Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juve ontvangt ‘aanzienlijk bod’ vanuit Londen: ‘Ik kan je de waarheid vertellen’

Laatste update:

Maurizio Sarri is sinds kort manager van Chelsea en de voormalig trainer van Napoli zou naar verluidt veel spelers die actief zijn in Italië naar Londen willen halen. Daniele Rugani staat ook op het verlanglijstje van de Italiaanse oefenmeester, mede omdat de twee samen hebben gewerkt bij Empoli. Zaakwaarnemer Davide Torchia bevestigt de interesse in Rugani.

In gesprek met Radio Vecchia Signora stelt Torchia dat Chelsea een flinke aanbieding bij de Italiaanse landskampioen heeft neergelegd in een poging de 23-jarige centrale verdediger over te nemen. “Ik kan je de waarheid vertellen wat betreft Daniele. Sarri heeft grote waardering voor de speler”, zo laat de belangenbehartiger van de Italiaans international weten.

“De clubleiding van Chelsea heeft zich achter deze transfer geschaard en doet wat de manager verlangt. Ze hebben een aanzienlijk bod gedaan en dat weet Juventus. Aan de andere kant is Juventus meerdere keren heel duidelijk geweest en heeft de club herhaald dat ze de speler niet willen verkopen, want ze zien in hem een belangrijke pion. Dit hebben ze continu aangegeven in de afgelopen jaren.”

Naar verluidt ontmoeten Juventus-directeur Fabio Paratici en Chelsea-directeur Marina Granovskaia elkaar zaterdag om niet alleen een overgang van Rugani, maar ook een transfer van Gonzalo Higuaín te bespreken. Volgens Calciomercato verlangt Juventus negentig tot honderd miljoen euro voor het duo. Mattia Caldara zou als tweede optie worden gezien door Chelsea, maar Juventus heeft bij monde van algemeen directeur Giuseppe Marotta al aangeven dat de verdediger niet te koop is.

Verwacht jij dat Daniele Rugani deze zomer vertrekt bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dat we beter naar andere posities kunnen kijken voor versterkingen (met name de RW). Rugani zou zeker geen slechte aankoop zijn, maar op dit moment hebben we genoeg CV's. Verder vind ik dat onze Christensen dezelfde kwaliteiten heeft als rugani. Mijn opstelling voor aankomend seizoen: Courtois als hij blijft. Emerson rudiger Christensen azpi. Jorginho kante barkley. Hazard morata/batsman/higuain en dan hopelijk een nieuwe RW en anders gewoon willian.

27 juli 2018 om 22:30

Prima opstelling, ik denk echter dat Sarri grootste plannen heeft met Fabregas, hij is de ideale aanvallende middenvelder die past bij Sarri's speelstijl. Dus ik denk dat Barkley plaats gaat nemen voor Cesc. Verder zou ik het wel jammer vinden dat Alonso waarschijnlijk de dupe gaat worden van deze formatie. Hij paste perfect bij de 352/532-systeem, met name door zijn aanvallende kwaliteiten. Verdedigend is hij echter wat minder, maar ik ben benieuwd wat voor rol hij zal krijgen.

27 juli 2018 om 22:48

In de wedstrijd tegen perth glory speelde fabregas 2 posities. 1ste helft met barkley de aanvallende middenvelders en 2e helft de jorginho rol voor de verdediging. Ergens denk ik dat fabregas de back up is van jorginho. Bij napoli was het jorginho allan en hamsik. Kante krijgt dan de allan rol en barkley/RLC/fabregas de hamsik rol. Aangezien barkley de beste scorend vermogen heeft, denk ik dat hij echt een superseizoen kan draaien mits hij niet geblesseerd raakt. Alonso past denk ik gewoon niet in een 4 back systeem. Ik hoop ergens dat ie me ongelijk geeft en anders misschien volgend jaar verkopen en dan een alex telles of bertrand halen. Ik weet ook niet wie sarri liever heeft Alonso of emerson.

28 juli 2018 om 01:23

Denk eerder dat Sarri het wel in Barkley ziet zitten hij heeft al regelmatig 1 op 1 sessies met hem gehad veel meer dan bij andere spelers. Van mij mag eerst het nodige deadwood vertrekken onder andere Bakayoko en jammer genoeg ook Drinkwater ik ben denk ik een van de weinige die oprecht fan van hem was/is vond hem ideaal voor het spel van Conte samen met Kante op het middenveld even mooie pasjes achter de verdediging spelen, voor het snelle spel voor van Sarri gaat hij denk ik echt helemaal door de mand vallen. Ik hoop dat ze op de een of andere manier Milinkovic-Savic en Martial weten te strikken een middenveld met Savic-Jorginho-Kante zou zich met het middenveld van Real Madrid kunnen meten. Loftus-Cheeck-Fabregas-Barkley als directe backups. Sarri rouleert vrij veel dus opzich zou er genoeg speeltijd voor allemaal moeten zijn. Dan met Martial in de spits die als een Mertens kan spelen samen met Hazard en Willian/pedro in de voorhoede lijkt me echt heerlijk om te zien.

27 juli 2018 om 23:41

Zo goed als mijn opstelling (al ben ik een grotere fan van Zouma, die ik heb ik liever dan Rudiger). Ik hoop trouwens heel erg op Martial, maar dan moet Morata wel vertrekken. Martial als spits en dan een nieuwe rw.

27 juli 2018 om 23:53

Ik zie morata niet meer vertrekken. Geruchten gaan dat higuain naar milan gaat (loan) en milan wou morata, maar vond 65-70 miljoen te veel. Martial zou een droom zijn om als spits te hebben. Bailey of zaha als RW zou het afmaken. Ben zelf ook een fan van zouma. Tot de blessure onze beste verdediger, maar ik moet zeggen dat rudiger een erg goed seizoen had. Kijken hoe hij het dit seizoen gaat doen in een 4 mans verdediging.

Italiaanse media geven aan dat Rugani 50-55 en Higuain 60-65 moeten kosten.

27 juli 2018 om 23:25

Want calciomercato is geen Italiaans medium? 😂

28 juli 2018 om 08:19

Onbetrouwbaar. Er zijn betere.

27 juli 2018 om 23:51

Higuain wordt verhuurd aan Milan. Waarschijnlijk omdat niemand hem wil kopen. Rugani is een mooie aanwinst voor Chelsea als dat doorgaat.

Als ik juventus was zou ik naast rugani, caldara en madragora nog even bermardeschi de deur uitwerken. Buffon is al weg, marchisio, kind van de club en een betere middenvelder dan matuidi pjanic en khedira bij elkaar wordt nooit meer opgesteld.
En in plaats daarvan lekker allemaal buitenlanders kopen zodat het een groot vreemdelingenlegioen wordt. Wat een prachtige club is dat Juventus ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren