Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kean verder in problemen na verschijnen supportersvideo op internet

Laatste update:
/

Steve Kean lijkt bezig aan zijn laatste uurtjes als hoofdcoach van Blackburn Rovers. Niet alleen degradeerde hij met de club uit de Premier League, ook is er een video verschenen waarin de oefenmeester mooie beloftes doet en voorganger Sam Allardyce een veeg uit de pan geeft. Kean noemt zijn collega, onder wie hij eerder als assistent werkzaam was, een ‘verdomde schurk’.

Allardyce, tegenwoordig in dienst als coach bij West Ham United, kwam de door supporters gemaakte video onder ogen en schrok zich een hoedje. Volgens Britse media is de 57-jarige oefenmeester niet van plan het erbij te laten zitten en zal hij binnenkort een klacht indienen tegen Kean, die tevens de lachers op zijn hand haalt door in de video te beloven dat Blackburn bij de eerste tien gaat eindigen en succes zal kennen in de Carling Cup. Het filmpje werd opgenomen voor de start van het seizoen.

Een gedeelte van de fans van de Rovers heeft inmiddels onder de naam BRFC Action Group officieel het ontslag van Kean geëist. Venky’s, een Indiaas poeliersbedrijf dat de club in bezit heeft, stuurt binnenkort een bestuurder naar Engeland om te praten met Kean over zijn toekomst. Inmiddels hebben echter 5.000 fans al een petitie ondertekend waarin expliciet wordt gevraagd de coach de laan uit te sturen. Binnen 48 uur zal er duidelijkheid komen.

Bekijk hier de bewuste video:

Steve Kean moet worden ontslagen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Allerdyce is ook een schurk, niks aan gelogen.

15 mei 2012 om 16:03

Vanwege het aandeel wat hij kreeg in transfer (bung) die hij deed? Dan is Redknapp toch net zo'n grote schurk, of vergis ik me nu.

15 mei 2012 om 16:04

Inderdaad, bij elke wedstrijd zit hij altijd 1 helft naast de baas van de club, erg walgelijk

en Kean is echt een domoor, dit versterkt het alleen

15 mei 2012 om 18:17

Hoezo is dat walgelijk? Hij zit daar alleen omdat hij dan een beter overzicht van het spel krijgt.

Gadver, dat jij je nog durft te vertonnen aan de media. scheer jij je tog weg man. jij bent een schurk die zijn werk niet goed doet.

Ik vraag me af hoe Kean het voor elkaar krijgt zolang aan te blijven, elke andere club had hem in december de laan uit gestuurd.

Veel spelers hebben absoluut geen sociale vaardigheden en tonen een gebrek aan intelligentie en ontwikkeling. Hetzelfde geldt ook voor sommige coaches.

gewoon weg doen deze man

Snap niet dat de Rovers hem rond de Kerst er niet uitgegooid hebben. Zelden een coach al zo vroeg in het seizoen weggehoond zien worden en vervolgens wel het seizoen af mogen maken. Die directeur had gewoon gelijk in zijn brief.

Haha ik ben eigenlijk blij dat Blackburn zakt,allardyce was 10e en ze smeten hem buiten,de nieuwe eigenaars dachten dat top 4 mogelijk was.dan nemen ze nog een onbekwamen als nieuwe trainer,iedereen wist ze gingen zakken,eigen schuld,ze moesten hem met nieuwjaar maar ontslagen hebben.....denk niet ze rap zullen overgaan,goed zo,2e is hen plek,welkom terug Hammers met..allardyce als trainer, de Hammers gaan die finale makkelijk winnen,let maar op

Hoorde ik het nou goed? Zei die nou ook Luis Suarez?
En wat een walgelijke vent. haha

Hij is een lieve jongen die Suarez

Hij wordt niet alleen ontslagen; hij kan nergens meer aan de bak. Wat een sukkel is het. Maar hij heeft wel gelijk over Allerdyce

Best dom, ik weet wel zeker dat hij ontslagen wordt. Blackburn Rovers hoort gewoon in de Premier League en niet in de Championship.

Hij heeft helemaal gelijk, Allardyce is in veel opzichten een schurk. Niet in de laatste plaats door de manier waarop hij zijn ploegen laat voetballen (en het feit dat hij het presteerde om niet directe promotie af te dwingen met het prachtige West Ham). Ik vind de verontwaardiging van de fans begrijpelijk, maar vraag mij af of hun woede zich wel op de juiste persoon richt. De selectie van Blackburn was gewoon één van de slechtste in de PL en Venky's heeft niets gedaan voor club. Spelers zijn verkocht en er is niets voor terug gehaald. Ze willen voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren