Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keizer gaat op voor tweede prijs na wereldgoal Bruno Fernandes

Laatste update:

Marcel Keizer gaat op voor zijn tweede prijs als trainer van Sporting Portugal. De oefenmeester won in januari de Taça da Liga, het tweede bekertoernooi van Portugal, en staat nu ook in de finale in de meer prestigieuze Taça de Portugal. Na een eerdere 2-1 nederlaag tegen Benfica won Sporting woensdag voor eigen publiek met 1-0. In de finale op 26 mei is FC Porto de opponent.

Bas Dost was er niet bij: de aanvaller was nog niet hersteld van een knieblessure die hem zaterdag al aan de kant hield in de competitiewedstrijd bij GD Chaves. Het gemis was een flinke domper, want Sporting moest minstens een keer scoren voor eigen publiek om kans te houden op de finale. In de eerste helft stichtte de gastheer weinig gevaar. Benfica trok zich terug in stadion José Alvalade en hoopte Sporting in de counter te verrassen. Dat gebeurde maar zelden, waardoor er ondanks veel strijd maar weinig kansen kwamen in de eerste helft.

Ook in de tweede helft bleef het gevaar van beide kanten beperkt. Achttien minuten voor tijd probeerde Nemanja Gudelj het, maar zijn schot werd geblokkeerd door Rúben Dias. Tevergeefs vroeg Sporting om een strafschop voor een vermeende handsbal. Even daarna was het toch nog raak voor de thuisploeg. Invaller Abdoulay Diaby bezorgde de bal bij Fernandes, die aan de rand van het strafschopgebied naar binnen trok en prachtig uithaalde in de kruising. In de spannende slotfase hield Sporting de voorsprong vast.

Wint Sporting Portugal de beker, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Topspeler die Fernandes, rijgt enorm veel doelpunten en assists aaneen de afgelopen twee jaar bij Sporting. Ben benieuwd naar welke club hij in het buitenland overstapt, als hij vertrekt bij Sporting, want ik las laatst op VZ dat de voorzitter hem niet kwijt wilde.

Ik ben dan toevallig in Lissabon die week. Iemand een idee waar er vertrouwbare kaarten te koop zijn?

4 april 2019 om 00:30

De site van Sporting zelf, al zal je zonder enige supporterskaart geen kaarten kunnen krijgen. En anders moet je via sites als Viagogo, maar dat zal wel 100+ euro kosten.

4 april 2019 om 00:36

Was ik al bang voor, maar thanks voor je reactie

4 april 2019 om 04:31

Hij is niet correct geinformeerd, je kan gewoon bij het stadion aan het loket kaartjes kopen. Zelfs op de wedstrijd dag kan je nog makkelijk kaartjes kopen. De prijs van de kaartjes valt ook echt behoorlijk mee. Via de site moet je het kunnen kopen maar bij het stadion is toch wat makkelijker

4 april 2019 om 07:46

Voor de bekerfinale zal dat je niet lukken...

4 april 2019 om 07:48

Als jij een keer fit bent met de bekerfinale😂😂😂

4 april 2019 om 07:58

Als jij dit keer thuis blijft kunnen we een keertje wel winnen 😂

4 april 2019 om 19:53

Ik blijf ook thuis vriend😉 heb dat weekend al andere plannen helaas!

Hoe goed het nu ook mag gaan met Ajax, het blijft niet fair hoe hij daar is weggestuurd en verdient nu al het positieve wat hem toekomt. Gun het hem van harte!

4 april 2019 om 05:00

Zeker. Het zij hem gegund, hoewel ik EtH in diverse opzichten toch (nog) wel een ander kaliber vind.

Deze wedstrijd gisteren in Lissabon gezien (in een restaurant). Wat een zaadpot zeg, Portugese klant gaf aan dat het altijd van deze kwaliteit is. Het is aggressief en iedereen valt snel, weinig (echte) kansen en de 100% kansen worden op hilarische wijze gemist.

Die Bruno Fernandes is een leuke speler maar echt niet van het niveau Juve en United. Jao Felix heeft meer potentie maar is erg jong.

5 april 2019 om 13:20

Wat een reactie, je beoordeelt een speler op 1 wedstrijd waar hij ook nog de beste man is. Deze man is al een heel seizoen week in, week uit de beste man. Joao Felix heeft potentie en is jonger maar hij moet het nog wel waarmaken. Als Fred en McTominay goed genoeg zijn United dan is Fernandes dat helemaal. Dit is ver weg de beste speler in de Portugese competitie. Je moet niet vergeten dat hij bij een club speelt waar hij het hele team moet dragen, zou hem wel willen zien met betere spelers om hem heen.

Enorm veel respect voor Keizer. Was een lastige situatie toen hij trainer van Ajax was. Heeft zich hard gemaakt voor Mazraoui dat die jongen ook een contract kreeg, i.p.v. op amateurbasis aanvoerder van jong Ajax te zijn.

Laatst hoorde ik van der Sar zeggen dat Maz een lange weg heeft afgelegd en zich stormachtig heeft ontwikkeld en daarom een contract heeft verdiend. Lulverhaal van de bovenste plank natuurlijk!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren