Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kadioglu slachtoffer van Financial Fair Play-afspraken Fenerbahçe

Laatste update:

In de selectie van Fenerbahçe voor het tweeluik met Benfica, in de derde voorronde van de Champions League, heeft trainer Phillip Cocu geen plaats ingeruimd voor Ferdi Kadioglu. Door restricties in het kader van Financial Fair Play heeft de aankoop van Fener geen plaats gekregen in de 23-koppige selectie die is ingediend bij de UEFA.

Volgens diverse Turkse media heeft Fenerbahçe specifieke afspraken gemaakt met de UEFA. De Turkse topclub mag van de Europese voetbalbond niet meer geld uitgeven dan er binnenkomt. Voorlopig verkocht Fenerbahçe alleen Fernandão voor een bedrag van drie miljoen euro aan Al-Wahda uit Saudi-Arabië. Daarentegen spendeerde Fener reeds meer dan drie miljoen op de transfermarkt.

André Ayew (gehuurd van Swansea City), Baris Alici, Berke Özer (allebei overgenomen van Altinordu) en Ferdi Kadioglu (overgenomen van NEC) werden aangetrokken door de club van Cocu, maar kostten totaal meer dan drie miljoen. Fenerbahçe kan voor drie miljoen aan aankopen in de Europese selectie opnemen en heeft gekozen voor André Ayew en Baris Alici, die allebei anderhalf miljoen euro hebben gekost.

Het betekent dus slecht nieuws voor Özer en Kadioglu. Zij zullen, zoals het er nu naar uitziet, pas een plaats in de Europese selectie krijgen als Fenerbahçe erin slaagt om spelers te verkopen. Daarnaast zijn ook Aatif Chahechouhe, Ismail Köybasi (allebei geblesseerd) en Salih Uçan (gepasseerd) buiten de selectie gelaten. Fenerbahçe neemt het komende dinsdag eerst in Lissabon op tegen Benfica, een week later volgt in Istanbul de return.

Snap jij dat Ferdi Kadioglu buiten de selectie wordt gelaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Salih Ucan, is dat die gozert met die krulllen die naar Roma ging?

Ook niet goed gegaan zeg, maar zelfs terug bij Fener is het helemaal ingestort dan?

3 augustus 2018 om 11:59

Dat is inderdaad diezelfde Ucan. Die jongen voetbalde echt lekker toen ie doorbrak bij Fener, mooi pass in de benen. Links of rechts: het maakte hem niet uit, hij kreeg de bal er toch wel. Na Roma hopeloos afgezakt. Ik weet echt niet wat er met hem is gebeurd... Het afgelopen seizoen is hij verhuurd aan Sion in Zwitserland en zelfs daar stond hij niet altijd in de basis. Zeer spijtig.

3 augustus 2018 om 14:18

Dat komt, omdat hij bij Roma, nauwelijks speelminuten heeft gemaakt. Roma heeft hem gehuurd om de bank op te warmen. Hadden ze hem verhuurd aan een nederlandse club, had die echt veel kunnen leren en verder kunnen groeien.

Onbegrijpelijke keuze om hierheen te gaan. Natuurlijk is hem allerlei moois verteld over speelkansen en hoe goed ze hem vinden, maar je weet toch dat dit een enorme gok is. Fenerbahce is een enorme club met veel geld, hoe groot is de kans dan dat je daar soepel doorbreekt als goedkoop Nederlands jeugdspelertje. Wel lekker verdienen natuurlijk, maar de kans is groot dat je over een jaar ergens anders speelt (op huurbasis). Was lekker naar een Nederlandse (sub)topper gegaan, of een stabiele buitenlandse club. Fenerbahce lijkt me vreselijk lastig als jonge, buitenlandse speler

3 augustus 2018 om 12:34

Lekker belangrijk , 2 jaar daar spelen en je bent binnen . dan is hij pas 20 en kan hij nog overal naar toe !

3 augustus 2018 om 12:46

In 2 jaar je zakken vullen in Turkije is alleen weggelegd voor Van Persie, Sneijder, Nani, etc. Natuurlijk zal hij een leuk salaris krijgen, maar niet iets wat Ajax of PSV niet voor hem zouden kunnen ophoesten.

3 augustus 2018 om 14:26

Als je zo over het voetbal denkt.. Eerst maar eens stappen maken lijkt me, blijft zo zonde om gelijk naar een grote club te gaan. Het is toch een redelijk talent? Hij kan best rond zijn 30e nog cashen, waarom wil iedereen nu opeens zo vroeg al cashen.. Als ie later bij een leuke club uit de top 5 competities speelt, dan verdien je ook al een mooi bedrag toch? Ze zullen altijd meer verdienen dan normale mensen, en dan nog maar meer willen hebben.. Denk eerst eens aan je carriere als je zo van voetbal houdt.. Niet dat elk talent faalt die naar een grote club gaat, maar zonde blijft het wel!

3 augustus 2018 om 18:46

Inderdaad, het blijft onderaan de streep gewoon een vrij idiote transfer voor die jongen. Hij kan echt heel goed voetballen maar was bij NEC op het tweede niveau naar mijn mening nog echt niet uitgeleerd. En om het dan te gaan proberen bij een Turkse topclub....

Dit bericht komt dan natuurlijk ook niet uit de lucht vallen, ondanks dat ik het oprecht jammer voor Kadioglu vind. Als er iets fout gaat is natuurlijk het jonge talent met weinig status als eerste de lul.

4 augustus 2018 om 15:52

Ferry krijgt zijn kansen echt wel. Ze zien hem daar namelijk als een van de grootste Turkse talenten.

Ik hoop dat Fenerbahce wint, Benfica is niet meer wat het is geweest na het verkopen van Ederson, Lindelof, Samedo etc. Dus zou mooi zijn als ze hun kans pakken.

Ben alleen bang dat Fener het niet gaat redden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren