Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

John Terry gebruikt Arjen Robben in bizarre verdediging van José Mourinho

Laatste update:

Mohamed Salah en Kevin De Bruyne braken niet door bij Chelsea, maar volgens oud-verdediger John Terry ligt de schuld daarvoor niet bij José Mourinho, destijds de manager van the Blues en nu de eindverantwoordelijke bij Tottenham Hotspur. De huidige assistent-manager van Aston Villa verwijst naar Arjen Robben en Damien Duff als de reden dat Salah en De Bruyne niet doorbraken. Een enigszins vreemde stelling, want laatstgenoemde aanvallers speelden toen al niet meer voor Chelsea.

"Salah en De Bruyne waren erg getalenteerd, maar ook nog erg jong", zegt Terry bij Dubai Eye Radio over de smaakmakers van respectievelijk Liverpool en Manchester City. "Mourinho had echter geen tijd om ze in het elftal te passen en kon daarnaast ook Duff en Robben niet passeren omdat we met hen elke week wonnen en zijn reputatie als manager op het spel stond."

Mourinho: 'Ik realiseer mij dat ik in mijn carrière fouten heb gemaakt'

"Zoals ik al eerder heb gezegd, als je ook maar tien of twintig procent onder het niveau zit van Duff en Robben, die ieder seizoen twintig doelpunten maakten, dan heb je geen schijn van kans om door te breken. Dat is onmogelijk", voegt Terry daaraan toe. De mandekker van weleer vindt het knap dat Salah en De Bruyne via een omweg alsnog de top hebben bereikt. "Ze hebben laten zien dat ze daar goed genoeg voor zijn, maar dat was destijds bij Chelsea echter nog niet het geval."

Salah schopte het tot dertien duels namens de Londense club en na periodes bij Fiorentina en AS Roma tekende de aanvaller in 2017 bij Liverpool. De Bruyne kwam tot slechts drie competitiewedstrijden voor Chelsea, voordat hij richting VfL Wolfsburg vertrok. De Belgische middenvelder keerde in 2015 bij Manchester City terug in de Premier League. Duff verliet Chelsea al in 2006, terwijl Robben een jaar later overstapte naar Real Madrid.

Mohamed Salah en Kevin De Bruyne hadden meer tijd moeten krijgen bij Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lekker scherp John! Ach.. ook voor hem bijna weekend!

22 november 2019 om 09:19

Maar dan nog, als mister Chelsea mag hij toch wel weten dat Robben in augustus 2007 vertrok en Salah pas 6,5 (!) jaar later, in januari 2014, bij de club kwam. Echt bizar! Zelfde geldt voor Duff en De Bruyne. Duff vertrok nog eerder, namelijk juli 2006, en De Bruyne kwam in januari 2012. Misschien heeft Terry een drankprobleem? Of teveel ballen gekopt in z’n carrière...

22 november 2019 om 11:47

Het gaat erom dat Robben en Duff voetballers zijn en Salah en de Bruyne dat ook zijn. Verder begrijp ik mijn bijdrage ook niet maar ik denk dat ie daarom goed past bij dit artikel.

22 november 2019 om 14:26

Volgens Terry gaat het erom dat Salah en De Bruyne teveel concurrentie hadden van twee jongens die daar op dat moment niet meer voetbalde. Dus dan zit er wel degelijk een crux in het verhaal. Goed in 2014 moest Salah concurreren met Hazard, Willian en Cuadrado. De eerste twee waren wel echt onbetwiste basisspelers. De Bruyne speelde in een elftal wat 4-4-2 speelde met Malouda en Kalou op de vlanken en Lampard, Mikel, Essien en Ramires op het middenveld. Het is niet heel gek dat die twee destijds er niet doorheen kwamen. Vooral Salah was een enorme laadbloeier. De Bruyne had het denk ik wel kunnen redden in dit Chelsea

22 november 2019 om 11:14

Misschien dat hij wat slechte Fish and Chips heeft gegeten als ontbijt.spelers die nooit met elkaar in een team hebben gezeten de "schuld" geven en dan nog eens met de verkeerde data aankomen. straks zegt hij nog dat hij niet vreemd is gegaan omdat de vrouw van Wayne Bridge eigenlijk zijn vrouw was.

22 november 2019 om 12:53

Niet echt een helder licht deze John. Chelsea heeft er goed aan gedaan Lampard te kiezen als nieuwe coach. Als je dit zegt.. Ten eerste. Als Salah 10 procent minder dan zijn concurrent was, dan geef je hem wel invalbeurten en wat mindere potjes zodat hij groeit naar een hoger niveau. Dan laat je hem niet wegrotten. Kwestie van talent spotten. Iets wat Mourinho duidelijk niet in zich heeft. Heeft Lukaku, De Bruyne en Salah weggestuurd. 3 van de duurste spelers van het huidige tijdperk.. Daarbij waren Duff en Robben buitenspelers, en KDB een middenvelder?? En dan speelden de genoemde spelers ook nog niet samen. Kom dan met de juiste namen van concurrenten.. Is Terry echt zo achterlijk dat hij die niet meer weet?

Hahahaha Terry, dan heb je wel een heel slecht geheugen. Daar zit jaren tussen. En 20 doelpunten per jaar? Volgens mij hebben beiden dat niet 1 keer geflikt, het zal me verbazen als Duff de 10 goals heeft aangetikt.

22 november 2019 om 09:49

Haha ja duff heeft 1x de 10 doelpunten gehaald als je de beker enzo meetelt, verder is ie amper boven de 6 PL goals uitgekomen in welk seizoen, bij welke club dan ook.

John zal wel een gezellige avond hebben gehad toen hij dit zei.

Jeetje John. Gaat ie lekker? Ik kan mij haast niet voorstellen dat dit zo uit zijn mond is gekomen. Daar zat namelijk echt jaren tussen. Robben vertrok volgens al mij rond 06 of 07.

Dit kan toch niet anders dan een slechte vertaling zijn, nee?als hij dit effectief zo gezegd heeft moet hij zijn hersenen laten onderzoeken

22 november 2019 om 11:06

Lijkt mij een totaal verkeerde weergave of verkeerd begrijpen van het originele interview.
John T is toch geen domoor....

Speelde Salah bij Chelsea toen Robben daar zat? kan ik me niet herinneren. Maar goed Salah is goed maar Robben was op zijn hoogtijdsdagen nog wel een klasse beter dan Salah.

22 november 2019 om 11:15

Nee, daar zat zo’n 6/7 jaar tussen.

Sorry maar als je toen nog niet had gezien dat De Bruyne een top level player ging worden, dan is er wel iets mis aan je ogen.... Salah idem had meer tijd moeten krijgen. Lukaku laten gaan kan ik nog begrijpen, te weinig technische mogelijkheden en niet echt goed in situaties waar het team meestal balbezit heeft, dat kan ik begrijpen maar die andere niet. Ik weet wel dat De Bruyne op training herrie had gemaakt, hij werd uitgeleend aan Wolfsburg en daarna definitief verkocht terwijl hij bij Wolfsburg uitstekend speelde. Dat was fout!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren