Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus licht hoop op Sneijder toe: ‘Dat heeft hij in zijn carrière bewezen’

Laatste update:

Een paar dagen na Kerst schreven Tuttosport en La Gazzetta dello Sport dat Juventus serieus nadacht over de terugkeer van Wesley Sneijder in de Serie A. Het bleek geen uit de lucht gegrepen gerucht, want kort na de jaarwisseling bevestigde trainer Massimiliano Allegri dat hij inderdaad erg gecharmeerd is van de Nederlandse middenvelder. Er was inmiddels ook al gebeld met Sneijder of zijn zaakwaarnemer.

/

De voorbije dagen krijgt de Juventus-coach veelvuldig vragen over de plannen van zijn club met Sneijder. Maandag was niet anders, tijdens Allegri’s persconferentie in aanloop naar Juventus-Internazionale van dinsdagavond. “Veel van de andere clubs hebben hun zaken al gedaan, maar Juventus sterker maken is niet zo eenvoudig. Het is geen geheim dat we een aanvallende spelmaker zoeken en een verdediger.”

“Ik denk dus dat Juventus op die markt wil toeslaan, deze maand. Of die spelers hier over een paar dagen zijn, over een week of pas op 30 januari, dat doet er niet toe. Maar hoe sneller, hoe beter, natuurlijk. Wat betreft Wesley Sneijder: laten we maar zien of hij komt, voordat we voortdurend gaan speculeren over de positie waarop hij zou komen te spelen. Op dit moment is hij nog een speler van Galatasaray”, aldus Allegri.

“Ik denk dat dit elftal verbeterd kan worden, ongeacht de karakteristieken van iedere speler. Sneijder heeft technisch gezien geweldige kwaliteiten en dat heeft hij in zijn carrière bewezen. Hij zou aansluiten op een zeer sterk middenveld en zou voor meer concurrentie zorgen. Dat is belangrijk”, zegt de Juventus-trainer. “Maar januari is een vreemde maand, een vreemde markt. We moeten ook realistisch zijn en kijken, welke spelers we kunnen halen.”

Denk jij dat Massimiliano Allegri deze maand Wesley Sneijder kan verwelkomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op een 5 mans middenveld met Vidal, Pogba, Pirlo, Asamoah en Lichtsteiner (laatste twee zijn ook soort van backs) zie ik geen plek voor Sneijder. Jullie?

5 januari 2015 om 14:15

Ik denk dat 4-4-2 met Vidal, Pogba, Sneijder, Pirlo er meer inzit. Maar 3-5-2 met die spelers wordt idd lastig, Sneijder op de vleugel vind ik sowieso al niks.

5 januari 2015 om 19:30

Je kan ook 3-5-1-1 spelen? Met dan Pirlo voor de verdediging, Vidal en Pogba centraal midden en Sneijdertje op 10? Of speelt Llorente en Morata te goed?

5 januari 2015 om 20:30

Ja dat klopt.
Ik denk zelf wel dat Sneijder meer waarde kan hebben dan een Morata/llorente, zo goed schat ik hem wel in. Ik denk dat Sneijder + Tevez in de spits een goede combinatie zou zijn.

5 januari 2015 om 14:17

Pirlo rouleert veel en ik zie Sneijder wel op zijn plek spelen (natuurlijk niet dezelfde plek als op het veld), want Sneijder speelt wel wat dieper en Vidal en Pogba spelen dan achter hem op de CM.

5 januari 2015 om 14:22

Pirlo speelt niet alles meer en vidal en pogba vertrekken misschien aan het einde van het seizoen.

5 januari 2015 om 15:13

Waarom vergeet iedereen hier marchisio te noemeb, want dat is ook een goede speler.
Sneijder zal gehaald worden om het middenveld op zo goed als elke positie dubbelbedekt te hebben op een zeer hoog niveau

5 januari 2015 om 17:29

Sneijder zal gehaald worden om pirlo op te volgen als oud gediende, als spielmacher. Marchisio is meer een cvm en trouwens ook al oud.

5 januari 2015 om 19:31

Marchisio is 28? En in mijn ogen veel meer een b2b type. Toch alleszins meer dan cvm.

5 januari 2015 om 14:24

We spelen 4312. Dus daar is wel ruimte. Alleen ik zie ook geen plek voor Sneijder. Hij is vaak geblesseerd, wilt veel geld hebben. Heeft voor Inter gespeeld. Kan niet spelen in de champions league. Ga zo maar door.

5 januari 2015 om 15:18

Ä°k neem aan dat Pirlo alle wedstrijden in Europa gaat spelen en dat Sneijder vaak in de Pirlo rol gaat spelen, als vervanger van Pirlo zodat hij rust krijgt in de competitie.

5 januari 2015 om 15:28

Als Pirlo speelt dan staat hij voor de verdediging. Sneijder word gehaald voor de 10 positie. Vond Sneijder op de positie waar hij speelde op het wk ook niks toevoegen. Dus voor mij een onnodige aankoop. Je moet juist een structuur hebben waar je aan vast kan houden. Stel je voor dat Sneijder wel goed speelt. Dan missen we hem wel in Europa. Wat dan ook niks word.

5 januari 2015 om 14:27

Ze spelen niet steevast met dezelfde 5 in alle competities dus Sneijder gaat m.i. genoeg minuten maken in Turijn en hij heeft kwaliteit genoeg om de concurrentie aan te gaan met de 3 centrale middenvelders die je noemt. Zoals new trafford al zegt wordt bijv. Pirlo al flink oud voor een voetballer en de andere 2 staan bij alle topclubs in de belangstelling.

5 januari 2015 om 14:35

Naja, ik twijfel aan het verdedigende vermogen. Sneijder is daarin niet de sterkste.
Qua concurrentie kan hij het prima aan denk ik.

Ik denk dat Sneijder sowieso een toevoeging zou zijn, echter is het wel een stuk anders met hem in het team. Qua werklust in verdedigend opzicht is Sneijder natuurlijk niet perfect. Pirlo loopt ook weinig. In een 4-4-2 met vidal en pogba zouden die 2 zich stuklopen, tenzij de speelstijl veranderd wordt.
Ik ben benieuwd of de transfer doorgaat en hoe alles uitpakt!

Er zal toch iets moeten spelen. Sneijder heeft weliswaar aangegeven blij te zijn in Turkije, maar waarom beaamt Allegri dat dan niet? Wellicht dat Sneijder heeft aangegeven wel te willen, maar dat hij nu naar de buitenwacht laat weten tevreden te zijn in Istanbul, indien een transfer niet doorgaat.

Leuk voor Sneijder, deze interesse, ik gun hem die.
En Sneijder is een toevoeging voor elke club, dus ook voor Juve.

Wanneer Sneijder met een Juve in verband wordt gebracht, spreekt men meteen over hoe goed Sneijder wel niet is. Toen Snejider in verband werd gebracht met Gala en naar Gala vertrok, zei men meteen dat hij geen toevoeging was of dat hij slechter is geworden dit dat. Echt hypocriet als je ziet hoe men soms reageert over een speler en het land waarin met komt te spelen meteen voorgetrokken wordt of negatief wordt uitgesproken. Come on..

5 januari 2015 om 14:44

Helemaal mee eens. Meer dan 80 procent vond Sneijder een geldwolf en dat zijn carrière verpest was. Zo zie je maar de IQ van de mensen die alleen maar op basis van PlayStation een beoordeling doen

5 januari 2015 om 15:22

Niet dat ik een discussie wil uitlokken over welke land nou beter of beste is, maar men moet leren ophouden om bevooroordeelde reacties te geven. Beoordeel een speler op zijn kwaliteiten en niet het land waarin hij speelt. Sneijder deed het vorig jaar goed en ook een goed WK gespeeld. Ook dit jaar laat hij zich spreken bij Galatasaray. Dus vind het nogal irritant als ik nu berichten tegenkom waarin men Sneijder nu top vinden omdat hij met Juventus in verband is gebracht.

5 januari 2015 om 17:24

Alsof gala zo'n goede keus was. Gewoon puur voor het geld en cl waar ze toch niks te zoeken hebben.
Sneijder had zo in een betere competitie gekund met een middenmoter. Zonde want hij is nu te oud denk ik.

Kom maar naar Genoa .

Ik weet niet wat ik van Sneijder moet denken bij Juventus. Tuurlijk is het nog steeds een speler met geweldige kwaliteiten maar hij heeft geen groot loop vermogen meer wat de rest van het middenveld moet opvangen en daarin heb je ook Pirlo die niet veel meer loopt.

Ik ben benieuw, is in ieder geval leuke concurrentie voor het middenveld.

5 januari 2015 om 14:55

Geen groot loopvermogen meer? Ben je het WK vergeten?

6 januari 2015 om 05:39

Op het wk liep hij de meeste kilometers van alle spelers...

Alles leuk en aardig wat de media zegt maar als Juventus echt geintresseerd is in hem zouden ze wel een serieuze aanbieding doen. En als je toch een lage aanbieding doet doe dan iets van 6-7 miljoen en niet een lachwekkende 2 miljoen.

Plus als je elke dag in de media roept dat je hem graag wilt zorg je er alleen maar voor dat zijn transfersom hoog blijft.

Sneijder zou ook precies bij Juve passen in de Pirlo-rol. Des te belangrijker je hem maakt, des te meer heb je aan hem. Hij hoort ook gewoon in de as van het veld te staan en niet aan de zijkanten. Tweebenig, intelligent spel, uitstekende passes, vrije trappen-specialist. Een absolute big game player en een leider.

Ja, hij heeft in die positie spelers om zich heen nodig die het vuile werk voor hem opknappen, maar die heeft Juventus ook wel. Ik gun het Sneijder heel erg, want ik denk dat Juventus en hij op dit moment voor elkaar gemaakt zijn en zie geen enkele reden waarom hij daar niet een hele populaire en bepalende speler kan worden.

5 januari 2015 om 15:47

Als Sneijder wordt gehald is het voor de nummer '10 positie. We hebben al een vervanger voor de Pirlo-rol in huis, namelijk Marchisio.

5 januari 2015 om 17:22

Dat zie ik persoonlijk minder zitten, maar dat is vooral gebaseerd op de gebrekkige klik die Sneijder in Oranje met Van Persie heeft. Als spits moet je bij tijd en wijlen wanhopig worden van de vele momenten dat Sneijder voor eigen succes gaat. Dat terwijl hij juist de gave heeft de perfecte steekpass te geven. Hij heeft ook het inzicht om het allemaal te zien, dus het is meer een kwestie van niet willen, dan van niet kunnen. Volgens mij is die gebrekkige klik met spitsen ook de reden waarom hij bij Gala vaak op de flank wordt gezet.

Ik wil hem dus eigenlijk een linie naar achteren halen om hem te dwingen het maximale te betekenen voor zijn team, in plaats van voor FC Sneijder.

Echt? Bijna 80% denkt dat hij naar Juve vertrekt? Ik wil met die 900 mensen wel een weddenschapje sluiten.

Natuurlijk niet joh. Sneijder wil lekker daar blijven. Yolanthe begint daar met haar filmcarriere enzo...

Ze kunnen beter Reus halen dat lijkt me een betere optie is ook nog jonger ook verder Hummels halen en Juventus doet weer mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren