Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje ook een optie voor Depay: ‘Als hij daar stappen in maakt’

Laatste update:

Memphis Depay maakte deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal voor de naderende interlands. De aanvaller behoorde uiteindelijk niet tot de 23 spelers die inmiddels onder leiding van bondscoach Danny Blind zijn begonnen aan de voorbereiding. Depay had ook deel kunnen uitmaken van de selectie van Jong Oranje.

/

"Die had hier zeer zeker kunnen staan", erkent bondscoach Fred Grim in gesprek met Voetbal International. Blind had onlangs een gesprek met Depay. "Daar is besproken dat hij eerst bij Manchester United zijn spelritme weer wil krijgen, minuten wil gaan maken. Het goede gevoel in het voetbal weer terugkijken."

"Op het moment dat dat lukt en hij daar stappen in maakt, dan komt Oranje cq Jong Oranje in beeld." Volgens Grim was het spelen van een complete wedstrijd voor Jong Oranje 'niet het beste alternatief'. Jong Oranje speelt vrijdag in Minsk tegen Wit-Rusland en moet winnen om kans te maken op deelname aan het EK van volgend jaar zomer.

Denk jij dat Memphis Depay ooit weer voor Jong Oranje gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Belangrijk voor hem dat hij weer vertrouwen krijgt. NL Elftal heeft hem nodig. Ben echt benieuwd wat er in zn koppie omgaat. Bij PSV zag je echt dat hij de beste wilde zijn. Nu heeft hij dat alleen nog in de sportschool zo lijkt het.

29 augustus 2016 om 23:26

nederlands elftal heeft hem zeker nodig. denk dat hij in ze hoofd op dit moment ontzettend baalt hoe het gaat de afgelopen tijd. ben altijd wel fan van deze jongen. doet wat ie zelf leuk vind (soms wat overdreven) maar gaat wel zijn eigen weg. Hoop dat deze jongen snel ergens speeltijd krijgt want hij heeft de klasse. dat heeft hij bij psv laten zien en zal het weer doen. hij zal iedereen laten zien hoe goed hij is.

wat een rare coach is grim. waarom selecteer je boetius, kishna, ake eigenlijk terwijl ze heel weinig spelen bij hun club en ze hebben toch geen talentvolle spits bij oranje. misschien kon depay iets toevoegen bij jong oranje dan bij een grote wedstrijden.
ik zie hem geen speeltijd krijgen bij united, want mourinho kiest liever rashford of zelfs lingard als back-up voor martial.

30 augustus 2016 om 00:17

Geen talentvolle spits bij jong Oranje omdat de talentvolle spits al bij het echte Oranje zit, ja. Janssen hoort qua leeftijd eigenlijk nog daar te spelen.

Iedereen kan Depay natuurlijk wel afkraken maar het is en blijft 1 van de spelers met de meeste potentie van het Nederlands elftal en misschien wel de linksbuitenplek in het algemeen. Toch kan hij beter een stapje teruggaan want bij United zitten wel hele goede spelers op dit moment en voor zijn vertrouwen zou bijvoorbeeld een Everton van Koeman fantastisch zijn.

30 augustus 2016 om 06:30

Dat is gelul natuurlijk door het wk zag het er allemaal veelbelovend uit. Maar hij kan eigenlijk alleen hard rennen en hard schieten. Als hij de rest ontwikkelt is het een topper maar zie dat niet gebeuren

Als ik Memphis was liet ik me verhuren aan een club waar hij vertrouwen krijgt en elke wedstrijd speelt.

Gevalletje Januzaj dit, voelt zich te goed voor Jong Oranje en wil zich liever "in de kijker spelen op training" en "topfit raken". De uitleg valt natuurlijk te begrijpen maar Jong Oranje is op dit moment zijn plaats.

29 augustus 2016 om 23:34

In Belgiã« er niet zo van opkijken dat die jongen niet voor jong Belgiã« wil spelen want hij werd naar Belgiã« gelokt alsof hij Cristiano Ronaldo was. Dan krijg je dus dat zo'n gastje arrogant wordt. Al met al denk ik wel dat het nog wat met Depay gaat worden hoor want hij heeft echt de drang om de beste te willen worden.

30 augustus 2016 om 08:56

Onzin reactie. Depay is niet opgeroepen. Heeft niks te maken met niet willen uitkomen voor jong Oranje. En jong Oranje is niet zijn plaats, hij moet eerst spelen bij zijn club.

Complete waanzin dat die niet voor Jong Oranje geslecteerd is. Als er iets is waar iedereen naar bij heeft is dat die gaat spelen. Nederland om zich te plaatsen, Depay voor zijn carrière en zijn situatie bij United

Potentie genoeg maar zijn mentaliteit moet echt beter. ik ben bang dat het een soort Balotelli gaat worden.

Ik vind dat hij snel verhuurd moet worden. Het zou mooi zijn als bv psv hem voor een jaartje onderdak kan bieden.

Als je die jongen kapot wil maken moet je hem oproepen voor Jong Oranje. Tuurlijk, niemand mag te groot zijn voor Oranje, maar sommige talenten mag je anders behandelen. Iemand als Robben ga je ook niet net na een blessure laten spelen tegen San Marino als het nergens om gaat. Daar ga je voorzichtig mee om. Memphis heeft wat mij betreft nog steeds het talent om de toekomst van Oranje te zijn. Als je hem degradeert tot speler van Jong Oranje terwijl jongens als Berghuis en Narsingh wel worden opgeroepen, maak je hem kapot van binnen. En dan ga je je doel voorbij. Daarom vind ik dit zowaar een goede beslissing van Blind om Memphis helemaal thuis te laten zodat hij zich kan focussen op United.

30 augustus 2016 om 00:00

Voor talent koop je niks. Hij heeft gewoon al tijden niks gepresteerd. Als hij zo door gaat wordt hij ook door de achterdeur weer verkocht aan een andere club, waarna hij in Engeland toch echt rond zal lopen met de stempel "miskoop". Aangezien hij zijn potentie allesbehalve waar heeft gemaakt in Manchester.

30 augustus 2016 om 00:09

Maar dat vind ik het rare van dit seizoen. De minuten die Memphis mocht maken van Mourinho speelde hij heel gretig en niet overhaast zoals vorig jaar vaak het geval was. Maar als hij maar 5 minuten krijgt kan hij natuurlijk geen stempel drukken en wanneer hij 20 minuten kreeg speelde hij echt niet slecht. In de voorbereiding zeiden veel Engelse supporters ook dat ze eindelijk de Memphis begonnen te zien die ze dachten te kopen. Dus dan is het balen dat hij nu niet bij de selectie van United zit. Maar Mourinho sprak ook veel vertrouwen in hem uit, noemt het ook vaak zonde dat hij niet zoveel spelers speeltijd kan gunnen. Dat hij blij is als de drukke periode komt want dan kan Memphis bv aan de bak komen. Dus als hij dan zijn kans pakt, dit zal beginnen over een maandje oid, dan kan hij daar echt nog wel slagen. Ik heb het vertrouwen in ieder geval nog zeker

30 augustus 2016 om 00:17

Ik heb ook zeker nog vertrouwen in Memphis, hij heeft het afgelopen seizoen mentaal veel stappen gemaakt. Dus wanneer het drukke speelschema in de PL gaat beginnen, gaat hij ook echt nog wel zijn kans krijgen. Maar op dit moment is het er gewoon niet, en dan vind ik het ook niet meer dan logisch dat Danny Blind hem niet selecteert.

Depay is sinds de transfer naar Manchester veel teveel met bijzaken bezig geweest, en dat was aan zijn spel te zien. Elke keer dat hij de kans kreeg drukte hij zijn stempel niet op de wedstrijd. En dan kom je in deze situatie terecht.

Het is natuurlijk doodzonde, want toen hij bij PSV speelde was hij echt heel goed. Hij heeft nu echter al een hele tijd geen minuten gemaakt. Dan wordt je inderdaad niet geselecteerd voor Oranje. Je wordt niet geselecteerd op wat je voorheen hebt gepresteerd. Anders zou Rafael van de Vaart ook in de selectie zitten.

Als hij bij Jong Oranje minuten kan maken moet hij dit vooral doen. Beter dan stilzitten en niks doen. Een speler die niet alle mogelijkheden pakt om zich weer terug in het team te spelen gaat Mourinho echt niet opstellen. Daarvoor heeft hij gewoon teveel topspelers in zijn selectie zitten.

"volgens Grim was het spelen van een complete wedstrijd voor Jong Oranje 'niet het beste alternatief'. "

En dus speelt hij, weer, helemaal niet. En daar ben ik blij om. Hij hoort er gewoon niet bij, intussen hoort hij nergens meer bij. En dat heeft hij volledig zelf gedaan.

Je kan me 100 keer zeggen dat hij bij PSV het grootste talent van Nederland was, maar, eh, tja, een lul blijft een lul. Met die mentaliteit en die maniertjes, met zo'n instelling, met zulke oerstomme patserige gedragingen roep je zo veel weerstand op dat je uiteindelijk nergens gepruimd wordt. Zie Ballotelli.

Intussen heeft hij genoeg geld verdiend voor de rest van zijn leven. Hij kan nu al gaan rentenieren.
Jongen, kom dan nu tot jezelf. Ontbind je contract, ga naar een psycholoog of kom bij mij langs, begin nu met alles op een rijtje te krijgen, laat mensen je helpen om te werken aan je zwakke kanten, trek daar 2 jaar voor uit en begin dan desnoods opnieuw. Dan is het nog altijd tijd genoeg om vanuit kracht te komen waar je misschien wel hoort.
En je bent nog gelukkig ook!

30 augustus 2016 om 12:54

Tja David, met je zin een lul blijft een lul maak je geen goede reclame voor jezelf.
Iedereen met een beetje verstand heeft geen vertrouwen in jouw benadering van mensen.
Ik neem aan dat je een amateurpsycholoog bent en zelf nog wat masterclasses wilt gaan volgen?
Laat maar zitten, bespaar je het geld, daar kun je leukere dingen van doen. Worden jij en een hoop andere mensen ook weer veel gelukkiger van.

OT: Grim moet zichzelf natuurlijk ook wel neerzetten als een belangrijke man.
En net zoals alle andere niet zo belangrijke mannen haal je dan de standaard voorbeelden aan om direct of indirect te kunnen scoren.
Memphis Depay speelt over een tijdje weer in Oranje, als hij dat echt wil. Van zo'n seizoen na een superseizoen (wua resultaat) raak je ook in de war, dit seizoen rustig opbouwen, als het niet anders kan laten verhuren en dan weer de weg omhoog terugvinden. Met hulp, dat heeft David goed gezien., want niemand redt het zonder hulp.

Denk ook niet dat "het persoontje" Depay geschikt is voor Jong Oranje.
Deze jongen voelt zich daar te groot voor en zal waarschijnlijk ongemotiveerd daar rondlopen.

Jong Oranje zie ik echt als elftal waar de jeugdigen die zich nog moeten laten zien aan de bak komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren