Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juve laat punten liggen, Udinese profiteert geenszins, Lazio wel

Laatste update:

Juventus wilde zondag graag winnen van Cagliari, met in het achterhoofd het duel (later op zondag) tussen AC Milan en Internazionale. Zonder de geschorste Giorgio Chiellini en met de gehuurde Marco Borriello op de bank zat de ploeg van Antonio Conte eigenlijk alleen in de beginfase lekker in de wedstrijd. De Sardiniërs bleven betrekkelijk eenvoudig op de been en maakten het vroege doelpunt van Mirko Vucinic in de tweede helft ongedaan: 1-1. Udinese kon niet profiteren, want de nummer drie ging onderuit bij Genoa. Lazio won wel: Atalanta werd met 2-0 verslagen.

/

Juventus - Cagliari 1-1
Het kostte De Oude Dame maar zes minuten om op voorsprong te komen. Claudio Marchisio verstuurde een prachtige diagonale bal naar Stephan Lichtsteiner, de Zwitser tikte door naar oud-Cagliari-speler Alessandro Matri aan de rechterkant. De spits was niet zelfzuchtig en stelde Mirko Vucinic in staat om aan te tekenen voor het openingsdoelpunt. Vanaf zes meter passeerde hij de al verslagen keeper. Het was het derde doelpunt van de Montenegrijn voor Juventus, gek genoeg werden de drie goals allemaal in de eerste helft gemaakt. Juve pakte in de laatste vijf ontmoetingen vijftien punten tegen Cagliari, maar al snel werd duidelijk dat het zondag een lastige middag ging worden.

Juventus gaf al vrij snel het initiatief uit handen en leek onzeker achterin. Leonardo Bonucci handelde ronduit klunzig bij het verwerken van een kopbal in het zestienmetergebied. De verdediger ontsnapte aan een penalty. Vlak voor rust werd er nog een mogelijke penalty weggewuifd door de arbitrage: een bal op de arm van Andrea Pirlo was niet genoeg voor een strafschop. Vlak na de thee werd de stand weer gelijk. Andrea Cossu poeierde vanaf twintig meter heerlijk de 1-1 binnen. De tweede helft was een stuk minder vermakelijk dan de eerste. Tien minuten voor tijd kreeg invaller Alessandro Del Piero de kans om 2-1 te maken na een voorzet van Pirlo, maar keeper Michael Agazzi redde wonderwel.

/

Genoa - Udinese 3-2
Udinese presteert uitstekend in de Serie A, maar liep zondag tegen een zeperd aan. De ploeg van trainer Francesco Guidolin won vorige week nog met 4-1 van Cesena en stevende na een helft op een knappe zege af bij Genoa, maar het tweede bedrijf veranderde alles. Udinese, dat het moest doen zonder Mehdi Benatia, Kwadwo Asamoah en Emmanuel Badu (allen naar de Afrika Cup), begon nog prima. In een zeer vermakelijke eerste helft werd een inzet van Antono Floro Flores van de lijn gehaald, waarna verdediger Damiano Ferronetti zijn ploeg met een harde klopbal op voorsprong zette.

Nog voor de onderbreking kreeg Alberto Gilardino een uitstekende kans op de gelijkmaker, maar Udinese-keeper Samir Handanovic stond zijn mannetje en liet zich voor rust niet verschalken. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Udinese, maar een krankzinnige fase na de pauze veranderde alles. Andreas Granqvist, in het verleden actief bij FC Groningen, tekende voor 1-1, waarna Bosko Jankovic nog geen twee minuten later voor de 2-1 zorgde. Toen Rodrigo Palacio zelfs de derde produceerde was het helemaal feest in Genua, maar wie anders dan topschutter Antonio Di Natale (penalty) deed wat terug. Omdat Marco Rossi (Genoa) even daarvoor een rode kaart kreeg ging Udinese nog vol op zoek naar punten, maar dat lukte niet meer.

/

Lazio - Atalanta 2-0
Lazio heeft zondagmiddag de 4-0 nederlaag van vorige week tegen Siena weggepoetst. De hoofdstedelingen wonnen met 2-0 van Atalanta uit Bergamo. Spelmaker Hernanes zette de ploeg van trainer Edoardo Reja na twintig minuten spelen op voorsprong: de Braziliaan benutte een penalty nadat Stefan Radu werd neergelegd in het strafschopgebied. Atalanta was via topschutter German Denis een aantal maal dichtbij de gelijkmaker, maar had pech toen Stefano Lucchini met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd. Clubtopscorer Klose, die zijn negende doelpunt in zijn zeventiende competitiewedstrijd produceerde, maakte in de absolute slotfase van de wedstrijd aan alle onzekerheid een einde.

Bekijk hier de beelden van Juventus - Cagliari:

Bekijk hier de beelden van Genoa - Udinese:


Bekijk hier de beelden van Lazio - Atalanta Bergamo:


szólj hozzá: hjgjgjgj

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik schakelde in de 90ste minuut in en ik zag die ongelofelijk grote kans voor Krasic pff het is moeilijker om hem te missen dan raak te schieten.

15 januari 2012 om 20:22

Gunstig voor Milan!
Milan kan bij winst weer alleen op kop komen!!

Had het niet verwacht dat Cagliari een punt zou halen. Juventus speelde wel beter maar heel goed was het allemaal niet.

15 januari 2012 om 20:00

Ik had dit nooit verwacht! Maar natuurlijk is dat voor ons wel gunstig . kan je mij mischien vertellen of pirlo en marchisio speelden?

Ik vind het schandalig dit Juve. En Conte moet is lekker kappen met zijn eigen volk constant op te stellen. Merendeels alleen maar Italianen in dit elftal. Italianen kunnen geen man passeren en hebben geen snelheid. Balotelli niet meegerekend. Conte moet is Engels gaan leren. Ik walg van Italianen op deze manier. Met hun eigen maniertjes constant.

Borriello net binnen en mag gelijk de laatste minuten spelen. Hoe zal Elia hier tegen aan kijken?

Multi miljardair John Elkann, en Andrea Agnelli moeten is gaan spenderen in dit elftal. Marotta moet is kappen met die achterlijke spelers binnen te halen constant. Haal is normale spelers binnen.

En pleur aub aan het einde van het seizoen.. Amauri, Toni, Iaquinta, Borriello, Matri, Melo, Grosso, Motta, Manninger (voor talent keeper), Storari (voor talent keeper), Del Piero, Quagliarella, en Vucinic. Met het geld dat Juve beschikt kan er wel beters staan.

En laat Conte gelijk een cursus Engels nemen. Zo kan die met andere nationaliteiten overweg.

Als ik het voor het zeggen had en het geld wat Juve makkelijk te besteden heeft , kwamen deze spelers toch echt in de selectie.. Hummels, Torres, Rossi, Sakho, Aly Cissokho, Cacares, Akinfeev, en de aanvulling uit eigen jeugd.

15 januari 2012 om 17:12

Ik ben het merendeels met je eens dat een groep deel op moet pleuren maar Qualiarella en Storari bewijzen het ieder keer weer dat ze van klasse zijn. Aan Matri en Vucinic heb ik mij vandaag zo erg aan geirriteerd. Matri is zo'n houthakker die alleen op kracht speelt. Als Conte Qualiarella de vertrouwen gaf hadden we nu een topscorer van formaat. Vucinic speelt veelste nonchalant in mijn ogen verkeerde aannames verkeerde eindpases. Beide zijn gewoon geen top. Maar juist net niet. Del Piero dat is onze held geen enkel Juventini zou hem mogen afschrijven Hij speelt nu minder ja maar hij is Mister Juventus heeft zoveel voor Juve gedaan

Ik ben bang dat Elia na dit seizoen vertrekt bij Juve Hoe kan die knuppel (conte) Boriello eerder erin zetten dan Elia die keer op keer gewoon zijn klasse laat zien.

Bah Bah Bah de drama begint weer: eind van de seizoen weer een nieuwe coach nieuwe spelers als ze weer dramatisch eindigen...

15 januari 2012 om 17:23

Quagliarella is ook niet meer de oude. Maar dat komt door Conte. Vandaar dat ik hem afschrijf. Vind het zonde want vind het een goede baller. Maar je ziet aan hem dat die afzakt. Geen vertrouwen van Conte krijgt die. Ik kan net zo goed Krasic er ook bij zetten. Zelfde verhaal eigenlijk. En Elia laat het toch wel zien als die zijn kansen krijgt. Ik ben benieuwd naar de zomer. Ik vrees het ergste als Juve de vinger op de klip houd.

15 januari 2012 om 17:33

Je bent gewoon een supporters van de tegenstander van Juventus, zelden zoveel ontwetendheid over de club gezien.

Ten eerste is Quagliarella niet de oude omdat hij zwaar geblesseerd was. Quagliarella zelf heeft in onderling overleg met Conte laten weten dat hij iin de eerste maanden van het seizoen het rustig aan wou doen. Is dat dan geen vertrouwen krijgen? Juist. Krasic heeft kansen gehad en vandaag ook en het was alweer ondermaats. Het enige waarom jij hier loopt te janken is omdat Elia geen kansen krijgt en alleen daar stel ik mij vragen bij. Elia mag van mij ook kansen gaan krijgen.

15 januari 2012 om 18:54

Haha hou toch op man met je domme gelul over Quagliarella. Jij leest alleen kranten en dergelijke. Dus kom niet stoer doen alsof jij in het bestuur zit.

15 januari 2012 om 18:58

Haha juist ja, zo'n antwoord zegt al meer als genoeg. Volgens mij lul jij veel meer uit je nek. En trouwens, dit stond niet alleen in een krant maar werd live op Juventus channel gezegd door de mensen van Juventus.

15 januari 2012 om 17:24

Allereerst pleur op met Del Piero???
Dat is mister Juventus himself!
Ik deel de mening dat hij veel te oud is om nog op dit niveau te acteren maar pleur op?

En Borriello,... waarom hij is gehaald weet ik echt niet. Wanneer je Amauri, Iaquinta, Toni nog hebt moet je zowieso geen spitsen halen. Storari is een geweldige keeper! En Quagliarella en Vucinic zou ik behouden volgend jaar. De rest mag inderdaad weg.
Torres zou ik nooit in mijn leven halen, moet je minimaal 40 miljoen voor neerleggen + hij scoort bijna nooit.

Ik zie Hummels, Kolarov, Giovinco en een topspits het liefst verschijnen. Eentje die 2 op 3 loopt per seizoen. En ik zou eens polsen in Madrid voor Sahin, imo de beste vervanger voor Pirlo.

15 januari 2012 om 20:46

Het was ook zeer dom van Juventus om Giovinco van de hand te doen. Wat een ongelovelijk talent is dat. Doet het zeer goed bij parma !

15 januari 2012 om 17:50

Kijk iemand die zegt dat Del Piero bij Juventus moet vertrekken kan ik al niet serieus nemen. Juventus = Del Piero en Del Piero = Juventus.

Ontopic: Hopen dat Inter wint van Milan, want eigenlijk hoop ik nog steeds stiekem dat Inter kampioen wordt, of desnoods dit jaar Juventus voor Del Piero, maar vanaf volgend jaar weer nieuw tijdperk met Inter aan de macht in het Italiaanse voetbal.

15 januari 2012 om 18:06

Blijf jij lekker hangen met Piero. Hij bakt er niks meer van. Hij is geen 20 meer hoor. In het bestuur moet die zitten en niet meer in dit elftal. Ik wil Juve weer aan top zien en niet constant naar historie kijken.

15 januari 2012 om 21:55

Juve heeft gewoon aanvallers nodig die het verschil kunnen maken in zulke wedstrijden. Als wij de selecties van de topclubs bestuderen (bayern, Man United, AC Milan, Barça, Real) zien wij een duidelijk patroon:

-man United heeft Rooney;

-bayern heeft Ribery, Gomez en mits fit, Robben;

-AC Milan heeft Ibrahimovic;

-barça heeft Messi, Iniesta, Villa en Cesc;

-real heeft Benzema, C.ronaldo, Higuain, Kaka en Ozil.

Dit zijn allemaal superaanvallers die regelmatig wedstrijden beslissen voor hun clubs. Wie heeft Juve? Toch niet die gore Matri? Toch niet die smerige oude Iaquinta? Toch niet die lange houthakker Toni? En om het nog gekker te maken halen ze Borriello, een jongen die meer bezig is met zijn sexy kapsel dan met zijn statistieken. Willen wij naar de top, dan moeten wij betalen! We moeten een super aanvaller halen. En die kosten geld!

16 januari 2012 om 09:26

Ik ben het er wel mee eens dat er nieuwe aanvallers moeten komen, maar daar is het geld niet voor met al die schulden. Laat Juve eerst schuldenvrij worden, daarna pas denken over aanvallers.

15 januari 2012 om 17:55

Jij bent echt alleen maar aan het provoceren enz enz. Alleen omdat Elia niet de kans krijgt, wat ik overigens ook niet begrijp. Maar voor de rest ben je eigenlijk alleen maar Juve aan het zwart maken.

Waarom wil je zo graag dat Juve zoveel spelers gaat halen? Met het oog op het FFP is dat toch helemaal niet slim. Enige wat Juve echt nodig heeft in mijn ogen zijn goede aanvallers.
Waarom nog twee keepers halen? Storari is een super 2de keeper en met Kirev hebben we al een talentvolle keeper.

Alsof Juve even deze spelers gaat halen:
Hummels 15-20m
Torres 50m
Rossi 30-40m
Sakho 15-20m
Cissokho 15-20m
Caceres 10m
Akinfeev 15-20m

Juve heeft wel versterkingen nodig, maar ze moeten niet zomaar even met geld gaan strooien.

15 januari 2012 om 18:26

@d&g 83
Mocht je het nog niet weten, Juventus ligt in Italie en in italie voetballen er nu eenmaal italiaanse spelers. In Nederland hebben de meeste ploegen ook behoorlijk wat nederlanders, net zoals in Duitsland, Spanje en andere landen zij ook normaal gezien de meeste spelers van eigen nationaliteit hebt. Het zou nogal triestig zijn mocht je bijna geen enkele speler van eigen land hebben, Inter buiten beschouwing gehouden dan. Ik walg van de manier waarop jij hier zit te klagen en dat alleen omdat Elia weinig speelt (ook al is je kritiek deels terecht).

Dat Borriello mag invallen vind ik ook niet goed, die gast mag van mij ook wegblijven en Elia had ook mogen invallen, zelfs ipv Krasic die het niet goed deed. En ik weet niet of jij het weet maar vorig jaar is afgesproken dat Juventus over drie jaar 120 miljoen zowiezo gaat investeren. Veertig afgelopen zomer, veertig komende zomer en daarna nog eens. Er kan altijd extra bijkomen maar dit komt er zowiezo. In de zomer heeft Juventus gewoon goed gehandelt door Vidal, Lichsteiner & Vucinic te halen, net zoals met Estigarribia en Elia.

Volgens mij volg jij Juventus niet helemaal want anders was je hier niet zo gaan schreeuwen. Marotta, Agnelli en co doen hun best om van enkele spelers af te geraken. En dan heb ik het over Motta, Grosso, Amauri, Iaquinta en Luca Toni. Echter werken deze vooralsnog niet mee en zijn die niet bereid om veel in te leveren bij kleinere clubs (die moeite hebben dit te betalen). Daarnaast heeft Juventus Branescu bij de belofte keepen en komt Leali (waar ook Barca achter zat) meer dan waarschijnljik als toekomstige opvolger van Buffon!! Manninger zal zowiezo vertrekken aan het einde van het seizoen, Storari moeten ze vooralsnog behouden want die is gewoon goed! Quagliarella, Vucinic en Matri zijn ook gewoon goed als ze hun normaal niveau halen.

En jij hebt makkelijk prate, denk je soms niet dat Juventus bezig is met spelers? Spelers zoals Caceres, Hummels en Rossi worden al een tijd genoemd maar dat is niet altijd even gemakkelijk. In de winterperiode heeft Juventus zowiezo weinig te besteden want een stadion afbetalen kost enorm veel! Pas als er spelers vertrekken gaan ze verder denken, al bestaat de kans dat Caceres volgens week van Juventus is! En Conte kan wat Engels, alleen zijn italianen nooit super in deze taal.

15 januari 2012 om 19:24

De voertaal van Juventus is nog altijd Italiaans dus Conte staat in zijn volste recht om de voertaal Italiaans te houden daarvoor zit je in Italie.
Juventus is nog altijd ongeslagen maar spelen wel vaak gelijk.
Denk dat ze nog net te kort komen voor de titel.

Wat een zure wedstrijd voor Udinese, het gemis van de Afrika cup gangers is meteen fataal geworden. Achterin werd Benatia hard gemist aangezien die Ekstrand er niks van kan.

Dan komen ze met die penalty nog terug in de wedstrijd maar lukt het toch niet om die gelijkmaker te scoren ondanks dat Genoa met tien man speelde. Jammer dat er verloren word net nu Juventus ook punten verspeeld, en Milan vanavond ook een zware wedstrijd wacht.

15 januari 2012 om 17:24

Udinese gaat het inderdaad echt voelen dat Benatia achterin weg is. Normaal krijgen ze erg weinig tegendoelpunten maar nu Benatia weg is krijgen ze er ineens 3 in één wedstrijd om de oren terwijl Udinese er in 17 wedstrijden maar 10 tegen kreeg. Ook Asamoah is erg belangrijk op het middenveld. Hopelijk zakt Udinese niet te ver terug, gun het ze met hun voortreffelijke scoutingswerk echt om weer minimaal de voorronde van de CL te halen.

Wat was dit dramatisch slecht weer, net zoals vorige week! Juventus is in januari altijd ondermaats en vandaag breekt hen dat zuur op. Met alle respect voor Cagliari maar tegen zo’n ploegje moet je gewoon winnen, iets anders is ondenkbaar. En Krasic, bah! En dan vraagt die man zich af waarom die op de tribune zit? Dan krijgt hij een uitstekende kans met zijn goede rechter en dan besluit hij met links te trappen als een kromme banaan. Agazzi redt nog ook uitstekend op een kopbal van Del Piero pf!! Hier had Juventus een uitstekende mogelijkheid om uit te lopen op de rest van de concurrentie en dan gaan ze zo spelen, schandalig. Als ze zo volgende week spelen krijgen ze hun eerste nederlaag.

15 januari 2012 om 17:12

Bah? Gedraag je. Hij speelt al maanden niet, totaal geen ritme of iets, en jij verwacht dat hij als invaller binnen 20-25 minuten wat klaar moet spelen? Dom van Conte dat hij hem zo af laat zakken, wil je een signaal afgeven oke. Maar dan moet je hem wel gewoon wat vaker laten spelen niet zo vernietigen. Vorig seizoen was hij nog een geld in Torino.

15 januari 2012 om 17:21

Krasic heeft al matchen mogen invallen hoor, en in oefenwedstrijden overtuigd hij ook gewoon niet. Ik weet niet hoe jij mijn bah interpreteert maar ik bedoelde er maar alleen mee dat het weer waardeloos was. Tegen Lecce was het ook al niet goed en toen wonnen ze wel, vandaag niet. Januari-februari en Juventus, een dramatische combinatie al drie jaar na elkaar.

Als invaller verwacht ik dat je je inzet en daar heb ik het niet over. Als invaller is het niet altijd gemakkelijk maar die kans wat Krasic daar kreeg moet elke prof tenminste op school schieten. Waarom trapt die gast daar met links terwijl hij voor zijn goede rechter komt? Ongelooflijk. En Conte heeft gewoon gelijk met Krasic in de tribune te zetten hoor. Hij is veel te voorspelbaar in zijn acties.. Alleen maar de bal voorbij de verdediger tikken en op snelheid willen gaan. Dat helpt niet meer want de meeste ploegen zetten dan gewoon een mannetje extra waardoor hij 0.0 klaar speelt.

15 januari 2012 om 17:41

Hij heeft gespeeld, maar vind je dat veel? Je ziet dat hij totaal geen ritme heeft en dat is logisch. Ik vind het jammer dat je hem zo afzeikt, vorig seizoen waren alle Juve supporters nog laaiend over hem. Is een geweldige voetballer, als hij in vorm is lukken zijn acties. Dat ze nu niet lukken maakt hem niet voorspelbaar, gewoon uit vorm. Hij was uit vorm en door totaal geen speeltijd te krijgen zal dat ook niet beter worden. Dat hij dan kansen mist is ook een gebrek aan zelfvertrouwen. Vind Conte in deze kwestie erg onervaren handelen.

Die jongen is niet de meest technische, maar heeft een geweldige dribbel, is snel, een goede voorzet en heeft scorend vermogen is gebleken. Is sowieso beter dan Pepe, die het moet hebben van zijn inzet en af en toe wat leuks.

15 januari 2012 om 17:47

Ik hoop dat jij weet waarom hij weinig speelt? Ten eerste speelde hij vorig seizoen vanaf Januari dramatisch. In de voorbereiding heeft Conte hem echt heel veel kansen gegeven en heeft hij vrijwel niet overtuigd. Vorig seizoen speelde hij tot de winterstop goed, daarna dramatisch. En Krasic is helemaal niet zo technisch, is zelfs één van de minst technische vleugelspelers bij Juventus. Hij kan goed rennen en heeft een goede voorzet, scorend vermogen valt bijzonder goed mee.

En iedereen heeft zijn mening maar Pepe is dit seizoen een heel stuk beter dan Krasic en heeft dat ook laten zien op het veld. Dat Conte hem boven Krasic verkiest is dan ook terecht. De enige speler die in mijn ogen meer kansen verdiend is Elia, die heeft nog niet veel kansen gekregen. Elke coach heeft spelers die zijn voorkeur genieten, maar gezien de resultaten heeft Conte vooralsnog vaak gelijk.

15 januari 2012 om 18:00

Ik zeg dan ook duidelijk: ''die jongen is niet de meest technische, maar...''

Ik snap je punt, verdiende het een tijdje ook niet om te spelen. Maar hem zo weinig speeltijd gunnen is slecht voor zijn zelfvertrouwen en nu is hij zo goed als verpest. Voelt zich niet meer lekker in Turijn en mist alle ritme. Je had vorig seizoen een geweldig wapen met hem, en dat was nog voor Matri.

Pepe doet het leuk ja, maar vooral door inzet. Maar even serieus, Pepe in vorm of Krasic in vorm. Wie van voetbal houdt weet het.

15 januari 2012 om 18:16

Als Krasic in vorm is en in absolute goede doen dan ga ik er niet over discussieren nee, maar dat is helaas niet het geval. Je weet toch ook wel waarom hij sinds Catania of welke wedstrijd het ook was vaak op de tribune heeft gezeten? Zijn vader en onkel hebben een zwaar ongeval gehad waarin ze onkel het leven liet en zijn vader zwaar gewond was. Dat was ook een flinke klap waar hij weken mee zat. En Antonio Conte is een coach die niet graag wisselt als het goed draait en ook vaak laat wisselt, naar mijn mening soms TE laat.

Dit zijn hele dure punten die juve verliest... Er zijn nog zo van die seizoen geweest dat juve van de toppers wint, maar dan te veel punten laat liggen bij subtoppers..
Pff op naar de topper vanvanavond

15 januari 2012 om 17:44

het belangrijkste voor juventus is dat ze nog altijd ongeslagen zijn ze doen nog altijd mee om de titel;

Kansen waren er wel. Het spel was ook beter dan vorige week. Erg zonde! Alhoewel, ik moet zeggen Cagliari speelde ook erg sterk, vooral achterin zat het goed dicht.

Ben ik trouwens de enige die vindt dat Pirlo met de wedstrijd minder wordt? Verder vond ik de Ceglie een keer echt goed spelen.

Ik ben bang dat de hudige selectie toch niet sterk genoeg is voor de titel. We hebben echt een killer voorin nodig.

15 januari 2012 om 17:20

Pirlo speelde dramatisch ja. de Ceglie vond ik ook opmerkelijk is een x goed spelen. De volgende wedstrijd moeten we het weer helaas met deze elf doen. Want Conte wil alleen zijn eigen nationaliteit er zo veel mogelijk in hebben.

15 januari 2012 om 17:22

Ik vind pirlo ook niet steeds geweldig, soms zoekt hij het te moeilijk..

We ontbreken echt een killer voorin, boriello, vucinic,.. maken het spel echt traag

15 januari 2012 om 17:25

Je bedoelt volgens mij Matri i.p.v. Boriello

15 januari 2012 om 17:35

nee ik bedoelde boriello ben er echt geen fan van.. Matri is geen superspits, maar ik zie hem nog het liefst van alle spitsen in turijn spelen.

Nou milan, doe je werk en loop uit op juve en udinese.

Mooi, een goed gevoel moet dit zijn naar onze spelers.

Milan kan vanavond een hele grote stap zetten en tegelijkertijd een mokerslag uitdelen aan de eeuwige rivaal. gaat het mis? spelen we gelijk, is er niks aan de stand veranderd en hebben we een kraker meer gespeeld en moet Juve nogmaals tegen Inter.
De overwinning is al bijna binnen. Het kan alleen fout gaan als Inter wint!

Forza Milan!!!

Juventus stelde echt teleur vandaag.
Nu kan Milan een grote stap zetten als ze winnen van Inter.

helaas... had gehoopt dat Juventus de 3 punten thuis had kunnen houden vandaag! Lazio boekte een degelijke overwinning vandaag, hopelijk kunnen ze nog wat plaatsjes stijgen!

Ha. Borriello gewoon aan het voetballen daar in Turijn.... zoals voorspeld.

BTW zijn het Sardijnen geen Sardiniërs Voetbalzone. Ben er zelf toevallig 1

15 januari 2012 om 17:32

Idd lachwekkend, gewoon verschrikkelijk dat hij direct mag invallen.

VZ, de samenvatting klopt niet echt.
Het was Lichtsteiner die Vidal in speelde, Vidal die diagonaal meegaf aan Marchisio en hij gaf vervolgens mee aan Lichtsteiner, die vervolgens de bal breed legde voor Vucinic, die het alleen maar nog hoefde binnen te tikken.
Prachtig doelpunt overigens.

Ik vond Cagliari heel sterk spelen, vooral het tweede helft.
Juventus was niet slecht, maar Cagliari was gewoon goed!
Juventus had ook de betere kansen alleen het ontbrak weer eens aan stootkracht voorin, geweldige combinaties gaan aan de kansen vooraf, en dan is de aanname weer niet goed of heeft iemand te veel tijd nodig, of komt er een slap schot uit en ga zo maar door.
Juventus creert ongelovelijk veel alleen hebben ze geen speler die 2 op 3 loopt laat staan 1 op 2..

Haha speelt Borriello voor Juve, ik heb hem heel vaak zien voetballen, maar hij komt echt veels te kort voor de top. Middenmoot is zijn niveau, best raar dat Elia ook nooit speelt. Wel irritant dat voortrekken van Italianen van Conte, is die een autist?of kan die geen Engels? ofso. Juve heeft echt wel sterke versterkingen nodig zoals Nilmar, Rossi, Bastos/shaqiri, Tasci en Navas.

Juve speelde in een te laag tempo. Met zo'n tempo maak je het jezelf thuis tegen cagliari lastig. Als Milan vanavond wint kan het een gaatje slaan.

Eerste helft van Juve was sterk en ze waren daar de betere partij. Maar de tweede helft was erg dramatisch. Kan eens geen speler van Juve noemen die daar zijn niveau of een voldoende haalde.

Ik heb me echt aan veel spelers zitten ergeren in de wedstrijd.
Lichtsteiner die drie of vier keer geen eens een balletje meer kan aannemen.
Bonucci die absoluut niet kan opbouwen en telkens de bal verspeelt in de opbouw.
Pirlo die weer op het einde van die doelloze lange ballen speelt die voor de keeper zijn.
Matri die echt totaal geen eigen actie heeft en het toch blijft proberen.
Vucinic die vaak de bal verspeelt door een mislukte actie.
Krasic die weer eens een kans krijgt, maar die totaal verprutst en niets toegevoegd heeft.
Borriello heeft die man de bal wel eens gehad?

Al met al echt een slechte wedstrijd van Juve. Ze moeten echt bij Juve een goeie aanvaller halen met wat techniek en een actie. Sowieso waren de wissels bij vandaag ondermaats. Als tegenstander raak je niet echt onder de indruk wanneer: Del Piero, Krasic en Borriello erin komen.
In een ploeg die slecht speelt kan geen één van die spelers het verschil maken. Ik had vandaag echt liever een Elia zien in komen. Snap nu echt niet waarom Conte wel de kans geeft aan Krasic en Borriello, maar niet aan Elia.

waarom speeld Elia eingelijk niet??

15 januari 2012 om 19:15

Meneer Conte speelt liever met Italianen.

mijn visie over dit Juventus

juve moet Cacares halen, zodat Bonucci uit het centrum kan en Chiellini terug naar het centrum.
ook moet er een vervanger komen voor Pirlo( die na de eerste wedstrijd niet echt heeft kunnen overtuigen als het aan mij ligt) En Conte geef ook Elia eens een kans, er is gewoon te weinig snelheid in de aanvalslinie en ook te weinig spelers die een mannetje kunnen uitspelen. En hou eens een keer op met die nutteloze aankopen zoals Boriello en al die andere middelmatige spitsen en koop een topspits zoals een Higuain als hij haalbaar is.

Benatia is Udinese. Zonder hem is de defensie erg fragiel en heb je niks aan de goals van Di Natale.

Jammer voor Juventus, ze zouden kunnen uitlopen. Teminste, als AC Milan punten zou verspelen tegen Inter, wat ik eerlijk gezegd ook niet verwacht.

nou Milan, rol Inter op en verstevig de koppositie. Natuurlijk gaat het een een zware klus worden maar ik heb er wel vertrouwen in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren