Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jubilaris Jackson Martínez held en schlemiel tegelijk bij FC Porto

Laatste update:

FC Porto heeft zondagavond averij opgelopen in de Primeira Liga. De ploeg van Julen Lopetegui incasseerde op bezoek bij Vitória Guimarães voor het eerst dit seizoen een doelpunt en speelde daardoor gelijk: 1-1. Jackson Martínez, die zijn honderdste wedstrijd voor Porto speelde, benutte een strafschop, maar veroorzaakte er ook een.

/

Porto had het in het eerste kwartier erg lastig in Estádio Afonso Henriques. De thuisploeg speelde met bravoure, kreeg een enorme kans en irriteerde de tegenstander door bij vrijwel ieder contact naar het gras te gaan. Porto kreeg pas na de twintigste minuut wat meer grip, maar na ruim een halfuur werd het duel voor circa zeven minuten stilgelegd omdat fans van Vitória het speelveld hadden betreden. In het restant van de eerste helft kreeg Porto nog een goede kans om 0-1 te maken, maar Douglas hield Yacine Brahimi van scoren af.

Os Dragões kwamen na een uur op voorsprong in Braga. Brahimi versierde een penalty en die werd benut door Jackson, die zijn 66e doelpunt voor de Portugese topclub aantekende. Even later gaf de Colombiaan in zijn eigen strafschopgebied echter een strafschop weg, door een overtreding te begaan op André. De elfmetertrap werd benut door Cafu: 1-1. Porto, met Bruno Martins Indi in de basis, kreeg daardoor voor het eerst dit seizoen een goal tegen en leed tevens voor het eerst puntverlies.

Denk jij dat Jackson Martínez in de winter bij FC Porto vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe speelde Bruno Martins Indi? Ik hoop toch beter dan tegen Italie.

off: van der Gijp was veelste kritisch op Indi afgelopen vrijdag binnen nu en 3 maanden op de bank gaat best ver hij begon goed bij Porto. had 10 slechte minuten tegen Italie en daar word hij op afgerekend. tegen Tsjechië was hij redelijk-vodoende.

On: Hoe doet O.torres het bij Porto het schijnt een heel groot talent te zijn maar atlete heeft hem al 2 keer verhuurd.

15 september 2014 om 17:09

Torres doet het heel goed. Jammer genoeg is hij momenteel erg geblesseerd aan zijn schouder en hoop ik dat hij weer snel kan spelen.

Oliver Torres' is inderdaad een heel groot talent. Misschien zelfs het grootste talent van Spanje. Ik vond toch dat hij tegen Lille heel sterk speelde. Ik hoop dat hij volgend jaar toch meer kansen krijgt bij atletico, want bij Porto zit hij toch wel goed, Spaanse trainer die veel vertrouwen in hem heeft en er zijn ook nog andere Spaanse spelers .als hij bij atletico geen kansen krijgt vind ik dat Porto hem moet kopen. Maar lijkt mij sterk dat Atletico een van haar grootste talenten zal verkopen.

Groot schandaal. Helaas staat hier dan weer niet geschreven dat het doelpunt onterecht is afgekeurd.
Het is al duidelijk dat de lijnrechter een fan is van Benfica, wat tevens ook op zijn facebookpagina te vinden is.

Verder heeft hij gereageerd op een persoon die hem heeft benaderd over zijn vlaggen van gisteren. De lijnrechter reageerde echter met een 'hahahah' terug en ik citeer: "het is het beste voor jezelf dat we elkaar maar niet kennen". De man reageerde weer hier op en vroeg dit een bedreiging was? De lijnrechter reageerde weer met: "geen bedreiging, maar beschouw het maar als een waarschuwing." Dit is voor mij duidelijk dat ten eerst de lijnrechter zeer onprofessioneel is door te reageren op iemand die provoceert (het mag ook niet eens) en ten tweede duidelijk genoeg dat de lijnrechter bewust was met het doelpunt afvlaggen.

Guimareas mag wel weer een aantal wedstrijden zonder publiek spelen. Zijn ze wel gewend, want die overschrijden de grens wel vaker.

Verder over het spel. We speelden in de eerste helft niet echt goed, maar kwamen in de tweede helft veel in het spel.

Een spits die een penalty veroorzaakt, tja dat gebeurd vaker wanneer een spits in een defensieve situatie terecht komt. Ben benieuwd wanneer Jackson nou eens de stap gaat maken naar een grotere club.

Weet iemand hoe lang het duurt eer tello terug is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren