Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kashia des duivels: ‘Iedereen moet dit voelen, het was verschrikkelijk’

Laatste update:

Vitesse hoopte dit seizoen mee te doen om de bovenste plaatsen in de Eredivisie, maar lijkt steeds verder weg te zakken op de ranglijst. De Arnhemmers verloren zaterdagavond immers ook van sc Heerenveen (4-1) en aanvoerder Guram Kashia was na afloop dan ook des duivels.

/

“Iedereen moet hiervoor zijn verantwoordelijkheid nemen. Dit heeft niks te maken met de trainer of technische staf. Wij speelden gewoon heel slecht, vooral in verdedigend opzicht. Het was verschrikkelijk”, zei Kashia voor de camera van FOX Sports. Vitesse keek na tien minuten al tegen een 2-0 nederlaag aan en verdediger Kashia was in de slotfase zelf nog verantwoordelijk voor de Arnhemse eretreffer.

“Iedereen moet dit voelen, iedereen die gespeeld heeft. Nogmaals: het was verschrikkelijk. Ook ik was slecht. We hebben spelers met veel kwaliteiten. Maar we gaven nog geen twintig procent van wat we eigenlijk kunnen geven. Het was een totale offday van onze kant”, aldus Kashia.

Moet Peter Bosz volgens jou ontslagen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik vond ze, met name in de eerste seizoenshelft, het meest aantrekkelijke voetbal spelen. het heeft niet alleen te maken met kansen afmaken, maar ook zo constant blijven spelen en vooralblijven werken. ik zou niet kunnen aanwijzen wat vitesse mist, misschien een speler ala theo jansen die ze er doorheen beukt?

24 januari 2015 om 23:13

Wat ze missen? De juiste mentaliteit, scorend vermogen en een beetje mazzel!

Vanaf minuut 1 een gelopen koers. Bij Heerenveen loopt het en ligt hij in het netje. Dat voetbalt heel wat makkelijker.

Ben er blij om maar Vitesse, dat gaat nog wel lopen. Veel kwaliteit, niet altijd een team.

25 januari 2015 om 01:53

Dacht ook dat het zou gaan lopen daar. Maar het duurt wel erg lang. Straks begint het veel te laat te lopen... Dan worden de playoffs niks meer.

24 januari 2015 om 23:15

Ze missen een goede spits, zo moeilijk is dat niet om aan te wijzen. Verder heeft Kashia betreft deze wedstrijd gelijk en het maakt hem een man om zijn hand in eigen boezem te steken!

24 januari 2015 om 23:16

Joey van de berg, goed kunnen voetballen en de beuk erin gooien. Mietjes als propper vejinovic en vako kunnen dat niet. Dramatisch elftal, geen elftal wat we vroger hadden met jongens als janssen, schaaf, en hofs.

25 januari 2015 om 00:16

Vejinovic zou ik geen mietje noemen .

25 januari 2015 om 00:46

Goede voetballer, maar niet iemand die de beuk erin gooit. Aan de bal top, zonder bal matig

Zo jammer dat vitesse zo laag staat terwijl het zeker een selectie heeft voor top 5 notering. Maar of dat aan peter ligt? Ik zie gewoon geen teambuilding. Er wordt niet tot amper voor elkaar gevochten en dat is mentaliteit. Peter ontslaan zal echt niets helpen. Sowieso al die wallace uit de selectie zetten. Werd helemaal dolgedraaid door een larsson vanavond. En het is niet de eerste tegenstander dat hem tegenzit.

24 januari 2015 om 23:18

Je vraagt je af of het wel aan de trainer ligt en daarna: Ik zie geen teambuilding, er wordt niet gevochten, wallace moet uit de selectie. Lijkt me dan toch dat dat toch ook zeker met de trainer te maken heeft???!!!

24 januari 2015 om 23:27

Ach man laat die Bosz nou toch een keertje opflikkeren! Dit is toch gewoon een aanfluiting? Wat speelde Vitesse een belabberde wedstrijd zeg! Niet meer normaal.
Als een stelletje natte kranten slappe zachte knaapjes die nog te beroerd zijn om de ene voet voor de andere te zetten. Die Bosz weet er echt helemaal niet van te brouwen.
Die verdediging was weer volslagen hopeloos zo slecht. En propper in de spits zetten? Dan geef je toch een brevet van onvermogen af? Dan snap je er gewoon niets van!
Conclusie. Volslagen incompetent die man. Ongelofelijk dat die lamlul nog trainer is bij Vitesse. Ik hoop dat hij nu toch echt eens ontslagen wordt want dit is niet meer om aan te zien! Bosz adieu ophoepelen! Andere trainer AUB liever vandaag nog dan morgen!

Woensdag graag nog zo'n offday in de beker tegen Groningen! Liggen toch zeker kansen voor mijn club, zeker gezien het spel van vanavond van Vitesse.

24 januari 2015 om 23:17

Hoop dat ze met Diks in de basis beginnen tegen Groningen zal al een hoop schelen en Achenteh gewoon op de tribune!

24 januari 2015 om 23:18

Spelen ze zoals vanaaf dan wordt het 8-0. Gefeliciteerd alvast, groningen naar de finale!!

24 januari 2015 om 23:44

Het wordt geen wedstrijd zoals vandaag. Diks speelt dan ipv Wallace, en evt Leerdam ipv Vako.

25 januari 2015 om 05:51

De wedstrijd tegen Heerenveen was er een met Groningen al in het achterhoofd. Vitesse gaat voor de beker en niks anders. Wat blijft er na woensdag nog over in de beker? Als alle uit teams winnen bv Vitesse- PEC- AZ- Exelsior.

Het seizoen van Vitesse is eigenlijk bizar. Ze hebben een team waarmee je mee moet kunnen doen bij de bovenste vijf en ze spelen meestal ook best leuk. Maar intussen staan ze gewoon keihard twaalfde met maar 5 overwinningen uit 19 wedstrijden. Ik vind dat je nooit te snel moet zijn met de trainer aan de schandpaal nagelen, maar als je kijkt naar het spelersmateriaal van Vitesse en dan naar de resultaten, dan mag je je toch afvragen of Bosz hier de juiste man op de juiste plek is.

24 januari 2015 om 23:30

Is die niet, ben blij dat het jou ook nu duidelijk is!

24 januari 2015 om 23:33

Ze hebben een team inderdaad. Probleem is dat ze geen team zijn. Wat een inspiatieloos en gedachteloos Vitesse. Dat kan je maar 1 iemand verwijten. ...

25 januari 2015 om 01:57

Het lijkt me ook duidelijk dat dit elftal heel slecht met tegenslag om kan gaan. Dat is niet iets van dit seizoen en ook niet iets van deze trainer. Als ze zelf initiatief hebben gaat het wel, maar in wedstrijden als vandaag is het bijna zielig hoe ze zich laten overlopen. Nu wil en kan ik als buitenstaander geen (hoofd)schuldige aanwijzen, maar de spelers laten het wel erg makkelijk gebeuren. Dat is deels de schuld van Bosz, maar dit zijn wel profs he? Stukje beleving is toch niet teveel gevraagd?

Exit Bosz? Zou me niet verbazen. Zoals Kashia en Achenteh voor de camera brabbelen dat het echt niet aan de trainer en staf ligt, dan weet ik wel hoe de vlag erbij hangt.

25 januari 2015 om 00:31

Nee hoor, Bosz gaat er voorlopig nog niet uit. Kan ik je met honderd procent zekerheid vertellen.

Hebben echt een probleem, bosz is niet in staat dit elftal aan het draaien te krijgen. Afscheid nemen voor dat het te laat is

25 januari 2015 om 10:51

Voor het te laat is?
Wat denk je dat Vitesse nog kan bereiken dit seizoen?
En zo slecht dat ze degraderen valt ook wel mee daar is het gat ook weer te groot voor.

Van het Kashia naar de Mori gestuurd vandaag, die verdediging.

25 januari 2015 om 01:56

Eerder van het Kashia naar de Heijde! Mori deed het namelijk verdedigend een stuk beter dan die slappe zak van een Jan-Arie van der Heijden, wat zit er ongelofelijk weinig pit in die gozer zeg. Op het veld niet.. voor de camera niet.. en ik gok dat zijn vriendin in bed ook heel vrolijk zal worden

25 januari 2015 om 01:57

Niet heel vrolijk

Wauw Heerenveen! Daar word je als je in het stadion zit toch helemaal blij van. Speelden soms Vitesse gewoon volledig aan flarden, geweldig gevoetbald. Had het niet verwacht van ze na weken van minder voetbal. Vitesse moet meer pit krijgen en wat vaker de beuk erin gooien, Allemaal veel te lief. Bosz is het ook volledig kwijt. Spelen zonder spits werkt voor geen meter en het blijft me een raadsel waarom hij Leerdam op de bank houd. Toch zonde van zo'n selectie.

Je vergeet Telgenkamp.

Iedereen heeft t maar over het fantastische spel van Vitesse. Sinds december 2013 is het 1 grote neerwaartse spiraal waar er maar 1 verantwoordelijk voor is!!

Bosz Wegwezennn

Is deze Kasia niet te porren voor een transfer in Nederland. Hij is beter dan de centrale verdedigers bij bijv. Ajax.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren