Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blackburn Rovers kan degradatie niet afwenden, kip steelt de show

Laatste update:

Blackburn Rovers speelt komend seizoen in de Championship. Het team van de geplaagde manager Steve Kean ging maandagavond in eigen huis onderuit tegen concurrent Wigan Athletic: 0-1. De laagvlieger moest the Latics verslaan om op de laatste speeldag van de Premier League nog kans op lijfsbehoud te maken, maar faalde opzichtig. Blackburn Rovers, dat eind 2010 door het ambitieuze Venky's werd overgenomen, was sinds 2001 in de Premier League actief.

/

Het niveau in de eerste helft was allerminst overtuigend. Blackburn Rovers schoot niet één keer gericht op het doel van Ali Al-Habsi en zodoende was de flinke regen en een losgelaten kip in de clubkleuren van the Rovers het gespreksonderwerp op de tribunes. Wigan had mogelijkheden via Franco Di Santo en Victor Moses, maar liet na de krachtmeting in een voortijdig stadium in haar voordeel om te zetten. Het team van Kean kwam niet verder dan een mislukte inzet van Aiyegbeni Yakubu.

Het tweede bedrijf ging van start met een boze fan van Blackburn Rovers, die het veld opkwam om zijn seizoenskaart op het veld te gooien. Het werkte enigszins inspirerend. Na een corner werd een inzet van Yakubu door Jean Beausejour van de lijn gehaald. Luttele minuten later claimde Junior Hoilett een strafschop na een vermeende charge van Emmerson Boyce, maar de arbiter liet doorspelen.

In de slotfase kreeg Shaun Maloney goede kansen, maar de winnende treffer kwam op naam van Lucas Alcaraz. De verdediger kopte raak na een hoekschop en zorgde ervoor dat Wigan ook komend seizoen in de Premier League actief is. Op de laatste speeldag strijden Aston Villa (38), Queens Park Rangers (37) en Bolton Wanderers (35) tegen degradatie. Wolverhampton Wanderers was al gedegradeerd.

Bekijk hier de kip in actie:

Bekijk de samenvatting van Blackburn Rovers - Wigan Athletic:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 mei 2012 om 12:31

kip van ajax?

haha prachtige actie!

Was waarschijnlijk de beste op het veld..

8 mei 2012 om 09:49

Schijnt een beest op het veld te zijn die kip

Bye Bye Blackburn
Smerige club die de trainer ontsloeg omdat ze niet in top 4 stonden is eindelijk gedegradeerd.
Hopelijk komen ze nooit meer terug want clubs die op zo'n manier met hun trainers omgaan hoeven van mij niet meer terug te komen.
Laatste degradant wordt hopelijk QPR
Bolton gun ik geen degradatie.

7 mei 2012 om 23:10

Dat betekent niet dat de supporters zo zijn. Beslissingen in het bestuur die genomen worden kan de 'normale' supporter niks aan doen. Vind niet dat je zo denigrerend over een club moet praten tenzij de supporters en het bestuur op 1 lijn zetten wat niet zo is.

Jammer heb het altijd een leuke club gevonden.

Ik hoopte eigenlijk dat dat Wigan eens zou degraderen... Ook bijna elk seizoen onderaan bungelen met slecht voetbal, maar de laatste wedstrijden ineens... Poeh!

7 mei 2012 om 23:08

Slecht voetbal ? Dan heb je Wigan niet echt gevolgd denk ik, zeker de 2e seizoenshelft hebben ze aantrekkelijk voetbal op de mat gelegd.

7 mei 2012 om 23:24

''maar de laatste wedstrijden ineens... Poeh!''

Misschien dat hij met deze zin jou redenatie probeert te maken.

Dankje Wigan _o_

Volgend jaar heerlijk naar Engeland toe dus. Burnley - Blackburn. Woop Woop! 3

He jammer ze hadden mij uit kunnen nodigen daar in dat stadion, had wel trek in een overheerlijke kippenbouillon...

On: Jammer dat Blackburn gedegradeerd is, speelden toch wel aardig wat seizoenen in de PL en waren vroeger wel goed voor de subtop/middenmoot...

Toen met Tugay was het een monster team!

De degradatiekip!

Hoop dat Wigan het redt die proberen teminste nog te voetballen i.p.v. het lange halen snel thuis voetbal van de meeste clubs onderaan de premier league

Je ver koopt je beste spelers hoe dom kan je zijn, tenzij je een vervangers hebt die hadden ze niet eigenaren hebben er een potje van gemaakt daar zijn de Blackburn supporters de dupe van ...

Martinez is gewoon een hele goeie coach voor wigan! Ik hoop zo dat die daar blijft. Wigan maakt het veel ploegen lastig in de 2e seizoenshelft. Ook nog met dit materiaal goed voetbal spelen. Martinez gaat volgens mij ver komen met zijn trainerscarriere, zag altijd al dat die potentie had.

7 mei 2012 om 23:27

Grappig, twee bijna identieke reacties rond dezelfde tijd =)

7 mei 2012 om 23:34

Ben blij dat je hetzelfde inziet als mij. Ik was 2 minuten eerder maar ik denk dat je m'n bericht toen nog niet zag omdat je met je eigen bericht bezig was ; Maar ik ben het wel met je eens. Aston villa hoort gewoon top 12 te eindigen. Dit seizoen gaat het bar slecht. Ik vond Mcleish al een matige coach. Kon beter bij Birmingham blijven. Was al rumoer over een rivaal overstap.

Veeel respect voor Wigan en vooral Martinez hoor! Ze hebben de afgelopen tijd gewonnen van Man U., Newcastle (4-0!) Liverpool en Arsenal (die laatste twee ook nog uit), klasse van ze. Hoop wel dat Martinez inziet dat hij hogerop kan, met Wigan strijd je volgend jaar ook weer tegen degradatie waarschijnlijk. Hij was in beeld bij Villa, ik denk dat hij het wel een stuk beter had gedaan dan Mcleish dit jaar...

Jezus, dit had niemand denk ik van tevoren verwacht dat Blackburn ging degraderen. Wordt een gemis in de Premier League volgend jaar en kan niet anders dan dat dit Kean's laatste wedstrijd was. Denk dat het doek komend weekend ook voor Bolton valt, tot mn grote spijt!

7 mei 2012 om 23:44

jij begrijpt het. De 2 mooiste engelse ploegen gaan eruit. (waarschijnlijk)

8 mei 2012 om 01:12

Blackurn mag van mijn part eens lekker degraderen. Ze hebben zich de afgelopen jaren vooral laten gelden als ordinaire schopploeg, en misschien dat een degradatie ze eens laat zien dat er ook andere manieren van spelen zijn zonder de tegenstanders door midden proberen te breken. Misschien verlost het de club en de fans ook nog eens van het huidige bestuur, dat zal ze ook goed doen.

Over Bolton ben ik het wel met je eens. Zij (en tevens ook Wolverhampton) hebben me eigenlijk wel altijd weten te charmeren. Zo'n heerlijke typisch Engelse club, maar toch zonder echt slecht voetbal (afgezien van dit seizoen voor Bolton). Het zou zo zonde zijn als deze leuke middemoter zou verdwijnen uit de PL. Het is net zoals Roda of Utrecht opeens zou degraderen naar de Jupiler League, erg jammer.

Aston Villa is ook veilig. Of er moet komende zondag wel iets heel raars gebeuren. Ik zie Bolton iig niet een doelsaldo van -31 omzetten in een doelsaldo van -13, zodat ze nog boven Aston Villa kunnen eindigen.

7 mei 2012 om 23:56

Had jij Psv-feyenoord 10-0 verwacht?;

8 mei 2012 om 00:19

10-0 is heel anders dan van -31 naar -13 te gaan dan moet er een wedstrijd met 18 doelpunten verschil gewonnen worden en dat zie ik bolton niet zomaar doe.

8 mei 2012 om 00:52

2x 9-0 is ook genoeg haha.

ook weer eens wat nieuws, wij hebben het degradatiespook, zij de degradatiekip, nice
Toch wel zonde van zo'n club als Blackburn, maar ik hoorde dat er veel meer achter zit kwa bestuur enzo.

Ik vraag me af wat die Indiase investeerders nu met Blackburn gaan doen. Ik heb het gevoel dat ze de club gaan verkopen. Het was ook oliedom op Sam Allerdyce te ontslaan. Die man deed het gewoon erg goed met Blackburn. Sindsdien is mijn respect voor de club een beetje gezakt.

ach je hebt winnaars en verliezers... als wij Grunn niet zoveel geluk hadden gehad in de eerste competitie helft waren wij ook gedegradeerd!!, wens Blackburn fans sterkte , en hoop dat ze snel weer terug komen.,..bestuur bepaalt wat er gebeurt, en dat is als supporter soms moeilijk te verkroppen.. Als Huistra aanblijft degraderen wij ook volgend jaar.. maar dit is een Engelse topic.. maar snap de fans en hun ongenoegen, die zien het vaak veel eerder aankomen dan mensen in pluche....die hebben schijt aan de mensen die echt om hun club geven...

Laten we hopen dat Bolton er in ieder geval wel in blijft. Het is hierboven ook al gezegd, altijd een mooie middenmotor geweest die af en toe prachtig voetbal speelt. Vooral vorig seizoen stalen ze een tijd lang de show met combinatiespel waar ze zelfs bij Arsenal van stonden te kijken. Een periode waarin alles samenviel en zelfs Elmander begon te scoren. Het zou echt verschrikkelijk jammer zijn als zij zouden degraderen.

Jammer voor Blackburn, ze zijn de laatste 10 jaar toch gegroeid naar een goede middenmotor. Weet er iemand waar spelers als Yakubu nu naartoe zullen gaan?

Ze smeten Allardyce buiten omdat de nieuwe eigenaars een top 4 plaats wilden,ze stonden met hem 9e ofzo.is terecht ze zakken,twas niet om aan te zien Allardyce kan nog overgaan met West-ham .yakubu die is nog steeds eigendom van Everton denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren