Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jürgen Klopp looft uitverkorene: ‘Hij zag er goed uit in zijn smoking, wow!’

Laatste update:

Jürgen Klopp is blij dat veel van zijn spelers zijn opgenomen in het PFA Team van het Jaar. Donderdag maakte de spelersvakbond bekend welke elf spelers een uitverkiezing hebben gekregen, zoals Virgil van Dijk. De manager van Liverpool zegt vrijdag op de persconferentie dat meer van zijn pupillen in aanmerking kwamen voor een plek in het elftal.

“Zo verdiende Mohamed Salah om erin te staan, Georginio Wijnaldum heeft een ongelooflijk seizoen gedraaid, Jordan Henderson doet het momenteel goed...”, aldus Klopp in aanloop naar het duel met Huddersfield Town, geciteerd door de Liverpool Echo. “De spelers in de Premier League bepalen uiteindelijk, dus het is een eerlijke verkiezing, zelfs als ze niet iedere wedstrijd zien.”

Salah werd onlangs door TIME Magazine uitgeroepen tot een van de honderd meest invloedrijke personen ter wereld en mocht zodoende afreizen naar New York voor een gala. “Hij is nu weer terug. Reizen is vandaag de dag geen probleem meer. Het zou eerder een probleem zijn als zijn auto pech had en hij moest lopen”, lacht de Duitse oefenmeester.

“Ik ben trots op zijn prijs. We zijn veel op televisie en in de kranten en vaak zeggen we niet de slimste dingen. Mo is erg pienter en heeft mensen geïnspireerd, op allerlei vlakken. Het is belangrijk dat hij een mening heeft en dat hij die kenbaar maakt. Hij zag er goed uit in zijn smoking, wow! Hij heeft ook veel beroemde mensen ontmoet. Als hij me had gevraagd, had ik hem misschien wel gezelschap gehouden”, aldus Klopp.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zure mensen: altijd maar die trainers die zitten te slijmen!

25 april 2019 om 17:07

Slijmen? Hij zegt wie een geweldig seizoen hebben. Zo zegt Chelsea dat Hazard erin moet en Spurs fans roepen Son. Je kunt in de BPL makkelijk 2 PFA TOTY maken met al die kwaliteitspelers die ieder jaar een topniveau halen.

25 april 2019 om 17:08

Lees mijn reactie nog eens

En maar blijven zeggen dat Salah weg wilt omdat de relatie tussen hem en Klopp niet goed meer is.....
Toptrainer en super winger.YNWA

25 april 2019 om 17:22

Misschien doet hij wel geweldige dingen voor Egypte..

Als er namen als Ariana Grande, Taylor Swift en Cardi 'the rapist' B in staan, is het niet gek dat er ook een voetballer tussen staat. En again, misschien doet hij genoeg dingen om het nog te verdienen ook.

25 april 2019 om 17:25

Ik heb uiteraard niet meegewerkt aan de verkiezing, maar ik denk dat je de invloed van Salah een beetje onderschat, in de Arabische wereld is hij immens populair en een voorbeeld voor velen. Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat veel Egyptenaren op hem stemden tijdens de verkiezingen, terwijl hij natuurlijk niet eens op de lijst stond

25 april 2019 om 17:31

Salah is natuurlijk niet in de lijst opgenomen vanwege z'n voetbalkwaliteiten, maar om de wijze waarop hij zijn bekendheid gebruikt voor maatschappelijke doeleinden.

25 april 2019 om 18:41

De voetbal wereld staat bol van de materialistische leeghoofden.. is hun keuze hun leven en hun geld wat ze verdienen en uitgeven.. is niet aan ons om over te oordelen.... neemt niet weg dat we het moeten waarderen als er een speler zoals Mo Salah bestaat die zijn geld gebruikt om de samenleving waarin hij is opgegroeid te helpen.. hij had met ze teamgenoten naar een doffe disco kunnen gaan

27 april 2019 om 21:31

mooi man dat ik je kan helpen bij begrijpend lezen. Je hebt het over "welke invloed" en daar antwoorde ik "de miljoenen die hij investeert in egypte".. wijsneus.. ik zal in het vervolg maar korter reactie geven

25 april 2019 om 19:31

Salah is extreem populair in Noord Afrika en het midden Oosten, om over één van de grootste fanbases ter wereld (Liverpool) nog maar te zwijgen. Er werd zelfs geroepen dat hij zich kandidaat moest stellen als president van Egypte. Ik denk dat hij in zijn eentje bijna een oorlog zou kunnen ontketenen, en dan overdrijf ik niet.

26 april 2019 om 23:10

Natuurlijk overdrijf ik en spreek ik met een enige ironische ondertoon, maar om eerlijk te zijn zou ik er in Egypte niet eens zo van op kijken, gezien het daar politiek al tijden niet zo stabiel staat en Salah een echte baken van licht is voor de mensen daar. Maar natuurlijk zou de beste man niet echt president worden.

De lijn tussen Instagram invloed en feitelijke invloed is trouwens tegenwoordig niet zo scherp meer.

25 april 2019 om 21:41

Salah deed laatst nog uitspraken waarin hij zei dat vrouwen in het Midden Oosten een betere en eerlijkere behandeling verdienen. Als iemand met zo'n populariteit (zie de posts over de verkiezingen in Egypte) wat sociaal-maatschappelijke uitspraken doet is dat alleen maar mooi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren