Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus probeert zonder Pirlo in Champions League te blijven

Laatste update:
/

Andrea Pirlo is niet tijdig fit geraakt voor de tweede ontmoeting met Borussia Dortmund, in de Champions League. Drie weken geleden viel de majestueuze spelmaker zo’n tien minuten voor rust uit in het eerste duel, in Turijn. De kuitblessure die hem parten speelde zou Pirlo zo’n twintig dagen uit de roulatie houden en Juventus hoopte stiekem, dat het de middenvelder weer in kon zetten in de return. Dat is niet gelukt.

Maandag deelt Juventus officieel mee dat Pirlo er woensdagavond niet bij kan zijn. Dan verdedigen de Italianen een 2-1 voorsprong in het Signal Iduna Park. “Andrea heeft vandaag medische tests ondergaan. De scan liet zien dat er progressie is in zijn herstel, maar niet voldoende om hem weer terug te krijgen voor de trip naar Dortmund. Andrea blijft daardoor verder werken aan zijn individuele herstel”, luidt het communiqué.

Sinds Pirlo wegviel, speelde Juventus vier wedstrijden. In de competitie werd gelijkgespeeld tegen AS Roma en daarna werd in de Coppa Italia verloren van Fiorentina. Daarna volgden kleine zeges op zowel Sassuolo (1-0) als Palermo (0-1). Pirlo verloor dit seizoen maar 1 van zijn 22 wedstrijden in het shirt van Juve.

Denk je dat Juventus woensdagavond standhoudt tegen Borussia Dortmund?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ontzettend jammer er is niemand zo als pirlo

16 maart 2015 om 16:54

Tja, heb je helemaal gelijk in, hoe goed onze overige middenvelders ook zijn, niemand van hen is geniaal en vindingrijk op het veld zoals Pirlo dat is. We gaan hem missen tegen Dortmund, had echt gehoopt dat hij erbij was.

16 maart 2015 om 17:12

Zonder Pirlo is Juventus maar een mager elftalletje. Niets meer dan veredelde werkertjes, met alle respect. Pogba is de enige die nog wat kan, de rest zit werkelijk waar geen creativiteit in. Zonde voor Pirlo dat hij in zo'n elftal speelt.

16 maart 2015 om 17:19

Daarom was Juve ook de betere tegen BvB toen Pirlo er al uit was... Juventus heeft ook al vaak genoeg laten zien ook zonder Pirlo goed te presteren. Ik ben het met je eens dat Juve soms zonder Pirlo creativiteit tekort komt maar hoe jij Juventus neerzet is wel heel kort door de bocht.

16 maart 2015 om 17:22

Inderdaad! Spelers als Vidal, Pogba, Marchisio, Tevez zijn inderdaad zeer matige spelers.

Pirlo is een groot gemis, maar met de jongens die zullen spelen denk ik dat we er niet al te veel op achter uit zullen gaan. Weten de diehard Juve fans hier welke spelers op de shortlist staan voor de komende transferperiode, kunnen we wat vuurwerk verwachten?
En weet iemand hoe het de talent Bnou-Marzuk vergaat?

16 maart 2015 om 17:22

Ja... de vergelijking met BvB raakt dan ook kant noch wal. Die zijn zo hopeloos slecht bezig dit seizoen. En ja sorry, ik vind de wedstrijden van Juventus gewoonlijk nou eenmaal dodelijk saai. Ze behalen wel resultaten, maar dat neemt niet weg dat er geen tempo, flair en creativiteit in zit. Zonder Pirlo is dat laatste beetje ook weg.

16 maart 2015 om 17:33

nou, als jaren lange juventus fan kan ik je wel vertellen dat de laatste jaren zeker goeie aankopen zijn gedaan, maar nooit echt vuuwerk. Jaar in jaar uit worden fans lekker gemaakt met geluiden uit de directie dat ze deze keer echt een topper gaan binnenhalen, maar het is er nooit eentje waar je stijl van achteroverslaat. maar de geruchten wijzen nu op Dzeko of falcao, alhoewel ik persoonlijk denk dat juventus nog niet klaar is met Jovetic, waar mijn persoonlijke voorkeur ook naar uitgaat. zal wel geen van alle worden, of we kopen iemand die veel minder is dan Jovetic, voor meer geld. Waarna Jovetic naar de concurrent in italie zal gaan. dat soort dingen zijn vaker gebeurd afgelopen jaren.

16 maart 2015 om 17:42

Ja joh een mager elftal, Vidal, Tevez, Chiellini, Marchisio, Barzagli, Buffon, Bonucci allemaal vergeten? Ik ben trouwens een Milan fan, geen juve fan.

16 maart 2015 om 18:13

Als je vaker naar Juventus heb tgekeken dan zou je wel meer spelers dan alleen maar Paul Pogba kunnen opnoemen die van meerwaarde zijn. Het verbaast mij dat Juventus in de afgelopen jaren niet minimaal in de halve finales heeft gezeten maar goed.

Overigens vond ik het voetbal onder Conte veel leuker dan Allegri. Dit zal een gemis zijn voor Juventus, maar desondanks vind ik hen favoriet voor de volgende ronde.

16 maart 2015 om 18:15

Ja ik vind dat juve buiten pirlo uit veredelde werkertjes bestaat. Ik vind alle spelers die jij opnoemt geen spelers die het spel kunnen maken of die voor tempo en creativiteit zorgen. Nuttige spelers? Ja, maar allemaal zeer mager in voetballend vermogen.

17 maart 2015 om 00:08

@ koensol
Hoe durf jij Pogba en Vidal neer te zetten als werkertjes? Pogba en Vidal zijn creatieve middenvelders waar topploegen als Psg, United en real officieel in geã¯nteresseerd zijn.

17 maart 2015 om 08:05

Op je pik getrapt? Als je kon lezen had je gezien dat ik pogba al had genoemd. Vidal? Wilde speler en imo niets meer dan een veredeld werkertje.

Juve kan haar borst nat maken tegen Dortmund, in dat stadion gebeuren altijd de gekste dingen. Ze zijn uit de degradatiepositie, en kunnen ze zich helemaal concentreren op de Champions League.

16 maart 2015 om 17:20

Gaat een hele moeilijke pot worden en kan echt alle kanten op. Ik vrees voor het stadion en de kwaliteit van Dortmund maar Juve heeft ook goede kansen om door te gaan. Hopelijk wordt het in ieder geval een mooie wedstrijd

16 maart 2015 om 17:25

Sowieso, twee mooie clubs die elkaar nog kennen uit een het verleden. Alles ligt nog open.

16 maart 2015 om 18:07

Haha hopelijk herhaalt het verleden zich niet we zullen zien wat het gaat worden

Hopen dat pogba het even doet

Zeker een gemis, maar vooral vorige periode zonder pirlo werd het gemis goed opgevangen. Denk ook dat Juve de laatste wedstrijden zoveel mogelijk geprobeerd heeft om z'n krachten te sparen. Ik hoop ook dat juve woensdag zich van zijn sterkste kant laat zien, en er een of twee inschiet. hoop overigens niet dat Allegri de 3-5-2 weer van stal haalt, al is de kans wel groot dat iedat wel weer doet aangezien hij zei dat het zou afhangen van Pirlo. Sturaro is ook geblesseerd, en Pogba is volgens mij ook niet helemaal fit(?). Zou echt top zijn als we doorgaan, heb dat eigenlijk liever dan kampioen worden.

16 maart 2015 om 18:02

Ik hoop echt dat Juve 3-5-2 gaat spelen, hiermee speel je BVB volledig in de kaart. Een gelukje voor mij ik ben ook BVB fan. Veel pleier en succes woensdag!!

16 maart 2015 om 18:16

Ik denk ook dat Juve echt overrompelt gaat worden mochten ze in de 3-5-2 gaan spelen. Dormtund heeft onwijs veel snelheid en de omschakeling en het tempo gaat ook zeer snel. Ik denk daarom dat zo'n controlerende 3-5-2 weinig tegen Dortmund in kan brengen. Maar we zullen zien, jij ook veel succes en moge de beste winnen

16 maart 2015 om 18:50

Doelpuntje Juve en Dortmund zal er 2 moeten scoren, dat is niet veel ploegen gegund tegen Juve.

16 maart 2015 om 19:03

Maar het zal ook niet voor het eerst zijn dat Juve hun kansen niet weet te benutten in de Champions League
Het is maar afwachten en hopen op het beste.

16 maart 2015 om 19:46

Dank je wel en ongeacht het resultaat, we zullen er op drinken, is het niet uit vreugde dan wel van verdriet. Good Luck

17 maart 2015 om 11:02

ik zal voor deze opstelling gaan omdat als je met drie verdedigers speel woord juventus helemaal weg gespeeld met de snelheid van dortmund

Buffon
Licht / Cace
barza / bonu
chielini
Evra
marchisio
vidal
pogba
pereyra
tevez
morata

Juventus gaat Pirlo wel missen. Aan de andere kant zijn Pogba en Vidal er wel bij. Die hadden allebei geschorst moeten zijn door een rode kaart in de eerste wedstrijd.

Denk dat ze zo'n controleur heel erg gaan missen tegen een waarschijnlijk zeer fel en drukkend dortmund.

Dortmund fans hebben het toeslaan in de omschakeling. Dat gaat Juve juist doen. Ze gaan met 532 of 541 spelen. Wereldkampioen alias de muur Barzagli is er weer bij. In 2006 versloeg italia duitsland in dit stadion. Snel 0-1 maken en stil zijn ze.

16 maart 2015 om 19:52

Als Juve kans wil hebben zullen ze juist ver vooruit moeten verdedigen, dwz er voor zorgen dat de backs van BVB niet kunnen opkomen en dat Hummels en Subotic niet vanuit achteruit kunnen opbouwen zodat Gundogan niet wordt aangespeeld. We hopen op een mooie leuke wedstrijd waarbij de ploeg met het mooiste stadion en de leukste fans mag winnen.

als zelfs Real met 4-1 word weggeblazen wanneer men het niet verwacht en vorig jaar bijna eruit ging kwartfinale .... in Dortmund kan het spoken... ook al komt Juve met 0-1 voor, niet te vroeg juichen. Het blijven Duitsers... vraag aan Malaga

16 maart 2015 om 21:15

Toch zijn italianen net wat gewiekster op de een of andere manier dan duitsers. Moeilijk te zeggen.

Maakt niet zoveel uit deze wedstijd(en), wanneer je Bayern barca en psg ziet voetballen weet je welke ploegen dit jaar gaan uitmaken wie de Europacup 1 wint.

Eindelijk, meelopen op het middenveld doet hij doet niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren