Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kamp-Maher snapt het niet: ‘Dat heeft Cocu volgens mij niet gezegd’

Laatste update:

PSV slaagde er maandag in om Marco van Ginkel voor de rest van het seizoen te huren van Chelsea en technisch manager Marcel Brands sprak al van een buitenkansje dat de club niet kon laten lopen. Van Ginkel komt in Eindhoven een toch al druk bezet middenveld tegen, waar spelers als Adam Maher niet altijd op een basisplaats kunnen rekenen. Zaakwaarnemer Sigi Lens maakt zich echter niet druk om de positie van Maher en denkt dat de middenvelder zijn kansen wel gaat krijgen.

/

“Ik lees en hoor overal dat Van Ginkel de plek van Adam gaat overnemen, maar is dat wel zo? Het zijn twee andere type spelers. Van Ginkel is bijvoorbeeld rechtsbenig, terwijl Adam ook linksbenig is”, laat Lens aan Goal weten. “Ik begreep dat Marcel Brands heeft gezegd dat Van Ginkel een buitenkans was. Daarom snap ik dan ook niet dat er van wordt gemaakt dat hij de vervanger is van Adam. Dat zijn dingen waar de trainer over gaat en dat heeft Phillip Cocu volgens mij niet gezegd.”

Lens geeft verder aan dat er ondanks een gebrek aan speeltijd geen sprake van is geweest dat PSV Maher wilde verhuren. De zaakwaarnemer heeft in de afgelopen transferperiode geen contact gehad met Brands en gaat er dan ook van uit dat de club het nog steeds in zijn cliënt ziet zitten.

Denk jij dat Adam Maher minder aan spelen zal toekomen, nu Marco van Ginkel er ook is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Titel zette mij het op verkeerde been. Dacht dat het eerste ongenoegen al uit het kamp-Maher zou komen. Echter, keurige teksten van Sigi Lens. Maher zal vooral in de kleinere wedstrijden van waarde kunnen zijn, wanneer PSV creatieviteit nodig heeft in de kleine ruimtes. Het zal knokken worden voor Maher om aan zijn minuten te komen, maar dat is ook topsportklimaat, nu moet hij laten zien wat voor man hij is en zich sterker dan ooit presenteren.

2 februari 2016 om 15:30

Maher speelde vorig jaar schitterend, maar dit seizoen weet ik niet wat er is met hem. Hij toont geen inzet. Technisch is maher de beste bij PSV en een van de beste in de erdevisie. Als hij harder werkt zou hij makkelijk in de basis staan. Ik gun het hem wel.

2 februari 2016 om 16:33

Nou nee, Pereiro is echt wel technischer dan Maher

2 februari 2016 om 17:56

Guardado... Al ligt het er maar net aan of techniek voor jou lichtvoetigheid in de kleine ruimte is, of dat het gaat over balcontrole, overzicht, functionele techniek (zuiverheid van een pass bijvoorbeeld).

2 februari 2016 om 18:57

Speelde vorig jaar schitterend? Met zn leuter zeker? De beste man heeft amper een bal goed geraakt in zijn hele PSV periode. Over zijn inzet ben ik het wel met je eens: veel te slap. Ik gun die jongen ook alles, maar dan moet ie er wel wat voor gaan doen...

3 februari 2016 om 10:43

Maher heeft nooit echt op 10 mogen spelen, dan verkracht je zo'n speler.

2 februari 2016 om 17:03

wat iedereen is vergeten is dat maher bij az een soort zyech nu is. Hij hoorde bij de beste middenvelders van de eredivisie, blonk elke week uit en ajax en psv strijdden beiden om zn handtekening. Maher bij AZ beter dan Propper bij Vitesse. Maar dat is het rare bij voetbal, Propper speelt in PSV 1 alsof ie al jaren een dragende kracht is, en Maher kan na 2 jaar nog steeds geen indruk maken! Geen peil op te trekken....

2 februari 2016 om 17:44

Het grote verschil is dat Maher bij AZ al een individualist was en Propper bij Vitesse al een voetballer die anderen beter liet spelen. Bij bijna alle mooie aanvallen van PSV zit Propper ertussen met een simpel, maar o zo belangrijk passje. Terecht dat Guardado en de Jong veel aandacht krijgen van de media, maar ik denk dat Propper de revelatie is en de belangrijkste speler van PSV voor de komende jaren.

ik vind dit wel jammer als liefhebber, toen ik een paar jaar geleden naar hem keek bij az dacht ik, die gaat een grote worden, toch hoop ik dat hij nog gaat doorbreken bij psv misschien niet op zijn geliefde
nr 10 positive, maar adam moet gewoon aanpassen, ik denk dat hij wel nuttig kan zijn op het middenveld alleen speelt cocu niet met een 10 maar met 3 man breed, verder mist adam nog verdedigende kwaliteiten maar hij mag wel meer kansen krijgen van mij,

2 februari 2016 om 15:33

Ik vraag me wel eens af of het verschil tussen ziyech en maher wel zo groot is. Maher was ook een absolute uitblinker bij een subtopper.

2 februari 2016 om 16:49

Het verschil is dat Ziyech ook gewoon goed speelde op het moment dat alles tegenzat bij Twente. Maher krijgt dat niet voor elkaar, hoezeer ik het hem ook gun.

"terwijl Adam ook linksbenig is”. Dat weet hij dan goed te verbergen. Hij is niet stijf rechts maar hij is echt niet tweebenig.

2 februari 2016 om 15:34

Concequent slecht spelen is ook een vorm van tweebenigheid.

2 februari 2016 om 16:41

geenbenig noemen we dat :-)

Maher zal afvallen - dit is het eerste diplomatieke signaal vd zaakwaarnemer richting PSV dat ze er strak op zullen zitten

Het wordt nu toch wel enorm lastig voor Adam om speeltijd te krijgen. Als van Ginkel definitief wordt overgenomen kan hij het beste op zoek naar een andere club.

Maher jongen, ga ervoor! Geef eens 120 procent en laat zien dat je geen slapjanus bent. Als je speelt moet je feller in de duels gaan en je niet zo makkelijk van de bal laten zetten. En op jouw positie moet je de bal meer opeisen en het spel verdelen. Voetbal talent heb je wel, maar je moet er wel voor werken. Succes.

Van ginkel is volgens mij meer concurrent van guardado, hendrix en schaars. Maher moet het winnen van propper. Maher en ginkel zijn twee totaal andere typen. Het is overigens ook maar afwachten hoe het met ginkel staat

2 februari 2016 om 16:35

hahaah concurrent van guardado. Geloof je het zelf?!

2 februari 2016 om 16:58

Grappig inderdaad, je noemt precies de spelers waar hij Niet mee te vergelijken is. Hij is een zelfde type speler als Propper, een box to box middenvelder die het vooral van inzet moet hebben en ook op kracht kan speler ipv techniek.

Als ik AZ was zou ik van de zomer proberen Maher en Schaars te halen. Ik denk dat PSV v Ginkel probeert te halen als dit half jaar bevalt.

Wordt toch wel tijd om die Adam M te lozen, kan het toch nie helemaal bijbenen. Groningen of Utrecht zou beter bij m passen

Natuurlijk zijn het wel concurrenten. Maher komt al weken bijna niet aan spelen toe en dat zal met de komst van van Ginkel echt niet beter worden. Ik moet trouwens ook nog maar gaan zien hoeveel van Ginkel gaat spelen als Guardado over een paar weken weer fit is.

Nette reactie van Sigi Lens, een goede zaakwaarnemer die ook meedenkt met zijn clienten.

Overigens vind ik Maher er slecht uitzien de laatste tijd. Niet uitgerust,Bleekjes, kijkt somber uit zijn ogen. Zal hij ongelukkig zijn? Die uitstraling heeft hij nu wel namelijk een beetje. Ik raad mensen anders eens aan om deze foto te vergelijken met een foto van het jaar 2013, niet gezond voor den topsporter.

2 februari 2016 om 16:07

Beetje depressief ja. Hoop dat de mental coach er wel aandacht aan besteed.

2 februari 2016 om 16:24

Dat kan je wel stellen, @westend het is te hopen dat mental coach,
dat ook doe. Ik vindt juist dat Maher weer langzaam zijn niveau haalt.
en dat Van Gingel er voor moet knokken om die positie over te nemen.
Zal hij ongelukkig zijn? zeg @thugvz is mij niet zozeer opgevallen.

Hij zal volgend jaar toch wel naar het buitenland gaan, er zijn vast nog clubs die zijn salaris willen betalen. Als het lukt om hem deze maand nog naar Rusland te krijgen voor 2.5 miljoen zou dat helemaal mooi zijn. Hoewel ik me afvraag of dit onzekere knulletje kan aarden in het buitenland. Hij lijkt als mens totaal niet gegroeid te zijn sinds hij bij PSV is.

Maher moet bij een club spelen waar hij het centrale aanspeel punt is en de grote man kan zijn. Wanneer hij het vertrouwen van medespelers dan weer krijgt, gaat hij opbloeien. De capaciteiten hiervoor heeft hij.
In een sterrenelftal gaat hij kopje onder.

Maher moet volgend seizoen z'n verlies nemen vertrekken bij PSV hij heeft niet waar kunnen maken bij PSV nou en! Zo gaat het soms Adam heeft bij AZ wel bewezen dat hij kan voetballen. Dus ga lekker ergens heen waar je garantie op speelminuten hebt bijvoorbeeld bij bij subtopper in de Eredivisie of bij een buitenlandse club tweede divisie Engeland ofzo. Komt wel weer goed met deze jongen. Alleen niet bij een topclub.

Zou Maher niks voor Ajax zijn ? Die hebben een slecht middenveld en kunnen wel wat aanvallende impulsen gebruiken.

2 februari 2016 om 19:09

Met dat uberslechte middenveld staan ze slechts 1 punt achter op het superieure PSV. Ik heb nu in een paar dagen reacties van je gelezen maar volgens mij ben je gewoon helemaal gefixeerd op Ajax. Waar komen die frustraties toch vandaan?

2 februari 2016 om 20:56

Idd superieure Psv. En ja dat je eens wat punten morst komt vooral omdat je Europees en bekervoetbal speelt. Dat zijn de wetten van het topvoetbal. Wat is er mis als Maher een nieuwe kans zou krijgen bij Ajax. Je wil toch niet zeggen dat serero,sinkgraven en schone beter zijn. Blijft er niet veel over toch ? Mast geniet maar van je superieure team. Dan doe ik dat wel voor de koploper van de eredivisie . En nr 7 van België .

2 februari 2016 om 23:22

Ajax speelde tot nu toe meer Europese wedstrijden dan jou PSV dus dat is een rare opmerking van je. Een Fenerbahçe en Celtic spelen normaal ook champions Leaque dus Ajax heeft ook zware wedstrijden achter de rug.

Ik zou Maher zeker graag bij Ajax zien. Ik vind dat Cocu het niet goed gedaan met Maher, hij had veel belangrijker gemaakt moeten worden. Herinner het goed, in het eerste jaar zag ik Schaars alle vrij trappen en corners nemen waar natuurlijk Maher achter de bal moet staan. Zo gaat dat soms.

Project Maher is gewoon mislukt. De echte drive om absoluut in de basis te spelen ontbreekt bij die jongen. In de minuten die hij krijgt laat hij niet veel zien. Je kunt veel zeggen over Overmars maar dat had hij wel goed ingeschat. Dit bleek ook de rede te zijn waarom Ajax niet doorpakten met Maher.

Maher heeft genoeg kansen gehad, maar komt gewoon te kort. Achteraf is hij natuurlijk een miskoop maar hij kan zeker wel belangrijk zijn in een team. Maar niet bij ons. Bij een club als utrecht az heerenveen kan hij een uitblinker zijn. Voor ons psv komt hij gewoon te kort. Beste om hem te verkopen aan het einde van dit seizoen.

@jakethefatman Ajax had geen zin om dat geld uit te geven voor Maher, zoals ze er nu nog geen zin in hebben. En met iedere aankoop is het, soms gaat het goed soms wat minder. Een ding weet je zeker met het gekruidenier van Ajax zul je geen toptalenten aantrekken. Van mij mag Maher zo komen.

Ben ik blij dat hij niet voor ons Marokko koos en topper Ziyech wel.

Ik ben vooral benieuwd of Maher het bij een andere topclub wel goed zou doen. Nu heb ik namelijk het idee dat het vooral aan Maher en zijn instelling ligt, dat hij gewoon niet de transitie van subtop naar topclub in Nederland heeft kunnen maken. Dat zie je overigens bij meer voetballers, maar Maher had bij AZ gewoon exceptionele voetbalkwaliteiten.. kan me niet voorstellen dat je die helemaal kwijt bent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren