Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jörgensen wil Berghuis ‘opjagen’: ‘De rust zal mijn lijf goed doen’

Laatste update:

Feyenoord besloot het kalenderjaar zondag met een 5-1 overwinning op Roda JC Kerkrade. De Rotterdamse club legde vorig seizoen beslag op de landstitel in de Eredivisie en maakte bovendien na lange afwezigheid zijn rentree in de groepsfase van de Champions League. Ondanks dat de achterstand van de titelverdediger op koploper PSV na de eerste seizoenshelft veertien punten is, blikt Nicolai Jörgensen terug op een succesvol 2017.

De Deense spits won na zijn komst van FC Kopenhagen direct de landstitel met Feyenoord en kroonde zich met 21 doelpunten bovendien tot competitietopscorer. "Het moment dat we de schaal mochten optillen, zal ik nooit meer vergeten", vertelt hij in gesprek met Metro. "Dat ik ook nog eens topscorer van de Eredivisie was, maakte het compleet. Het was fantastisch om zo’n droom uit te laten komen, ongelooflijk. Niet alleen voor mezelf, maar voor heel veel mensen. Zo’n jaar zal ik niet snel meer meemaken in mijn loopbaan."

Jörgensen staat in het huidige seizoen na dertien competitiewedstrijden op zeven doelpunten. Hij moet daarmee op de clubtopscorerslijst van Feyenoord onder anderen Steven Berghuis, die elf keer scoorde, voor zich dulden. "Maar de twee weken rust zullen mijn lijf goed doen, zodat ik sterker uit de winterstop kom en de topscorers die boven mijn staan kan opjagen. Ik ga in de tweede helft van het seizoen zéker meer goals maken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begint weer aardig in vorm te raken na zijn blessure. Met goals tegen Napoli en Shakhtar, en belangrijke goals tegen onder andere Vitesse en Groningen zie je gewoon hoe belangrijk hij is. Enorm balvast, en vooral een hele goede teamspeler. Met een leger wordende lappenmand lijkt Feyenoord in ieder geval op Zwolle, AZ en Ajax te kunnen jagen.

25 december 2017 om 11:32

Goede spits voor Feyenoord. Ik denk dat hij meer kan dan Feyenoord kwestie van wachten welke clubs hem willen. Hij is balvast en heeft oog voor zijn mede spelers.

25 december 2017 om 11:36

De eerste wedstrijd na de winterstop zal van groot belang zijn voor Feyenoord. Er is minimaal een gelijkspel nodig om, zoals je zegt, te kunnen gaan jagen. Aan Jorgensen zal het in elk geval niet liggen. Wat mij betreft op dit moment de beste spits in Nederland. Ik kan me voorstellen dat een Duitse middenmoter of subtopper zo'n speler wel zou willen hebben.

Ben sowieso wel benieuwd wat er in de winterstop allemaal gaat gebeuren op de transfermarkt!

26 december 2017 om 03:57

Napoli? Jorgenson heeft niet tegen Napoli gescoord hoor. Bij die 3-1 verlies was Ambrabat en bij de 1-0 was het St Juste

26 december 2017 om 09:56

Hij heeft wel gescoord tegen Napoli. De eindstand was immers 2-1.

28 december 2017 om 02:13

Oh ja bedankt!!

Mooi werk. Tweede helft van het seizoen starten met een klinkende overwinning en zelf 2 doelpuntjes maken. Dan de druk er vol opzetten. Verheug me er al op.

Heerlijk om zo een taal te horen. Niet arrogant, maar ook niet mak. Ik verheug me er al op, Nicolai is duidelijk hongerig. Kan alleen maar goed zijn voor Denemarken in de zomer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren