Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kaká: 'Door zijn intelligentie is het makkelijker om samen te spelen'

Laatste update:

Kaká is ervan overtuigd dat Real Madrid in de knock out-fase van de Champions League een goed figuur zal slaan. De Spaanse topclub speelt woensdag in het kader van de achtste finale tegen CSKA Moskou, dat afgelopen maand voor eigen publiek een 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd afdwong. "We kunnen dit seizoen een goede prestatie neerzetten", verzekert de Braziliaan in gesprek met RTVE.

/

"We gaan woensdag honderd procent voor de winst, ongeacht het resultaat van de heenwedstrijd. Het thuisvoordeel is mijns inziens doorslaggevend, maar we zullen ook ons spel moeten spelen. Dit zijn prachtige wedstrijden, vooral omdat ze ook erg moeilijk zijn." Kaká geeft aan dat de goede sfeer in de kleedkamer een grote rol kan spelen in de kansen om de Champions League te winnen. "Dit soort toernooien win je niet met elf, maar met vijftien of achttien spelers."

Kaká had tot slot lovende woorden over voor José Mourinho. "Hij is een van de beste trainers die ik heb gehad. Ik heb van al mijn trainers wel wat opgestoken, maar van hem leer ik heel veel." De samenwerking met Mesut Özil gaat steeds beter. "Door zijn intelligentie is het makkelijker om samen te spelen."

Kaká hoort in de basis van Real Madrid thuis

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ge-wel-dig koppel die twee. Begrijpen elkaar blindelings en het is eigenlijk te gek voor woorden dat ze niet altijd samen op het veld staan!

13 maart 2012 om 00:05

Ja inderdaad. Mourinho maakt nog wel eens de fout door Di Maria op te stellen. Veel te beperkt dus ik snap eigenlijk niet wat hij in de basis moet als je een speler als Kaka hebt.

13 maart 2012 om 00:09

Het is wel zo dat Kaka' veel blessures heeft gehad en daarna moeilijk in vorm komt. Wanneer Kaka' een tijdje niet geblesseerd is heeft hij altijd een basisplaats verovert dat vergeten veel mensen. Een tijdje waren Kaka'-ozil en Di Maria alle 3 fit en toen speelde Kaka' ten koste van een van de andere 2. Ik zie het liefst Kaka' en Ozil samen op het middenveld. Echt een topduo!!!

13 maart 2012 om 00:47

Sinds Kaka zijn oude vorm weer aan het krijgen is, speelt Real veel frisser en beter. Kaka en Ronaldo steken er echt boven uit. Wat een helden, maar ik vraag me af wat je Kaka nog moet leren?

13 maart 2012 om 00:51

Kijk in mijn post hieronder, Kaka' heeft echt iets geleerd van Mourinho, hoe gek het ook klinkt. Je ziet duidelijk dat hij mee moet verdedigen van Mourinho en in het begin zag het er best lomp uit hahhaha, maar nu kan hij gewoon heel mooi een bal afpakken. Mourinho is eigenlijk onwijs goed. Wie had dat ooit gedacht, een Cristiano en een Ricardo die meeverdedigen hahah???

13 maart 2012 om 02:09

Mourinho houd van roulleren en wilt iedereen tevreden houden plus je speelt zowat 60+ wedstrijden je zal wel moeten. als ze de kwartfinale bereiken is Di Maria ook nog terug die heeft ook al 15 assists op zijn naam staan en 3 doelpunten in de kruising dusja luxe luxe luxe maar ik vind het heerlijk.
Kaka speelt dit seizoen echt goed ik zag het al in de voorbereiding dus ik maakte me geen zorgen daarom heeft Mourinho hem ook niet verkocht want hij was nog niet mislukt kijk hem nu die rushes dat is Kaka!!

13 maart 2012 om 19:24

Blijft toch eeuwig jammer dat Kaka bij AC Milan weg is gegaan! Real is dan misschien wat beter betalend en net wat groter als AC maar toch... AC is nooit meer op het niveau geweest als in de tijd met Kaka!

Had wel verwacht dat het over Özil was dat hij dat zou zeggen. Kaka is een goeie jongen, hopelijk vindt hij z'n niveau terug en dan beschik je met Alonso - Kaka - Özil over een fantastisch middenveld.

Dit is de mooiste duo in mijn ogen! Heel mooi die compliment aan Ozil. Ozil verdient dat echt! Ik vind het heel jammer dat Mourinho vaak 1 van deze 2 heren slachtoffert terwijl ze samen juist een abnormaal hoog niveau halen. Ozil speelt minder zonder Kaka' en Kaka' speelt minder zonder Ozil. In mijn ogen moeten ze beiden altijd basis beginnen!

13 maart 2012 om 00:13

Wat ik mij afvraag is dat Kaka zegt dat hij nog veel leert, maar wat moet je Kaka nog leren dan ? die kan toch alles al ..

Chelsea heeft een Kaka nodig! Wellicht dat hij na dit seizoen iets voelt voor een vertrek naar Chelsea als hij prijzen heeft gewonnen met Madrid. Lijkt me we'll fijn om altijd in de basis te staan van Chelsea en het verschil blindelings te maken.

Zoals je al zei Ac_milan22, Mata, Kaka en Torres dat moet toch een voortreffelijk trio zijn..

13 maart 2012 om 00:16

hahahaha het lijkt moeilijk om Kaka' iets te leren maar ik heb 1 ding overduidelijk gezien wat Mourinho Kaka' heeft geleerd!!! Kaka' kon in zijn tijd bij Milan echt niet zo goed meeverdedigen hahaha, hij liet dat aan anderen over! Ik weet niet of hij wel weg wilt hij heeft vaak gezegd dat hij wil slagen in Madrid. Het zou voor jullie echt goed zijn, jullie hebben echt een nummer 10 nodig!!

13 maart 2012 om 00:27

Haha dat is wel zo maar ik denk dat hij bij Milan ook iets meer vrijheid krijgt en dat Mourinho in dit geval bij balverlies iedereen de opdracht geeft mee te verdeigen om weer in balbezit te komen.

Bij Milan had hij natuurlijk de spelers die voor hem deden met onder andere een geweldige Gattuso in zijn hoogtij dagen.

Klopt, ik ben benieuwd of Madrid dat doet/wilt, enanders Modric maar opnieuw proberen te halen. Als ze geen CL halen, Arsenal en Chelsea beide 5 punten achter dan is het toch we'll fijner voor hem om te verkassen.

Maar Tottenham doet echt moeilijk, belachelijk, spelers tegen hun wil in houden.

Als Modric dit seizoen had gespeeld bij Chelsea dan stond Chelsea we'll heel wat hoger vernoed ik

Ik ga niet verbaasd kijken als Real Madrid dit jaar de Champions League binnenhaalt, ze spelen echt constant en winnen ook slechte wedstrijden. Het begint zo langzamerhand echt een machine te worden en Barca zal op den duur ook te verslaan zijn door deze ploeg. Wat een team staat daar zeg, Barcelona speelt kwalitatief misschien beter voetbal, maar het is zeker niet leuker om te zien en effectiever. Overigens jammer dat het verschil in de competitie nog steeds zo groot is, had wel weer een echte strijd om de titel willen zien, ben echt benieuwd wie dit jaar die Champions League gaat pakken! Real heeft fantastische spelers met Ozil en deze Kaka, die weer opbloeit en laat zien dat hij erbij hoort. Chapeau.

Kaka had het natuurlijk ook moeilijk door de blessures die hij opliep.
Maar hij begint steeds beter en beter in vorm te raken.
Ik geloof (en hoop ook) ook nog dat we nog de ''oude Kaka'' van zijn Milan-tijd te zien krijgen.
En hij is natuurlijk niet (erg) oud. Veel mensen vergeten het, maar Kaka is pas 29 jaar jong.
Die kan nog wel een paar jaar mee.

13 maart 2012 om 08:52

Had je die wedstrijd tegen Espanyol gezien? Toen zag ik toch echt veel van de oude kaka terug!

Kaka doet het prima dit seizoen maar toch hoop ik dat wanneer Angél terug is dat Ozil weer terug keert na de 10 en Di Maria op rechts. Ben erg onder de indruk van de werklust van Di Maria en daarbij kan hij elke wedstrijd zomaar ineens beslissen. Di Maria was ook zwaar in vorm voor zijn blessure.

En ik ga niet verbaasd kijken als Real over een jaartje of 2 het beste en sterkste team van de wereld heeft. Daar zijn ze toe in staat dat is zeker.

13 maart 2012 om 00:12

Ze moeten nog sleutelen aan de verdediging, Carvalho is slordig en zwak terwijl Pepe een steek los heeft. Hummels en Thiago Silva zijn geschikte kandidaten voor de positie van CV. Rami niet te vergeten die bankzitter was bij Valencia.

13 maart 2012 om 00:20

Nee hoor. Pepe Moet blijven. Mensen zien alleen de negatieve dingen van hem en doen net alsof hij elke wedstrijd rood pakt of iemand nokkie slaat. Nee Pepe s gewoon 1 van de beste cv's ter wereld. Hij kan anticiperen, instappen en een aanvaller de stuipen op het lijf jagen als de beste. Het enige wat Real mss zou kunnen gebruiken is een RB en een back up cv. Voor de toekomst zou Hummels zeker geen slechte zijn maar we hebben ook nog een geweldig talent genaamd Varane.

13 maart 2012 om 00:34

@suaresj
Inderdaad als je Pepe beoordeelt obv zijn verdedigende kwaliteiten zijn er niet veel verdedigers beter dan hem. Ik vind hem verdedigend sterk, in de lucht kan hij ook wat en opbouwend is het ook niet slecht.
Wel vind ik ook dat er een RB moet komen. Arbeloa doet het redelijk, maar Real heeft wel een betere RB halen (wereldtop).
Misschien Sagna of Maicon (hoeft niet meer zoveel te kosten).

On: Kaka moet natuurlijk wel spelen, mits hij (wedstrijd)fit is.

13 maart 2012 om 00:58

Maicon is geloof ik ook al 31(?) en vind ik dus te oud om nog te kopen (ookal werd Carvalho ook op late leeftijd gekocht). Een backup cv hebben we al, namelijk Varane. De rechtsback positie blijft een zwaktepunt, maar ik zou niet weten met wie je echt een stap vooruit doet op Dani Alves na.

13 maart 2012 om 01:07

@benzema09
Ik zou voor RB positie voor Sagna gaan.
Hij is aanvallend geweldig: snel, heeft een goede voorzet, kan combineren etc.
Verdedigend is hij ook redelijk, niet sterk maar best goed.
Dus ik zou wel het liefst Sagna zien en indien niet anders kan Johnson van Liverpool. Ook een redelijke back toch?
En als (laatste) alternatief gewoon Maicon. Ok hij is 31 jaar, maar kan nog steeds van grote waarde zijn als RB en is ongetwijfeld ook (veel) beter dan Arbeloa als RB

Khedira wordt ondergewaardeerd door jullie, Alonso is de strateeg en passer terwijl Khedira al het loopwerk verricht en voor de balans zorgt. Khedira heeft voorsprong op Lass omdat Khedira technischer en opbouwender sterker is als Lass. Credits dus ook naar Sammy imo.

13 maart 2012 om 08:16

Khedira speelt inderdaad geweldig de laatste tijd. Hij heeft alles wat een controleur nodig heeft en hij scoort altijd een voldoende. Hij is dan onzichtbaar maar ook heel belangrijk.
Lass zie ik liever op de rechtsback positie.

Ik zag het wel een beetje aankomen dat hij het over Özil had, prachtig duo op het middenveld! Ik zat altijd af te tellen voor de wedstrijd wanneer ik ze beide aan de aftrap zie verschijnen, wat een genot! Real Madrid heeft trouwens alle wedstrijden gewonnen waar Kaka en Özil aan de aftrap verschenen.

13 maart 2012 om 00:13

Heb je die aanname gezien? Niet normaal Op youtube is er een gast die zich ozil10 noemt..hij maakt van iedere wedtrijd een Ozilvideo...koekje en appelsap erbij en je ebnt 2 uurtjes zoet.

13 maart 2012 om 00:18

Dat is niet waar!! Ze hebben tegen Barcelona gelijk gespeeld hahaha. Ook al waren ze de betere, dat zegt toch heel veel over dit duo!

13 maart 2012 om 00:22

Ik bedoelde dat Real Madrid nooit een wedstrijd had verloren met Kakà en Özil in de basis.

Kaka looft terecht ozil, maar hij zelf verdiend ook wel een compliment. want wat heeft kaka zich toch heerlijk herpakt na zulke langdurige blessures. Verder loopt het allemaal goed maar gewoon heel eerlijk op RV is di maria de beste en daar kan een ozil of kaka niet aan tippen want hun zijn beiden gewoon nummer 10, waar ik aan d8 kaka is niet slecht in verdedigen dus waarom niet hem naast alonso? dan kan hij in de aanval meehelpen met aanvallen en in de verdediging ook meedoen, ik vind dat mourinho dit eens moet proberen lijkt mee een goed idee.

13 maart 2012 om 00:20

Je hebt gelijk, ze kunnen er niet aan tippen. Ozil kan daar niet aan tippen, hij weet niet wat dat betekent! Hij kan het alleen overtreffen;.

13 maart 2012 om 01:28

dan heb ik toch liever Ozil naast Alonso, want die is technischer dan Kaka. en goed in kleine ruimtes. en bovendien is hij ook rustig aan de bal. Kaka aan de andere kant is doeltreffender en heeft meer snelheid. en zijn rushes zijn echt geschikt voor de counter.

Jammer dat Kaka bij Madrid zit, die hebben echt ongelofelijk veel goede voetballers in de selectie. Hij lijkt me ook niet geschikt voor de Spaanse competitie. Ik vind Kaka echt een counter voetballer die veel ruimte nodig heeft een soort van valse spits. Die verantwoordelijkheid krijgt hij niet bij Madrid en zal hij nooit krijgen. Kaka is echt een voetballer die je belangrijk moet maken door op zijn kwaliteiten te gaan voetballen.

Natuurlijk geweldige voetballer en lijkt me ook een goede jongen. Helaas dat hij genoeg neemt met een plek op de bank.

13 maart 2012 om 00:28

Kaka' is helemaal geen bankzitter! Hij heeft altijd gespeeld wanneer hij fit en in vorm was. Hij was een tijdje buiten beeld(op de bank) maar heeft gezegd dat Mourinho echt goed voor hem was. Dat een andere trainer hem misschien had weggestuurd met zo een vorm, hij was altijd lovend over Mourinho en is hem altijd dankbaar geweest. Mourinho heeft zelfs gezegd voordat hij naar Madrid kwam dat kampioenen als Kaka' en C.ronaldo prijzen moeten winnen. Hij heeft hem dus ook altijd het vertrouwen gegeven als hij goed trainde!

13 maart 2012 om 00:33

Hij heeft zich inderdaad herpakt, maar ik vind dat een speler als Kaka de eerste naam hoort te zijn op een wedstrijdformulier. Dit is alweer zijn 3e jaar bij Madrid en hij heeft eigenlijk niet veel bereikt in 3 jaar tijd. Kan me nog goed herinneren hoe hij in zijn eentje heel Manchester United kapot speelde bij Milan. Had het leuker gevonden als hij daar gewoon was gebleven.

13 maart 2012 om 00:37

Hij wou daar blijven maar de situatie in Milan liet dat niet echt toe. Milan moest hem verkopen, Manchester City wou meer dan 100 miljoen betalen maar Kaka' wou in die tijd niet naar Manchester City. Hij wou altijd al naar een Italiaanse of spaanse topclub gaan(sinds kleins af aan). Nu heeft hij ze allebei gehad. Kaka' speelt ook zeker als hij in vorm is. Mourinho doet er slim aan om 1 ster te kiezen als het ware. Je hebt in Madrid meerdere sterren maar niet iedereen moet het gevoel krijgen nummer 1 te zijn. C.ronaldo is een persoon die er niet tegen zou kunnen als iemand anders nummer 1 is in het team, een Kaka' en een Ozil staan daarboven(niet negatief bedoeld voor C.ronaldo hoor). Ik denk dat hij in Madrid is gebleven omdat hij weet dat als hij in vorm is dat hij gewoon altijd speelt.

13 maart 2012 om 02:59

Was dat niet sowieso 1 van zijn wensen om ook bij een Spaans topploeg te voetballen? Ik herinner me dit ergens gelezen/gehoord te hebben, dat hij in z'n jeugd bijna verlamd was geraakt door duik in ondiep water en dat ie sindsdien een lijst met wensen voor zichzelf had opgesteld.

Ik vind Kaka echt een pracht voetballer en mens. Wat kon en kan ik nu weer genieten van zijn rushes toentertijd bij AC Milan. Naast dat ook een heerlijk offensief en doelgericht. Hij heeft overigens ook de uitstraling van een ideale schoonzoon en is dit eigenlijk ook wel volgens mij. Wat ik ook zeer aan hem bewond als mens is zijn solarditeit naar het geloof.

Ookal ben ik barca-fan, hoop ik, dat we nog veel van deze speler mogen genieten.

Wat moet je Kaka nog leren dan ? Die speler kan alles al ..

Hoop dat Chelsea de ogen open doet. Als je Mata, Torres en Kaka hebt moet dat echt we'll goedkomen. Een waardige nummer 10. Weet alleen niet of Chelsea dat wilt ivm de verjonging van spelers.

De Kaka van Milan mis ik nog wel altijd. Die speler was magistraal. Absoluut de spelbepaler. Zonde dat hij dat niveau niet meer haalt. Speler als Kaka wil je ook altijd zien spelen!

13 maart 2012 om 07:42

Precies, goede speler, ook voor Chelsea. Helaas dan wel aan de oude kant. Waarom geen Hamsik proberen aan te trekken? Kan het niveau prima aan en misschien net die speler die Chelsea nodig heeft.

Al is hij maar voor de helft de Kaká van Milan dan nog is hij van toegevoegde waarde voor Real Madrid. In zijn huidige vorm moet hij altijd spelen maar als er een keuze gemaakt moet worden tussen beide heren, snap ik wel dat Mourinho voor Ozil kiest. Ozil vind ik persoonlijk verreweg de beste voetballer van Real Madrid. Zijn inzicht, passing en techniek maken hem een toekomstige gouden bal winnaar. Hij wordt de opvolger van Zidane genoemd, ik deel die mening wel. Ik wil hiermee niet zeggen dat hij evengoed of beter wordt maar de potentie heeft hij zeker weten. Als ik naar het spelers materiaal kijk van Real zou ik ze echt altijd 433 laten spelen met de punt naar achter, precies als hoe Barca speelt. Waarom? Het kan makkelijk !

Casillas (C)
Sergio Ramos
Varane
Pepe
Marcelo
Ozil
Alonso
Kaká
Di Mariá
Benzema
C.Ronaldo
13 maart 2012 om 01:05

Haha, kijk eens naar de opstelling op mijn pagina. Dat is toch wel de droomopstelling, wat jij zegt kan natuurlijk even goed, maar dan moet Alonso wel alles in zijn eentje opknappen dus dan zal waarschijnlijk Coentrao voor Marcelo er in komen.

Met een speler als Kaka win je de Cl! Kaka moet alle grote wedstrijden zoiezo spelen. Hij is gemaakt daarvoor. Hij heeft superveel CL ervaring, meer dan iedereen dan ook in de ploeg!

Ik verwacht hem morgen (woensdag) gewoon weer in de basis. En dan zal hij schitteren. Hij heeft tot nu toe geen een slechte CL wedstrijd gespeelt!

Love you Kaka!

13 maart 2012 om 00:52

Ik heb Kaka' nog nooit in een grote wedstrijd slecht zien spelen. Juist daar speelt hij nog veel beter als een normale wedstrijd. Een Kaka' die er heel veel zin in heeft(in vorm) is bijna niet te stoppen. Zijn snelheid gecombineerd met techniek maken geweldige rushes!!

13 maart 2012 om 01:02

Ja precies! Jij snapt het!! Kaka had zomaar 2 CL titels bijna in zijn eentje kunnen winnen, als het niet voor Liverpool was . pff
Kaka zou dan een betere status hebben. Soms voel ik alsof mensen hem onderschatten.. maargoed, mssn is het mijn Kaka bril

13 maart 2012 om 02:21

kaka is idd een geweldige speler , jammer dat hij nog nooit bij real uit de verf is gekomen zzeg maar.
die versnelling het inzicht , heel barca draaid alleen op 30% messi 25% xavi 25% iniesta terwijl real toch meer een team is.
a

13 maart 2012 om 03:14

Sorry maar totaalvoetbal speel je met het hele team, als er 1 ploeg is die het beheerst is het Barcelona, dat die drie er boven uit schieten doet daar helemaal niets van af.

Zou het alleen om die drie draaien dan zou de bal niet rondgaan zoals het altijd doet, want dan heb je zwakke schakels, maar die zijn er praktisch niet.

Kaka begint weer een beetje op stoom te raken. Ik kreeg het echte Kaka gevoel weer toen Real voor het laatst in Camp Nou speelde tegen Barca. Toen zag je weer zijn fenomenale klasse.

Kaka, Ronaldo, Ozil, Benzema, Hiquain in topvorm is gewoon een wereld combinatie.

Och och wat is kaka toch een geweldige spelerbr Zou t niet andersom moeten zijn dat ozil veel leert van kaka? haha maar die 2 zijn geweldig samen op t middeveld maar wat me opvalt is dat kaka altijd een basisplek heeft in de competitie en niet in de CL? Dat is raar?br

En daarom houd ik van Real,simpele uitspraken van de spelers die veel voor elkaar over hebben en het goed met elkaar hebben op het veld en in de kleed kamer en ook respect geven aan Mourinho die gewoon een genius is.

Kaka en Ozil,tja dat is een droom voor elke fan om die in 1 team te hebben.

Een speler die ik altijd wil zien spelen omdat ik gewoonweg veel sympathie voor hem heb. Ik vind het jammer dat hij bij Real speelt want daar heb ik nou eenmaal een bloedhekel aan maar ik zie hem individueel altijd erg graag slagen. Misschien komt het door zijn sympathieke uitstraling of misschien door zijn religieuze achtergrond, ik weet het niet.

Verder is hij, hoewel hij niet meer de Kaka van 2007 is, een geweldige speler. Ik denk nog steeds dat de Italiaanse competitie meer geschikt is voor hem dan de Spaanse en ik vind nog altijd Özil belangrijker maar Kaka laat weer zien dat hij een van de beste voetballers van de afgelopen jaren is.

Ik denk dat het een gemakkelijke overwinning gaat worden voor Real, Kaka een topspeler en Ozil, tjah geniaal!

Ik vind het leuk om te zien dat Kaka weer opbloeit want hij begon heel moeizaam bij Real Madrid. De groep daar onder Mourinho wordt steeds hechter.

samen met ozil speelt hij heel erg sterk hij speelt laatste tijd steeds beter denk ook dat ze in de cl cska even een lesje gaan leren . Als die 2 samen kunnen ze iedereen afmaken.

Hala Kaka!

Ik snap gewoon niet waarom Real dan niet met 4-3-3 speelt met punt naar achter.
Ik vind het een goeie voetballer en komt steeds beter in ze vel.

Iker
Arbeloa
Pepe
Ramos
Marcelo
Kaka/Ozil
Alonso
Kaka/Ozil
Di Maria
Benzema
Ronaldo
13 maart 2012 om 10:49

veel te aanvallend word je helemaal weg gecounterd wel leuke opstelling voor fifa.

13 maart 2012 om 10:53

Thuis kan je echt wel zo spelen horen, ipv Kherdira.

Ik ben de laatste wedstrijden toch fan van Kaká geworden. Met hem en Özil in de basis is het combinatie- en positiespel veel beter. De combinaties lopen veel vloeiender. Met Di Maria heb je toch meer iemand die voor zijn eigen actie gaat, naar binnen trekt en de steekpass geeft. Zo is het spel van Madrid directer maar is het ook meer kans op balverlies. Kaká, Özil en Benzema combineren er ook gewoon op los. Heerlijk om te zien. Ik zou echt niet weten welke vaste elf moeten starten. Zo iets?
Met Granero naast Xabi heb je nog meer voetballend vermogen in de ploeg.

Casillas
Lass
Ramos
Pepe
Marcelo
Xabi
Granero
Özil
Kaká
Ronaldo
Benzema

Kaka komt eraan, Ik ben er zeker van dat hij zal slagen bij Madrid. Het is zeker nog niet te laat. Kaka en Ozil zijn in mijn ogen de beste duo die er is. Wnnr Ozil en Kaka samen spelen dan is het meer een 4-2-2-2 systeem. Echt een genot om te zien. Altijd wanneer ze samen spelen, scoort een van die 2 wel. Of levert een van die 2 een assist!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren