Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keane teleurgesteld in ‘hele grote fout’ van Engeland-aanvoerder Kane

Laatste update:

Roy Keane vindt het onbegrijpelijk dat Harry Kane ervoor heeft gekozen om de OneLove-aanvoerdersband niet te dragen. De aanvoerder van Engeland besloot onder druk van de FIFA om in de WK-wedstrijd tegen Iran (6-2 winst) de reguliere aanvoerdersband van the Three Lions te dragen. Keane zegt als analist van ITV dat Kane een gele kaart had moeten riskeren.

Keane is van mening dat Kane het statement waar de band voor staat alsnog had moeten maken in Qatar. “Ik denk dat de spelers het bij de eerste wedstrijden hadden kunnen doen. Ze hadden de straf moeten aanvaarden. Dan riskeer je maar een gele kaart. Het had een heel mooi statement geweest.” Engeland boekte tegen Iran een eenvoudige zege, maar na afloop ging het in de media veel over de OneLove-aanvoerdersband die niet gedragen werd door Kane.

De Ierse analist vindt overigens niet dat Kane de aanvoerdersband drie keer had moeten dragen tijdens dit toernooi. “Pak hem en geef de wereld een boodschap mee. In de volgende wedstrijd ga je dan weer verder. Je draagt die band niet, omdat je niet geschorst wil worden. Dat is een hele grote fout, ze hadden voet bij stuk moeten houden, ongeacht de druk van buitenaf. Als je er in gelooft, ga er dan voor.”

BBC-analiste Alex Scott verscheen maandag voorafgaand aan de wedstrijd tussen Engeland en Iran wel met de OneLove-aanvoerdersband om de arm. De 140-voudig Engels international heeft online veel bijval gekregen en lof geoogst voor haar statement. Het was de bedoeling dat de aanvoerders van zeven Europese landen, waaronder Engeland, de OneLove-aanvoerdersband om zouden doen. De FIFA liet maandag al weten dat dit niet getolereerd zou worden en maakte duidelijk dat aanvoerders meteen een gele kaart zouden krijgen.

Had Harry Kane een gele kaart moeten riskeren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In het geval van Engeland hadden ze het natuurlijk gewoon makkelijk kunnen doen met die groep van hun. Tweede wedstrijd gewoon nog een kaart pakken zodat hij de 3e wedstrijd geschorst is.

22 november 2022 om 13:55

Natuurlijk kunnen ze dat niet zo maar doen. Een 2e gele kaart kun je dan altijd krijgen en een rode kaart kan zomaar zorgen dat je tegen een zeperd aanloopt. Kans op een schorsing in de loop van het toernooi is ook groter. Daarnaast stopt het niet bij een wedstrijd, dan gaat het er de volgende wedstrijd namelijk weer over.

Wanneer stoppen mensen is met voetballers dingen op te leggen. Dit zijn geen politieke figuren, zij hebben 0 invloed waar er gespeeld wordt. Ik vind het natuurlijk ook compleet achterlijk die normen en waarden in dat land. Maar ik zie niet in hoe een aanvoerdersband mensen verder helpt, een mooi statement in de media lijkt mij veel waardevoller eerlijk gezegd.

Jep , lekker iedereen opdringen om een statement te maken die ze niet willen maken , of bang zijn voor een kaart.
Van verdedigers kan ik het nog begrijpen, maar aanvallers en in mindere mate middenvelders kunnen prima een gele kaart veroorloven kans op kaarten is vrij klein.
Als die jongens echt een statement willen maken dan dragen ze die band heus wel hoor, zelfs als ze een gele kaart krijgen.
Blijkbaar willen ze dat niet, laten we dat gewoon respecteren aub.

Respecteer de normen en waarden van een land als je op bezoek bent. Vooral als je komt om te voetballen zou ik mij niet bezig houden met randzaken. Gewoon voetballen zoals Virgil ook aangaf, vind ik.

22 november 2022 om 13:47

Zie je de hypocrisie. We willen wel dat anderen zich aanpassen in ons land (en het westen e.d.) maar andersom niet. Sterker nog, we willen hen even de les leren! Bizar.

22 november 2022 om 13:57

Hou eens op met alles hypocriet te noemen. Man man kunnen jullie ook nog wat anders zeggen? Jezus wat vermoeiend. Met Corona waren we allemaal schaapjes en zouden we doodgaan aan vaccins en nu zijn we allemaal hypocriet. Ga eens van die social media af. Echt de slechtste uitvinding ooit. Alleen maar ellende en mensen als sociofan die makkelijk te beïnvloeden zijn en alles over gaan nemen wat ze daar elke dag voorgeschoteld krijgen.

22 november 2022 om 14:18

Zijn echt niet alleen maar wappies die mensen hypocriet vinden. Als jij je hele leven je best gedaan zou hebben om op dat toernooi te spelen zou je toch ook gaan? Zou jij je team dan benadelen door die aanvoerdersband om te doen? Het gaat over niks anders dan die domme aanvoerdersband. Terwijl de meeste voetballers net zo als jou (ga ik even vanuit) en mij ook gewoon vinden dat er geen arbeiders onder slechte omstandigheden dood moeten gaan of dat het ook helemaal niet uitmaakt wat je geaardheid is. Maar tegenwoordig als je geen statement maakt lijkt het wel alsof je er zogenaamd tegen bent.

22 november 2022 om 14:28

Hendrik, Waarom wordt je boos op @fceindhoven030, @sociafan1 en socialmedia voor het aankaarten van de waarheid?

22 november 2022 om 15:56

- Jouw waarheid, Branquinho
Dat presenteren van zogenaamde feiten terwijl je niets anders dan een mening deelt, vermoeiend..

22 november 2022 om 16:36

Kun je niet inhoudelijk reageren op sociofan ipv alles door elkaar te halen?we spreken hier niet over corona maar puur hypocrisie en dubbele moraal en dat het westen de wil opdringt aan heel de wereld en ze de les leren is gewoon een feit je kan er niet omheen met smoesjes verzinnen

22 november 2022 om 17:19

Omdat het geen waarheid is, dat mensen worden gediscrimineerd vanwege afkomst en/of sexuele ge-aardheid is geen normen en/of waarden. Dat zijn gewoon mensenrechten. Waar die one-love band voor staat heeft niks te maken met waar die vandaan komt. Door te accepteren dat die band gedragen mag worden zeg je eigenlijk: "hmm, zo erg vind ik die discriminatie van bijv. homoseksualiteit helemaal niet". In een land dat dat een mentaal defect noemt.

22 november 2022 om 22:28

@galid1 Dat is het niveau helaas van sommige hier. Lachwekkend gewoon. Snapt het hele punt niet (of wil het bewust niet inzien) en gaat dan opeens vreemde kul argumenten gebruiken. Weird! -_-

22 november 2022 om 13:48

Hoe moet men een land respecteren als mensen de buurman nog niet eens kunnen respecteren?
Keane heeft toch zelf nu ook geen respect voor Kane dat hij ervoor kiest om het niet te dragen?
Je mag alleen maar meegaan met de mainstream, doe je wat anders dan is het gelijk commentaar. Zoveel voor onze vrijheid dus

22 november 2022 om 13:48

Zie ik ook zo! Mensen die naar Nederland komen moeten zich aan ons aanpassen, en andersom natuurlijk net zo! Altijd dat gepraat over respect en normen en waarden zolang het maar volgens het westerse wereldbeeld is, bah!

22 november 2022 om 14:29

Ja joh, we moeten moderne slavernij gewoon respecteren. We moeten het respecteren dat homo's worden opgesloten of afgeslacht, en we moeten het ook respecteren dat vrouwen daar als objecten worden behandeld en amper rechten hebben.

Al dat hypocriete gezeik van de media hier joh. Lekker respecteren dat de mensenrechten van meer dan de helft van de bevolking consequent en systematisch wordt geschonden!

22 november 2022 om 14:40

Zo ken ik er ook nog wel eentje, net zoals dat jij het respecteert dat hele families van dieren naar de slachtkamer mogen zodat ze lekker op je bordje belanden zodat jij uit de hoogte kan gaan doen zonder je handen ooit vuil te maken voor wat er op je bordje ligt.

22 november 2022 om 15:01

Ik heb vaker gevraagd, maar nog geen antwoord gekregen 🫣, nog een poging: welke rechten missen vrouwen in Qatar en op basis waarvan vind jij dat ze als object gezien worden?

22 november 2022 om 15:14

ht tps://e n.wikipedi a.org/wiki/w omen_in_qatar
htt ps://www .amnesty.or g/en/location/m iddle-east-and-north-africa/qatar/report-qatar/br...
Alleen al het gegeven dat er (zoveel) aparte wetten voor bestaan is voldoende.
Maar goed, een simpele zoektocht geeft al twee nuttige links.

Sowieso wordt een mens gedegradeerd tot een object wanneer je verplicht wordt om je te verhullen voor anderen. Of dat nu in de islam, christendom of welke religie dan ook is.

22 november 2022 om 15:15

Bah bah! Mensen die moeite hebben met slavernij en schending van mensenrechten. Wat vreselijk dat zij zich het lot aantrekken van slachtoffers. Poeh poeh. Wat een monsters!

22 november 2022 om 15:44

Een keertje Googlen op 'womens rights in Qatar' en je heb direct op de eerste pagina 10 linkjes waar je daar alles over kunt lezen. Zo moeilijk is het allemaal niet.

22 november 2022 om 16:08

Waarom kan jij geen 1 voorbeeld geven dan? Laat die onderbuikgevoelens los aub. Jullie weten niks van vrouwen in Qatar. Is makkelijk om met blad voor je kop te lopen.

22 november 2022 om 16:41

Volgens mij weet je niet wat slavernij betekent hoe kan je het slavernij noemen als ze VRIJWILLIG naar qatar zijn gaan wonen en leven ok ze krijgen minder rechten dan een qatarezen maar hebben het beter dan in hun thuisland anders zouden ze nooit naar daar gaan.De echte moderne slavernij is in china maar daar wordt geen heisa overgemaakt zoals nu in qatar het geval is dat mensenrechten is gewoon een smoesje om anderen hun wil op te dringen maar het gaat nooit lukken

22 november 2022 om 16:47

Almogaver,waar staan harde bewijzen zoals alle namen en/of getuigen van die duizenden zogezegde "slaven" die zogezegd dood zijn gegaan tijdens de bouw van het wk op de site van amnesty natuurlijk worden daar mensen hun rechten geschonden in welke land gebeurd dat niet het probleem is hier dat het onder vergrootglas wordt geplaatst itt ander landen waar meer rechten worden geschonden zoals in "Israël",china,vs etc

22 november 2022 om 17:01

Waar de namen staan? Die zijn bekend bij de ambassades van de landen waar de slaven vandaan komen. Of ken jij soms alle namen van voor jou onbekende mensen die zijn gestorven? En wil je nu werkelijk het kafalasysteem ontkennen?

Het is verschrikkelijk om te lezen dat hoofdzakelijk moslims(is een aanname, maar wel een vrij veilige) de Qatari een hand boven hun hoofd houden en feiten verdraaien. Zoals al een miljoen keer is gezegd: er is eindeloos veel kritiek op Israel, China, de VS, etc. Wat verschrikkelijk is, is de subjectiviteit: wanneer moslims de daders zijn, wordt een slachtofferrol aangenomen en niet zomaar gekeken naar andere slachtoffers, maar naar moslims die slachtoffer zijn van niet-moslims Om te kotsen.

Je vindt het prima dat ze minder rechten hebben en negeert dat ze compleet uitgebuit worden. Maar gelukkig kunnen we de familieleden die hun geliefden kwijt zijn geraakt vertellen "je vader/oom/man/zoon had het volgens de Qatari nét iets minder kut dan in Nepal, ook al is ie nu dood". Zal een troostende gedachte zijn. Net zo troostend als het einde van jouw betoog waarin je blij lijkt te zijn en te hopen dat zaken niet veranderen voor de slachtoffers in Qatar en andere Arabische landen.

22 november 2022 om 17:02

Er zijn bronnen gegeven en als jij daar niet mee om kunt gaan, ligt het probleem bij jou. Die plank die je ziet, heb je voor je eigen kop.

22 november 2022 om 13:55

Respecteer dat mensen hun rechten worden afgenomen. Respecteer dat vrouwen geen rechten hebben. Respecteer dat mensen die op hetzelfde geslacht vallen de bak in gegooid worden of zelfs vermoord worden. Respecteer slavernij. Ja joh laten we dat allemaal respecteren. Hulde voor het regime van Qatar!! En dat vergelijken met als die mensen hier komen slaat kant nog wal. Wij hebben hier niet een walgelijk regime als daar in Qatar.

22 november 2022 om 14:01

Juist Soccerfan. Nu ben je woke trouwens. Ik ook. Ben er trots op. Beter woke dan gewetenloos emphatieloos harteloos enz

22 november 2022 om 14:12

Soccerfan, allemaal niet zo leuk natuurlijk.... maar die nutteloze statements helpen niks.
Als ze het allemaal zo erg hadden gevonden dan hadden ze niet Qatar als gastland moten kiezen.
Als alle bonden gewoon gezamenlijk weigeren op te dagen dan kan de FIFA niks doen.
Maar ze hebben ermee ingestemd , dan moeten ze zich ook aanpassen aan de normen en waarden van dat land gedurende de periode dat ze er zijn.

22 november 2022 om 14:22

@vegitosan: Spelers hebben Qatar niet als gastland gekozen. Dat heeft trouwens vrijwel niemand belangeloos gedaan geloof ik.

22 november 2022 om 14:29

Ijsmuts , daarom zeg ik dat de bonden gezamenlijk hadden moeten weigeren.
FIFA kan dan niks... ja iedereen schorsen wellicht (al is de kans klein lijkt mij) , maar voor hoelang? Die gaan echt geen WK organiseren met landjes als Singapore, Indonesie, Thailand, Bolivia en noem maar op.
Zelfs als de bonden er mee eens zijn ...dan heb je als speler nog altijd de keus om wel of niet mee te gaan.
Maar blijkbaar weegt het voor de spelers ook niet zo zwaar.
Nou dat kan, prima toch?
Uiteindelijk heb je ervoor gekozen om te gaan...dan lijkt het me niet meer dan logisch dat je je aan de normen en waarden van dat land houdt.

22 november 2022 om 14:58

Jij hebt het over de bonden, ik over de spelers. Wat mij betreft staat het de spelers helemaal vrij om al dan niet (nutteloze) statements te maken. Wat mij betreft zijn ze ook niet nutteloos trouwens want dit hele WK wordt overschaduwd door deze discussie. Hebben de statements iig een doel bereikt en dat is het overbrengen van een boodschap.

22 november 2022 om 15:22

Ijsmuts, uiteraard zouden de spelers er vrij in moeten zijn om dergelijke statements te maken, echter wordt hun zoveel druk opgelegd om achter statements te staan dat ze haast geen keus hebben.
Zie Kokcu bijvoorbeeld...wekenlang verguist toen hij de band niet wilde dragen, die is ineens een homohater geworden.
Kane die nu ''een hele grote fout begaat''.
Of mensen die niet knielen voor blm , die zijn ineens voorstanders van racisme geworden.
De media is het grootste en gevaarijskte wapen vandaag de dag... mensen willen niet aangevallen worden door dat wapen.
De acceptatie van dergelijke statements of minderheden is tegenwoordig gebaseerd op angst.
Angst om gecancelled te worden.
Dat is geen ware acceptatie.

22 november 2022 om 13:58

De normen en waarden van een land of van een stel idioten die toevallig de macht hebben?

Wat zijn bijvoorbeeld de normen en waarden van Iran? Dat alle vrouwen een zakdoek op de kop moeten? Dat is democratisch besloten? Of vinden een paar oude idiote mannen dat, zonder dat de mensen er zelf over mogen beslissen?

22 november 2022 om 13:58

Ik vind dat argument geldig bij een traditie als stierenvechten bijvoorbeeld. Wanneer een land moedwillig mensen levens opoffert voor de bouw van hun eigen luxe gaat dit "normen en waarden respecteren" voor mij niet op.

22 november 2022 om 14:06

Plus als een handvol mensen met geweld bepaalt hoe de andere 99,9% moet leven zijn het geen normen en waarden van een land

22 november 2022 om 14:05

Respecteer jij dan ook de normen en waarden van Hitler tijdens het Nazi-regime? Je weet wel, toen miljoenen zonder reden werden vergast en vermoord, waren ook gewoon hun normen en waarden, moet je respect voor hebben.

22 november 2022 om 14:06

jij bent een homohater, en misschien ook wel een racist.. dus landen waar een etnische minderheid wordt vermoord of in gevangenschap worden geplaatst is normaal en moeten wij respect voor hebben?

22 november 2022 om 14:23

Normen en waarden hoef je niet te respecteren als die normen en waarden de mensenrechten van een hele grote groep mensen niet respecteren.

Dat de spelers hier niet mee bezig zijn vind ik verder wel logisch, die zijn hier gewoon om te voetballen en om dit WK te winnen. Wel ben je dan, vooral als Engeland zijnde, niet meer serieus te nemen als je in de toekomst bijvoorbeeld gaat knielen tegen racisme.

22 november 2022 om 16:53

Dat moet je ook de normen en waarden van dit land niet respecteren want hier worden ook mensen geschonden zoals de toeslagaffaire,de minderheden worden als 3derangs burgers behandelen ondanks dat ze hier zijn opgegroeid werken en belastingen betalen,over de boeren hun rechten etc ik kan heel lang doorgaan maar om paar vbn te noemen en zeg niet dat wij het beter doen want dan voel je je superieur tov anderen en ken je het land qatar niet eens en is niet zoals de media ons doet geloven met hun selectieve en eenzijdige berichtgevingen

22 november 2022 om 18:34

Drogreden, want dat zijn geen normen en waarden. Dat zijn kwalijkheden die helaas door incompetentie van de overheid de wereld in zijn geholpen.

Maar dat weet je waarschijnlijk zelf ook best wel.

22 november 2022 om 14:24

Respecteer het gebrek aan respect van een ander?

22 november 2022 om 14:36

Dit heeft niet zoveel met normen en waat van een land te maken, maar meer het het schenden van mensenrechten waar alle landen zich aan hebben gecommitteerd die zich hebben aangesloten bij de Verenigde Naties. Dat had Qatar niet hoeven doen, hebben ze toch echt zelf voor gekozen.

22 november 2022 om 15:57

Rspecteren dat je de gevangenis in gaat als je gevoelens hebt voor een persoon van dezelfde sexe? Eigenlijk zou de media alleen maar beelden moeten uitzenden van arabieren die hand in hand lopen met het one love logo erbij.

Kane zou eigenlijk moeten weigeren om te spelen in het shirt. Wat een lelijk thuisshirt heeft Engeland zeg. Lijkt wel een shirt dat je gratis krijgt bij een voordeelpak tandpasta

Altijd makkelijk om een statement te eisen terwijl je daar zelf helemaal geen concequentie voor voelt.

22 november 2022 om 14:18

Daarentegen ben ik er vrij zeker van dat Keane het wel gedaan zou hebben (indien de consequentie een gele kaart zou zijn).

22 november 2022 om 14:27

Dat is hypothetisch dus dat weet je helemaal niet. Voor 'wat als' koop je niks

22 november 2022 om 14:47

Hoe weet jij dat er geen mogelijke consequenties zijn voor Keane met dit statement?

22 november 2022 om 15:02

hij krijgt geen gele kaart....

22 november 2022 om 15:38

misschien wordt hij wel niet meer opgeroepen als analist in Qatar, weet jij veel.

22 november 2022 om 15:59

Das speculatie, maar niet aan de orde. Die band is op voorhand aangegeven. Potentieel niet meer worden gevraagd als analist als je iets zegt niet. Dat is ook tegen alles waar we hier voor staan dus lijkt me ook nog eens heel erg sterk.

Het is allemaal gemakkelijk praten, maar waarom zou je een van je beste spelers tegen een gele kaart aan laten lopen. Voor hetzelfde geldt pak je nog een ongelukkige gele kaart en moet je een wedstrijd missen op het hoogste podium van het interland voetbal.

De mensen weten het nu wel, ook in Qatar, dat wij in Europe niet blij zijn met hoe e.e.a. tot stand is gekomen. Van zo'n armband gaat de opinie echt niet veranderen.

Keane had hem in zijn voetbaljaren ook niet gedragen, hij schopt nu graag tegen de schenen van de huidige generatie

22 november 2022 om 14:19

Jij hebt de carriere van Keane duidelijk niet helder voor de geest.

22 november 2022 om 14:40

Mwah, Keane trok zich nergens iets van aan...
Had ie de band gedragen dan zou je hem na 5min moeten wisselen , want een tweede gele kaart is gegarandeerd

In 2026 wil ik dat we heisa maken, want we willen allemaal One Race armbanden als reactie op de Ku Klux Klan. Daarnaast One Body&Health banden, want we zijn allemaal tegen de drugsbaronnen en de kartels, toch? En vergeet niet de One Family Worldwide banden als support voor de Inuit en andere inheemse bevolkingen van Noord Amerika. Als we dit niet doen zijn we allemaal zo ongelofelijk hypocriet he. Dat zou vreselijk zijn van ons, toch?

22 november 2022 om 14:20

Het niet consequent zijn van dit soort statements maakt het niet hypocriet he? Maar gebruik lekker dat woord als je de boodschapper aan wilt pakken ipv de boodschap.

22 november 2022 om 14:27

We zijn altijd zo lekker consequent als we op kruistocht gaan om de Islamitische wereld te bashen. In veel andere gevallen gaat het om de positiviteit en er ‘een feestje van maken’.

22 november 2022 om 14:34

Een feestje maken over de rug van duizenden arbeiders die overleden zijn bij de bouw van stadions. Een feestje in een land dat het WK gekocht heeft, georganiseerd door een organisatie die zich heeft laten omkopen. Die elke vorm van protest daartegen de kop indrukt. Zeg maar een dictatuur eigenlijk. Geniet van je brood en spelen

22 november 2022 om 14:45

Ik vind dat je volledig gelijk hebt. Misschien moeten onze vertegenwoordigers dit aanvechten. Vind je ook niet?

22 november 2022 om 14:59

Net zoals jij aan het huilen bent ? Laat iedereen lekker doen waar hij zin in heeft. Maar de voetbalwereld wil een keer een statement maken en dan zijn der zulke mensen als jij wie gaan huilen omdat ze het niet altijd doen..

22 november 2022 om 16:04

Volgens mij is de KKK gewoon wettelijk verboden, nogal een verschil met het wettelijk toestaan van discriminatie of vervolging van homoseksuelen, toch?

En zo kun je iedereen die er geen consequenties voor hoeft te verwachten om zijn mening vragen. Daarnaast, je moet geen statement eisen van anderen. Daar moeten ze zelf aan willen deelnemen en als ze dat niet willen moet je het niet toch eisen. Het wordt dan immers een statement zonder waarde. Natuurlijk hadden alle teams het kunnen oplossen door een reservespeler met die band om het veld op te sturen voor een halve minuut, maar goed, dat had je dan weer een kans op een wissel ontnomen. Ik had het wel mooi gevonden als een compleet team met de "one love kleuren" in het shirt verwerkt op het veld was gekomen. Had mooi bij ons oranje kleurtje gepast.

Schei toch uit allemaal met dat stomme gelul over die onze-love-band. Wat een woke gedoe zeg. Walgelijk. Mag iemand nog z’n eigen mening hebben of wordt je dan gelijk weggezet als homofoob, rascist of weet ik veel wat??? Ik respecteer iedereen, ga met iedereen normaal en goed om durf ik te zeggen maar heb ook geen zin om mee te doen aan die ( linkse) spelletjes. Ik wens iedereen (!!!) met of zonder een one-love-hart een prettig leven verder!

22 november 2022 om 14:23

Wat is hier links of woke aan? Laten we er maar een ding uitpikken. In Qatar riskeer je als homo dat je zeven jaar de cel in gaat. Leg mij uit wat daar woke aan is om daar een statement tegen te maken.

Of dat vrouwen geen baan mogen hebben of mogen reizen zonder toestemming van hun man of vader. Dat is inderdaad een links spelletje om daar tegen te zijn en daar een statement over te maken.

Laten we maar zwijgen over het Kafala systeem.

Jij respecteert iedereen maar als jij dit alles stom gelul vindt dan twijfel ik toch echt of jij de mensen respecteert die duidelijk gebrek aan mensenrechten hebben in Qatar. Laat staan dat je die mensen een prettig leven toewenst.

22 november 2022 om 15:07

Het probleem is dus dat sommige mensen hun mening niet mogen uiten op straffe van een gele kaart. Is dat niet juist datgene waar de anti-woke brigade tegen strijdt?

22 november 2022 om 16:06

Zo, lekker kunnen ventileren Jeliazkov? Bof jij even dat je de komende dagen nog veel meer dergelijke berichten kunt lezen. Het is goed om een uitlaatklep te hebben.

Ik denk dat de spelers het eigenlijk niet zoveel kan schelen en er dus ook niet zo in geloven. Die denken waarschijnlijk als ik zon band moet dragen prima, maar voor de rest kan het ze waarschijnlijk aan de reet roesten. En wat maakt zo'n band dragen nou voor een verschil. Qatar die lacht het weg en gaan vrolijk verder waar ze mee bezig waren. Of het toernooi daar niet organiseren, of gewoon voetballen. Maar niet er heen gaan en dan lopen te mekkeren over die band. Focus nu maar gewoon op de voetbal, Qatar weet al lang wat wij er van vinden.

Engeland wint met 6-2 hun openingswedstrijd en deze oelewapper begint over een armband

22 november 2022 om 14:59

Keane is geen Engelsman, waarom zou hij meedoen in de polonaise? Daar is het sowieso het type niet voor.

Het is allemaal een hypocriet gebeuren. Waar ik als kijker ook mijn aandeel in heb. Net zoals alle sponsoren, bonden en speler. Het rare is dat telkens de spelers naar voren worden geschoven om een statement te maken. Als het geld binnen blijft komen veranderd er niks binnen de FIFA zie Wk Brazilië, Zuid Afrika en nu Qatar.

Keane had zelf de band niet gedragen makkelijk praten zo zeggen dat hij het wel moet dragen, en daarnaast vind ik het zo grappig dat opeens elke Europeanen Qatar belachelijk maakt en van alles uitmaakt hadden ze het wk maar niet in Qatar moeten houden. Is alsof je bij een islamitische gezin op bezoek komt en je zegt vandaag gaan we varkens vlees eten of je houdt je schoenen aan. Respecteer de regels en hun cultuur en wat meestal de media verteld is onzin ( 70 procent ). Blijf lekker genieten van dit wk en hou die politieke onzin voor je.

De zeven landen hadden gewoon moeten zeggen. Als we die band niet mogen dragen dan spelen we helemaal niet. Kijken hoe gauw ze bij gedraaid hadden.

Tja, ik ben het hier wel mee eens. Als je had aangekondigd dat je hem zou dragen, had je hem ook gewoon moeten dragen. Welke consequenties er ook aan zouden zitten. Juist nu was het nog een groter statement geweest dan zonder die gele kaart.
Of gewoon naar het CAS. Gemiste kans, voor alle teams die hem zouden dragen en nu niet meer.
Let wel, ik heb het hier specifiek over de landen die hadden gezegd deze te gaan dragen en zich nu hebben weerhouden door 'misschien' een gele kaart.



Zo zie je maar weer dat het echte geloof er niet is bij deze ruggegraad-loze spelers.
De regenboog vlag staat voor inclusie. Het dragen van een hoofddoek is daar ook een onderdeel van ´zeggen zeâ´. Waarom gaat het dan altijd over homoâ´s, lesbiennes en transgenders als ze het hebben over de regenboog? Waarom wordt er niet gezwaaid met de regenboogvlag als er sprake is van Islamofobie?
Heb respect voor de normen en waarden voor het land waar je bent. Of geldt dat alleen hier in NL ( Europa )?.
Denken ze nou echt dat homofilie geaccepteerd gaat worden in Islamitische landen? Gaat nooit gebeuren. Gelukkig leren ze hun kinderen daar dat God een vrouw en een man heeft geschapen. Deze vrijen met elkaar waardoor de vrouw zwanger wordt.
Ik stoor me daarom ook enorm dat hier op scholen kinderen worden gebrainwasht. Die regenboogvlag wordt zowat op on-democratische wijze door hun strot gedouwd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren