Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Journalist ziet Ten Hag op 6 vlakken falen: ‘Is hij eigenlijk wel zo goed?’

Woensdag, 23 augustus 2023 om 14:13Jordi Tomasowa • Laatste update: 14:58

Adrian Durham is nog niet bepaald onder de indruk van Erik ten Hag. De journalist en presentator van talkSPORT stelt dat de Nederlandse oefenmeester tot dusver op zes verschillende vlakken heeft gefaald bij Manchester United. Durham verwijt Ten Hag onder meer dat hij nog niet het beste uit Jadon Sancho en Antony heeft weten te halen.

United is niet bepaald overtuigend aan het nieuwe Premier League-seizoen begonnen. Na een moeizame zege op Wolverhampton Wanderers (1-0) werd er afgelopen zaterdag met 2-0 verloren op bezoek bij Tottenham Hotspur. In beide competitieduels werd het middenveld van the Red Devils regelmatig overlopen.

Durham vraagt zich hardop af of United onder Ten Hag op bepaalde vlakken wel daadwerkelijk progressie maakt. “Op het eerste gezicht doet Erik ten Hag het erg goed. De verbetering is duidelijk zichtbaar bij Manchester United wanneer je het vergelijkt met voor zijn komst", zegt de presentator bij talkSPORT. “Het seizoen voordat hij kwam, eindigden ze zesde, 35 punten achter Manchester City. Onder Ten Hag eindigden ze vorig seizoen derde, veertien punten achter City.”

Volgens Durham wordt er echter meer van Ten Hag gevraagd dan enkel presteren. “Er is een lijst met bepaalde dingen die niet goed zijn gegaan onder Ten Hag. Hij is er niet in geslaagd om Jadon Sancho beter te maken, hetzelfde geldt voor Antony. Ten Hag heeft David de Gea onfatsoenlijk behandeld en de carrière van Harry Maguire bij Manchester United om zeep geholpen.” De Gea vertrok deze zomer transfervrij bij the Mancunians. Volgens The Athletic ging de sluitpost akkoord met een drastische salarisverlaging, waarna United toch op het aanbod terugkwam en tevergeefs een nieuw voorstel met een nog lager salaris deed.

Tot slot neemt Durham Ten Hag ook kwalijk dat het middenveld van United momenteel erg kwetsbaar oogt. “Casemiro ziet er verschrikkelijk uit en met het huidige middenveld is Ten Hag ook bezig om Mason Mount te gronde te richten. Hij heeft blijkbaar geen idee hoe je een middenveld creëert dat goed kan werken in de Premier League. Is Ten Hag eigenlijk wel zo’n goede manager?”, vraagt Durham zich hardop af. Sinds Ten Hag bij United aan het roer staat, heeft de Nederlandse oefenmeester echter 78 punten uit zijn eerste 40 wedstrijden gehaald - een totaal dat alleen wordt overtroffen door City-manager Josep Guardiola (82) na hetzelfde aantal wedstrijden.Gerelateerd

Meer sportnieuws

102 reacties (laatste reactie door samcro)

Mijn God. Hoe zuur kun je zijn? Hij haalt zijn eigen nietszeggende feitjes keihard onderuit door de meest zeggende feiten te benoemen.

23 augustus 2023 om 15:06

Overigens klopt dat verhaal van op Guardiola na de meeste punten na 40 wedstrijden voor geen meter. Pellegrini werd in zijn eerste seizoen kampioen met in de tachtig punten. Conte werd in zijn eerste seizoen met Chelsea kampioen met 93 punten. Ik lees nu ook dat Mourinho en Ancelotti 90+ punten hebben gehaald in hun eerste 40 wedstrijden. Tuchel heeft ook meer punten gehaald. 78 punten in 40 wedstrijden is niet geweldig voor Man United

23 augustus 2023 om 15:14

Net even nagekeken en ook Mourinho werd in zijn eerste seizoen bij Chelsea kampioen met 95 punten. Die statistiek klopt inderdaad van geen kanten.

23 augustus 2023 om 15:15

Zoals je in je edit nu ook net aanhaalt :P

23 augustus 2023 om 15:20

De cijfers kloppen inderdaad niet. Mogelijk dat er wordt uitgegaan van huidige managers in de PL? Mocht dat zo zijn, zou dat wel veel duidelijker naar voren moeten komen.

23 augustus 2023 om 15:31

Zelfs dan niet. Want in dat lijstje hadden ze Solskjaer erbij gezet.

23 augustus 2023 om 16:20

Gaat om zijn eerste 40 wedstrijden als prem manager, Mourinho kwam midden in het seizoen binnen, dus zou theoretisch gezien kunnen

23 augustus 2023 om 16:39

Over welke club heb je het? Mourinho is alleen bij Tottenham later in het seizoen ingestapt..

23 augustus 2023 om 18:15

@JayJack ik hoop dat je nu wel weet ik wat ik bedoel dat ten hag een mourinho en solskjear word en als je het nog niet weet wat ik bedoel dan leg ik et je wel uit.. hun eerste seizoen was goed en daarna werden ze ontslagen en dat gaat met ten hag ook gebeuren let maar. Hij heeft ook nog de spelers gehaald wie hij wilde halen..

23 augustus 2023 om 16:26

Hij is er niet in geslaagd om Jadon Sancho beter te maken, -- Sancho zit nog niet op zijn Dortmund niveau. Maar als je ziet waar hij vandaan komt dan vin dik hem nog niet zo slecht als 2 jaar geleden.
hetzelfde geldt voor Antony. -- Dit kun je Ten Hag aanrakenen. 100 miljoen voor Anthony is echt een flater van jawelste
Ten Hag heeft David de Gea onfatsoenlijk behandeld -- Waarom? Zijn contract liep af en United wou niet verlengen of alleen tegen een veel lager salaris. Het is niet zo dat De Gea de sterren van de hemel keepte de laatste jaren.
de carrière van Harry Maguire bij Manchester United om zeep geholpen.” -- Er is maar één iemand die dat gedaan heeft en dat is Maguire zelf.

Tot slot neemt Durham Ten Hag ook kwalijk dat het middenveld van United momenteel erg kwetsbaar oogt. “casemiro ziet er verschrikkelijk uit -- Ik kijk niet elke wedstrijd van United, maar waarom ziet Case er verschrikkelijk uit?
en met het huidige middenveld is Ten Hag ook bezig om Mason Mount te gronde te richten. -- Hij probeert met Mount in een centrale rol meer voetbal in de ploeg te krijgen, maar Mount moet nog wennen aan zijn nieuwe verdedigende taken. Kan Mount alleen maar beter door worden.

23 augustus 2023 om 16:48

Heb je motd gezien? Focus je maar eens op Case, met name in een omschakeling. Hij zwemt veel te vaak omdat ie het allemaal alleen moet doen en gewoon niet meer zo dynamisch is als eerst. Dit is ook te koppelen aan het feit dat Mount veel te hoog staat, als die daadwerkelijk moet wennen aan zijn nieuwe taken zou je hem toch veel lager verwachten? Nu is het alsof hij het sein krijgt direct de diepte te zoeken als ze achterin de bal hebben en niet mee terug te komen bij balverlies voorin. Ik zeg niet dat hij nooit een goede 8 kan worden, maar voorlopig zie je niet dat hij de opdrachten gekregen heeft die een 8 normaal krijgt - of hij negeert ze volledig. Dit is juist waarom Utd het zo moeilijk heeft imo, het was een transitiefestival tegen Wolves en dat deed Case helemaal geen goed omdat ie niet meer de inhoud heeft, zo leek het.

23 augustus 2023 om 17:29

Dat Mount de opdracht krijgt om niet mee te verdedigen lijkt me heel sterk. Bijvoorbeeld bij Ajax was het juist de rest verdediging de kracht van Ten Hag (ten opzichte van bijv. Bosz). Dus ik denk dat Mount moet wennen, want hij heeft hiervoor vooral als hangende vleugel aanvaller of nummer 10 gespeeld. Hoop wel voor Ten Had dat hij snel went, want inderdaad zwemt Case te veel zonder 8 naast hem bij balverlies.

23 augustus 2023 om 17:55

Man man man, sancho speelt al jarenlang zo wisselvallig als wat, anthony had zeker nooit gehaald moeten worden dat was alleen een goede circus act geweest. Dus op dat punt kan ik het volgen. Maguire is toch diegene die zelf zijn eigen carrière om zeep helpt, als je al niet weet hoe je een doos om je schoenen weghaalt wordt voetballen gewoon lastig.

23 augustus 2023 om 18:00

Sancho heeft 1 jaar matig gepresteerd voordat ten Hag kwam. Daarna kon ten Hag misschien hem weer in zijn Dortmund vorm krijgen maar dat is hem in de verste verte niet gelukt.

23 augustus 2023 om 19:56

Sancho speelt sinds zijn komst al zeer matig (en dan ben ik mild) Dat heeft verder niets met ETH te maken. Daarna kreeg Sancho diverse persoonlijke tegenslagen die je niemand toewenst. Het is dus wel héél makkelijk om te zeggen ETH krijgt Sancho niet aan de praat, zo simpel is het niet. Ik hoop trouwens wel dat dat nog gaat lukken.Ten hag kan veel beter sancho op rechtsbuiten zetten ipv antony die niks goeds doet, dit united mist gewoon nog een andere nummer 6 die perfect naast casemiro kan spelen. de jong was ideaal geweest maar die gaat nooit naar united en blijft zijn hele carriere bij barca spelen. oshimen was ideaal als spits geweest voor dit united maar is veelte duur helaas.

Voor het grootste deel mee eens, maar het stukje over Maguire is gewoon onzin. De enige die de tijd van Maguire bij United om zeep heeft geholpen is Maguire zelf. Kan hij zelf ook niet veel aan doen, maar hij is gewoon niet goed genoeg. Dat ligt niet aan Ten Hag.

23 augustus 2023 om 15:13

Ten Hag heeft op Pep na de meeste punten ooit in zijn eerste seizoen gehaald. Dat is gewoon een heel goede prestatie. Dit is echt zagen om het zagen, over een half jaar komt deze journalist weer met een mea culpa. De krantjes moeten vol.

23 augustus 2023 om 15:22

Is alleen totaal niet waar.

23 augustus 2023 om 15:26

Dat is hier boven al net ontkracht. Maar deze journalist komt heel zuur over zeg. Sancho en Maguire waren voor Ten Hag al aan het schutteren. En ook de andere managers voor hem hadden het heel moeilijk. Het is gwn geen gemakkelijke taak.. en dan komt zo een journalist even zeggen hoe het moet?

Goed er valt wel het een en ander te betwijfelen aan de prestaties van Ten Hag; maar toch niet de argumenten die hier worden gegeven. Volgens mij is Ten Hag onwijs goed bezig met Sancho maar heeft die wat mentale problemen die belemmeren. Antony is gewoon niet goed genoeg voor het verwachtingspatroon dat zijn (veel te hoge) prijskaartje meebrengt; zou je wel kunnen stellen dat Ten Hag hem niet voor dat bedrag had mogen halen. Als die voor 30m was gehaald had niemand er over geklaagd. De uittocht van De Gea wordt united niet slechter van en ik snap ook wel dat ze Maguire niet weg doen als blijkt dat er geen geld beschikbaar is om een vervanger te kopen. Dat ETH zijn carrière om zeep geholpen zou hebben is gewoon lachwekkend daar ga ik inhoudelijk nog niet eens op in. Vind het al met al een beetje een matig en mager artikel.

23 augustus 2023 om 14:41

Als die voor 30m was gehaald had niemand er over geklaagd.

Ook dan was er genoeg op aan te merken geweest denk ik, want Dan James kreeg ook gewoon kritiek toen hij niet presteerde.

Het is wellicht een simpel, matig en mager artikel, maar dat is de mercato van Utd ook. Ten Hag heeft een belabberde talent-ID in de zin dat hij spelers haalt die niet passen in wat hij wil doen. Je maakt mij niet wijs dat het enkel en alleen aan die incompetente bende boven Ten Hag ligt, hij heeft daar zelf ook een aandeel in. Hoe kan je Mount halen en verwachten dat hij de cm kan zijn waar je op kunt bouwen? Dan heb je hem niet goed genoeg gescout. Als Ten Hag vast blijft houden aan dit middenveld zonder balans en defensieve kwaliteiten, wordt het een feest voor bepaalde tegenstanders om tegen Utd te spelen.

23 augustus 2023 om 16:33In principe is het ook niet de taak van Ten Hag om spelers te scouten. Ik weet niet wat er allemaal aan de hand is bij United, maar als Ten Hag constant spelers haalt uit zijn eigen netwerk dan zijn deze spelers dus niet afkomstig uit de scouting. Kun je dan concluderen dat de scouting niet goed genoeg is?

Malacia, Onana, Martinez, Eriksen en Anthony zijn allen spelers die ten Hag kent. Daarnaast kende iedereen Casemiro en Varane. Hiervoor is ook geen uitvoerige scouting voor nodig.

In de huidige selectie zijn slechts een paar spelers die waarschijnlijk uitvoerig gescout zijn en zijn voorgedragen. Dat zijn Diallo, Hojlund en Dalot. Daarvan is Diallo nog (lang) niet goed genoeg, terwijl er wel 30 miljoen voor betaald is. Dalot heeft veel gespeeld, maar naar mijn mening is dit gebrek aan beter. Dalot is niet van het niveau dat een club als united moet nastreven. Als je kijkt naar de andere backs van de topclubs dan past Dalot daar niet tussen.

Als je deze namen zo leest dan gaat er simpelweg iets goed mis. Waarom kunnen de andere clubs wel spelers halen zoals Gabriel Jesus, Saliba, Alvarez, Martinelli, of Luiz Diaz? Negeert Ten Hag de scouting volledig of ligt het probleem dan bij de board?

23 augustus 2023 om 16:39

Ik weet niet of het zijn taak is of niet. Ze zullen ongetwijfeld scouts in dienst hebben, maar Ten Hag zal toch niet zomaar spelers op zijn bord krijgen waar hij zelf niet positief over geoordeeld heeft?

Telkens komen ze bij spelers uit met een Ajax- of Eredivisie-verleden, dat kan geen toeval zijn toch? Utd betaalt ontzettend dikke salarissen, dus daar kan het ook niet aan liggen dat de betere spelers niet willen komen. Aan het geld voor aankopen ligt het ook niet, al zag je dat hier wel regelmatig voorbij komen als argument. Wat gaat er dan mis? Wat is er precies aan de hand?

23 augustus 2023 om 18:27

Even ter verduidelijking, het is een feit dat Ten Hag bepaalt welke spelers komen en welke niet, dat was onderhandeld tijdens de contract met Man United dat hij soort van een veto recht krijgt. Buiten dat om werkt hij wel natuurlijk met de scouts van Man United, maar die zaten echt niet op de tribune voor Antony, en met alle respect naar de speler Amrabat toe, die een geweldige WK heeft gespeeld maar ook voor hem zaten de scouts niet op de tribune.

Bronnen over de bovenstaande site kun je googelen(ten Hag contract negotiations having a say in transfers), koppel dat met de spelers die een verleden hebben met Ten Hag en je weet genoeg, heeft niks met een Ajax-verleden te maken imo. Fabrizio Romano had ook nog aangegeven dat er direct contact was tussen Ten Hag en Amrabat toen ineens Liverpool navraag deed bij Fiorentina, maar Amrabat had aangegeven bij Ten Hag en Fiorentina, dat hij alleen bij Man United te willen tekenen.

*edit spellingscontrole

Haha kom op zeg, de carrière van Maguire bij United om zeep geholpen? Die kerel is niet goed genoeg, maar wordt vooralsnog niet verkocht door de vraagprijs. Daar kan Ten Hag niks aan doen.

Dan De Gea. Het was toch de directie die het aanbod introk , om vervolgens een lager aanbod te doen?

De carrière van Harry Maguire bij Manchester United om zeep geholpen.... volgens mij heeft Maguire dat helemaal zelf gedaan hoor....

23 augustus 2023 om 14:38

Ja en nee.

Ze hadden het bod moeten accepteren, al moet Maguire dan zelf ook nog akkoord gaan natuurlijk. Hij past gewoon totaal niet in een team dat hoog staat en veel de bal heeft. Op zelfkritiek heb ik hem nog niet kunnen betrappen tho.

23 augustus 2023 om 16:00

Geef Maguire groot gelijk dat die niet wilde inleveren. United heeft hem een krankzinnig salaris van ruim twee ton per week gegeven, dan moeten ze dat ook maar afkopen en niet Maguire de schuld geven omdat die niet wilde inleveren.

Ten Hag en United gaan het moeilijk krijgen dit seizoen, jongens als Mount,Anthony en Sancho waar veel van verwacht wordt bakken er niks van. Bruno en Rashford eerste 2 wedstrijden ook NIET gezien.

Als ze zo blijven doorgaan gaan ze niet eens top-4 halen, en Ten Hag heeft genoeg geld kunnen spenderen, toch bizar dat geen 1 grote aankoop op Martinez na ook echt wat toevoegd.

Sancho 26 wedstrijden 6 goals 3 assist.

Anthony 25 wedstrijden 4 goals 2 assist

Teams uit de middenmoot hebben buitenspelers met veel meer goals/assist.

Ik hoop dat Sancho kan opleven in hem heeft men toch nog wel iets van vertrouwen, Anthony in mijn eigen word niks maar hoop het voor Ten Hag.

23 augustus 2023 om 14:31

Casemiro heeft voldoende toegevoegd natuurlijk. Maar hij is inmiddels ook 31 en kan het niet belopen met 2 achten. Vooral met Mount en Bruno wat ook niet bepaald de juiste types zijn voor die rol. Dat had Ten Hag kunnen weten lijkt mij. Dat middenveld wordt elke wedstrijd overlopen.

Denk dat Ten Hag het lastig gaat krijgen dit seizoen. Heeft toch een flinke vinger in de pap gehad mbt de transfers. Dan mag je ook het een en ander verwachten.

23 augustus 2023 om 14:42

In mijn ogen zijn het niet eens 2 achten, maar meer 2 tienen. Case mag op zwemles met die 2 voor zich, slecht gezien door Erik.

23 augustus 2023 om 14:45

Eens

23 augustus 2023 om 14:53

Vorig jaar duurde het 2 Premier League wedstrijden voordat ten hag het systeem aanpaste. Hopelijk zien we komende zaterdag een andere aanpak. Misschien wel gedwongen nu Mount geblesseerd is

23 augustus 2023 om 15:03

Wie gaat op het middenveld spelen dan zaterdag? Casemiro-Eriksen en bruno op 10?

23 augustus 2023 om 16:26

Wat is er met Mount dan? Zou een blessing in disguise zijn als hij nu iemand ook echt op 8 zet of in een dubbele pivot met Case, want dan zal het (denk ik) opeens beter gaan lopen. Ik blijf het gek vinden dat ze Mount gehaald hebben en niet voor een Tonali gegaan zijn of een andere echte 8.

Hahahahaha, de carrière van Maguire verwoest. Dat deed hij toch echt helemaal zelf met clowneske optredens. Hetzelfde geldt in mindere mate voor De Gea. Die is geen schim meer van de keeper die hij ooit was.

Ik vind het erg heftig om te zeggen dat Ten Hag de carriere van Maguire bij United om zeep heeft geholpen, wat mij betreft hebben zijn eigen "prestaties" tijdens de wedstrijden dat toch echt gedaan.. Ik vind het ook lullig om te zeggen dat Ten Hag De Gea niet goed behandeld heeft, aangezien ik betwijfel of Ten Hag degene is die de contracten bij United uitonderhandeld en bepaalt wie er voor welk bedrag op de loonlijst staat.

Wat je Ten Hag wel aan kunt rekenen is dat hij nog steeds geen team heeft weten te smeden wat volgens zijn eigen filosofie kan voetballen. Wat United doet lijkt helemaal nergens op en de afhankelijkheid van Rashford is enorm! Het lijkt er sterk op dat Ten Hag, in tegenstelling tot zijn voorgangers, een duidelijke hand heeft in welke spelers er aangetrokken worden bij United. Wat dat betreft zitten er een heleboel missers bij waar je je van kunt afvragen of ze echt een toegevoegde waarde zijn voor United. Vorig seizoen hebben ze erg veel geluk gehad en dat heeft (zeker voor de Nederlandse kijkers) verbloemd dat de grote problemen die al sinds 2015 in de selectie zitten nu nog steeds aanwezig zijn.

Je merkt aan alles dat de sfeer rondom United enorm veranderd is. Het hopeloze optimisme van het begin en het midden van vorig seizoen zijn verdwenen en wat mij betreft is het een kwestie van tijd voor Scholes, Neville, Ferdinand en wat andere ex-United mannetjes wekelijks beginnen in te hakken op Ten Hag. Zoals ze dat ook gedaan hebben bij Moyes, Van Gaal, Mourinho en Rangnick. Zelfs billenmaatje Solksjaer werd na 3 lange jaren niet gespaard! Als United zich niet snel mengt in de strijd om de titel dan zal er sneller dan verwacht een einde komen aan Ten Hag's periode bij United. Wellicht zelfs al als er dan eindelijk een nieuwe eigenaar komt?!

Ten Hag faalt wel in zijn aankopen. Haalt echt slechte spelers naar United.

24 augustus 2023 om 08:21

Het feit dat Ten Hag verantwoordelijk is voor de aankopen is natuurlijk juist een perfect voorbeeld dat het achter de schermen niet klopt bij United. Waar is de scouting?

Ten Hag is niet de wonder dat sommigen dachten. Zijn voetbal ziet na twee wedstrijden er nog slechter uit dan vorig seizoen. Kan zijn middenveld tactisch niet compact houden. Zijn verdedigers kunnen niet spelen met een hoge lijn. Het is voornamelijk de omschakeling waar ze een beetje goed in zijn maar niet echt top. Spelers beter maken kan Ten Hag ook niet. Ik zou het nog een seizoen afwachten en dan iemand als Da Zerbi aantrekken of Nagelsmann.

23 augustus 2023 om 14:38

van alle trainers in de PL in hun eerste 40-50 wedstrijden (exacte aantal vergeten) heeft alleen Guardiola betere cijfers. Qua resultaat is Ten Hag de 2e beste trainer ooit in de eerste 40 wedstrijden. Klopp staat 3e. Gezien het materiaal det ETH heeft doet hij het meer dan uitstekend..

23 augustus 2023 om 14:41

Hij staat nu 40 wedstrijden aan het roer van Man U in de PL. Daarvan heeft hij er 10 verloren en 6 gelijk gespeeld. Nu niet meteen uitzonderlijke resultaten en dus wel verrassend dat dat blijkbaar het tweede beste ooit is.

23 augustus 2023 om 14:42

Benieuwd naar de eerste 80 a 100 wedstrijden, en zoals het ernaar uit ziet gaat ten hag dalen op die lijst. Persoonlijk denk ik dat dit z'n laatste seizoen wordt. Dat zou heel jammer zijn, want we hebben Nederlandse trainers bij topclubs nodig.

23 augustus 2023 om 14:44

Verder is het gewoon onzin wat je vertelt. Ik heb 1 steekproef gedaan en naar de eerste 40 wedstrijden van Mourinho gekeken en daarin behaalde hij 1 nederlaag en 8 gelijke spelen.

Ik vermoed dan ook dat je alle wedstrijden bedoelt dus inclusief EL en carabao cup en dergelijke. Vind ik echter een stuk minder relevant dan het echte werk.

23 augustus 2023 om 15:07

Komt van BBC Sport. Zij hebben een aantal managers weggelaten. Mourinho had bij Chelsea 101 punten gehaald in zijn eerste 40 PL wedstrijden. Conte had er 96 en Ancelotti had er 90. En zo heb je vast een aantal anderen. Misinformatie van BBC en iedereen slikt het als zoete koek.

23 augustus 2023 om 15:10

Volgens mij klopt er niks van. Pellegrini werd in zijn eerste seizoen kampioen met 80+ punten en Conte zelfs met 93 punten

23 augustus 2023 om 16:03

Ten Hag is niet geschikt voor een grote club Bochherief. Tactisch vind ik hem niet goed genoeg en dat kun je ook zien aan zijn aankopen. Anthony komt in alles tekort, Mount is geen acht en Hojlund is geen nummer negen, dat is een verkapte tweede spits. Er is geen enkele stijgende lijn te vinden nadat die veel tijd heeft gekregen en 400 miljoen heeft mogen uitgeven. United moet volgend seizoen een nieuwe trainer aantrekken en die td van Leipzig overnemen, dan valt er nog iets van te maken.

23 augustus 2023 om 18:07

Soma, wat heeft Ten Hag jou aangedaan? Ik zie je altijd met zo ontzettend veel rancune reageren op hem, bijna alsof het persoonlijk is. Ook laatst zo'n vreemde opmerking dat Arteta meer uit Timber haalt dan Ten Hag (na één wedstrijd, terwijl hij onder de laatste is doorgebroken en international is geworden.

Anyway, vooral van een Arsenal fan zoals jij zou ik juist wat geduld en begrip verwachten, zeker als je ziet hoeveel tijd en geld Arteta kreeg voordat hij echt begon te presteren. Zoals je zelf eerder aangeeft, spelers hebben tijd nodig om aan elkaar te wennen.

23 augustus 2023 om 18:34

Ik heb er nog bij gezet dat we nog een seizoen moeten afwachten. Lukt het dan nog steeds niet dan moet er verder gekeken worden naar trainers zoals Da Zerbi en Nagelsmann.
Ik heb verder niets persoonlijks tegen hem. Geniet er meer van dat United nog niet op het niveau is waar ze moeten zijn. Misschien is het inderdaad wat bitterheid van mijn kant. De club United en sommige fans staan me niet aan. Iedereen is de beste volgens hun kant. Toen ik zei dat Onana niet de beste keeper was van de PL maar Alison kreeg ik ook scheve reacties. Dat staat me een beetje tegen.

Het grote manco van ten Hag is dat Man U na de nederlaag tegen Tottenham al van elk team dat vorig seizoen in de top 9 eindigde heeft verloren in een uitwedstrijd en van al die 9 teams was Tottenham het enige team dat daar twee wedstrijden voor nodig had.

Dat is wel gewoon een onacceptabele statistiek. Verder doet hij het tot op heden echt wel goed, al vind ik zijn transferpolitiek maar matig.

23 augustus 2023 om 16:09

Ik weet niet of dat het grote manco is. Wat dat vooral zegt, is dat uit of thuis bepaalt of de ploeg als een geheel goed genoeg is om de betere ploegen te verslaan. Bij uitwedstrijden draait de medaille de verkeerde kant op. Het geeft vooral aan dat Manchester United er nog lang niet is. Daarin zou ik zelf niet zozeer wijzen naar de coach Ten Hag, maar naar de vinger die hij in de pap heeft betreft de aankopen. Kennelijk heeft de technische leiding van United 0 vertrouwen in z'n eigen functioneren of hij/ze heeft/hebben niet de ruggengraat om zelf beslissingen te nemen. Die combinatie is ook wat de ontwikkeling van United al jaren doet stagneren. Even Chelsea buiten beschouwing latend aangezien daar nog weinig zinnigs over te concluderen valt, maar geen club heeft meer dan een miljard euro zo vreselijk slecht gespendeerd als United in de afgelopen pakweg 10 jaar.

Ange heeft in zijn korte tijd bij Spurs al meer van zijn eigen filosofie en automatisme erin gekregen dan Ten Hag in zijn 2de jaar bij Man Utd terwijl hij al veel meer heeft gespendeerd. Dus er is wel iets van waar zou ik durven zeggen. Ze zien er ook totaal niet fit uit, Casemiro spant de kroon wordt langs alle kanten voorbij gelopen in het middenveld. Dit is toch wel op het conto van 10 Hag te schrijven.

Buiten Maguire waar die niets aan kan doen, denk ik dat Ten Hag over ca 15 wedstrijden wordt ontslagen. Dat middenveld valt voor Casemiro niet meer te belopen. Mount speelt verstoppertje, Eriksen is op en Bruno bakt er werkelijk niks meer van. De flankspelers komen hun mannetje niet voorbij en centraal is het niet stabiel.
Had graag een Savic van Atletico erbij gezien, zoals Ferdinand, Vidic en Stam waren.

Ten Hag is een zeer degelijke coach hoor, maar hij lijkt zich niet zo met de aankopen te moeten bemoeien.

Zo'n Antony, Eriksen en dergelijke voegen toch niks toe? Dat hij Sancho niet aan de praat krijgt, snap ik ook niet. Goede speler, maar likt het bij Utd nooit te gaan laten zien. Al begon hij pre-season volgens mij best aardig....

Martinez is ook de hemel in geprezen. Deed het gewoon prima, maar ook niet meer dan dat hoor...

23 augustus 2023 om 16:04

Volledig met je eens, maar daar wil ik nog aan toevoegen dat je je af kunt vragen waarom de technische leiding dan niet ingrijpt. Ten Hag moet zich lekker bezighouden met het coachen, maar we kunnen ook wel stellen dat de technische leiding van United van een lachwekkend niveau is.

Betreft Sancho: Dat is een jongen die goed is in de kleine ruimte, maar ook graag in de bal komt. In de Premier League moet je dan vrij compleet zijn, zoals bijvoorbeeld een Salah dat is. Bovendien moet je hem belangrijk maken als je het maximale uit hem wilt halen, maar hij haalt simpelweg het niveau niet om dat te doen. Sancho kan nergens op terugvallen als het niet loopt en is bovendien erg wisselvallig. Dat was hij bij Dortmund ook wel. Met het tempo en de intensiteit van de PL blijft er gewoon niet zoveel over van de kwaliteiten van Sancho. Hij is simpelweg niet explosief genoeg.

Daar hebben we weer zo'n journalist die blijkbaar per getypt woord wordt betaald. Zeg nou zelf, is het überhaupt bestaanbaar dat een trainer of manager op alle facetten goed scoort? Op iedereen is wel wat aan te merken, dat geldt overigens voor ieder mens, de mens is nu eenmaal niet perfect. Daarnaast wil ik hier nog een variant toevoegen aan een bekende uitspraak: Perfection is in the eye of the beholder.

Ik verwijt Ten Hag alleen te veel missers als het gaat om aankopen.

Malacia, middelmatig tot nu toe.
Casemiro, niet het niveau van zijn tijd bij Real. (Is ook een totaal andere competitie)
Antony, voor 95 miljoen lopen er toch echt betere wingers rond. Had desnoods Mane overgenomen van Liverpool. Miskoop.
Mount, heeft mij nooit kunnen overtuigen. Denk dat het ook niet zal gebeuren bij United.
Onana, geen slechte keeper. Maar voor 20 miljoen had je Bono kunnen halen, in mijn optiek een betere doelman.

Dat is gewoon 300 miljoen aan aankopen die United niet naar de volgende niveau hebben gebracht.

Martinez is de enige die het team echt verbeterd heeft in mijn optiek

23 augustus 2023 om 15:04

Bono een betere doelman? Zuiver qua keepen misschien, maar de reden dat Onana gehaald is, zijn zijn voetballende kwaliteiten. Dan is een de Gea nog steeds een paar klassen beter dan Bono.

Sowieso vind ik hem echt niet beter dan Onana. Alleen op het vlak van penalties misschien.

23 augustus 2023 om 15:09

De Gea is echt niet beter dan Bono, zeker niet. Bono had de beste statistieken van La Liga afgelopen tijd, volgens mij was zelfs beter dan Courtious (of Courtious was net iets beter, kan me niet meer herinneren). Daarnaast vind ik hem meer een leider dan De Gea en Onana en dat mis ik bij United. Maarja kan het ook mis hebben.

Onana is inderdaad gehaald omdat hij beter met zijn voeten kan ballen dan de gemiddelde keeper, maar Ten Hag kan zich beter eerst focussen andere punten in zijn elftal dan een voetballende keeper, zoals het middenveld en verdediging.

23 augustus 2023 om 15:11

Ja natuurlijk. Daarom dat die tweede keeper was bij Sevilla de laatste 10-15 wedstrijden van het seizoen en dat hij nu voor een oké bedrag naar Saoedi-Arabië trekt.

23 augustus 2023 om 15:35

Op het moment is Bono zeker beter dan De Gea, wel gek dat je benoemt dat hij 2e keeper was bij Sevilla maar niet waarom. Bono wou vorig seizoen al vertrekken, toen heeft de trainer ervoor gekozen om de 2e doelman op te stellen en Bono enkel in de Europese matches te laten spelen.

2e keeper kreeg er afgelopen weekend ook nog is 4 om de oren ;p

23 augustus 2023 om 15:43

De reden dat Bono op de bank zat, is dat Dmitrovic beter kan voetballen. Als Bono zo een goede keeper was, dan had dat niet meegespeeld.

De Gea was daarnaast gewoon beter vorig jaar dan Bono over een heel seizoen bekeken.

23 augustus 2023 om 16:04

De Gea was zeker aan vervanging toe en Onana is een prima keeper, maar ik vind Onana op dit moment niet een absolute topkeeper qua reflexen.

23 augustus 2023 om 16:56

Bono is in 2022 nog uitgeroepen tot beste keeper en zat in team van het seizoen, zelfs Courtious felliciteerde Bono erop. Maar dat terzijde, Ten Hag kan veel betere zaken doen dan dat er afgelopen tijd is gedaan was mijn punt.

En zometeen wint hij 3 wedstrijden op rij, en is hij weer de beste manager die er rondloopt in de PL: welkom in het voetbalwereldje…

Hij heeft anthony en sancho nog niet laten renderen maar hij heeft wel een garnacho voor de komende 10 jaar die zal renderen. United is gewoon een goeie club.

Ik denk dat er best wel dingen zijn die je ten Hag kunt verwijten, maar hier staan ook erg slechte redenen tussen. Zeker het aankoopbeleid (o.a. met Malacia en Anthony) is een punt. Daarnaast zijn er ook genoeg wedstrijden waarin ze echt niet goed voor de dag kwamen en soms meer punten pakten dan dat ze op basis van het spel verdienden.

Eens dat Mount en Antony niet de juiste aanwinsten zijn of nog niet laten zien wat ze kunnen. Ten Hag is geen goede scout. Ook eens dat het middenveld van United uit balans is. Maar wat deze journalist schrijft over Maguire Sancho en De Gea vind ik heel vreemd.

23 augustus 2023 om 15:58

We kunnen ook gerust stellen dat Antony simpelweg niet goed genoeg is voor dat niveau. Sancho is sowieso geen type voor de Premier League en al helemaal niet voor United. Mount is een leuke breedte-versterking, maar die speelt eigenlijk vergelijkbaar als Bruno Fernandes, alleen is die laatstgenoemde beter.

23 augustus 2023 om 16:07

Ik riep bij zijn komst al dat Sancho niet geschikt was voor United. Ja hij deed het leuk bij Dortmund, maar wie doet dat niet? Bijna alle, jonge buitenspelers floreren daar vanwege de positieve spelopvatting. Sancho heeft geen (start)snelheid met de bal aan de voet om er langs te komen, net als Anthony. Die twee hebben je 190 miljoen gekost en Sancho verdient ook nog 3 ton per week. Dar United al tien jaar lang voor spek en bonen meedoet ligt aan het slechte transferbeleid.

23 augustus 2023 om 16:24

Mee eens. Daaraan toevoegend denk ik dat we inmiddels ook wel kunnen stellen dat de stap van de Bundesliga naar de Premier League gewoon flink is. Dat Haaland ze er nog steeds zo makkelijk in legt, heeft ook te maken met zijn kwaliteit en de ploeg waarin hij speelt. Toch denk ik dat het als aanvaller een stuk makkelijker is in de Bundesliga dan in de Premier League.

23 augustus 2023 om 16:42

Ikzelf heb wel vertrouwen in Antony nog. Maar hij brengt nog niet wat hij gezien zijn prijs moet brengen. Ik heb hem bij Ajax beter zien spelen dan bij United, hij kan zich nog ontwikkelen, hij heeft een goede mentaliteit in de zin dat hij hard werkt en leergierig lijkt (itt Sancho) en hij gaat niet bij de pakken neerzitten geloof ik. Maar ja, dat maakt hem op dit moment geen 90 miljoen waard. Mijn mening: dat bedrag was altijd te hoog maar hij gaat echt nog wel beter spelen. Hij heeft het PL niveau wel, denk ik.

23 augustus 2023 om 16:52

Leidse, ik heb er weinig vertrouwen in met Antony. Hij is slecht in de 1v1, gebruikt zijn rechterbeen alleen om niet om te vallen en is daardoor veel te voorspelbaar. Zijn mentaliteit is idd zeker in orde, hij zal je niet laten stikken, dus wie weet kan dit hem nog redden.

Dit is wel erg ongenuanceerd. Misschien haalt hij niet meer uit Antony en Sancho omdat er simpelweg niet meer uit te halen is. Sancho is sowieso geen type voor de Premier League en Antony is simpelweg niet goed genoeg. Die jongen kan dribbelen en daar is alles mee gezegd, althans voor dat niveau. Wat je Ten Hag kunt verwijten, is het aankoopbeleid. Het is immers overduidelijk dat hij een vinger in de pap heeft. Dat aankoopbeleid is nog steeds van hetzelfde niveau als in de voorgaande jaren. Zo nu en dan zit er een goede speler tussen, maar het is veelal middelmaat of spelers die niet nodig zijn die worden gehaald.

Een engelse journalist die verstand van voetbal heeft? Nog nooit van gehoord...
Tactisch zijn ze daar zo zwak, vandaar dat ook iedere topclub daar een buitenlandse trainer haalt, anders worden ze steeds weer afgetroefd...

Hoezo De Gea slecht behandeld? Zijn contract was afgelopen en United koos ervoor om voor een betere keeper te gaan. De Gea is niet voor niks nog steeds clubloos. Maguire heeft gewoon het niveau niet daar kan Ten Hag niks aan doen. Sancho was al niet best onder de vorige coaches en is niet zijn aankoop geweest. Enige waar ik het over eens ben is Antony dat die hem nooit moest halen. En Mount kan je daar ook bij benoemen. Al zit die er net dus die heeft nog tijd om zich te bewijzen

Journalisten zijn, al heel lang,niet serieus te nemen. Het verbaast mij elke dag weer dat de onbekende, nietszeggende en onbelangrijke namen podia krijgen op allerlei media . Tekenend voor de armoede binnen de journalistieke wereld

Zoals ik ook eens memoreerde: Ten Hag is een 7, geen 10. Bij Ajax zowel met op zijn aanbeveling gehaalde spelers die weinig toegevoegde waarde hadden, zijn wisselbeleid, en hoe lang duurde het dat hij bepaalde spelers (b.v. Martinez) negeerde of op de verkeerde plaats liet acteren. Vooral zijn niet voldoende ingrijpen tijdens de beruchte halve finale thuis tegen de Spurs was wel even een flinke misser. Sterke punten zijn discipline in alle geledingen, en professioneel gedrag. Maar alleen daarmee red je het niet. Je ziet het nu ook bij Man. Utd. Aankopen op zijn verzoek die niet renderen, tactiek spelers intrinsiek beter maken. Lang niet alles lukt. Ik zag een week geleden Man. Utd. thuis worstelen tegen Wolves. Werden volledig weggetikt, en mochten de handen dichtknijpen met de drie punten. Natuurlijk, de competitie is net begonnen in Engeland, maar de voortekenen zijn nou niet direct gunstig te noemen.

Aankoopbeleid van Ten Hag gewoon matig. Ook dit jaar weer heel veel geld uitgeven aan spelers zoals Mount, waarvan je weet dat hij United niet naar een hoger plan duwt.

Maar 2 matchen bezig en zoveel aasgieren die rondvliegen.
Hoe kun je nu al zulke zaken zeggen? Geef de man tijd en beoordeel hem op t einde van het seizoen.
Klopp werd 8e in zijn eerste seizoen en 4e in zijn tweede.
Arteta 2 keer 8e in eerste 2 jaar.
Gurdioala heeft in zijn 2e seizoen een prijs gewonnen. Ook na 400mil te spenderen.
Van Ten Hag willen jullie dat hij de treble wint terwijl hij niet eens van Maguire kan afgeraken.

23 augustus 2023 om 17:48

Je doet alsof hij nog maar net de trainer is en geen 400 miljoen euro heeft uitgegeven. Dat je Arteta wilt benoemen zegt al vrij genoeg. Arteta kwam in een grotere bende terecht en kon amper spelers kopen. Odegaard en Ceballos moest ie eerst huren. Ten Hag kon meteen 100 miljoen uitgeven aan Antony.

23 augustus 2023 om 20:20

Je gaat noot dezelfde voorwaarden hebben. Zo ga je altijd wel een excuus vinden voor de één of ander. Feit is dat hij pas één seizoen gecoacht heeft. Vorig seizoen kon hij ook zijn spel niet implementeren. Daarbij heel veel drama door Ronaldo, Maguire, De Gea, Greenwood, Glazzers verkoop etc.
Op het einde van dit seizoen kan je zeggen of het goed is of niet, zo simpel is dat.
Na 2 matchen is gewoon absurd en getuigd van onkunde of opzet.

23 augustus 2023 om 21:31

Ik ben het met je eens dat het nog erg vroeg is in het seizoen en heb in mijn eigen post hierboven aangegeven dat we nog een seizoen moeten afwachten.

Ik vind het wel kunnen dat we conclusies mogen trekken. Heb bij Ten Hag nog niet echt het type voetbal gezien waar hij voor gehaald is en mocht ook strooien met geld voor wat aankopen. Tot nu toe valt hij nog een beetje tegen als ik objectief moet zijn. Had hem nog langer de tijd gegeven als hij nooit was afgestapt van balbezit voetbal en over is gestapt naar snelle countervoetbal wat hij graag ziet. Niets mis mee om andere tactieken te hebben die wat simpeler zijn maar dan moet de verdediging wel in orde zijn en het gat tussen het middenveld mag dan niet te groot zijn. Zijn team is niet tactisch genoeg geslepen.

Arteta was ook nog niet echt klaar als trainer des tijds. Het is zijn eerste baantje. Hij was erg talentvol als rookie maar hield te lang vast aan bepaalde keuzes. Zoals Willian te veel kansen geven. En sommige transfers waren in het begin mislukt. Won wel de FA cup door te winnen van Chelsea en Man City. En dat gecombineerd door weinig geld te hebben dan geef je zo’n trainer wat langer de tijd dan Ten Hag. Die veel ouder is en al jaren een hoofdmacht traint.

24 augustus 2023 om 09:27

Busby, je doet nu net alsof dit niet continu gebeurt op dit forum? Arteta kreeg pek en veren in zijn eerste halve jaartje en de seizoenen daarna. Wat dan wel vergeten wordt is dat Arteta voor het eerst voor een groep stond als manager en Ten Hag al ver gekomen was in de CL met Ajax, toch een flink verschil.

Antony is op conto van Ten Hag. Verder dat hij zijn fiat heeft gegeven voor de komst van Mount is ook onbegrijpelijk. Voor hetzelfde bedrag waren er veel betere of goedkopere alternatieven. Ik denk echt dat Mount de grootste flop wordt dit seizoen.

Met De Gea is inderdaad niet netjes omgegaan zeker met zijn staat van dienst, Ja vanuit het voorgenomen speelstijl is het begrijpelijk dat ze hem vervangen hebben voor een voetballende keeper, maar dat besluit had dus veel eerder genomen moeten worden zodat hij een waardig afscheid had kunnen krijgen.

Sancho werd hij mee opgezadeld maar lijkt juist weer langzaam op te gaan bloeien. Heeft in ieder geval een verdienstelijke voorbereiding achter de rug.

Maguire is gewoon Maguire, zijn carriere was al lang omzeep door hemzelf.ten Hag was juist mans genoeg om het aan de kant te zetten. Die zet is juist een grote vooruitgang gebleken.

Volgens mij heeft ie wel het beste uit Anthony gehaald. Die kerel kan gewoon niet beter,maar dat wisten de meeste voetbalvolgers uit Nederland allang

Ach ja, journalisten. Maken en geven opinie. Had ETH de wedstrijden gewonnen dan was het artikel geschreven met de 6 vlakken waarop hij zich weet te onderscheiden. Zeker in het VK is dit totaal niet serieus te nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden

169 fans
Keeper, 33 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Manchester United 38 0 0 0
2021/2022 Manchester United 38 0 0 0
2020/2021 Manchester United 26 0 0 0
2019/2020 Manchester United 38 0 2 0
2018/2019 Manchester United 38 0 1 0

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren