Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joe Allen verbijsterd over situatie bij Real Madrid: ‘Helemaal als ploeggenoot’

Laatste update:

Joe Allen zet enigszins vraagtekens bij de situatie van Gareth Bale bij Real Madrid. De linkspoot groeide afgelopen week uit tot topscorer aller tijden van Wales, maar in het tenue van de Spaanse topclub komt hij de laatste weken niet altijd meer in de plannen van Zinédine Zidane voor. Hij startte slechts vijf van de laatste tien wedstrijden en kwam in de Champions League-duels met Paris Saint-Germain in totaal slechts 36 minuten binnen de lijnen.

“Ik vind het ongelooflijk. Helemaal als ploeggenoot”, stelt Welsh international Allen. “Real Madrid beschikt over een verzameling supersterren en Gareth zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn. Ik weet echter zeker dat het een kwestie van tijd zal zijn voordat hij weer in de basis zal staan, regelmatig zal spelen en gaat doen wat hij altijd voor ze heeft gedaan.” Bale kampte sinds de start van vorig seizoen met divers blessureleed, waardoor de teller sindsdien op slechts 56 wedstrijden staat. Met name dit seizoen maakt hij zelden de negentig minuten vol.

Bale is voor het nationale elftal van Wales echter van ongekende waarde. Hij staat inmiddels op 29 goals in 69 A-interlands en dat aantal zal alleen maar verder omhooggaan, zo oordeelt Allen. “Als je naar de leeftijd van Gaz kijkt, heeft hij nog volop tijd om dat record verder uit te breiden en hopelijk blijft het nog lange tijd staan. Iedereen weet dat hij nog meer doelpunten zal maken. Iemand zal een sterke prestatie moeten neerzetten om dat record ooit te breken.”

Bale, 28 jaar, loste tegen China (0-6 winst) Ian Rush af als topscorer aller tijden van Wales. De voormalig aanvaller van onder meer Liverpool scoorde in 73 interlands 28 keer. De vriendschappelijke interland in en tegen China betekende het debuut voor Ryan Giggs als bondscoach van Wales. Hij zag naast Bale, die in de 63e minuut naar de kant werd gehaald, ook Sam Vokes (twee keer) en Harry Wilson scoren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker het seizoen afmaken met vazzie. Speelt beter in dienst van het elftal. Bale kan geweldig zijn maar net als benzema is het tijd voor een andere uitdaging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren