Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus baalt van 'mysterieuze club': 'Niemand wist daar wie er kon praten'

Laatste update:

Juventus trok maandagavond laat Hernanes van Internazionale aan als nieuwe aanvallende middenvelder, maar het is geen geheim dat hij niet de eerste keus was. Juventus was voor de komst van de Braziliaan bezig met de nodige grote namen en was serieus geïnteresseerd in Julian Draxler. Het werd echter al vrij snel duidelijk dat de Duits international niet naar Turijn zou komen.

/

Veel supporters zijn daar boos over en zijn kritisch op het bestuur van Juve, maar dat is volgens directeur Giuseppe Marotta niet terecht. “Op 19 augustus hebben we besloten om ons terug te trekken en de pogingen om Draxler te halen te staken”, zegt de bestuurder. “Het was moeilijk om te onderhandelen met Schalke 04, een erg mysterieuze club, waar niemand wist wie er kon praten. Het contact met Schalke verliep daardoor erg stroef.”

“We wisten dat een transfer niet mogelijk was, omdat de vraagprijs te hoog was en de motivatie van de speler zelf ook niet top was”, vervolgt Marotta. “Wanneer een speler twijfelt, is het lastig om tot een akkoord te komen. Draxler is nog erg jong en er was ook geen garantie dat hij er direct zou staan. We zijn blij met het team dat we nu hebben.” Draxler maakte uiteindelijk nog wel een transfer: hij verliet Schalke voor een meerjarig contract bij VfL Wolfsburg.

Denk je dat Julian Draxler een aanwinst zou zijn geweest voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Draxler, niks beweezen en bovendien matige seizoen gehad. Wolfsburg is niet wijs om zoveel te betalen. Tuurlijk in potentie een goeie maar is het helft van die bedrag wat Wolfsburg betaalde nog niet eens waard.

2 september 2015 om 18:15

Is tegenwoordig met elke speler wel zo dat ze het geld niet waard zijn, maar als dus iedereen met zulke absurde bedragen word gekocht is het vergeleken met de rest dus wel een ´normaal´ bedrag en is die dat geld dus wel waard.

2 september 2015 om 18:48

Als Anthony Martial al voor een bedrag van 80 miljoen wordt gehaald, dan denk ik dat 42 miljoen voor Draxler wel een 'okee' prijs is.

2 september 2015 om 18:51

Wou gewoon in duitsland blijven echte duitser

2 september 2015 om 20:59

Niks bewezen ???? Deze jongen speelt vanaf zijn 18e in de BULI . Vanaf zijn 19e de dragende kracht en enigste lichtpunt bij een potentiele topclub van BULI , Wereldkampioen op zijn 21e !!! Deze jongen gaat dit jaar vlammenbij Wolfsburg

Vind het niet echt erg, die jongen is vaker geblesseerd dan fit. Verder wel getalenteerd maar moet nog afgewacht worden of hij de top gaat halen. Nu heb je in principe ook genoeg keuze voor op de 10 en kan je volgend jaar weer verder kijken..

Ik ben in ieder geval blij dat wij hem niet voor 35+7 miljoen hebben gehaald. Nu ik een beetje rationeel kan nadenken over Hernanes is het een redelijke aankoop voor 11 miljoen. We hebben nu een vrije trappennemer en daarnaast heeft hij een uitstekend schot van afstand. Technisch is hij ook goed, laten we hopen dat het een nieuw Pirlo-scenario wordt en hij zijn vorm terug vindt. Het is een betere optie dan Franco Vazquez of Erik Lamela.

2 september 2015 om 18:12

Wel ik had liever Franco Vazquez gezien, pure 10 en een echte spelbepaler, kende ook een klik met Dybala @ Palermo, Hernanes is gewoon een aanfluiting, geflopt bij Inter en dat moet Juve versterken, wat een grap.

2 september 2015 om 18:19

Pirlo was ook afgedankt bij Milan en kijk is hoe het uitpakte. Dus eerst zien en dan geloven.

2 september 2015 om 18:21

Ik ben ook een liefhebber van Vazquez, maar als ik objectief moet kijken dan heeft Hernanes over het algemeen meer specifieke kwaliteiten. Dan heb ik het over zijn vrije trappen en afstandsschoten. Vazquez vind ik dan weer licht beter in zijn passing en inzicht en de klik met Dybala is natuurlijk een voordeel. Het is wel zo dat Vazquez stukken duurder was (bijv. 20 miljoen) en dat vind ik hem dan ook weer niet waard.

2 september 2015 om 18:34

Pirlo is buitencategorie, Hernanes alles behalve, totaal niet te vergelijken die twee aangezien een Pirlo uit vorm nog steeds een waar genie was. Hernanes is gewoon niet van dat allerhoogste niveau en heeft even leuk gepiekt bij Lazio en daarna niks meer laten zien. Echt een onbegrijpelijke aankoop.

2 september 2015 om 18:15

Redelijke aankoop is inderdaad een prima bewoording. Ik was altijd wel fan van Hernanes, maar je ziet dat hij wel al een eetje over zijn top is. Je betaalt dan 11 miljoen voor een prima voetballer, alleen zit er geen restwaarde meer op. Dan denk ik toch dat Juventus wel wat beters had kunnen kopen voor die 11 miljoen.

En Wolfsburg kan wel contact maken met Schalke?

Horst Heldt is echt de slechte td die ik ooit heb gezien. Draxler niet aan Juve verkopen, maar wel een directe concurrent.

Gewoon en fatsoenlijk bod neerleggen en je had Draxler gehad !!!! Maar je wilde voor een dubbeltje op de eerste rang zitten !

Ach ben blij voor draxler. Hij zit nu bij een "grotere" club. Mis hem als kiespijn. Niet dat hernanes veel beter is. Maar misschien dat hij weer in vorm kan raken. Al blijf ik van mening dat we nog genoeg tijd hadden om lamela of nasri. Die ik veel liever gezien had.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren