Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards ruziet met Cillessen: 'Waarom zou ik zijn hand schudden?'

Laatste update:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Wat zit Kazim Kazim nou stoer te doen, hij mag god op de blote knieën danken dat hij voor Feyenoord speelt.

Deze gast zou niet eens een basisspeler zijn bij de amateurs, die gast kost Feyenoord alleen maar punten en kan er niets van, op het veld altijd zo opgefokt en met een air over het veld lopen alsof hij onze lieve heer is. Wat een miskoop.....

Kan alleen maar op zijn kont vallen en duwen en trekken, voor de rest niets maar dan ook echt niets.

Ik krijg altijd de indruk dat Kazim niet echt zin heeft om de pers te woord te staan (door de ietwat geïrriteerde en ongeïnteresseerde manier van vragen beantwoorden). De pers heeft het daar wellicht ook deels zelf naar gemaakt, maar dan vergeet hij wel dat er ook veel Feyenoord-fans (en fans van andere clubs) naar die video's kijken die wel geïnteresseerd zijn in wat hij te zeggen heeft. Wellicht heb ik het mis, maar voor mij lijkt het in ieder geval altijd alsof hij er met veel tegenzin staat.

26 januari 2015 om 02:51

Ik vind hem openhartiger in zijn antwoorden dan die voorkauwde stukken tekst waar de meeste voetballers mee komen. Ik vind dat je overdrijft. Je merkt duidelijk wat voor een gast hij is. Dat komt in mijn ogen beter over dan die zogenaamde perfecte schoonzonen die vervolgens hun woorden totaal niet waar maken.

26 januari 2015 om 12:39

Gelukkig ben ik niet zo'n slaaf van de media.

Volwassen reactie van Kazim Richards. Cillessen was alleen maar aan het zuigen en gedroeg zich als een verwend jochie in de snoepwinkel van Ajax.

26 januari 2015 om 05:37

Vanaf minuut 1 is ook Kazim aan het zuigen bij tegenstanders en maar ook tegen de scheidsrechter en grensrechters. Nu krijgt Cillissen alles over hem heen een beetje omgelkeere wereld. Tuurlijk stelde Cillissen zich aan, maar Kazim is een nog veel grotere aansteller.

26 januari 2015 om 06:29

Moest die kwal maar normaal doen, hij denkt potjandorie dat hij een wereldspeler is.
En die commentatoren maar van ´´ja hier houdt ik van´´

Hij zat gewoon ellebogen uit de delen.
Vervolgens in het beschermde gebied van de keeper hem in zijn doel duwen, gelukkig was karma aanwezig gisteren.
Maarja alles mag plots onder het mom van ´´mannelijk spel´´, ja natuurlijk....
Wat een lachwekkende, flutspeler... in alle opzichten.
Bij elk opstootje komt hij als een gek er aan gerent, lijkt wel Esteban.
Kloot maar wat aan, speelt niks klaar.
Och wat is hij balvast zeg.... nou fantastisch!

26 januari 2015 om 08:54

Verschil is dat Cillessen een mentaal spelletje speelde, daar waar KR met zijn ellebogen aan het zwaaien was. Dus ik vind dit een overtrokken reactie. Een volwassen man houdt sowieso buiten het duel om (want dat was het) zijn ellebogen uit het gezicht van oa Moisander.

26 januari 2015 om 09:16

Cillessen speelde inderdaad een mentaal spelletje, iets wat Kazim ook doet door telkens zijn tegenstander uit zijn tent proberen te lokken. Kazim is daar zelf ook gevoelig voor.

De ellebogen van Kazim keur ik echt niet goed, tijdens de wedstrijd kreeg hij er geen kaart voor. Maar een scheids kan hem hiervoor ook twee keer geel geven, en misschien zelfs direct rood, waardoor je je team héél erg benadeelt.

Wat ik echter ook niet goedkeur is het gedrag van Cillessen na de wedstrijd. Hij heeft bidons staan gooien richting Kazim. Waarom? Geen idee. Vervolgens wou Kazim naar Cillessen toe maar die ging zich weer snel verschuilen achter zijn teamgenoten.

Overigens het zelfde als in de Kuip, Cillessen die de spelerstunnel niet in durfde omdat Kazim daar stond. Sorry dat ik het zeg, maar ik vind die Cillessen maar een watje.

Kazim moet zich wat meer gaan focussen op het voetbal in plaats van op zijn tegenstander. Ik zelf word er soms erg moe van als je ziet hoeveel tijd en energie hij erin steekt om de verdedigers uit hun tent te lokken.

Wat ik erger vindt is dat Vermeer een hoger cijfer heeft gekregen voor de wedstrijd dan Cillissen. Laten we eerlijk zijn Vermeer had weinig te doen en dat is allemaal dankzij Feyenoord. Maar het ene moment dat hij iets moet doen ziet het er net zoals Twente uitermate angstig en risicovol uit. Waar een Cillissen persoonlijk Ajax dat ene punt heeft gegeven. (en dat ene gelukje op te lijn van Milik)

26 januari 2015 om 01:48

Ben het helemaal met jou eens Infama. Nu dat Feyenoord weinig tegengoals tegen krijgt ligt het niet aan Vermeer, maar toen bij Ajax waren alle tegengoals zijn schuld.....

Blijft een klasse keeper die helaas bij de verkeerde club speelt, mede dankzij onze eigen "supporters"....

26 januari 2015 om 05:41

Als Vermeer niet zoveel had geblunderd dan had Ajax in dat jaar al tijdens de winterperiode kampioen geweest. Vermeer is onrustig in zijn keepen zeker met hoge ballen.

26 januari 2015 om 01:34

Misschien komt het wel door zijn gedrag dat hij zo'n laag cijfer heeft.
Hij heeft zijn doel (voor Ajax) goed schoon gehouden, maar ik vond hem overkomen als een jongetje die stoer (gefrustreerd) wil overkomen.

26 januari 2015 om 09:17

Riot, inderdaad heb je gelijk. Het is echt onbegrijpelijk dat Feyenoord altijd "hoge"cijfers krijgt. De objectiviteit is daar ver te zoeken. Ook al hebben ze de slechtste wedstrijd van het seizoen gespeeld dan nog hoge punten. Dus lachwekkende cijfers

hahaha mag Kazim wel wat een reactie heeft zo te zien geen media training gehad in Nederland.
Hij heeft wel gelijk dat Cilessen zich als een kwal gedraagt af en toe maar hij heeft z'n werk wel goed gedaan in tegenstelling tot de spitsen van feyenoord.

Cilessen heeft het goed gezien dat hij kazim op stang kan jagen. En heeft daar handig gebruik van gemaakt.

26 januari 2015 om 03:10

Leuk hoor maar er zijn zat gevallen wanneer je te ver gaat. We weten niet wat Cillessen gezegd heeft maar als ze het beiden niet willen herhalen zat het geen pretje zijn.

Ik weet niet waarom Kazim zich zo stoer gedraagt hier in Nederland. In Turkije kon hij dit soort gedrag nooit flikken. Jammer dat je hier geen sterke en gestoorde verdedigers hebt. Vandaag leek die Moisander net een klein kind vergleken met Kazim. Keeper van Ajax was ook hele tijd irritant bezig. Kijk bijna nooit Eredivisie dit viel mij wel op vandaag.

Haha ik ben geen Feyenoord fan, maar ik vind dit toch wel een baas!

26 januari 2015 om 05:39

een klein kind die een ander de schuld geeft.

26 januari 2015 om 08:33

Een baas?
Deze gast kijkt teveel naar slechte Amerikaanse gansterfilms.
Waarom praat hij alsof hij 2pac is?
'respect, Respect, You know what I'm saying..'
Nee, daar kunnen zijn 2 kinderen wat van leren....

Wat heb ik mij zitten ergeren aan deze kerel.
Een zwaar minderwaardigheidscomplex, dat is zijn probleem...

26 januari 2015 om 18:03

Zo praat de helft van de amerikaanse bevolking tegenwoordig dus dat moet je hem niet persoonlijk kwalijk nemen. Misschien eens bij jezelf kijken waarom zijn manier van praten zoveel bij jouw los maakt.
wel eens gedacht dat je zelf een minderwaardigheidscomplex hebt gezien jij je er zo druk over kan maken? Kazim maakt zich er duidelijk niet druk om. Bij wie ligt dan het probleem?

Helemaal gelijk heeft Kazim over Cillessen.
Het was me tijdens het WK al opgevallen wat een naar ventje dit is en ik vermoed dat de belangrijkste reden dat er geen keeperswissel kwam voor de pingels tegen Argentinie niet dat Van Persie moe was, maar dat Cillessen het niet kon verdragen en dat Van Gaal hiervoor is gezwicht.
Cillessen heeft gewoon veel spatjes voor een keeper die geen pingel kan houden.

Wat een schlemiel. Zelf over het "gedrag" van Cillessen praten, terwijl Kazim zijn elleboog en handen niet thuis kon houden. Het is dat Moisander zich niet gek liet maken, maar hij had hij een theater gespeeld na die elleboog op zijn kaak dan had die Kazim echt niet meer op het veld gestaan.

Ik kan me goed voorstellen dat je geen zin hebt om zo'n naar mannetje een hand te geven na de wedstrijd. En dan gaat ie (cillessen) ook nog als een kleine kleuter Kazim lopen provoceren wanneer ze naar binnen lopen door van alles in zijn richting te gooien. En dan na de wedstrijd zeggen dat dit erbij hoort.

Kazim wil zelf de grote stoere man spelen, klappen uitdelen, nou dan moet hij ook zo stoer zijn om wat terug te ontvangen en niet zo kinderachtig te doen na de wedstrijd.

26 januari 2015 om 18:09

Wie hield zich nou in?
Cillissen begon als een kleuter met bidons te gooien na de wedstrijd. Lijkt me toch duidelijk dat Cillissen hier de boosdoener is en niet Kazim die zich juist volwassen opstelt!

26 januari 2015 om 21:21

Volgens mij draaide Kazim zich om even wat te roepen, voordat hij Bidons zijn richting opkreeg. Anyway, maakt niet uit, gebeurt altijd wel wat, houd het ook leuk, maar vind alleen niet dat iemand moet gaan zeuren als hij zelf begint met provoceren.

26 januari 2015 om 22:06

nee hoor, Bidons werden eerst gegooid en pas daarna draaide Kazim zich om.
Kijk de beelden maar terug.

Bah verschrikkelijke vent. Typische arrogant en agressief mannetje. Snel oprotten uit de eredivisie. Voetballen kan die ook niet.

26 januari 2015 om 17:55

Gelukkig is Cillessen Keeper. Maar inderdaad wat een verschrikkelijke vent.

26 januari 2015 om 18:17

Had 't over Kazim haha.
Cillessen is ook vervelend ja, maar niet zo erg.

26 januari 2015 om 18:27

Ze kunnen er beide wat van, dat is zeker!
maar google eens op "cillessen gooit bidons op Kazim-Richards".
Dat maakt voor mij Cillissen toch iets erger. dat heeft namelijk niets meer met de wedstrijd te maken.

Cilessen was de tweede helft alleen maar aan het zuigen.

Ging theatraal naar de grond bij die actie met Boetius waar eigenlijk zo goed als niets aan de hand was (nijhuis liet in de wedstrijd veel meer toe). Daarna ook nog om geel vragen voor Kongolo. Domme actie van Kongolo maar volgens mij stond er om expliciet vragen naar een gele kaart ook geel.

26 januari 2015 om 17:54

Vanag de 65 min gingen de ajacieden anti voetbal spelen. Veel overtredingen begonnen ze te maken en om elk tikkie schreeuwden ze moord en brand. Ze probeerde Feyenoord tot twee maal toe uit de tent te lokken door agressief naar spelers toe te doen maar gelukkig liet Feyenoord zich niet kennen. Die gele kaart voor Kongolo was terecht maar Ajax rood moeten krijgen bij de doorgebroken boetius. Iedereen roept dat Nijhuis zo geweldig floot maar hij heeft wel de uitslag beinvloed door die penalty niet te geven.
Het zit ons dit jaar niet mee met de scheids. Ajax thuis geen penal gekregen, PSV uit geen penal gekregen en nu ajax uit ook weer geen penal gekregen.

Cillissen moeten ze voor meerdere wedstrijden schorsen. Na de wedstrijden lopen beide ploegen van het veld en Cillessen gooit meerdere dingen richting Kazim. Heeft niets met voetbal te maken. Wat een zielig ventje, laat hij zich gek maken door Kazim en dan na de wedstrijd als een kleuter van achteren spullen naar Kazim zijn hoofd gooien. De wedstrijd was al voorbij. Gelukkig kon Kazim er om lachen anders was Cillissen een kopje kleiner gemaakt. Cillissen is niet alleen een kleuter maar ook zeker niet de slimste. Gezien dit allemaal vastgelegd is op TV.

https://vine.co/v/ot5t53hixef

Vervelend mannetje is geworden na het Wk...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren