Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus zwaait Demiral uit na slechts 32 duels en toucheert 20 miljoen

Laatste update:

Merih Demiral vervolgt zijn loopbaan definitief bij Atalanta, zo maakt Juventus zondag wereldkundig. De 24-jarige Turkse verdediger kwam afgelopen seizoen op huurbasis al uit voor de nummer acht in de Serie A van afgelopen seizoen. Demiral heeft het bestuur van Atalanta ervan kunnen overtuigen de koopoptie van twintig miljoen euro te lichten. Bij het behalen van bepaalde sportieve doelstellingen kan de transfersom nog eens met 2,5 miljoen euro oplopen.

Juventus voegt in het statement toe dat Atalanta, dat vrijdag al melding maakte van de deal, de twintig miljoen euro in vier termijnen zal betalen. Het is niet bekend voor hoeveel seizoenen Demiral heeft getekend in Bergamo. De 35-voudig international van Turkije kwam afgelopen seizoen tot 42 optredens namens Atalanta in alle competities en met name in de Champions League-duels maakte hij de nodige indruk. Voor het bestuur van Atalanta reden om hem definitief naar de club te halen.

Demiral beschikte bij Juventus over een contract tot het einde van het seizoen 2022/23. De grootmacht legde drie jaar geleden achttien miljoen euro neer voor de mandekker, die in zijn eerste seizoen een zware kruisbandblessure opliep. Demiral was hierdoor ruim een halfjaar uit de roulatie. Mede door het blessureleed slaagde hij er bij Juventus niet in om onder meer Matthijs de Ligt uit de basisopstelling te verdrijven. De miljoenenaanwinst van Atalanta kwam in de Allianz Arena tot 32 wedstrijden in totaal.

Juventus ziet na Giorgio Chiellini (Los Angeles FC) wederom een verdediger vertrekken deze zomer. Kalidou Koulibaly is genoemd als optie voor de defensie, maar de centrale verdediger voelt er naar verluidt niets voor om Napoli in te ruilen voor La Vecchia Signora. Hij zou er niets voor voelen om hetzelfde lot te ondergaan als Gonzalo Higuaín, die tot persona non grata werd verklaard door de Napol-aanhang na zijn overgang naar Juventus in 2016. De club uit Turijn slaagde er onlangs wel in om het contract van Mattia De Sciglio te verlengen tot medio 2025.

Verstandig van Juventus om Merih Demiral te laten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kwam imo ook net te kort voor Juve. Atalanta is voor deze jongen een prima club. Draaien laatste jaren toch wel redelijk mee in de subtop met zelfs een paar jaar CL voetbal.

19 juni 2022 om 23:04

Hij heeft het goed gedaan dit seizoen, jammer dat juve hem laat gaan.

19 juni 2022 om 23:15

Atalanta haalt de laatste paar jaar imo niet een veel lager niveau dan Juve. Hij krijgt daar gewoon vertrouwen en misschien dat de luwte hem iets meer ruimte geeft om naar de top te groeien. Wie weet.

Goede club voor deze spijkerharde verdediger, vond hem veel beter dan De Ligt en een betere vervanger voor Chiellini.

19 juni 2022 om 22:30

Niet goed genoeg voor het niveau wat Juventus nastreeft. De Ligt is 2 klasse beter.

19 juni 2022 om 22:35

Hoezo denk je dat hij een betere vervanger is? Blijkbaar faalt hij keer op keer, anders had Juve hem echt wel gehouden. Gewoon niet goed genoeg gebleken.

19 juni 2022 om 22:37

demiral is zo vele beter dat hij wordt uitverhuurd en de ligt de verdeiger met meeste spelminuten is bij juve

19 juni 2022 om 22:39

Hij was zo goed dit jaar dat Atalanta hem eerst niet wilde kopen, maar dat ze zich uiteindelijk bedacht hebben!

Dus nee, hij is niet beter dan de ligt.

19 juni 2022 om 23:24

Alsof De Ligt zoveel beter is die maakt de ene na de andere fout bij Juventus en sinds hij er zit is Juventus compleet afgedwaald en dat kan ik hem zeker aanrekenen. Demiral had alles om Chiellini te vervangen maar kreeg helaas niet de kansen die De Ligt wel heeft gekregen, als Demiral dezelfde minuten had gekregen als De Ligt was hij nu 1 van de beste verdedigers ter wereld.

19 juni 2022 om 23:29

Als Demiral dezelfde kansen had gehad speelde juve nu serie b 😉

19 juni 2022 om 23:34

Uh bij deze bevestigd dat je de wedstrijden van de Ligt niet volgt. Dus dat Juve afdwaald komt door de Ligt. Goede redenering...
Ik Zou de Ligt toch wat beter volgen als ik jou was...u

19 juni 2022 om 23:53

@ziyechrihanna8 - Jij bent geloof ik fan van Demiral als ik zo lees? Demiral is echt niet beter dan De Ligt. Hij werd gehaald als opvolger van Romero, maar dat heeft hij echt niet supergoed gedaan. Sterker nog, Atalanta heeft dit seizoen best wel veel doelpunten tegen gekregen ten opzichte van de seizoenen daarvoor. En daar is hij mede debet aan. Hij heeft alles om een goede verdediger te worden, want hij is fysiek vrij sterk, snel, en fel in het verdedigen, maar dit seizoen heeft hij niet heel lekker geleverd ten opzichte van zijn voorgangers. Alleen in de EL vond ik hem goed (CL was hij eigenlijk redelijk slordig).

19 juni 2022 om 23:53

Anti-De Ligt bril afzetten. Demiral is fantastisch maar op waarde geklopt door De Ligt. Nog maar te zwijgen over voetballend vermogen wat Demiral totaal niet bezit. Zou het wel een goed duo vinden, De Ligt en Demiral.

19 juni 2022 om 23:51

Lachwekkend die haat op de ligt echt.. Natuurlijk is demiral niet beter dan de ligt. Demiral is spijkerhard, maar vooral lomp en voetballend matig. De ligt is echt 3 klasses beter.

Gedeeltelijk door de blessures en gedeeltelijk op waarde geklopt door de concurrentie. Speelde afgelopen jaar wel een aantal sterke potten van wat ik meegepikt heb. Dit kan zomaar een heel gelukkige samenwerking worden waar beide partijen flink profijt van gaan hebben.

Aantal journalisten meldt ook dat Juve 10% van de doorverkoop heeft, maar daar is nog niks over naar buiten gebracht. Goede speler voor Atalanta, net te min voor Juve. Uiteindelijk nog een prima bedrag voor gekregen.

Eerst niet, dan toch wel. All in op Koulibaly nu? Dat zou wat zijn.

19 juni 2022 om 22:46

Koulibaly wil niet naar Juve.

20 juni 2022 om 03:50

En Dybala weende bij zijn vertrek.

20 juni 2022 om 07:31

Alsof Koulibaly, die meermaals heeft bewezen dat zijn hart bij Napoli ligt, een binnenlandse transfer gaat maken naar een ploeg die 9 punten onder hun is geëindigd…

Jammer, Had wel een zwak voor hem. Iig leuk dat die bij Atalanta zit, Mooie club voor hem

20 juni 2022 om 12:55

Vind hem eigenlijk echt passen bij Juventus met z’n hardheid, vind hem veel op chiellini lijken.

20 miljoen, dat had juve niet verwacht vorig jaar.. Speelde een sterk seizoen, had (veel) meer geld kunnen opleveren, maar liever had ik hem terug bij juve gezien. Spoeling is dun op de CV positie

20 juni 2022 om 09:13

Vind het ook jammer, Hij heeft echt een harde speelstyle net als Chiellini en heeft echt 120%. Juicht ook altijd na een goede tackle, Dat laat echt zijn mentaliteit zien. Denk dat we hem veel te snel weg gedaan hebben

Voor zijn blessure was hij de man achterin bij Juve. Na zijn blessure was hij echt ver afgezakt. Was ook in het Turkse elftal erg slordig. Dijn dat hij het vorig jaar wederom heeft opgepakt. Een goede aanwinst voor Atalanta. Mocht hij zijn niveau van voor zijn blessure en de wedstrijd van Turkije tegen Frankrijk halen, dan is hij voor elke team een versterking.

De man die volgens velen hier beter was dan De Ligt. Ik vind het zeker een goede speler en hij zal dat gaan laten zien bij Atalanta die een keer een minder seizoen gedraaid hebben. Maar altijd dat afkraken van NL en ex-ED spelers en het ophemelen van alles dat dit niet is.., dan is dit wel mooi. De Ligt is een vaste waarde en volgens mij een van de aanvoerders bij Juventus.

In zijn eerste seizoen had ik het idee dat Demiral en de Ligt beide nog jong waren en moesten leren. Uiteindelijk is alleen de Ligt boven komen drijven, jammer dat Demiral het niet heeft gered

20 juni 2022 om 12:57

De ligt maakt genoeg fouten nog

Het is een godswonder dat ze nog 20 miljoen voor deze lomperik hebben gekregen.
Heb zelden iemand met zo weinig voetbalintellect, hier opgehemeld zien worden...
Iedereen kon toch zien dat hij de domste keuzes maakte in het veld. Lomp uitkomen, geen rust, zichzelf blesseren....ai ai ai

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren