Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jongste manager ontmoet Franse nestor: 'Hij is nog steeds hypermodern'

Laatste update:

Alex Neil kijkt reikhalzend uit naar de ontmoeting met Arsenal van komende zondag. Hij staat dan oog in oog met Arsène Wenger, de illustere manager van de Londense grootmacht. “Hij heeft alles gezien en meegemaakt, maar zijn methoden zijn nog steeds hypermodern”, zegt Neil over de Fransman, die in leeftijd liefst 32 jaar van hem verschilt.

/

Met zijn 34 jaar is Neil de jongste manager in de Premier League, Wenger met zijn 66 jaar de oudste. Toen hij in 1996 begon bij Arsenal, maakte Neil nog deel uit van de jeugdopleiding van zijn eerste club Airdrie. “Hij is extreem ervaren. Arsène heeft heel veel voor het voetbal en voor het trainersvak betekend. Nog steeds behoort hij tot de meest vooruitstrevende managers van deze tijd.”

Neil hoopt net als Wenger lang mee te gaan in het vak. “Maar dat is niet per se wat ik aan hem bewonder”, gaat hij verder. “Ik bewonder ook de wijze waarop hij zijn teams laat voetballen. Het is meestal geweldig om naar te kijken. Iedereen houdt van expressieve ploegen, teams die de mensen vermaken. Arsenal slaagt daar jaar in jaar uit uitstekend in.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als wenger iets wel doet zyn teams met heel beperkte middelen goed laten voetballen.
Het publiek laten vermaken.

28 november 2015 om 19:10

Maar Arsenal heeft niet heel weinig middelen en presteert echt niks bijzonders hoor. Laatste keer dat Arsenal een echte hoofdprijs won is volgens mij ook weer ruim 10 jaar geleden, te lang voor een club van die grootte vind ik.

28 november 2015 om 19:22

Er wordt natuurlijk bedoeld dat hij met beperkte middelen toch in de top meedraait, niet dat ze beperkte middelen hebben. En dat klopt als een bus.

De hele discussie over geld uitgeven en de FA cup afdoen als kleine prijs gaan we maar niet weer voeren.

Hopelijk morgen weer 3 punten, zou mooi zijn als Leicester vs Utd eindigt zoals het nu staat.

28 november 2015 om 19:24

Niks bijzonders is ook lichtjes overdreven. Zoveel jaar achter elkaar CL halen is geen andere ploeg in de PL gelukt, zie Utd pasgeleden en Chelsea dit seizoen.

28 november 2015 om 20:14

Dus de FA cup is niks bedoel je, nee ecjt niet, de bekers zijn ook heel bwlangrijk in elk land, alleen de 2de bekers zoal de Capital One Cup zijn niet belangrijk. De Copa Del Rey bijv is ook gwn belangrijk en dat is een beetje hetzelfde als de FA cup in Engeland.

30 november 2015 om 13:51

Nou hij liet mooi voetbal zien met spelers als sqilaci anderson in de verdediging.
In de spits Chamakh op 10 de oude versleten rosicky. Almunia op doel.'
Een piepjong wilshere arteta en benyaoen.
Als je met dat 4de word kan echt heel veel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren