Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jurriën Timber meldt zich na zege van Ajax in Bodø op X met heldere boodschap

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Jurriën Timber, die zijn goede vriend Kenneth Taylor een hart onder de riem steekt.

Direct na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tussen FK Bodø/Glimt en Ajax (1-2) meldde Timber zich op X. In zijn tweet plaatste de verdediger van Arsenal slechts twee letters: KT. Het zijn de initialen van Taylor, die even daarvoor de winnende treffer had genoteerd. De middenvelder was de afgelopen weken regelmatig kop van Jut bij de supporters van Ajax.

Zo werd Taylor uitgefloten tijdens de thuisduels met Bodø en NEC. Bij zijn wissels volgde zelfs een cynisch applaus van een deel van de Amsterdamse supporters. Blijkbaar vond Timber het na Taylors doelpunt nodig om zijn vriend te steunen met een bericht op X. Op het moment van plaatsing was zijn tweelingbroer, Feyenoord-middenvelder Quinten Timber, net begonnen aan het cruciale uitduel van de Rotterdammers tegen AS Roma (1-1, 4-2 na strafschoppen).

Taylor speelde jarenlang samen met Timber bij Ajax. Laatstgenoemde voorspelde eerder dit seizoen voor het uitduel van de Amsterdammers met Almere City via X dat zijn vriend zou gaan scoren. “Kenneth gaat scoren vandaag.” Die voorspelling kwam echter niet uit. Ajax speelde teleurstellend met 2-2 gelijk in het Yanmar Stadion. De doelpunten werden gemaakt door Chuba Akpom en Benjamin Tahirovic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik las gisteren nog “ironisch dat het eerste dat taylor dit seizoen goed doet iets is dat die verkeerd doet”.
Leuk voor hem en timber natuurlijk, maar de kritiek is toch gewoon terecht. Het is gewoon niks en dat geldt helaas voor de helft op het veld.

23 februari 2024 om 15:59

De helft? Gister was er buiten Ramaj werkelijk niemand die in de buurt kwam van een voldoende. Bijna nog slechter dan Hercules

23 februari 2024 om 16:40

Ik zag Taylor wel vaker dit seizoen iets goed doen. Maar wellicht haat ik hem niet genoeg natuurlijk.

Ja en zo is alles nieuws he. Kenny Tete had dezelfde initialen, dat is ook wat joh.

23 februari 2024 om 16:11

Ik dacht dat hij het had over Kieran Tierney, uitgeleend door Arsenal.

Mooi, goed dat je meeleeft met je oude makker
Maar de afkorting is link
De Katholieke Universiteit Tilburg heeft niet voor niets zijn naam veranderd.

Voor Nekketh komt zo'n mooi doelpunt wel op een heel prettig moment, laten we hopen dat hij voortaan alleen nog als 10 gezien wordt en daar ook wat vertrouwen krijgt. Hlynsson is het ook niet en zolang we geen rechtsbuiten hebben zie ik Berghuis nog niet op 10 belanden.

Mooi dat zoveel spelers steun geven aan Kenneth. Ik denk dat die het best zwaar heeft gehad met kritiek en gefluit. Is ook maar een jochie en dat zal best als een dreun aankomen. Toch zal die gewoon beter moeten voetballen, of meer in bescherming moeten worden genomen door de coach zoals gister.

23 februari 2024 om 17:16

Jochie ? Is gewoon een man van 22. Kom op zeg

23 februari 2024 om 18:00

Hij is 21. Toen ik 21 was was ik nog alles behalve man.

Heeft het voor een groot deel wel aan zichzelf te danken, maar hij kan er ook niks aan doen dat hij onterecht werd opgeroepen voor Oranje. Daar komt natuurlijk wel een groot deel van de haat vandaan, in ieder geval buiten Amsterdam.

Doodgeknuffeld worden door je teamgenoten. Daar zit je als falende speler op te wachten. Maar ja, Ajax is ook een karikatuur van zichzelf aan het worden. Dus niet zo verrassend....

23 februari 2024 om 18:35

Hela, na Driessen vanmiddag hebben we hier weer een zure regen-piek te pakken.

Timber is een ex-teamgenoot, om even te mierenneuken. En dat alle spelers hem gister om de nek vlogen, zou dat wellicht iets te maken hebben met het feit dat ze in extremis na een vreselijke wedstrijd tóch doorgingen in de Conference League, kwa ontlading enzo?

23 februari 2024 om 23:42

Een kinderhand is snel gevuld, merk ik.....

Timber mag volgende week aanschuiven met de groepstraining zei Arteta vandaag. Vingers kruizen dat er geen terugval is. Ik wil hem zo graag weer op het veld zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren