Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Juventus wil ondanks komst Matthijs de Ligt geen zakendoen met AC Milan’

Laatste update:

De aanstaande transfer van Matthijs de Ligt van Ajax naar Juventus heeft geen invloed op de situatie van Merih Demiral bij de Italiaanse kampioen, zo weet Sky Italia woensdag te melden. AC Milan zou navraag hebben gedaan over een eventuele huurdeal voor de verdediger, maar dat idee werd al snel naar de prullenbak verwezen door Juventus, dat niet wil praten over een tijdelijke transfer van Demiral.

Demiral werd in deze transferperiode voor achttien miljoen euro overgenomen van Sassuolo. Het contract van de 21-jarige verdediger in Turijn loopt tot medio 2024. Volgens La Gazzetta dello Sport is de onlangs aangetrokken Demiral ‘onverkoopbaar’ voor Juventus, daar sportief directeur Fabio Paratici naar verluidt een ‘rotsvast vertrouwen’ heeft in de Turkse miljoenenaankoop.

De Ligt arriveerde dinsdagavond in Turijn en tekent naar verwachting op zeer korte termijn een vijfjarig contract bij Juventus, met een jaarsalaris van naar verluidt twaalf miljoen euro. Met de transfer van de van Ajax afkomstige verdediger is een bedrag van circa 75 miljoen euro gemoeid. Daarnaast is een afkoopclausule van 150 miljoen euro opgenomen in de verbintenis van De Ligt, een bedrag dat volgens Sky Italia vanaf het derde seizoen kan oplopen tot 200 miljoen euro.

Trainer Maurizio Sarri zit met Demiral en de aanstaande komst van De Ligt behoorlijk ruim in de centrale verdedigers. De opvolger van Massimiliano Allegri bij Juventus heeft namelijk ook de beschikking over Leonardo Bonucci, Daniele Rugani en Giorgio Chiellini voor de posities in het centrum van de verdediging. Voor andere posities werden tijdens deze transferperiode Gianluigi Buffon en Adrien Rabiot (Paris Saint-Germain), Aaron Ramsey (Arsenal), Luca Pellegrini (AS Roma) en Cristian Romero (Genoa) aan de selectie toegevoegd.

Denk jij dat Merih Demiral komend seizoen veel aan spelen zal toekomen bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft zich goed ontwikkeld sinds die is vertrokken uit Turkije.word door velen onderschat ik denk persoonlijk dat ie aardig wat miuten zal maken.seizoen is altijd lang vooral voor een club als Juventus

Ik ga niet beweren dat hij net zo goed is als De Ligt, maar geloof me deze jongen doet echt heel weinig onder voor De Ligt (is ook nog maar 21). Ik wil dat Besiktas hem even jaartje huurt maar zal wel niet gebeuren

17 juli 2019 om 19:29

Serieus een van de beste verdedigers ter wereld ? Hou op man. Hij behoort tot de top 3 voor centrale verdedigers tot 23 jaar (ofzo) maar om hem nu al een van de beste verdedigers ter wereld te noemen gaat gewoon te ver.

Kwestie van tijd voordat Bonucci gaat vertrekken naar mijn idee waardoor er nog 4 Cv's over blijven. Rugani was vorig jaar niet onverdienstelijk in de minuten dat hij speelde, Chiellini is onbetwist, Demiral heeft zichzelf in de Serie A al laten zien en de Ligt op Champions League niveau. Redenen genoeg om afscheid te nemen van Bonucci en door te selecteren.

17 juli 2019 om 15:31

Laten we niet doen alsof Bonucci een pannekoek is die er niets van kan. Heeft een mentaal tikkie gehad, maar is imo nog steeds één van de beste Cv's ter wereld. Ik ken weinig verdedigers met zo'n strakke afstandspass als Bonucci.

17 juli 2019 om 15:34

@ Manuele

Bonucci is, zeker sinds zijn terugkeer van Milan, bij lange na niet meer de verdediger die hij was. Zijn grote klasse eindigde zeker 2 seizoenen geleden al bij zijn vertrek naar Milan. Het is geen pannekoek, dat zeker niet. Desondanks ook niet meer de betrouwbare verdediger die hij was en ook onder druk laat hij veel steken vallen. Dan word het tijd om door te selecteren en een (bijvoorbeeld) De Ligt neer te zetten die hetzelfde foutje maakt als Bonucci. Het verschil is dat de Ligt er van leert en beter word, terwijl Bonucci alleen maar meer foutjes gaat maken.

17 juli 2019 om 17:29

Nou het is zeker geen koekenbakker. Alleen hij speelt niet heel overtuigend sinds zijn terugkeer. Een verkoop zou ik zeker toejuichen. Ruimte maken voor de ligt en demiral is gewoon beter.

Iedereen heeft het (terecht) over de kwaliteiten van De Ligt, maar deze jongen heeft het zeer verdienstelijk gedaan bij Sassuolo en bij het Turkse nationale team. Zou zomaar eens kunnen verrassen dit seizoen. Heel interessant om te zien wie de opvolgers van Chiellini en Bonucci gaan worden de komende jaren.

Voor Rugani wordt het dit jaar erop of eronder. Viel me vies tegen afgelopen seizoen, vooral tijdens de Coppa tegen Atalanta.

Jammer, maar ik hoop dat Caldara dit seizoen fit blijft. Die heeft een enorm pechseizoen achter de rug. Het duo Caldara-Romagnoli lijkt me een mooi koppel voor de toekomst. Een extra CB is zeker welkom, maar de prioriteit ligt vooral op het middenveld en voorin lijkt mij. Het zou ook heel fijn zijn als Bonaventura goed terug komt uit zijn blessure, die werd erg gemist en zorgt elk seizoen toch wel voor een aantal goals en assists. Maar het is maar afwachten hoe hij uit zo'n zware blessure komt.

Jammer dat Juve hem niet verhuurd. Is toch prima als die bij Milan veel zou gaan spelen. Bij Juve verwacht ik niet dat hij veel gaat spelen, zolang er geen blessures etc zijn.

Merih Demiral is echt een goeie verdediger.Hij heeft mij aardig verast dit seizoen. Zou wel beter voor hem zijn om eerst verhuurd te worden aan een club als A-C Milan. Ik denk dat over paar jaar bij juve het verdedigings duo merih en de ligt word. 2 toppers!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren