ik vind De Ligt echt goed spelen. Wat een beest zeg. Heerlijke verdediger!

27 juli 2017 om 00:25

Vond De Ligt slecht spelen hij liet zijn man veelste vaak vrij, daardoor had Nice gevaarlijke momenten. Wordt een goeie speler, helemaal als je Sanches naast je hebt.

27 juli 2017 om 00:30

Man, Sanchez speelde juist een draak van een wedstrijd. Veel te vaak balverlies, stond positioneel slecht, het doelpunt was mede zijn schuld, verloor in de eerste helft veel duels.

Het lijkt wel alsof we een andere wedstrijd hebben gekeken... Tja.

27 juli 2017 om 00:45

Ze speelden allebei een draak van een wedstrijd evenals viergever veltman kluivert dolberg. Het was bij vlagen redelijk mar groot deel van de wedstrijd teleurstellend. Maar al.met al een goede uitgangspositie

27 juli 2017 om 03:06

Sanchez was verreweg de slechtste speler bij Ajax, vooral de eerste helft, later herpakte hij zich een beetje. Het was ook een wedstrijd van 2 helften he, je herinnert je dan toch some andere dingen

27 juli 2017 om 07:38

Ik vond zowel de Ligt als Sanchez in de eerste helft zeer matig tot zwak. Met name in de passing was het een drama. Verdedigend gaat Sanchez er af en toe wat ongecontroleerd in. Dat is echt nog zijn zwakte, dan zie je echt nog dat hij nog genoeg te leren heeft. De Ligt had in de eerste helft een aardige actie in verdedigend opzicht, de tweede helft waren beide iets beter, maar ook niet meer dan dat.

27 juli 2017 om 10:24

Vond de aanval verreweg het slechtst, gevolgd door het middenveld en dan pas de verdediging. Elke ingespeelde bal vooruit kwam twee keer zo snel terug. Echt alleen maar don balverlies en kansloze acties. Zag van zowel schone als Ziyech voornamelijk buitenkantjes voet die veel te slap waren. Younes en Kluivert die zich vastliepen en bij de 1-0 zijn het toch echt een aanvaller en middenvelder die de fout ingaan op eigen helft voordat een Sanchez in beeld komt met slecht dekken.

Neres en de Jong vielen zo erg op en waren zoveel beter omdat ze het simpel hielden. Strakke inspeelpasses, mooie steekpasses maar vooral simpel houden als het simpel kan. En opeens had Nice heel veel moeite met de algehele organisatie. En iedereen ging een stuk beter spelen juist door het krijgen van opties. En de wedstrijd veranderde van een fysieke strijd in een technische strijd. En juist daar hebben Nederlandse ploegen mogelijkheden.

Ik vind Keizer keer op keer goed overkomen. Hij zegt dingen die logisch zijn, de opstelling en de wissels zijn wat menigeen onder ons zou doen, hij is nuchter.

Ga zo door Marcel en laat velen met mij versteld staan, want de skeptici staan paraat.

Oprecht: ik hoop dat je slaagt.
Volgende week ben ik erbij, voor Appie en voor Ajax. Voor elkaar.

Kom aan Rood Witte Tijgers!

27 juli 2017 om 01:57

Hier sluit ik me bij aan. Je hoort dat hij er verstand van heeft maar vertelt het wel allemaal op een heldere manier. Vooral dat de verdedigers meer geduld moeten hebben zodat ze het middenveld beter kunnen inspelen als er iets meer druk van de tegenstander is. Het klinkt zo simpel en dat is het eigenlijk ook want na rust draaide het elftal een stuk beter en werden de middenvelders inderdaad beter gevonden met wat leuke combinaties tot gevolg.

En alleen al dat hij de 2 wissels toepaste waar ik al 20 minuten om riep maakte me gelukkig. Vorige 2 coaches hebben prima gepresteerd bij Ajax maar waren ze irritant slecht in hun wisselbeleid. Vaak pas spelers wisselen in de 70e minuut terwijl ze al in de rust rijp waren voor een wissel of favorietjes 90 minuten laten staan.. Hopelijk volgende week Frenkie in de basis, dan swingt het elftal een stuk meer. En het is nou ook niet zo dat Schone voor de balans beter is want verdedigen kan hij net zo min.

Goed debuut van Keizer, het vertrouwen groeit in hem. Mooi voor Donny dat uitgerekend hij de goal maakt.

Geweldige uitgangspositie voor ajax
En wat een sympathie krijg ik voor keizer komt altijd eerlijk over en duidelijk daar hou ik van

Ik snap niet dat hij huntelaar er niet in gooide. Dolberg raakte niks.m

Had schone moeten wisselen voor de Hunter er zat veel meer in

Dit gaat Ajax een keer opbreken. Vorig seizoen hebben ze ook vaak verzuimd het af te maken en toch de tegenstander weer terug laten komen. Toen bleef Ajax gelukkig staande, maar met ik toch meer geluk dan wijsheid. Je had vanavond minimaal 2 doelpunten moeten maken. Nu kan het nog aardig bibberen worden. Nice weet nu hoe ver ze fysiek staan en ze gaan zo trainen dat ze het volgende week langer volhouden. Iedereen is maar zo positief over Ajax, maar je hebt een karige bank en dat spel dat ze vorig seizoen thuis tegen Schalke lieten zien heb ik nog niet gezien. Het is de vraag of Keizer ze ook zo ver krijgt, zodat ze die 5 seconden regel weer kunnen spelen. Nu tegen Nice is dat misschien nog niet zo nodig, maar er komt nog een sterkere tegenstander. Ajax moet gewoon zwaar uitkijken, want anders wordt het gewoon EL.

27 juli 2017 om 01:36

Over de volgende ronde valt nog weinig te zeggen, maar nice moet roch te doen zijn. Zij moeten scoren en ga maar eens op zoek naar een wedstrijd waar nuce het spel maakt, bijna niet te vinden. Kansen voor Ajax zijn een stuk groter geworden om verder te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren