Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Kluivert: ‘Mijn vader gaat het denk ik zelf even voordoen, haha’

Laatste update:

Justin Kluivert maakte vrijdagavond zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal. De zoon van Patrick Kluivert zorgde voor de derde goal van Jong Ajax, dat met 1-3 won op bezoek bij SC Cambuur. Kluivert scoorde in de uiterste slotfase uit de rebound van zijn eigen gemiste strafschop.

/

Normaal gesproken neemt Kluivert de penalty’s niet bij Jong Ajax. “De strafschoppen neemt Pelle Clement altijd, maar ik mocht vandaag. Dat was natuurlijk heel aardig van hem”, grijnst Kluivert voor de camera van FOX Sports. “Ik had wel de ballen om die strafschop te nemen, maar miste. Dat maakte uiteindelijk niks uit, want ik zat scherp op de rebound.”

De zeventienjarige spits verwacht dat zijn vader over de gemiste strafschop zal beginnen. “Normaal hebben we alleen over mijn spel en niet over penalty's, maar nu gaat hij denk ik het zelf even voordoen, haha.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat er een nieuwe Kluivert aan zit te komen. Nog 1-2 seizoenen bij Jong Ajax zichzelf doorontwikkelen en dan net als zijn vader op jonge leeftijd voor Ajax 1 spelen.

Was ook wel slecht genomen dat mag hij je nog wel leren. Kan een leuke speler worden wat hij laat zien in de jeugd. Fysiek komt hij nog te kort op dit moment.

2 december 2016 om 23:47

Toch misschien wat spanning in de benen. Voor zijn leeftijd is hij fysiek goed. Bij de grotere jongens kan hij aardig compenseren door zijn techniek, snelheid, wendbaarheid en lichtvoetigheid. Kwa potentie zit het wel goed.

2 december 2016 om 23:56

Viel me ook op dat hij erg snel is, technisch vaardig en mooie skills in huis heeft. Zag er veelbelovend uit wat hij vandaag liet zien.

3 december 2016 om 00:08

Hoe hoog schatten jullie deze jongen in qua potentie?

Ik heb em zelf nooit een hele wedstrijd gezien, af en toe een goaltje enz. Ik heb namelijk bij de zoon van/ broer van/ neef van nog wel is het gevoel dat het echte talent schromelijk wordt overschat.

3 december 2016 om 00:14

Het gaat snel met Justin. Daarom is het nu moeilijk in te schatten hoeveel potentie hij daadwerkelijk heeft. Maar dat hij Ajax 1 gaat halen lijkt mij wel duidelijk

3 december 2016 om 00:30

Denk dat niemand moeilijker in te schatten is als Kluivert Jr, in de C was hij niet zo opvallend en besloot hij zelf bij de B2 aan te sluiten ipv de B1 wat hem later heel goed heeft gedaan. In de B1 begon het moeizaam maar kwam het er op momenten uit wat zelfs een debuut in de YL opleverde. Hij sloot heel sterk af in de B1 maar met de u17 verzoop hij, net als Chong en Malen van wie ook veel werd verwacht terwijl alleen de Ligt de verwachtingen tot op bepaalde hoogte waar kon maken. Dit seizoen is Kluivert Jr in enorm goede vorm, acties lukken vaker en rendement ligt enorm hoog mede door het dodelijke tantem met Sierhuis die samen over de 50% van de totale productie gaan. Hij begint me steeds meer te overtuigen waar ik eerder het idee had dat hij bij twijfel vaker naam mee had laat hij dit jaar zien gewoon een van de beste van zijn leeftijdscategorie te zijn. Denk dat hij volgend seizoen als 2e jaars A speler wel eens bij het eerste mee kan gaan, dit jaar zal hij door blessure van Dekker al vervroegd minuten in Jong blijven maken.

3 december 2016 om 01:31

100% zeker weet je het nooit. Dat hij talent heeft is duidelijk. Als ik hem zie ik wel wat dingen van Patrick terug. Wendbaar, snelle eerste meters etc. Maar is nog erg wisselvallig. Daarnaast blijft het toch een beetje zoeken waar deze jongen nou het best rendeert.

3 december 2016 om 09:10

De voorzetten van Dekker blind noemen is natuurlijk onzin, die jongen heeft een prachtige afgemeten voorzet alleen niet de snelheid om de achterlijn te halen. Als hij een duidelijkere actie en meer snelheid zou hebben dan kon hij een type Narsingh bij Heerenveen zijn.

De manier waarop hij de strafschop versierde was trouwens prachtig. Draaide weg door de bal op z'n hak te laten vallen, alleen de zestien in en toen iets eerder dan een verdediger. Was heel knap gedaan. Z'n eerste goal in het betaald voetbal. Gaan er zeker weten nog vele volgen.

Hij kan zijn vader altijd nog herinneren aan de penalty tegen Italië in de halve finale.

3 december 2016 om 08:51

Laten we hopen dat Justin ook eens in de halve finale mag staan..

Dat hij de penalty miste is niet erg om dat hij de rebound knap benutte? Onzin Kluivert, een penalty moet er gewoon in en dat je mistte moet je gewoon enorm van balen! Dat je alsnog de rebound scoorde, daar mag je dan weer blij meer zijn. Maar een penalty moet er gewoon in, anders word je nooit beter dan je vader (en dat is toch wat alle zoons willen?).

3 december 2016 om 13:37

Die jongen is gewoon blij dat hij zijn eerste goal in het betaalde voetbal heeft gescoord. Dan is het logisch dat die gemiste strafschop hem ff niet boeit.

3 december 2016 om 13:38

En hij weet heus wel zelf dat de penalty beter moest

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren