Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Kluivert en Lasse Schöne van waarde bij weerzien in het Luigi Ferraris

Laatste update:

AS Roma heeft de uitwedstrijd tegen Genoa zondagavond weten te winnen. De Romeinen waren in het Stadio Luigi Ferraris met 1-3 te sterk voor de laagvlieger in de Serie A, door doelpunten van Cengiz Ünder, Davide Biraschi (eigen treffer) en Edin Dzeko. Justin Kluivert en Lasse Schöne stonden aan de aftrap en verzorgden allebei een assist in het duel.

Bij Genoa had Schöne een basisplaats, terwijl Kluivert aan de aftrap mocht verschijnen bij AS Roma. De Nederlandse aanvaller van de Romeinen was al snel goed voor een assist, toen hij na een actie Ünder aan de zijkant vond. De Turkse vleugelaanvaller leek ook een voorzet te willen geven, maar zijn pass ging aan alles en iedereen voorbij en viel bij de tweede paal binnen. Op slag van rust wist AS Roma met behulp van Genoa de marge te verdubbelen. Een voorzet van Leonardo Spinazzola werd door Biraschi achter zijn eigen doelman Mattia Perin gewerkt.

Dat Genoa na de eerste helft nog in de wedstrijd zat, was mede te danken aan Schöne. De Deense middenvelder vond vrijwel direct na de tweede treffer van AS Roma met een geweldige pass Goran Pandev, die eerder bij de bal was dan de defensie van de bezoekers en het leer langs doelman Pau López werkte. Met een uur op de klok was de thuisploeg dicht bij de gelijkmaker, maar López keerde een kopbal van Edoardo Goldaniga. Een kwartier voor tijd slaagde Roma erin om het duel op slot te gooien.

Lorenzo Pellegrini ontving de bal na geklungel in de defensie van Genoa en vond Dzeko in het strafschopgebied. De Bosnische spits bleef uiterst koel en passeerde Perin met een lage schuiver, waarmee hij de eindstand op 1-3 bepaalde. De Romeinen klimmen door de zege in Genua naar de vierde plaats in de Serie A, al heeft Atalanta een wedstrijd minder gespeeld. Genoa blijft steken in de kelder van de Italiaanse competitie en bezet de voorlaatste plaats, met een achterstand van twee punten op de veilige zeventiende stek.

Zie jij AS Roma in de top vier van de Serie A eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kluivert zou nu zeker in aanmerking moeten komen voor oranje. Het is duidelijk dat hij vaste basisspeler is bij Roma en heeft toch wel vaak aandeel bij goals. Uiteindelijk wel de juiste keuze gemaakt om naar Roma te gaan.

19 januari 2020 om 20:03

ik zou hem ook een keer een kans willen zien krijgen, desnoods in een oefenwedstrijd. puur om te zien wat hij kan brengen. Babel en Promes vind ik in Oranje bijna altijd teleurstellend. heel af en toe zijn ze een keer van waarde maar 9 van de 10 keer vallen ze me niet op in positieve zin in het Nederlands elftal

19 januari 2020 om 20:22

Promes heeft erg veel dreiging de laatste wedstrijden bij oranje ongeveer sinds het bij ajax ook goed ging.

19 januari 2020 om 20:40

Datzelfde zou je ook kunnen zeggen van Kluivert bij Jong Oranje..

19 januari 2020 om 21:52

@robinho71114 dreiging is goed maar we hebben rendement nodig. zeker nu Depay het EK waarschijnlijk gaat missen

19 januari 2020 om 23:12

Depay haalt het EK. Kijk zijn filmpje maar. Komt goed.

20 januari 2020 om 09:02

Kluivert: 18 wedstrijden 5 goals 2 assists in serie a + EL. Promes: 21 wedstrijden 14 goals 5 assists in ED en CL. Bij wie zou je aankloppen als je rendement zoekt?

20 januari 2020 om 11:12

@kamielzeegers dat Promes het bij Ajax uitstekend doet is zeker maar als we nu gaan kijken naar al die jaren die hij in Oranje speelt heeft hij weinig indrukwekkende wedstrijden gespeeld. 7 goals in 42 interlands is ook geen heel indrukwekkend moyenne. soms heb je van die spelers die bij hun clubs geweldig spelen maar dat niveau nooit doortrekken naar het nationale elftal zoals bv Seedorf in het verleden. scoren in de Serie A is wel een stuk moeilijker als in de Eredivisie maar ik ben met je eens dat zijn doelpunten in de CL wel erg knap zijn al heeft Ziyech daar ook een grote rol in. nog steeds balen dat die niet voor Oranje speelt

19 januari 2020 om 21:31

Dat vind ik een conclusie die niet juist is. Ja hij maakt wel minuten hoor en hij scoort af en toe of geeft een assist maar zijn statistieken zijn verre van indrukwekkend. Hij had veel beter voor een andere club kunnen kiezen want de Italiaanse competitie is niks voor hem.

19 januari 2020 om 21:38

Hij is ook nog jong he. Geef het de tijd. 20 jaar pas. Vorig jaar zo nu en dan basis en zo nu en dan op de bank. Hij maakt stappen. Daarnaast, er zijn ook buitenspelers die goed en dienend kunnen spelen en zo nuttig zijn zonder geweldige goal/assist statistieken en andersom. Kluivert is behendig en goed in de kleine ruimte en daardoor vaak betrokken bij de opbouw. Nuttige speler.

19 januari 2020 om 22:31

Vergelijk zijn statistieken eens met buitenspelers in de serie A dan zie je dat hij gewoon gemiddeld presteert en we hebben het over een speler van 20 in een topcompetitie. Hij is niet voor niets basisspeler. Na een lange blessure wordt hij weer vanaf het begin opgesteld dat geeft aan hoe belangrijk de trainer hem vindt. Bij Roma leert hij goed vanuit zijn taken te voetballen en dat lijkt mij voor Kluivert goed voor zijn ontwikkeling.

20 januari 2020 om 00:02

Weet je wat goed is voor Kluivert zijn ontwikkeling? Acties maken, assists geven, goals scoren etc. Als je als buitenspeler naar de serie A gaat ben je gewoon dom bezig. Voetballen vanuit taken doen middenvelders en verdedigers maar een aanvaller moet lekker spelen zoals hij dat zelf wil. Zijn statistieken zijn zeker niet minder dan die van spelers als Douglas Costa, Callejon, Under etc. maar dat zegt ook iets over het niveau van de buitenspelers in de serie A dat ligt met alle respect niet zo heel hoog.

20 januari 2020 om 10:11

memphisdepay wat je hier zegt is zo ongeloofelijk dom en laat zien dat je geen enkel verstand hent van voetbal. Als elke aanvaller speelt zoals hij zelf wilt dan wordt het niks. Denk jij dat Sadio Mane en Salah alleen maar aanvallen die gasten spelen in een systeem waarbij het essentieel is dat ze ook veel arbeid uitvoeren en hun taken uitvoeren.

prachtige pass van Schone en leuk om te zien dat Kluivert een aandeel had in de overwinning van AS Roma

Dat was het dan, een tijdperk van Genoa in de Serie A eindigt in het jaar 2020. Volgend jaar Serie B, zoveel is inmiddels wel duidelijk. Ik citeer nog even de wijze woorden van onze geweldige voorzitter Preziosi na afgelopen seizoen: 'nooit meer nog zo een slecht seizoen', nadat we op de laatste speeldag gematst werden door Fiorentina. En zie ons nu, het is zowaar nog slechter dan afgelopen jaar.waar ik ergens nog wel hoop had in een aantal goede transfers deze transferperiode, is dit met de komst van o.a. Behrami en Destro inmiddels ook wel verdwenen. De spelers die ons mogelijk kunnen redden van de Serie B willen niet komen, wat begrijpelijk is. En de spelers die gekomen zijn of zullen komen versterken ons niet. Helaas is de Serie A dit seizoen in de breedte meer dan prima; geen extreem zwakke broeders als een Frosinone of Carpi. Degradatie zal meer dan terecht zijn met het beleid dat gevoerd is de afgelopen jaren. Goed, volgend jaar uithuilen in de Serie B. Hopelijk verkoopt Preziosi de club eindelijk een keer (wat hij al jaren belooft aan de supporters), zodat er een mooi project neergezet kan worden. Als Juventus Romero trouwens terughaalt zijn ze echt compleet gestoord. Goede verdediger, maar totaal geen zekerheid. Maakt echt nog veel te veel rare fouten, zoals ook vanavond weer.

19 januari 2020 om 20:19

Jezus wat zijn je berichten altijd weemoedig, natuurlijk support je niet de makkelijkste club. Kop op! Jullie staan slechts 2 punten vam de veilige 17e plek, alles is nog mogelijk!

19 januari 2020 om 20:31

Tja, vind je het heel gek. De laatste jaren verliezen we de derby's tegen Samp alleen nog maar, worden we steevast voorgelogen door onze president, ging Sampdoria door het toedoen van onze president Europa in in plaats van Genoa, zijn we het handelshuis van de grote clubs geworden, worden publiekslievelingen en goede spelers binnen enkele maanden voor een appel en een ei verkocht, winnen we in het hele jaar 2019 iets van 5 competitiewedstrijden en worden we in de beker vernederd door grootmachten als Entella en Alessandria. Zo kan ik nog wel even doorgaan trouwens. Niet heel gek dat je dan een beetje weemoedig wordt, toch?en natuurlijk is alles nog mogelijk, maar met welk perspectief? Volgend jaar weer in dezelfde situatie belanden? De enige uitweg is Preziosi die de club verkoopt, maar door de winst die hij pakt door de verkoop van spelers als Piatek zie ik dat de komende jaren niet gebeuren. Dat is juist waar ik zo weemoedig van word.

Genoten van Under en Kluivert. Voor Roma zijn deze 2 de ideale buitenspelers. Zaniolo moet gewoon centraal staan met Pellegrini als hij trg is van zijn blessure volgend seizoen. Deze 2 waren toch de 2 beste spelers van Roma, terwijl ze eigenlijk net weer trg zijn van blessures

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren