Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus biedt dertig miljoen euro plus Dragusin voor revelatie van EK

Laatste update:

Er is Juventus veel aan gelegen om het middenveld voor volgend seizoen te versterken. La Vecchia Signora bereidt een officieel bod voor op Manuel Locatelli, zo verzekert de Italiaanse tak van Goal. Juventus heeft dertig miljoen euro plus Radu Dragusin over voor de 23-jarige middenvelder van Sassuolo.

Locatelli wordt al langere tijd gevolgd door Juventus en de prestaties van de Italiaan op het EK hebben de belangstelling mogelijk in een stroomversnelling gebracht. Locatelli, die een basisplaats heeft bij afwezigheid van de geblesseerde Marco Verratti, blonk uit tegen Zwitserland (3-0 winst) door de eerste twee doelpunten voor zijn rekening te nemen.

Juventus biedt dus naast dertig miljoen euro de negentienjarige Dragusin aan, een Roemeense centrumverdediger die tot dusver tot vier officiële duels in de hoofdmacht kwam. De vraag is of Sassuolo akkoord zal gaan met de aanbieding voor Locatelli. De nummer acht van het afgelopen seizoen stelde de vraagprijs al voor het EK vast op veertig miljoen euro en dat bedrag zal gezien de prestaties van de middenvelder op het toernooi alleen maar zijn toegenomen.

Locatelli is afkomstig uit de jeugdopleiding van AC Milan, waarvoor hij tussen 2015 en 2018 tot 63 officiële optredens kwam (2 goals en 1 assist). Na een aanvankelijke huurperiode van een seizoen besloot Sassuolo om de controlerende middenvelder in 2019 voor veertien miljoen euro definitief in te lijven. Locatelli is al drie seizoenen een onbetwiste basisspeler bij de club, waarvoor hij tot nu toe 99 keer uitkwam (7 goals en 11 assists). Het shirt van Italië droeg hij inmiddels twaalf keer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht toch echt even aan Dumfries om eerlijk te zijn...

On: Locatelli lijkt me een goede aanwinst om de renovatie bij Juventus mee te starten.

Ik kan mij niet voorstellen dat Sassuolo veertig miljoen wil hebben nog voor Locatelli aan dit E.k. begon, en vooralsnog succesvol, en de club nu dan met dertig miljoen plus ongevraagd een jeugdspeler die nog niets heeft bewezen wel genoeg zou zijn voor Sassuolo. Sterker, ik zou denken dat de vraagprijs naar boven de veertig miljoen zou gaan stijgen en de waarde van die Roemeen de 10 miljoen niet zal benaderen.

Zou erg jammer zijn om Locatelli naar Juve te zien gaan, als Milan jeugdspeler en het team waar hij doorbrak. Vooral zijn goals tegen Sassuolo en nota bene Juventus waren er een paar om nooit te vergeten. Kwam bij ons toen te kort vanwege zijn jonge leeftijd en het instabiele team at the time. Nu hebben we Kessie, Tonali en Bennacer die uitstekend zijn maar toch had je graag Locatelli als jeugdproduct gezien bij Milan. Van de lichting Donnarumma, Calabria, Locatelli en Cutrone speelt na de zomer alleen nog Calabria bij ons. Wel erg trots dat we zoveel spelers produceren!

20 juni 2021 om 02:01

Die Tonali werd ook met veel bombarie binnengehaald, maar is nog niet zo succes of wel?

20 juni 2021 om 02:20

Mwah, geen doorslaand succes nee, maar wel type die elke wedstrijd stukje groeide, alleen hij heeft Kessie en Bennacer voor zich, dusja, moeilijk

20 juni 2021 om 11:35

Hopelijk kan Tonali de volgende seizoenen doorbreken bij Milan. Hij is nog heel jong dus heet gewoon wat tijd nodig. Dan heeft Italie over een paar jaar het beste middenveld ter wereld met Tonali (milan), Locatelli (juve) en Barella (inter)

20 juni 2021 om 10:44

Maar hoezo lieten ze hem dan toen zo eenvoudig vertrekken?

20 juni 2021 om 17:04

Met het oog op de toekomst lijkt me een middenveld van Locatelli, Benaccer, Kessie toch ook geweldig? Tonali ipv Kessie ook nog een optie. Dan is Calhanoglu ook nog iemand die je achter de hand hebt

20 juni 2021 om 18:05

Milan speelt 4 2 3 1, het controlende duo bestaat uit Kessie - Bennacer, met Tonali als backup. Denk niet dat Locatelli de concurrentie aan wilt gaan of een van het bestaande duo naar de bank wilt gaan. Daarnaast zou Milan dan een heleboel geld moeten uitgeven voor een positie die al goed bezet is.

Denk dat Juventus de meest logische keuze is voor Locatelli. Tuurlijk zou ik hem ook het liefst bij Milan zien, maar dat lijkt er nu niet in te zitten.
Juve moet sowieso het elftal, en met name het middenveld 'rejuvenaten'
Hij is duidelijk klaar voor een stapje hogerop.

Locatelli is een heerlijk talent. Heeft ook de brutaliteit en staat er echt. Hopelijk kan hij deze lijn doortrekken en wordt het een wereldspeler. Ik weet dat dit totaal off topic is, maar hoe ziet het totaalplaatje van Inter er uit. Ik snap namelijk niet hoe er zoveel spelers verkocht moeten worden, om weer te voldoen aan de eisen van de ffp. Konden spelers al niet betalen en toch spelers halen. Dachten ze aan extra sponsorinkomsten te komen door grote namen te strikken of was het ze om het kampioenschap. Is me toch een verhaal appart.

Locatelli is top prioriteit. We moeten alles op alles zetten om hem te halen. Voor het EK was de interesse er al, Alleen nu moet je toch snel schakelen aangezien die op het EK ook goed presteert en clubs dan logischerwijs meer geld vragen

AC laat donnarumma gaan, hebben deze man laten gaan. Lijkt me niet best allemaal.

20 juni 2021 om 02:44

Tja lijkt is niet is hetzelfde als is. Donnarumma hebben we laten gaan omdat het bestuur niet mee wou gaan in zijn absurde eisen, daar is iedereen in rood zwart Milaan blij mee en iedereen die iets van onze club en FFP afweet is het eens dat we uitstekend gehandeld hebben, vooral door Maignan voor slechts 15mil op te halen. Locatelli verkochten we 2 (of 3) zomers geleden omdat hij zeer inconsistent was, wat normaal is voor zijn leeftijd toen, en er betere middenvelders gehaald werden. Sinds Maldini er zit is het bestuur meer dan prima. En het feit dat zn talenten uit onze jeugd komen is ook meer dan goed

Jammer dat ze hier nu al mee bezig zijn. De italiaanse selectie is lekker bezig en als je dan spelers af gaat leiden met transfers dat kan nadelig zijn.

20 juni 2021 om 09:22

Klopt enigzins wel, maar de interesse van Juventus in Locatelli is al veel langer aan de gang. Het is natuurlijk wel vervelend om dit tijdens een EK te bespreken, desondanks wordt dit meer en meer gedaan. Nu dat hij uitblinkt is het natuurlijk nog veel belangrijker om hem binnen te halen. Het middenveld van Juve moet echt verbetert worden en ik zie in Locatelli de ideale versterking. Ook een Italiaan overigens, wat toch mooi is om in de ploeg te hebben. Na lange tijd terug echt meer Italiaans bloed.

20 juni 2021 om 11:40

Juventus moet veeeel meer Italianen halen. Alle Italiaanse topclubs overigens. Het is zo jammer dat er telkens overschatte buitenlanders gehaald worden terwijl Italie nu laat zien dat ze gewoon het beste voetbal van Europa spelen. Dat land zit bomvol talent. Juventus zou ook moeten proberen Spinazzola, Berardi en Cragno te halen deze zomer

20 juni 2021 om 13:16

Ja, het is inderdaad zonde. Daarom net dat ik hoop dat ze Locatelli halen. Verder mogen ze zeker meer Italianen aantrekken. Spinazzola heeft reeds voor Juve gespeeld en toen vond ik het al doodzonde dat Juventus hem van de hand deed. Ik weet niet of Roma het ziet zitten om hem te laten gaan...Hij is dan wel al 28, toch nog steeds een knappe versterking. Zaniolo had ik ook graag zien komen, maar gezien zijn blessureleed weet ik niet of dat verstandig is.

20 juni 2021 om 18:22

Ja ik heb Italië kampioen laten worden in mijn poule sus ik bekritiseer direct alles wat ook maar nadelig kan zijn voor het nationale elftal.

Zo snel mogelijk binnen halen, een echte spelverdeler die het spelletje goed begrijpt en altijd een opening weet te vinden als de ruimtes klein worden, precies wat Juve mist.

Ramsey, Bernardeschi en bij een goed bod Demiral verkopen.

Gosens en Pogba of Aouar er bij als middenvelder en Juve doet weer helemaal mee.

20 juni 2021 om 10:18

Eens, echter lijkt het me niet evident om de genoemde spelers te verkopen. Ookal is dat juist nodig om meer budget vrij te maken. Bernardeschi zie ik nog het liefst vertrekken. Hij heeft gewoon niet het Juve-dna dat we nodig hebben en gaat veelal voor eigen succes imo. Ramsey mag ook gaan omdat deze man veel salaris opeist en meeste van de tijd geblesseerd is. Demiral zou ik echter nog wel een kans geven, moesten we geen interessant bod ontvangen. Denk jij dat Gosens of Pogba haalbaar zijn? Gosens blinkt uit op het EK (zeker gisteren!) en lijkt mij niet waarsschijnlijk dat Atalanta hem laat gaan naar een van de concurrenten. Pogba zal wellicht zijn contract verlengen bij Manu. Dus ik zou vol voor Aouar gaan...

20 juni 2021 om 11:37

Als ik Juve was zou ik Spinazzola proberen te halen. Wat mij betreft 1 van de beste lingsbacks ter wereld en die kan ook in een 4-mans verdediging spelen wat gosens dan weer niet kan. Op links heb je al Chiesa op zijn positie die toch wel een klasse beter is

20 juni 2021 om 12:41

@JuveAmor:

Demiral is een goeie jongen en verdediger maar hij is te vaak gebleseerd, Romero had ik er graag bij gehad maar is een fout van Paratici geweest om hem voor maar 16 miljoen te verkopen aan Atalanta Bergamo.

John Elkan eigenaar van Exor is natuurlijk familie van Agnelli en wil geld gaan schieten.

Ondanks dat Juve minder geld kan uitgeven is er evengoed winst gemaakt de afgelopen jaren en weinig uitgegeven alleen het salaris van Ronaldo vergt veel, maar ik denk dat Locatelli zowiso gaat komen en Pogba of Aouar maar daar hoor je weinig over op dit moment.

Toch denk ik dat Agnelli en Allegri een paar goeie spelers halen, zeker na het afgelopen seizoen!

20 juni 2021 om 13:21

Absoluut. Deze zomer moeten ze echt in actie schieten om de concurrentie bij te benen! Ik zou al blij zijn als ze Locatelli strikken, dat is toch een stap verder. Ik ben er overigens van overtuigd dat Allegri de koe bij de horens zal vatten. Ik ben zeer benieuwd alleszins! Volgende seizoen gaat zeker en vast weer spannend worden nu de concurrentie ook niet is blijven stilzitten...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren