Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joël Veltman heeft 3 dagen na aflopen contract bij Brighton nieuws over toekomst

Laatste update:

Joël Veltman blijft de komende twee jaar bij Brighton & Hove Albion spelen. De 31-jarige verdediger was sinds 1 juli officieel clubloos, omdat zijn vorige contract op 30 juni afliep. Nu heeft hij alsnog zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst gezet, waardoor hij tot medio 2025 vastligt bij de club uit het zuiden van Engeland.

Op de clubwebsite laat Roberto De Zerbi, manager van Brighton, weten heel blij te zijn met de contractverlenging van Veltman. “Ik ben ontzettend blij dat hij zijn contract heeft verlengd”, aldus de Italiaan. “Hij is een voorbeeld voor de andere spelers, en hij zal een sleutelspeler voor ons zijn.” Afgelopen seizoen eindigde Veltman met Brighton op de zesde plek in de Premier League, waardoor the Seagulls komend seizoen in de groepsfase van de Europa League actief zullen zijn.

Veltman maakte in 2020 voor één miljoen euro de overstap van Ajax naar Brighton. Sindsdien speelde hij voor die club 106 officiële duels. Afgelopen seizoen kwam de 28-voudig international tot 35 wedstrijden, waarin hij één keer scoorde. Van die 35 duels stond hij 26 keer in de basis; meestal als rechtsback, maar soms ook als centrale verdediger.

In april gaf Veltman in gesprek met Voetbal International al aan nog altijd gelukkig te zijn bij Brighton. “De gesprekken met Brighton zijn gaande over wat de club wil en wat ik wil. Daar komt binnenkort vast meer duidelijkheid over. Ik heb het hier goed naar mijn zin en we voelen ons eigenlijk al vanaf het begin thuis in Brighton. We wonen vlak bij het strand, het is een fijne stad om te wonen. En als je wil, ben je met een uurtje in Londen. Amsterdam is ook niet ver weg. Als ik bij Brighton kan blijven, dan ben ik happy, maar ik sta ook open voor andere opties”, aldus de verdediger destijds, waarna hij ook aangaf dat terugkeren bij Ajax geen optie was voor hem.

Verbruggen en Scherpen
Eerder op maandag maakte Brighton al bekend dat Bart Verbruggen voor negentien miljoen euro overkomt van Anderlecht. Dat is het hoogste bedrag dat ooit is betaald voor een doelman uit de Belgische Jupiler Pro League. Kjell Scherpen, een andere Nederlander die onder contract staat bij Brighton, wordt het komende seizoen volgens verschillende media juist verhuurd aan het Oostenrijkse Sturm Graz.

Vind je het een goede keuze van Joël Veltman om bij Brighton te blijven spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veltman en Brighton is wel een goede match gebleken. Lekker daar blijven Joël.

3 juli 2023 om 21:28

Ja, geef hem geen ongelijk, had hem echter zelf graag terug zien komen maar Amsterdam.

3 juli 2023 om 22:25

Mwa, is toch vooral ook een vrij dienende speler. Ja, prettig om erbij te hebben ook in ons successeizoen, maar Ajax heeft nu echt leiders nodig. En we zien aan Alvarez dat een waterdrager niet altijd de perfecte leider is.

Dat is nu echt een geweldige keuze gebleken. Uitstekende filosofie en beleid van die club en ondanks vertrek trainer verandert er weinig maar wordt t zelfs tikkie beter.
Nu kijken of ze dat vol kunnen houden want das nog lastiger.
Top ook voor Veltman, geen onbetwiste topper maar wel een met inzet en inzicht. Prima speler!

Veltman houdt zich gewoon staande in de PL, hele mooie transfer geweest. Had hem wel graag terug zien komen maar begrijp hem volkomen

Heb deze jongen destijds toch vaak onderschat. Goed, nu zit ik er dikwijls naast, maar bij Veltman echt volledig.

Knap dat hij zich zo ontwikkeld heeft tot sterkhouder heeft ontwikkeld daar. Dat is geen peuleschil in de PL.

3 juli 2023 om 22:16

Lekker Gluubstertj! Ik vind het altijd mooi als mensen tot inzichten komen, maar het dan ook zo prachtig openlijk durven toe te geven. Niemand heeft altijd gelijk, maar je bent in deze een voorbeeld voor mij en velen om dat ongelijk ook gewoon toe te geven.

3 juli 2023 om 23:35

Gluubster en ik vallen elkaar vaak genoeg maar fair aan al jarenlang. Als er dan iets plaatsvindt op dit forum wat ik waardevol vind, dan zeg ik dat. Zure passanten als jij moeten daar lekker wat van vinden.

4 juli 2023 om 06:27

@Adriano2003….Teiltje? Mag dit niet gezegd worden? Elkaar positief benaderen is een no go?

4 juli 2023 om 09:25

Moge duidelijk zijn dat ik toch echt altijd gelijk heb.

3 juli 2023 om 23:35

Sterkhouder? Veltman is niet meer vaste basisspeler, ze spelen bij Brighton vaker met een middenvelder op rechtsback met wat meer loopvermogen.

4 juli 2023 om 00:57

Hij is van de 35 wedstrijden dit seizoen 26 keer in de basis begonnen AjaxNL! Dat is echt wel indrukwekkend en dan kan je hem best een sterkhouder noemen.

4 juli 2023 om 02:22

@AjaxNL, het is gewoon zo maar… hij heeft 2x een blessure gehad. En in Engeland rouleren ze gewoon vaak. Desalniettemin een publiekslieveling in Brighton.

Maar als je hen niet volgt dan kan je dat niet weten hè.

4 juli 2023 om 15:01

En jij volg ze zeker wel goed? Heb ze vaak genoeg zien spelen afgelopen seizoen. Veltman is een gewaardeerde speler maar publiekslieveling? Di Zerbi wil net als Arsenal en City met inverted backs spelen, dat met een ander type rechtsback. Veltman had 2 blessures maar echt concurrentie was er niet op de rechtsback hé? Waarom denk je dat Brighton hem nu pas verlengt? Als hij zo'n 'sterkhouder' was dan zou hij niet een tijdje transfervrij zijn geweest. Alleen Veltman wilde zelf heel graag blijven. Gaat genoeg minuten krijgen maar geen vaste basisplaats.

Maar als je hen niet volgt dan kan je dat niet weten hè.

Ik vergeet nooit meer dat Veltman eens Lozano van toendertijd PSV compleet uit de wedstrijd speelde, dat was direct een teken dat hij helemaal zo slecht niet was

3 juli 2023 om 23:39

Ik vergeet zijn onsportieve actie tegen Sparta nooit meer. Doen alsof je stopt voor blessure behandeling en, op het moment dat de Sparta spelers stoppen, toch doorspelen

Ongelofelijk knap dat hij zich gewoon makkelijk staande houdt in de subtop van de PL. In het seizoen 21/22 had hij zelfs een podiumplek in de speler van het jaar verkiezing! Hij wordt door de Brighton spelers en de Engelse pers itt Nederland, ook ontzettend gewaardeerd.

Lekker daar blijven!

3 juli 2023 om 22:21

Tsja, ongelooflijk knap - Veltman speelde/viel in tijdens de wedstrijden bij een Ajax dat Real Madrid, Benfica, Bayern, Juventus, Chelsea, Spurs, etc al absurd hoog niveau en tempo haalde. Mensen hebben het vaak over dat team en die spelers alsof het een toevalstreffer was, maar de spelers en dat team konden constant dat niveau halen en dus sta ik er niet echt van te kijken dat Veltman het ook vrij constant kan bij een subtopper in Engeland. En juist hij, gezien hij het toen ook al vooral van z'n fysieke spel en verdedigende kwaliteiten moest hebben (ondanks de "veltmannetjes". Het is geen garantie hoor, maar ik vind het ook weer niet zo super verrassend.

Jammer dat dit soort spelers over de grens veel meer waardering krijgen dan hier. Hier werd hij door velen als pispaal gebruikt. Geweldige revanche !

4 juli 2023 om 02:24

Omdat hij Van Rhijn en ben z’n naam even kwijt, moest vervangen. Die spelers hadden meer flair en het zag er frivoler uit.

Dat heeft Veltman niet, dus is het makkelijk klagen.
Eigenlijk een beetje als Tadic afgelopen seizoen. Toch weer de MVP van de eredivisie geworden, ondanks het belabberde spel.

4 juli 2023 om 08:00

Gregory vd Wiel is de andere naam die je zocht denk ik?

Lekker een duo achterin vormen met Bassey, dat gaf de doorslag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren