Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus zet Sarri dag na Champions League-eliminatie op straat

Laatste update:

Maurizio Sarri is niet langer de trainer van Juventus, zo meldt de club zaterdagmiddag via de officiële kanalen. Het besluit van la Vecchia Signora komt een dag na de uitschakeling in de achtste finales van de Champions League door Olympique Lyon. De Italianen waren dankzij twee goals van Cristiano Ronaldo wel met 2-1 te sterk voor les Gones, maar dit was niet genoeg om de in de heenwedstrijd geleden 1-0 nederlaag weg te poetsen.

Zo komt er ondanks de winst van de Italiaanse landstitel na een jaar alweer een einde aan het dienstverband van Sarri in Turijn. De oefenmeester werd vorig jaar aangesteld als opvolger van Massimiliano Allegri met het doel om Juventus met zijn Sarriball aantrekkelijker te laten voetballen. De grootmacht beleefde echter een bijzonder moeizaam jaar, waarin er ook veel kritiek was vanuit de achterban en de Italiaanse pers.

Juventus werd dus wel voor de negende keer op rij kampioen van Italië, maar kon geen andere prijzen toevoegen aan zijn indrukwekkende palmares. De finale van de Coppa Italia ging verloren tegen Napoli, terwijl Sarri er tegen Lazio ook niet in slaagde om de Supercoppa binnen te slepen. Vanwege de tegenvallende resultaten werd er voor de uitschakeling in de Champions League ook al stevig aan de stoelpoten van Sarri gezaagd en Juventus heeft nu niet lang nodig gehad om een definitieve beslissing te nemen.

Volgens Sky Italia is de sinds zijn vertrek bij Tottenham Hotspur clubloze Mauricio Pochettino momenteel de topfavoriet om het stokje over te nemen. Andere kandidaten zijn volgens de berichten uit Italië Zinédine Zidane (Real Madrid), Simone Inzaghi (Lazio) en Sarri’s nog steeds werkeloze voorganger Allegri. Ook Antonio Conte werd in de afgelopen dagen genoemd als mogelijke kandidaat, maar hij benadrukte onlangs dat zijn toekomst bij Internazionale ligt.

Het vertrek van Sarri zou ook het einde van technisch directeur Fabio Paratici bij Juventus kunnen betekenen. Voorzitter Andrea Agnelli heeft naar verluidt een ware ‘revolutie’ in gedachten, waarbij ook Paratici moet vrezen voor zijn baan. Diens rechterhand Federico Cherubini lijkt op dit moment de meest waarschijnlijke opvolger als er inderdaad besloten wordt om afscheid te nemen van de sportbestuurder.

De juiste beslissing van Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spelen al heel het jaar heel zwak met een sterke selectie. Deze Sarri heeft het leuk gedaan bij Napoli, maar verder... vreemde vogel is het ook.

8 augustus 2020 om 14:15

Sterke selectie? Valt reuze mee imo. Ze hebben goede centrale verdedigers en dybala en ronaldo maar de rest is juve onwaardig. De backs zijn matig, pjanic is over zijn top heen, ramsey speelt eens in de zoveel tijd een goede wedstrijd en costa en higuain zijn leuk voor de breedte.

8 augustus 2020 om 14:20

Bentancur is ook nog wel een groot talent en Rabiot is wel een prima speler (niet echt top). Szczesny is dan ook nog wel een betrouwbare keeper en ook uitgeroepen tot beste keeper in de Serie A afgelopen jaar. Voor de rest zijn de backs, het middenveld en rechtsvoor echt matig.

8 augustus 2020 om 14:25

Betancur en rabiot daar kun je nog wel vooruit mee komen idd. Maar daarnaast is er echt nog wat nodig. En jullie hebben toch trouwens kulusevski gehaald voor rechts ik verwacht daar best veel van.

8 augustus 2020 om 14:30

Ja, Kulusevski is ook nog eens uitgeroepen tot beste speler onder de 23 dit jaar in de Serie A. Hopelijk kan hij zich snel aanpassen en staat hij er meteen, maar hij is pas wel net 20.

8 augustus 2020 om 14:16

Bij Chelsea was het ook een leuke trainer, met aanvallend sterk voetbal. Ik snap dus echt niet waarom hij bij Juventus zo slecht voetbal speelde, misschien toch opdracht van de directie ?

8 augustus 2020 om 14:23

Bij Chelsea was het 1 grote chaos in de selectie, van kepa tot de spitsen, allemaal eilandjes gecreëerd die geen respect hadden voor sarri. Het voetbal was ook niet om aan te zien, in Engeland sprak men steeds over waar sarribal van napoli is gebleven

8 augustus 2020 om 14:28

Eerste 10-12 wedstrijden ging het wel goed bij chelsea maar de tegenstanders pasten zich daarna aan. Terwijl sarri koppig zijn eigen spel bleef spelen. Terwijl het niet werkte of slechte werkte. Bij juve was dit waarschijnlijk ook het geval.

8 augustus 2020 om 14:49

Napoli had/heeft ook een veel beter middenveld. Dat heeft hem nu de das om gedaan. Het zijn allemaal tikkie breed of verdedigende middenvelders

een terechte beslissing imo, sarri is een overschatte trainer met geen noemenswaardige prijzenkast. Sigaretje in zn mond en het zogenaamde sarribal wat eigenlijk een metafoor is voor onrust in selecties en geen succes. Zaak voor juve om nu goed door te pakken met een trainer a la conte, ancelotti, jose jesus, zelfs allegri. Iemand die duidelijke successen met zich meebrengt

8 augustus 2020 om 14:16

"Om nu goed door te pakken" en dan noem je me toch n paar namen..

8 augustus 2020 om 14:20

Inderdaad Teun, namen van trainers die wel eenheid weten te creëren en prijzen weten te pakken.

8 augustus 2020 om 14:26

Maar wel trainers waarin je de nieuwe weg die je hebt ingeslagen weer meteen de prullenbak in kan gooien. Die trainers gaan Juve niet aanvallender laten spelen. Ook won Juve in die jaren de CL niet. Het was meer een eenheid ja, maar niet goed genoeg om in Europa de beste te zijn. Hoe dan ook, de selectie verbeteren is nog belangrijker.

8 augustus 2020 om 14:28

Marc, klopt, de selectie versterken is heel belangrijk maar vervolgens heb je ook een trainer nodig die het maximale rendement er uit weet te halen. Ik heb een paar opties genoemd. Sarri kan het iig zeker niet

8 augustus 2020 om 14:35

Ik denk dat de opties die je noemt het beste uit de huidige selectie kunnen halen, maar als Juve door wil gaan met een aanvallendere speelstijl ontwikkelen denk ik dat je toch moet denken aan een aanvallendere coach, gecombineerd met nieuwe spelers die in dat plaatje passen.

8 augustus 2020 om 17:26

Gewoon beginnen met het aantrekken van 2 fatsoenlijke backs. Cuadrado, Danilo en Alex Sandro kan je echt niet meer mee aan komen zetten, het middenveld volgend seizoen zit wel snor met Rabiot, Betancur en Arthur. Higuain voegt in mijn ogen ook niet veel toe, al was hij gisteren niet onaardig.

8 augustus 2020 om 17:52

Dat middenveld mist toch wel een echte tien. Zijn alleen meer centrale middenvelders. Ik dacht een tijdje geleden dat Dybala wel op de tien zou kunnen, maar of hij de nodige meters maakt is de vraag.

8 augustus 2020 om 14:20

Allegri moet je niet willen, Ancelotti ook niet schat ik zo. Tijd voor een nieuwe wind, vers bloed geen oude man. Nagelsmann, Pochettini, Rodgers, Nuno, Ten Hag etc. Geef die mannen de topspelers die Juve al heeft en je zal zien wat ze kunnen bereiken. Altijd maar diezelfde vaste namen, kijk naar Chelsea, Bayern, Real & United nieuwe coaches moet je hebben want terugvallen op een Anchelotti of Allegri gaat je niet goed doen.

8 augustus 2020 om 14:21

Je noemt ten hag, vind ik ook een interessante, waarom niet. Ben wel benieuwd wat eth daar kan met dit materiaal. Ik zou er voor tekenen.

8 augustus 2020 om 14:29

Ten Hag? Ten Hag heeft soms al moeite bij Ajax. Niet op voetbal gebied maar op de manier waarop dingen geregeld zijn en hoe men met elkaa rom gaat. Bij Juve zal dit een nog veel erger zijn. Ten Hag is een veel te nuchter iemand voor een club a la Juve. Ten Hag moet lekker naar Duitsland gaan.

8 augustus 2020 om 14:35

Ten Hag versloeg Juve vorig jaar nog, waarom zouden zij geen respect kunnen tonen aan hem? Respect dwing je af en als hij dat kan dan hij beter stoppen met het vak want zelfs in Duitsland gaat het dan niet lukken.

8 augustus 2020 om 14:42

Gotti van Udinese versloeg Juventus dit jaar zelfs nog. Hij is toch ook niet opeens een geschikte kandidaat. Het heeft niks met respect te maken maar met de manier waarop je met elkaar omgaat. Bij clubs als Juventus en Real hangt er veel meer een ster-allure sfeer dan bij een club als Bayern. Ik denk persoonlijk dat de mentaliteit van de Duitse competitie beter bij Ten Hag past dan de passie en emotie van de Serie A. Daarnaast spreekt Ten Hag al beter Duits dan nederlands. Ik zie Ten Hag niet goed passen in landen als Spanje of italie, waar de hectiek en emotie veel groter lijken dan in een Duitsland

8 augustus 2020 om 16:24

@gloryunited - Wel mee eens. Verder denken Nederlandse trainers altijd dat ze het wiel uit hebben gevonden. Ook de grote reden naar mijn mening dat ze over de grens weinig presteren. Tenzij je de luxe hebt van topclub naar topclub te kunnen gaan (zoals bijvoorbeeld een Guardiola), is aanpassen een hele belangrijke eigenschap die je als coach moet bezitten. In Nederland kan ik eigenlijk alleen Advocaat noemen die gewoon naar z'n mogelijkheden speelt en daar het maximale rendement uit kan halen in plaats van constant iets te forceren op een selectie die daar de kwaliteiten niet voor heeft. Het wordt tijd dat we in Nederland meer gaan letten op dat soort aspecten, want de huidige manier van trainers opleiden lijkt hier gedateerd te worden.

8 augustus 2020 om 17:57

Je vergeet Hiddink. Koeman wisselend succes in buitenland. En dan houd het wel op ja. Alhoewel we hiervoor nog Rijkaard hadden bij Barca, Adriaanse was ook een goede coach. Ik vind het wel opvallend dat van de voetbalgeneratie van Basten en die daarna, generatie de Boer geen enkele echt goede trainer heeft opgeleverd. Dat zou idd aan opleidingen kunnen liggen. Maar andere landen hebben dat ook. engeland heeft weinig goede coaches. Spanje heeft Pep maar voor de rest valt het ook wel tegen. Italie en Duitsland wel redelijk goede coaches volgens mij.

8 augustus 2020 om 18:46

Spanje heeft ook nog luis Enrique, Benitez, emery, rudi García. Dat zijn prima coaches.

8 augustus 2020 om 14:39

of Juve moet Guardiola polsen. Stel Pep wint de CL dit jaar met City, dan heeft hij niks meer te winnen in Engeland. Tijd voor een nieuw avontuur voor Pep, naar een club uitstraling en traditie en geen oliedollar speeltje

8 augustus 2020 om 14:43

Dan krijg je hetzelfde beeld bij Juventus. Honderden miljoenen uitgeven voor bijna een nieuwe selectie. Bovendien moet je in Italie ook dat hele "dna" eruit zien te krijgen als je zo wilt spelen als Guardiola z'n ploegen laat spelen.

8 augustus 2020 om 14:52

Juventus past wel bij Pep, die altijd bij clubs werkt waar hij in een gespreid bedje valt. Wil hem wel eens zien bij een kleine club ala Leicester, Roma of Valencia. Kampioen worden met Bayern, Barca en Man City is niet heel bijzonder. De CL kon hij met Barca winnen doordat hij een van de beste elftallen ooit tot zijn beschikking had. Met Juventus zal Guardiola vast kampioen worden, maar zie hem eigenlijk geen CL winnen.

8 augustus 2020 om 16:00

@gloryunited ik weet niet of Juventus zomaar even een miljard klaar heeft liggen om Pep het materiaal te laten halen waarmee hij goed voetbal kan spelen

8 augustus 2020 om 17:28

Daar is geen miljard voor nodig Japie. Keeper is in orde, centraal achterin idem. Middenveld ziet er prima uit met de aankoop van Arthur. Voorin ook kwaliteit genoeg.

8 augustus 2020 om 17:46

guardiola heeft van 100 miljoen euro budget anders wel de beste voetbal in de geschiedenis gespeld. Ik vraag me ook af of ooit een trainer voor bij komt die hetzelfde voetbal zal spelen als Guardiola met Barca deed. .

Veel haters en veel misgunners
Eerst barca daarna bayern eb nu City zegt men daar zou falen dit dat.
Speelt momenteel de beste voetbal naast bayern en PSG.
Zelfs Zidane kon niet aan tippen dit jaar.

Dus ssssttt

8 augustus 2020 om 18:58

Ach Japie moet je niet te serieus nemen als het over Guardiola gaat, dan heeft hij het alleen maar over geld, toen hij bij Barca trainer was klonk het al hij kan het alleen in Spanje, toen hij bij Bayern zat was het, dit lukt hem niet in Engeland, nu hij ook daar met zijn eigen speelstijl de competitie overhoop speelt is het geld of hij moet de CL winnen, gewoon zijn stokpaardje. geeft voor de rest niet maar af en toe wel vermoeiend

8 augustus 2020 om 14:41

Een prijzenkast zegt ook lang niet alles. Frank de Boer werd 4 keer op rij kampioen met Ajax en blijkt toch een vrij matige coach. Niet elke uitstekende coach heeft de luxe ooit een topclub te kunnen coachen, terwijl er genoeg hele beperkte coaches zijn die toch hele mooie clubs op hun CV hebben staan. Als je een oud-topvoetballer bent, heb je automatisch al 20 strepen voor zonder ook nog maar iets te hebben gepresteerd als coach. Gisteren werd ook weer heel erg duidelijk dat de tactische kennis van Zidane voor dat niveau ook zo'n beetje nihil is. Telkens naar z'n assistent kijkend die het duidelijk ook niet meer wist.

8 augustus 2020 om 14:52

Met zo'n matig middenveld had niemand prijzen gepakt. Je mist echt creatieve spelers daar. Misschien zou Coutinho dat wel kunnen oplossen. Twee brekers er achter en dan kan je tenminste vooruit.

En terecht. Kampioen in Italie worden kan haast niet anders met zo’n selectie. Genoeg tijd voor een peukie nou

Er is maar 1 toptrainer beschikbaar en die is perfect voor Juve. Poch kan van dit Juve een goed elftal maken.

8 augustus 2020 om 14:15

Poch was ik vergeten, kan ook een match zijn ja. Niet mijn favo keuze maar ik zou hem wel aan de slag willen zien bij een topclub.

8 augustus 2020 om 14:15

Volgens de geruchten heeft Juve hem al benaderd en heeft hij er ook wel oren naar. Andere kandidaten zijn Inzaghi van Lazio, maar aangezien Lazio de CL in gaat en het goed doet is dat minder waarschijnlijk. Ook Zidane werd genoemd, maar ook hij lijkt me erg onwaarschijnlijk, aangezien hij bij Real wel goed zit.

8 augustus 2020 om 14:39

Zou heel mooi zijn als Zidane het wordt. Zou ik zeker ook geen verassing vinden gezien hij al allee heeft gewonnen met Real wat er te winnen valt en dat hij bij Juve als voetbal een grote meneer is geworden en wel een uitdaging zou zien om de CL met hun te winnen.

8 augustus 2020 om 16:29

Ik zou het niet erg vinden om Zidane richting Juve te zien gaan en Poch naar Real.

8 augustus 2020 om 14:18

Geen flauw idee waarom Pochettino de gewenste kandidaat moet zijn voor Juventus. Sarri heeft geen groot palmares, maar Pochettino al zeker niet.

8 augustus 2020 om 14:24

Alsof de laatste 3 CL winnaars een groot palmares hadden. Luis Enrique, Zidane en Klopp wonnen nooit een CL. Poch moet je eerst beoordelen bij een topclub.

8 augustus 2020 om 14:41

Zidane heeft er als trainer 3 gewonnen en als speler minimaal 1 die ik me kan herineren tegen Leverkusen met die wereldgoal van hem.

8 augustus 2020 om 14:51

En welke trainers met een palmares zijn momenteel wel beschikbaar om Juve te leiden? Op Allegri na kan ik op weinig namen komen. Pochettino heeft zich nog niet mogen bewijzen bij een topclub, maar bij zijn eerdere clubs wel aangetoond over de nodige trainerskwaliteiten te beschikken. Spurs heeft hij naar de CL finale weten te leiden, wat een prestatie op zich is. En hij heeft niet het geluk gehad om als Guardiola of Zidane direct aan het roer te staan van een club die elk jaar mee doet om de prijzen. Zijn trainerscarriere bouwde zich geleidelijk op van Spaanse middenmoot naar Engelse subtop. Dan is het ook moeilijk om een palmares op te bouwen.

8 augustus 2020 om 15:08

Poch speelt altijd leuk voetbal, heeft geen club. Misschien daarom.

8 augustus 2020 om 15:26

Je moet niet altijd alles en iedereen met elkaar vergelijken. Zidane was al sinds 2010 actief als werknemer voor Real Madrid. Eerst als adviseur, dan technisch directeur, coach van Castilla en dan als coach van de eerste ploeg. Plus hij is een clubicoon. Klopp heeft Dortmund twee keer kampioen gemaakt en nu weer Liverpool kampioen gemaakt en Cl gewonnen. Pochettino heeft geen enkele binding met Juve, een club die al 9 keer kampioen op rij is geworden en hij moet nu de geschikte persoon zijn ineens? Voor 'leuk voetbal'? Sarri's Napoli speelde ook leuk voetbal. Dusja, ik begrijp niet zo goed wat hij bij Juve zou moeten doen.

8 augustus 2020 om 15:28

@supernico, ik ben het deels met je eens hoor. Pochettino heeft nog niet die kans gekregen. Pep en Zidane hebben een streepje voor omdat ze bij hun clubs iconen zijn. Hebben naar mijn mening ook meer coaching skills, al zijn mensen nog steeds sceptisch over Zidane.

8 augustus 2020 om 16:03

Pochettino heeft het toch uitstekend gedaan? bij de Spurs met niet eens hele grote financiele middelen met regelmaat in de top 3 geeindigd en daar ook nog eens de CL finale mee gehaald. dan moet je echt wel wat kunnen

8 augustus 2020 om 17:02

Leuk voetbal staat niet bovenaan. Het winnen van de CL is het allerbelangrijkste op dit moment. Poch heeft het prima gedaan bij tottenham. Met een magere selectie de CL finale gehaald. Naar mijn mening beste optie op dit moment.

8 augustus 2020 om 14:36

Frank de boer.. haha

8 augustus 2020 om 14:54

Die blijft bij Juve nog korter in dienst dan bij Crystal Palace en Inter

8 augustus 2020 om 14:45

Sinds wanneer is Pochettino een toptrainer? Buiten Tottenham heeft hij nauwelijks iets gepresteerd en ook daar werd hij uiteindelijk ontslagen.

8 augustus 2020 om 15:20

bij Espanyol is hij ook ontslagen maar bij Southampton heeft hij zijn transfer naar Spurs verdiend. Meer clubs heeft hij niet gehad

8 augustus 2020 om 16:11

@besiktasalevi - Ga je dat nog onderbouwen of heb je niet meer in 't vat?

Verdient. wat een overschatte coach is dit zeg. Bizar dat juventus met hem in zee is gegaan. Heb helemaal niets maar dan ook niets gezien van fat zogenaamde 'sarribal'

Ergens ook wel te verwachten. Het gene wat er van Sarri verwacht werd, heeft hij nooit kunnen brengen bij Juventus en ook al is hij maar een seizoen coach geweest van Juventus, dan nog denk ik dat hij het niet naar zijn hand zou krijgen en Juventus zou kunnen laten voetballen en presteren zoals hij zelf zou willen en Juventus van hem verwacht had. Ben benieuwd wie zijn opvolger wordt, zelf denk ik aan iemand als Mauricio Pochettino. Dat vind ik echt een goede coach en ja, hij is afgelopen seizoen ontslagen bij Tottenham Hotspur maar hij heeft het daar jarenlang gewoon prima gedaan en wel iemand die echt iets op kan bouwen met goed voetbal en resultaten.

8 augustus 2020 om 14:31

Welke resultaten heeft Pochettino in al die jaren behaalt dan? Hij heeft volgens mij nooit een prijs gewonnen met Tottenham?

8 augustus 2020 om 14:44

Hij heeft met Spurs 4 seizoenen op rij in de top 4 gestaan en met een tweede plek de hoogste eindklassering van de Spurs ooit gehaald in de BPL

8 augustus 2020 om 14:49

@ Joe Roganaltijd dat gezeur dat Poch geen prijs heeft gewonnen bij Spurs. Nee, dat klopt inderdaad dat hij geen prijzen heeft gewonnen maar heeft wel de CL-finale gehaald. Inderdaad, dat is geen prijs maar is niet iedereen gegeven. Daarnaast behalve in '15 elk jaar CL-voetbal gehaald met Spurs wat ook geen zekerheid is gezien de concurrentie van Chelsea, Liverpool, United, City en Arsenal.als enkel naar prijzen gekeken wordt, dan zouden Erwin van de Looi, Ron Jans en Henk Fraser dus betere trainers zijn dan Poch. Wat een onzin...

8 augustus 2020 om 14:52

Nee hij heeft nooit een prijs gewonnen, maar met een club als Tottenham Hotspur in de Premier League is dat lastig. Maar wel heeft hij jarenlang een goede basis opgebouwd waar Pochettino en Tottenham jarenlang toch profijt van hebben gehad, maar het afgelopen seizoen was de chemie eigenlijk een beetje over. Verder heeft Pochettino bij Tottenham nooit echt goede spelers kunnen aankopen en dan bedoel ik dus dure spelers erbij kunnen krijgen, maar heeft hij wel meerdere spelers echt beter gemaakt die nu belangrijk zijn of zijn geweest voor Tottenham met o.a. Alli, Kane, Son (na een moeizaam eerste seizoen), Walker, Eriksen, etc. En zoals ik al schreef: er zat wel echt een idee achter het gene wat hij wilt en het voetbal en de resultaten waren over het algemeen goed onder Pochettino. Ook heeft hij het als trainer prima gedaan bij o.a. Southampton (maakte daar toen o.a. spelers als Clyne, Schneiderlin, Davis, Lallana, Rodriguez, Lambert, Lovren, Fonte, Wanyama, etc. beter en haalde volgens mij ook Europees voetbal) en Espanyol prima gepresteerd en ik denk dat hij een goede coach voor Juventus kan zijn. Kan echt wat opbouwen, heeft echt een idee en bepaalde visie, kan spelers beter maken en kijkt gericht naar wat voor type speler hij nodig heeft maar probeert ook de kwaliteiten van de desbetreffende speler te benutten. Sarri heeft ook wel een bepaalde visie, maar daar is eigenlijk alles wel mee gezegd want de rest heeft Sarri allemaal niet naar mijn mening.

8 augustus 2020 om 14:53

Als Premier League club speel je ieder seizoen voor de Bpl, FA Cup, League cup. Ook speel je ieder seizoen (wanneer je dus 4e wordt) voor de CL of EL. Hij heeft geen 1 van die prijzen gewonnen. Voor een club als Juventus is dat wat Pochettino heeft gepresteerd niet voldoende in mijn ogen en een heel groot risico. edit: League cup

8 augustus 2020 om 15:00

@mason38.het is geen gezeur maar een feit. Als je als club ieder seizoen 3/4 prijzen kan pakken en je dat structureel elke keer niet lukt mag dat benoemt worden. Ik zeg ook niet dat die andere trainers beter zijn dan Pochettino vanwege de prijzenlijst ten opzichte van Pochettino. Wel vind ik het een groot risico om een trainer als hem aan te stellen. Bij Tottenham kom je er mee weg om geen prijzen te pakken ieder seizoen want de club is niet bekend met het winnen van prijzen, Juventus daarin tegen wel.

8 augustus 2020 om 15:08

Ja en als BPL club moet je concurreren met Liverpool, City, United, Chelsea en Arsenal. Dit heb je in Italie niet.

8 augustus 2020 om 15:10

@rochester.fair enough. Desondanks denk ik dat het een te groot risico voor Juventus is om met hem aan de slag te gaan en dat ze waarschijnlijk voor trainer gaan die of Italiaans is, de Serie A kent of een prijzenlijst heeft die het rechtvaardigt om hem aan te trekken. Juventus bied niet de mogelijkheid om op te bouwen voor een aantal jaar zoals Tottenham destijds. Daar moet gelijk gepresteerd worden en prijzen gewonnen, zeker zolang Ronaldo nog bij Juventus is. Om die redenen zie ik Pochettino niet komen.

8 augustus 2020 om 15:14

@ Joe Rogan ik blijf het apart vinden dat je puur blijft kijken naar de prijzenkast en niet wat Poch heeft gepresteerd met toch beperkte financiã«le middelen ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast heeft Spurs niet de middelen om 2 vrijwel identieke elftallen op te stellen, waardoor of de toppers constant spelen of aangevuld moet worden met reserves of jeugdspelers.de visie, het doorstromen van de jeugd en het merendeel prima voetbal is dus minder waard.zoals ik al eerder aangaf: dan zouden Erwin van de Looi, Ron Jans, Henk Fraser en Foppe de Haan een voordeel hebben omdat ze een prijs hebben gewonnen? Apart.

8 augustus 2020 om 15:22

Klopt maar ook in Italie word de competitie sterker en worden de verschillen met het seizoen kleiner. Lazio, Internazionale, AC Milan, Atalanta, Napoli zijn bijna allemaal beter geworden vergeleken met de voorgaande jaren en met de overname van Roma vandaag krijgen zij ala United een Amerikaanse investeerder die hopelijk structureel geld in de selectie zal pompen om ook hen mee te kunnen laten doen voor de titel. Ik heb naar de standen gekeken afgelopen seizoenen en hij heeft niks buitengewoons gepresteerd imo zeker als je kijkt in wat voor een fase de concurrentie toen zat waaronder clubs als Liverpool, City en United. Leicester lukte het notabene wel om daar gebruik van te maken en de titel te winnen. Pochettino niet eens éã©n prijs..

8 augustus 2020 om 15:41

@mason38 Ik vind dat hij minstens 1 prijs had kunnen pakken al was het een League Cup in al die jaren die hij bij Tottenham zat zeker als zelfs Leicester het flikte om de titel te winnen. De Premier League clubs presteerde in de begin periode dat hij bij Tottenham zat helemaal niet zo heel bijzonder met uitzondering van City de afgelopen 2 seizoenen en dit seizoen Liverpool. Laat ik erbij vertellen dat ik hem geen slechte coach vind maar ik me wel afvraag of hij de juiste man is voor Juventus op dit moment. Hij heeft nooit een topclub gecoached of gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die een topclub heeft, echter is het voor Juventus een ontzettend groot risico met de investering van de inmiddels 35 jarige Ronaldo voor een trainer te kiezen die nog onervaren is met het trainen van een absolute topclub. Sarri was al behoorlijk onervaren en mocht al na 1 seizoen vertrekken. Ik denk niet dat Juve dat risico weer durft te nemen met Pochettino. edit: League Cup

8 augustus 2020 om 15:47

je kan niet alleen de communitiy shield prijs pakken. Alleen als een club de dubbel pakt. Normaal gesproken moet je landskampioen zijn of FA Cup hebben gewonnen om te mogen spelen om de community shield...daarnaast heeft de eigenaar van United jarenlang juist structureel geld uit de club gepompt ipv erin. Hoop dat de eigenaren van Roma daat dan niet doen...

8 augustus 2020 om 15:59

@joe Roganje weet dat de Community Shield een wedstrijd is tussen de landskampioen en de FA Cup winnaar?

8 augustus 2020 om 22:49

Ik bedoelde de League Cup / Carabao Cup (2e beker) inplaats van Community Shield

Was te verwachten natuurlijk. Hij heeft niet de spelers ter beschikking om zijn gewenste voetbal te spelen. Het werkt gewoon niet met deze selectie. Dan moet je als coach heruitvinden maar dat vertikken de meeste.

8 augustus 2020 om 14:48

Maar een voetballer wordt ook niet ineens een compleet andere speler omdat de situatie daarom vraagt. Ook coaches kun je onderverdelen in types. Dan kun je wel stellen dat je je als coach maar moet heruitvinden, maar een coach moet dat dan wel kunnen. Ik denk niet dat de meeste coaches het vertikken, maar ik denk dat de meeste coaches simpelweg niet over de capaciteiten beschikken dat te kunnen.

Terecht denk ik. Kampioen worden met Juve is bijna een zekerheidje, maar het spel was niet om aan te gluren. Een beetje hetzelfde zoals bij Chelsea, heel veel doelloos rondtikken om de 16 zonder echt dreigend te zijn en vervolgens te leunen op de kwaliteiten van één speler (Hazard en nu Ronaldo). Ben benieuwd wie het nu wordt, Pochettino?

Gisteren nog met wat maten hierover gehad. Sarri-bal is zwaar overschat. Ik hoop persoonlijk op Poch wat me een hele mooie match lijkt!

8 augustus 2020 om 14:53

En je denkt dat het dan beter wordt? Die selectie is ook gewoon niet ideaal in balans voor een coach. Je hebt allereerst een speler die altijd het middelpunt wil zijn en zonder balbezit nauwelijks iets doet. Niets ten nadele van Ronaldo hoor, maar je hebt 'm vanwege z'n scoringsdrift. Verder voegt hij puur op het spelbeeld niet veel meer toe. Je bent als coach nou eenmaal afhankelijk van het materiaal. Een leek kan de selectie van City nog aantrekkelijk laten spelen, terwijl ook een Guardiola bij wijze van spreken honderden miljoenen uit zal moeten geven om z'n speelstijl te implementeren. Men doet altijd alsof coaches wonderen kunnen verrichten, maar buiten de visie van een coach is de coach altijd volledig afhankelijk van het spelersmateriaal. Dat zagen we gisteren ook weer bij Real Madrid. Die worden kampioen met matig spel omdat de concurrent nog zwakker is en alles is ineens hosanna. Dan worden ze gisteren weer met de neus op de feiten gedrukt dat er nog weinig tot niets is veranderd ten opzichte van vorig jaar. Alleen Benzema is aanzienlijk beter in vorm, maar Real Madrid is voetballend nog net zo aan het aftakelen als vorig jaar het geval was.

8 augustus 2020 om 15:40

Dus wat is dan jouw suggestie? Geen trainer voor de ploeg zetten want het is toch een verloren selectie? Kijk naar Bielsa, die heeft toch ook geen 11 wereldsterren? Maar hij word wel enorm geroemd om zijn visie, spel hervatting etc. (en terecht). Stel zo’n trainer staat voor de groep bij Juventus, dan kan het tij keren. Ik respecteer jouw visie alleen ik denk 180 graden andersom. Coaches zijn belangrijker dan mensen denken en kunnen zeker wonderen verrichten. Neem Leicester City van een paar jaar terug. Dat is gewoon een vrij recentelijk wonder te noemen van een trainer. Dusja, ik denk dat Poch een mooie match kan zijn met Juve

8 augustus 2020 om 16:16

Misschien, maar het kan ook faliekant misgaan zoals in z'n laatste seizoen bij Tottenham. Ik geloof overigens wel dat coaches belangrijk kunnen zijn, maar vooral om zoveel mogelijk rendement uit de ploeg te halen. De ene is een tacticus, de ander een spelersmanager en weer een ander is wat allrounder. Verder is Leicester natuurlijk een uitzondering. Nota bene nog geen jaar later werd diezelfde Ranieri ontslagen omdat hij op dat moment op plaats 17 stond met Leicester City. Dat laat toch juist zien hoe afhankelijk een coach is van z'n spelers?

Is Poch de reddende engel voor Juve? Sarri was nooit geschikt voor Juve. Bepaalde trainers zijn dan ook niet geschikt voor topclubs. Maar meestal kom je daar pas achter als de club het zelf heeft meegemaakt met zo iemand achter het stuur.

Overduidelijk. Heeft Juve geen stap verder gebracht qua voetbal. Gister was ook wel weer een redelijk kansloze exercitie uiteindelijk.

Ik vind dat Simone Inzaghi echt perfect bij Juve zou passen. Juve heeft ook een grote fout gemaakt om Allegri te ontslaan voor een coach die een totaal ander type voetbal speelt waar niemand daar aan gewend is, en dan haalt Paratici niet eens de spelers die hij nodig heeft voor het spel dat ie speelt. Ook die Paratici mag wel weg

8 augustus 2020 om 14:40

Waarom Inzaghi? Paratici weg? Agnelli ook misschien? Lol

8 augustus 2020 om 16:04

Volgens de laatste geruchten gaat paratici ook weggestuurd worden.

Ontzettend jammer dit, een trainer heeft gewoon tijd nodig om zijn speelstijl in de selectie te implementeren. Vooral als een trainer wegens zijn speelstijl wordt aangesteld. Toegegeven Juventus speelde bagger, maar het team stelt momenteel niet heel veel voor. Vooral het middenveld wat ontzettend belangrijk is ontbreekt gewoon bij Juve.

8 augustus 2020 om 14:27

Hij koos danilo voor cancelo. Hij wou die transfervrije spelers. Hij stelt steeds bernadeschi op terwijl die gast niks doet

8 augustus 2020 om 14:29

Mee eens. Het spel dat Juventus onder Conte en Allegri speelde is totaal het tegenovergestelde van hoe Sarri, Napoli liet spelen. De transitie naar de nieuwe speelwijze kost tijd. Daarbij waren de spelers die werden aangetrokken ook niet echt de spelers die Sarri wilde. Ik denk overigens wel dat er flink wat issues in het team waren tussen de spelers en Sarri en dat dat hem de kop heeft gekost.

Zat er aan te komen en ook beter zo, het bestuur kan hier ook op aangemerkt worden want Paratici heeft geen goeie backs gehaald,

Cuadrado op RB al een tijd, Danilo vaak gebleseerd en komt te kort, De Sciglio hetzelfde verhaal, Mandzukic en Emre Can die eruit gewerkt zijn die makkelijk van waarde hadden kunnen zijn, zowiso Mandzukic!

Sarri heeft de spelers die klein en behendig waren bij Napoli vandaar dat zijn spel niet tot zijn recht komt, maar het is idd beter zo.

Zidane, Pochettino, S.Inzaghi, Gasperini, Allegri? Spalleti en zelfs Conte zie ik zomaar weer trainer van Juve worden, ik laat me verrassen door Agnelli!

Juve Per Sempre

Geen klik met Cristiano Ronaldo heeft deze man denk ik de kop gekost. Toch wel bizar om te zien dat Cristiano Ronaldo zelfs met een trainer die hij niet aanvoelt gewoon 31 goals maakt in een top competitie als de Serie A. Ik weet niet of andere dit ook hebben gezien, maar Cris en Dybala zaten in de spelerstunnel gewoon openlijk de tactiek en spelopvatting af te kraken en ze klaagden over automatismen. Ben benieuwd wie zijn opvolger wordt, ik zou voor Ancelotti gaan maar dat is mijn persoonlijke voorkeur

Laurent Blanc is beschikbaar! Vanuit defensief voetbal in de omschakeling kan heel goed met de huidige selectie van Juve.

8 augustus 2020 om 14:30

Alain / doe mij maar Deschamps bij Juventus, dan kan Benzema weer opgeroepen worden voor het Franse elftal, daar zou ik echt blij mee zijn hahah

Als juve supporter ben ik blij dit juve kan beter spelen geen probleem. Maar Cuardado, Sandro, Bernardeschi, Danilo en Bonucci zijn in mijn ogen juve onwaardig. Deze spelers moeten een dikke metamorfose krijgen of verkopen. Maar 1 ding is zeker CR7 kan niet alles doen. Dybala is top maar er moeten echt kwalitatieve spelers komen juve gaat echt hun portemonnee kapot maken en geen 2de rangs free spelers halen en dan komt het goed

8 augustus 2020 om 17:57

Cuadrado en bonucci mogen blijven hoor. Cuadrado speelt gewoon hele seizoen als back terwijl dat totaal niet zijn positie is, en toch was hij niet heel slecht ofzo. Bonucci speelt gewoon goed, en kan zo bij bijna elk topclub in de basis staan. Sandro is idd wel erg achteruitgegaan en berna en danielo is het hem niet geworden.

Dit is heel fijn nieuws.
Het voetbal was niet om aan te gluren.
Laat de beste man maar lekker ergens anders z'n peukjes roken want naast het slecht voetbal was het ook niet echt een uithangbord voor je ploeg met zijn filter in zijn mond en z'n achtelijke kleding.

Ben benieuwd wie het stokje over neemt.

8 augustus 2020 om 14:37

Toch eigenlijk wel blij dat Juventus eruit ging tegen Lyon. Was Juve wel net door gegaan, om vervolgens eruit te gaan tegen City, had je nog kans dat Sarri mocht blijven. Nu is de blamage te groot en was dit de laatste druppel.

8 augustus 2020 om 15:11

Ja echt he. Beter zo

8 augustus 2020 om 15:19

Precies. Kans op CL winst met deze selectie was nihil.

8 augustus 2020 om 15:44

Ciao bianconeris,is de blamage van Juventus dit seizoen volledig af te schrijven op Sarri of heeft het bestuur ook de verkeerde keuzes gemaakt? En wie zien jullie graag als vervanger?

8 augustus 2020 om 18:03

Joe Rogan@ ik denk beide. Het beleid is de laatste twee seizoenen best minder goed zn werk gaan doen vind ik, door verkeerde spelers te halen en te laten vertrekken. Maar ook sarri heeft er niks van gebakken. Misschien had hij meer tijd moeten krijgen, aangezien zijn stijl toch echt anders is dan die van juve, maar bij grote clubs moet je vaak gewoon gelijk goede resultaten laten zien. Denk zelf dat poch wel een goede vervanger kan zijn, maar die moet het net als sarri ook nog bewijzen bij juve. Anders vind ik allegri ook goed.

Meer dan terecht. Leuk dat je Ronaldo aan meer dan 30 goals helpt geholpen. Maar verder Coppa Italia & Super Coppa Italia verloren. Uitgeschakeld door Lyon in de CL en met gigantisch veel moeite kampioen geworden. En daarbij was het veldspel ook om van te huilen. Meer dan terecht dat die wordt ontslagen.

8 augustus 2020 om 14:41

Juve stond 7 punten voor toen ze kampioen werden, zoveel moeite zal dat wel niet gekost hebben.

Vanaf Juventus begrijpelijk, Sarri is simpelweg niet de juiste coach voor Juventus. Het enige wat hij kan is een patroon in het elftal slijpen waardoor er een geoliede machine staat. Maar dat werk niet als je spelers hebt die simpelweg willen spelen met vrijheid om te bewegen. Verder is de selectie simpelweg niet goed genoeg om een Champions League te winnen. Maar goed nu Sarri weg is bij Juventus, aan wie kunnen we nu Jorginho slijten ??

Wordt tijd dat Juventus (ook voor het Italiaanse voetbal) weer een coach aanstelt voor de lange termijn. En daar is Pochettino zeer geschikt voor. Iemand die kan bouwen aan een elftal en dat ook bewezen heeft bij Tottenham. Heeft geen prijzen gepakt, maar toch jarenlang goed gepresteerd in de PL en CL. Bovendien kan hij ook Italiaans geloof ik, dus is een goede match

Ik zou don Carlo graag bij Juve zien. Die haalt het beste uit dybala en Ronaldo en heeft met de middelen van Juventus de mogelijkheid om james aan te trekken. Die zie ik weer schitteren onder ancelotti. James, dybala en Ronaldo zou een wereldse drietand kunnen vormen bij juve

8 augustus 2020 om 14:51

Dan moet Juve wel zijn contract afkopen want hij staat voor langere tijd vast bij Everton en krijgt een dik salaris

8 augustus 2020 om 17:57

James en Dybala lijken te veel op elkaar. Er moet een speler komen met diepgang. Ronaldo is ook niet meer de jongste en je ziet dat hij steeds trager wordt. Een snelle buitenspeler met een goede dribbel en voorzet zou ideaal zijn. Douglas Costa had dat kunnen zijn, maar die is te blessuregevoelig en een te slechte mentaliteit.

8 augustus 2020 om 18:27

Dybala kan perfect vanop de flank spelen met James op 10. Ronaldo in de spits of vanop links dicht bij de spits. Dan blijft er nog 1 plekje over, daar kan je iemand met diepgang zetten

Terecht het voetbal van juventus is dit seizoen niet om aan te zien. Sarri is nu bij juventus en chelsea gefaald is dus niet geschikt voor de top.

Zoals ik gisteren al aangaf de enige winst bij het verlies zou het ontslag van Sarri zijn. Gelukkig ziet het bestuur dit in. Ook al had Sarri niet echt het materiaal voor Sarribal, tactisch vond ik hem echt slecht. Altijd dezelfde spelers en voorspelbare wissels. Totaal geen collectief gemaakt van Juve. Ook had hij geen uitstraling voor een club als Juve met steeds dat peukje in zijn mond. Ben benieuwd wie Sarri gaat opvolgen. Hopelijk iemand met een aanvallendere speelstijl en meer tactisch inzicht. Forza Juve!

Tja er nu al uit tegen Lyon is not done als je Ronaldo in je selectie hebt. Helaas voor Sarri is dat ook het enige, want verder is de selectie ondermaats. Kampioen worden doe je toch wel daar al leek zelfs dat heel even nog spannend te worden. Misschien dat Poch het tij kan keren.

Als zou hij Juventus wel mooi voetbal laten spelen,puur alleen al zijn gedraag als een junkie,met iedere keer een peuk in zijn mond,is al een reden om zo iemand niet als coach te willen,geen gezicht...

Juventus moet gewoon Ranieri aanstellen of die trainer van Atalanta. Die trainer Van Atalanta past zich tegen de tegenstander aan netals Simeone, Louis v gaal of iemand als Zidane. Dat zijn toch de trainers met de meeste prijzen.

Pochettino zou ik graag bij Juve zien. Dat lijkt me een goede coach met een aanvallende visie. Heeft in de tijd bij Spurs dan geen prijzen gewonnen maar heeft daar wel iets neergezet. Misschien net iets te veel tijd nodig gehad bij de Spurs

IK zie velen zich uitputten om aan te geven waarom het Poch Niet zou moeten worden, maar als je je alleen zou moeten richten op coaches die wel prijzen hebben gewonnen, wordt de spoeling wel erg dun. Vaak heb ik op dit forum moeten lezen dat Poch, daar is hij weer, niet genoeg financiële mogelijkheden kreeg van Tottenham. Wat Juve zeker niet moet doen is een coach aanstellen die “83 jaar geleden” o zo goed was zoals de Ancelotti’s van deze wereld. Moet een coach prijzen gewonnen hebben? Dan kan je niko kovac ook aanstellen. Poch zou prima passen bij Juve denk ik.

Valt mij vaak op dat ze snel trainers aan de kant schuiven als het niet goed gaat. En juventus heeft c. ronaldo alleen opgehaald om de champions league te winnen...nu al 2de jaar op rij missie mislukt. Want zonder hem worden ze ieder seizoen wel landskampioen. Mag Zidane ook weg bij Real Madrid want die liggen er ook uit. Ik vind ligt ook vaak aan de spelers zelf. Maar om dan meteen 4 of 5 spelers weg te sturen kan natuurlijk niet, dan moet de trainer maar weg.

Wel kampioen van je land, maar in achtste finale cl uitgeschakeld. Moet dan niet ook zidane en klopp ook met ontslag als dit de maatstaf is?

8 augustus 2020 om 15:45

Er is in Engeland en Spanje natuurlijk wel meer concurrentie voor de titel. Juve is net als Bayern in Duitsland eigenlijk altijd kampioen. In de CL eruit tegen Atletico of City kan, maar Lyon? Nee.

Begrijpelijk, het spel leek heek het jaar al nergens op. Toch denk ik dat het niet alleen aan Sarri lag, de selectie van Juve is gewoon veel minder dan men doet vermoeden. Het middenveld vind ik enorm zwak en stug, te weinig creativiteit. Voorin moet alles van Ronaldo en Dybala komen. Ja, de Ligt, Chiellini, Demiral en Bonucci zijn top, maar met 4 CV’s en 2 goede aanvallers win je de CL niet.

Eindelijk. Zat er al een tijdje aan te komen en niemand gaat hem missen. Ik vind alles aan Sarri verschrikkelijk. Zijn uitstraling langs de lijn, zijn manier van spelen tegenwoordig, dat tabak langs de lijn. Het is echt 3 keer niks. Houdoe en bedankt.

na teleurstellende dienstverbanden bij Chelsea en Juve lijkt de reputatie van Sarri wel een flinke knauw te hebben opgelopen

Zidane zal vast nog wel een keer juve gaan trainen. Is na real Madrid zijn club. Maar nu nog niet. Als je moet kiezen tussen poch of allegri zou ik toch voor poch gaan. Een nieuwe naam en speelt toch veel aanvallender dan een allegri

8 augustus 2020 om 16:28

Zidane verandert niets aan het spel van een ploeg, maar zorgt gewoon dat de hierarchie in een selectie intact blijft en daardoor niet voor problemen gaat zorgen. Op het moment dat de selectie niet in balans is en/of je hebt een tacticus nodig, zou ik niet weten waarom je Zidane aan zou stellen als club.

8 augustus 2020 om 17:16

@sirius en jij geloofd echt dat als je 3 keer op rij de CL wint je geen tacticus bent? je ziet bij City dat je op zo een moment meer als 1 speltype moet beheersen om in zo een toernooi te presteren en Zidane is daartoe in staat gebleken

8 augustus 2020 om 19:27

Maar je kunt niet eeuwig blijven wijzen naar die 3 CL-overwinningen. Dat was het Real Madrid waarin de topspelers nog op hun best waren met Ronaldo in de gelederen. Het Real Madrid van vorig jaar en dit seizoen is gewoon niet indrukwekkend. Met dat niveau ga je de CL niet winnen. Ik vind Zidane geen tacticus, nee. Verder kun je wel wijzen naar City, maar als zij dit jaar de Champions League winnen, gaat jouw argument niet op en dat is toch wel een reeel scenario.

Logisch! Slecht voetbal! Slechte prestaties! Slechte keuzes! Slecht team! Wat wil je nog meer?

Dit is een ontslag die logisch is en iedereen zag aankomen!

Een dikverdiend ontslag. Verschrikkelijk zaadvoetbal wat nergens op lijkt. Veruit de beste selectie in Italie en er helemaal niks uithalen. Dat Sarribal is nog saaier dan het voetbal van Frank de Boer. Ben benieuwd of ze nu wel met een trainer komen die iets kan.

8 augustus 2020 om 16:34

Maar wat willen ze precies bij Juventus dan? Aantrekkelijk voetbal spelen, resultaten halen? Het voetbal was inderdaad ontzettend saai en er zijn echt wel redenen te verzinnen waarom je deze man zou ontslaan, maar z'n prestaties liggen wel zo'n beetje in de lijn der verwachtingen. Dit Juventus is naar mijn mening niet goed genoeg om de Champions League te winnen. Dat zagen we vorig seizoen en dit seizoen zien we het wederom. Eigenlijk exact dezelfde situatie als bij Real Madrid in dat opzicht. Alleen hadden ze bij de laatstgenoemde de illusie dat alles weer hosanna was terwijl het spel nog steeds heel statisch en matig was.

8 augustus 2020 om 16:46

Ze hebben de voorganger van Sarri (allegri) ontslagen omdat ze het spel niet attractief genoeg vonden, ondanks dat Allegri in Italie op een gegeven moment 3x op rij de dubbel pakte en in zijn laatste seizoen dan niet de beker wist te winnen en in de CL niet verder kwam dan de kwartfinale. Als je attractiever wilt spelen en het spel wordt alleen maar slechter evenals de resultaten (7 punten minder dan laatste seizoen Allegri), dan is het logisch dat als Allegri niet voldeed, je deze Sarri helemaal niet kan laten zitten. Ik persoonlijk verwacht geen CL-winst van Juventus, want tegen de echte kanonnen zoals een Man City zullen ze het wel afleggen. Echter van Lyon verliezen, dat mag natuurlijk niet gebeuren. Sinds de herstart in de Serie 2 van de 8 wedstrijden gewonnen of zo en met beker/cl erbij is het 3 van de 11 denk ik. Ik persoonlijk had er meer van verwacht, zowel qua spel als qua prestaties, want in die CL hoor je gewoon een ronde verder te kunnen met deze loting.

8 augustus 2020 om 17:08

Allegri deed het redelijk en naar behoren. Maar de selectie van Juventus is geen Europese top. Nu niet, en onder Allegri niet. Sarri is wel terecht geslachtofferd. In Italie is eenoog koning, maar in Europa is het andere koek.

Erg jammer want met hem zou Juventus vrij zeker de scudetto verliezen volgend jaar. Bovendien zou het lekker zijn CR7 weer te zien falen in de CL.

Onbegrijpelijk dat deze trainer na alleen maar succes met Napoli, zo hoog werd en misschien nog wordt aangeschreven. Bij Chelsea veranderd in een karikatuur van een toptrainer. Daarom verbaasde het mij dat Juventus het met hem aandurfde. Typisch een trainer voor een modale club met rustige werkomgeving. Maar voor de (bijna) Europese top gewogen en te licht bevonden.

Heerlijk nieuws van de dag. Goed dat we eruit gingen tegen Lyon, anders zag ik het somber in. Nu Sarri, je blijft een vreemd figuur. Misschien kan hij nu rustig stoppen met roken haha. Achja, mijn krediet is hij al lang kwijt. Tijd om weer vol aan de bak te gaan en het voetbal weer voetbal te doen lijken. Poch zou wel bazig zijn, maar andere genoemde lijken me ook interessant. Forza Juve, fino alla fine!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren